23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#22432 :D :D
jaja persze nyílván én is jobban örülnék ha egy 10-es ben megállna a dolog :) -
eta32 #22431 "kiváncsi vagyok a seasonst hogy oldják meg,szebb lesz e a hó, a havazás, a hókotrás, a gumi nyoma a csúszás stb...de ha tippelnem kéne egy az egyben seasons mod lesz "
Nem akarom elrontani az örömöd ,de tuti még olyan sem lesz mint az amit a modderek beletettek a 19-be.
Én legalább is nem számítok rá.
Ami igazából még lényeges ....sőt.....az a seasons-al együtt járó egyéb....
Gondolok itt az állatokat befolyásoló tényezők,a hőmérséklet és az azzal járó talaj hőmérsékleti tényezők stb stb....
Ahogy a Giants hozzá állását megismertem az évek alatt le lesz ez is butítva és egyszerűsítve úgy mint ,minden amit "újításként" eddigi részekben láttunk tőlük.
Gondolom a tyúkoknak még mindig nem kell víz csak kaja....a tehenek,birkák,disznók,lovak nem fognak szaporodni stb stb...
Ez a gyárban termék előállítás, dolog is tuti annyira egyszerű lesz benne ,mint kb az fs 15-ben a modderek összeraktak.
Habár már ott is voltak komolyabb termelésláncok.
Gondolom a fa kitermelés is meg áll ott ahol a 15ben ,kivágod majd leadod forgács vagy szálfa ként.
Minek is "újítanának" ezen részén is,...
Kell a muníció a 24-re... -
#22430 Igen, sokszor a modder csapat megoldása még jobb is mint a DLC-k. Meg pl jó pár olyan fasza pálya készül modderek által, hogy ahhoz képest az alap pályák a fasorban sincsenek. Csak ne kellene annyit várni rá :D -
#22429 Ez igaz, csak az veszi meg, ez eszembe sem jutott akkor, hát nagy a meleg lol :D Na mindegy, de attól függetlenül sokallom az érte kért összegeket az alapjáték árához képest. -
#22428 egyszerű!
A piacot követik le ők is! hülyék lennének nem követni.
Ennyiért is meg fogják venni, nem fogják 30 eur-ért adni.
Inkább ami tényleg probléma ez a DLC-zős lehúzás.
DLC ből se fog adni kedvezményt, írtad, hogy kapjon kedvezményt aki megvette az alapjátékot, de hát csak az vesz DLC-t aki megvette az alapjátékot :D -
#22427 vagy egy season pass,fizess ki 15-20k-t aztán minden dlc ami jön ingyen a tiéd. persze igy is olyanokért fizetnél többet,amit a modder csapat már a kettővel ezelőtti részben is jól megcsinált.
kiváncsi vagyok a seasonst hogy oldják meg,szebb lesz e a hó, a havazás, a hókotrás, a gumi nyoma a csúszás stb...de ha tippelnem kéne egy az egyben seasons mod lesz -
#22426 A gond inkább az, hogy a legtöbb játék esetében az emelkedett ár nem vitte magával a minőséget. Most ha az FS-t nézzük mire fel is emeltek? Ok, több lett és minden évben több az új gyártó, aki beszáll, de a legtöbb újítást, ami bekerült ingyen csinálták meg a modderek, amit ők szépen lecsiszoltak és beépítettek a játékba. Mióta várjuk, hogy pl a grafika sokkal jobb legyen, de ugyan azt a motort és felületet fényesítik évek óta. Ezért kár több pénzt elkérni. Arról ne is beszéljünk a DLC-k kiadásával mennyi pluszt húznak le rólunk. Beletesznek 2-3 új gépet vagy egy új pályát és van pofájuk elkérni majdnem az alapjáték árát érte. Vagy csinálhatnának olyat is, hogy aki megvette eredetiben az alapjátékot és ezt tudja bizonyítani mondjuk a kódjával, akkor az kapjon kedvezményt minden DLC-re. Én szívesen fizetek többet 2 évente, de akkor tegyék oda magukat rendesen a fejlesztésekkel.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.06.23. 12:58:34 -
#22425 nem tudom miért lepődsz meg az árakon!
Már régóta ennyibe kerül egy játék, sőt, inkább a 60 euros alap ár a jellemző a nagyobb címeknél, a nagyobb kiadások meg 90,100,110 euro.... -
#22424 Amúgy ez a trailer nagyon tetszik, jó a hangulata bárcsak valami hasonló grafika lenne már a játékban. Az a gond, hogy a trailerek hangulata nagyon ütős, de amikor elindítjuk a játékot ez az izgalom eltűnik. -
#22423 Én még az online vásárlásban gondolkodtam, de megmondom őszintén jól mutatnak a polcon a dobozok. -
#22422 Akkor nem csak nekem jutott eszembe :) -
eta32 #22421 Én is megvettem eddig az összeset ,pár dlc kivételével ami nem érdekelt és számomra felesleges volt.
Most sem fogom letölteni warezról,annyira nem megy rosszul hogy 2-3 évente ne vegyem meg.
Mostanában sok játékot már amúgy sem vettem veszek,mivel a snowrunnert tolom már egy ideje,meg az MSFS-et ezek jól kitöltik a szabad időmet,így majd a télen megint hozzá jön az fs 22,na így aztán lesz mivel tolni,felváltva ,persze vannak még ,mások is de azokkal már ritkábban tolom. -
#22420 én pont ezt fogom tenni,virágboltból le,aztán platinumnál valami akcióban jöhet egy 5000ért. -
#22419 A gyűjtőihöz jár a nagy villogó, biztos azért majdnem 3x annyi :D Amúgy nem csak ez, más játékok árai is elszálltak az elmúlt években. Azt utálom én is, hogy 2 év telik el amire kiadják az egészet egyben minden DLC-vel. Persze ehhez van eszük, jól megszedik magukat ezzel a módszerrel. Én eddig az összeset megvettem eredetiben, de utólag mindig megbántam már, hogy nem csak simán letöltöm aztán max megveszem amikor kap egy paltinum editiont 5-7 ezer Ft-ért. -
eta32 #22418 Fogyasztói ár: 14.990 Ft
Azért ennyire nem rossz a forint....ja lehet megkapjuk egyben az fs 24-et is....
Gondolom fél évvel utána már jön is az első dlc jó pénzért.....
Tudnak élni....,de az is igaz hogy csak itt számít "magas árnak"...
Azért annyi plusz nem lesz benne szerintem, hogy duplája legyen az ár,de ezt is rá lehet majd fogni a covidra...
Gondoltam hogy nem lesz 6 ezer ,de azért 10 körül megállhatott volna,na de mind egy is ennyi, aki eddig is lewazarolta annak úgy is mind egy, aki meg megvette az elődöket is ,az ezután is megveszi
Minden esetre ha euróban számolom is sok na, az a több mint 40 eurós ár
Igaz a steam-en még nincs is fenn a játék így ott biztos csak ennél több lesz,gondolom most mindent kipréselnek belőle amit lehet ,arra alapozva úgy is megveszi a nép ...konzolon meg más lehetőség híján tuti...
Mondjuk a Collector's Edition ára sem semmi Fogyasztói ár: 25.990 Ft
A tarilerről meg inkább nem is mondok semmit....
Megint összedobtak egy olyat (hasonló volt már korábban) ami nagyon ütősre sikeredett....
Csak kár hogy még egy porszem sincs köszönő viszonyban a majdani játékkal....
Biztos a 3 éveseknek szól akik majd ettől beájulnak és elhiszik hogy idén előbb jön a Karácsony és a Jézuska...
Értem én hogy ez nem olyan vidi ami a játékból van ,de róla kellene hogy szóljon ,nem egy "filmadaptációról".....
Nos, az ősszel ha előbb nem ,már lesz game play vidi és úgy is kiderül hogy ez megint egy feljavított előd jelen esetben a 19 klónja,feljavítva átdolgozva picit a moddereknek hála
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.06.22. 20:53:39 -
#22417 na,szőlőnek örülök,oliva meg kb ugyanaz,szüretelni is,csak más a szine -
#22416 First Look at the new crops in Farming Simulator 22
-
#22415 A GIANTS Software bejelentette a legfrissebb újdonságokat a Farming Simulator 22 háza tájáról. Ezek közül az egyik legfontosabb: a Farming Simulator 22 idén november 22.-én fog megjelenni PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series S/X-re és Stadiára. Új növények érkeznek: szőlő, olajbogyó, és cirok. Az új növényekhez természetesen új géppark is tartozik majd, a New Holland Braud 9070L szőlőszüretelő kombájn az egyike az új flottának.
A bemutató videóban a családi gazdálkodáshoz kaphattok kedvet, apa és lánya együtt küzdenek meg az évszakokkal, az új Mack kamionokat és az ikonikus Super-Linert is felfedezhetitek. A Farming Simulator 22 még szélesebb rétegeknek lesz elérhető, a többjátékos mód is tartogat majd meglepetéseket.
Előrendelői jutalom: az összes előrendelő (és a gyűjtői változat) megkapja a CLAAS XERION SADDLE TRAC csomagot, melyben a CLAAS XERION 4200 SADDLE TRAC, és a KAWECO által gyártott négy kiegészítő található meg. Az előrendelések a mai naptól lesznek elérhetőek.
Forrás: SAD Games
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.06.22. 14:34:01 -
eta32 #22414 Ja ja bocsesz nem szemrehányásként mondtam....
Úgy értettem...ez a tipikus esete, mikor egy valamit többször eladni más csomagolásban ,csak a csomagoláson kívül alig változott valami belül ami a lényeg lenne,amit meg ugye hamar "eldob" megun az ember....
Vagyok annyira "hülye" hogy úgy is megveszem ezt is mint már oly sok éve....egy jó fél évig elbohóckodom vele ,meg még talán egy ennyit amikor több értelmes mod és mod map kijön,sajna ez van....
Na meg ugye az elején pár hónap kell mire érdemben játszható is lesz és működnek a dolgok....
A 19-el már több mint 1 éve nem játszottam...még fél év mire ez kijön,így már jó lesz egy kicsit megint "parasztkodni"
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.06.10. 16:32:52 -
#22413 rosszul fejeztem ki magam,én is arra utaltam,hogy nem változott semmi,és inkább csinálnának egy új enginet,mint hogy csak modos cuccokat tolnak bele "újdonságként"
fs15 óta nem változtott semmi érdemben,a modosok töltötték fel tartalommal,szerintem még a motor is az,csak csiszolnak rajta kicsit minden kiadásra -
#22412 az van nekem is a traktoron ,villogtatom amikor akarom :D -
eta32 #22411 "egy új enginnel"
Az is csak nagy kamu....
Azért hogy jobban vegyék...
A vakok el is hiszik talán....
Meg kell nézni a képeket és a környezetet,felhőket stb........
De,majd ha látunk igazi gamplay vidit úgy is minden kiderül,igaz soknak már nem kell,a 19 átalakítva picit talán felturbózva,itt-ott,raknak bele pár olyan modot amit a modderek akár már a 15-ben jobban és komplexebben megcsináltak...ők ezt a lehető legegyszerűbben bedobják a játékban a többi már a moddereken fog múlni ahogy immár 1 évtizede.
" Attól függően, hogy a játékosok mit szeretnének előállítani, a gyárakba többféle nyersanyagot kell leszállítaniuk. Ha elkészült a termék, a játékosok tovább szállíthatják az árusító helyekre, például a szupermarketekbe. Néhány ezek közül már elérhető lesz, de a játékosok építhetnek újabbakat is, hogy kibővítsék a működési területüket."
Az utolsó mondat,mekkora kamu már megint......
Az hogy 2 kattintással lerakunk egy "gyárat" adott helyre még nem számít...számomra... építésnek...persze valamit villantani kellett már nekik ennyi év után ,hogy mégis eladható legyen a játék...,
Na meg ezt könnyebb volt megvalósítani ,0 befektetéssel mint mondjuk normális évszakokat ahol majd a hőmérséklet és egyéb is annyit számít mint most a modként elérhető 19-ben.
A dinamikus talajjal tudnák megmutatni igazán az "új engine" tulajdonságit ,már ha lenne ,de ezt csak ahogy sokkal korábban írtam is (kb 1 éve,) ráreszelik az új konzolokra a régit ,mert így a legolcsóbb és legjövedelmezőbb...
Te meg örüljél mert a sárga villogót már be tudod kapcsolni,kb 3x feláron mint amennyibe kerül valójában....
Jól csinálják mert ,konkurencia hiányában ezt még jobban venni fogják mint az előzőket,,,,de ettől még bekaphatják...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.06.10. 05:28:29 -
#22410 Nem csábít el az a jó kis sárga villogó? :D -
#22409 hát ha tényleg csak ennyi lesz,tőlem idén nem látnak pénz :)
-
#22408 Így lehet kevés befektetett munkával sokat keresni :D -
#22407 nyúlják a modokat,és eladják mint új featuret,ahelyett hogy valódi munkát csinálnának egy új enginnel :D -
#22406 Farming Simulator 22: Collector's Edition, termelési láncok & US térkép
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.06.09. 18:54:02 -
nono28 #22405 Sziasztok!
Azt meg lehet valahogy csinálni hogy,az MTZ tudja kezelni a courseplay-t?Sajnos mikor be jön a courseplay ablak akkor ki fagy az egér,de csak az MTZ-nél! -
eta32 #22404 A képek alapján a 19 mod szezon sokkal élethűbb és jobban néz ki.....
Nagyon gyanús ez nekem a 19-re ráhúzzák ezt a bőrt is, a többi duma meg etetés ,megint tolják hogy ezt meg azt fejlesztettek de igazából semmit....
Ez megint egy 19 updtate lesz kiegészítve pár elemmel...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.05.13. 08:25:29 -
#22403 Pár kép a "szezon módról" milyen is lesz a 22-ben.
First Look at seasonal cycles in Farming Simulator 22 -
nono28 #22402 Több mint valószínű hogy az lesz a baj.Kevés neki 8 gb Vram -
Klusi86 #22401 Lehet, hogy virtuális memóriát foglal magának a lemezen, ha a videókártyádon nem lenne elég videómemória. -
nono28 #22400 Jó estét!
Szeretnék érdeklődni hogy,volt-e valakinek olyan hogy,miközben a Farmingozott az alatt a C meghajtóról folyamatosan fogyott a szabad tárhely?Nálam ez most fent áll.A játékból való kilépés után egyből visszaáll a kiindulási mennyiségre.Mi okozhatja ezt a jelenséget?185 gb-ról indultam mikor észre vettem már csak 153 gb volt a szabad hely.Miután kiléptem a játékból,ismét 185 gb volt a szabad hely.Mód okozhatja vagy valami más? -
nono28 #22399 Köszi! -
Serko #22398 Nekem akkor jelentkezett hasonló akadozás, amikor valami oknál fogva elakad a jármű pl.: egy fának megy. Ilyenkor előfordul. Vagy pl. korábban volt olyan, hogy a sima kerekes traktorral rögzített útvonalon a gumihevederes traktor bénázott, beakadt és az is lagot okozott.
A courseplay-nek vannak olyan funkciói, amikor útvonalat tervez (pl. kombájn ürítés), nem előre beállított úton megy. Ez is okozhat lagot szerintem.
A courseplay jelenleg még koránt sincs kész, vannak hibái, de amúgy nagyon hasznos segéd a szántóföldi munkáknál!
Gépek közlekedésére az AutoDrive-ot ajánlom, az szépen fut hiba nélkül és az is nagyon hasznos!
Utoljára szerkesztette: Serko, 2021.05.06. 15:54:34 -
nono28 #22397 Sziasztok!
Mitől lehet az hogy,courseplay útvonalon indítom a traktort és nagyon akadozva megy?Útvonal készítéskor nincs jelen az akadozás!Volt már másnak is ilyen vagy ehez hasonló problémája? -
eta32 #22396 Nos sajnos igen ez a szomorú i-gazság.....
Mondjuk ha már a C&C olyan állapotba kerülne optimalizáció több tartalom funkciók amiket az idénre beígértek nekem már nem kellene foglalkoznom az FS-el le is leszarnám....de sajna még nincs ott,csak tolják azt is olyan funkciók belerakásával ami épp hogy ráérne ,de ahogy elnézem nagyon nem érdekli mostanság a fejlesztőket mit is szeretne a nép ,mennek a saját fejük után.
Az FS-t csak a profit érdekli,a többire tesz nagy ívben,már évek óta,de mivel így is rekordokat dönt minden téren,minek is erőltetném meg magát jobban.
A helyükben én is ezt csinálnám ,...
Majd a modderek ráfaragják a többit jelszóval,ezt a kefét esszük már vagy tíz éve....ja örüljünk hogy ez is van...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.22. 16:14:13 -
#22395 az a gond továbbra is hogy nincs említésre méltő konkurencia. igy leszarják,kadják a fs17et másodjára ,beraknak pár modot alapként aztán vegyed.
C n C sem váltotta be az igéreteket sajna,a többi még idáig sem ért fel -
eta32 #22394 Nos azért tegyük hozzá egy kis ünneprontásként,...
Évszakok:modként FS17-ben jelen volt
Rengeteg gép: már a 17-ben is elég volt bőven...
Új növények: ez még kérdés,de nagy durranásra nem számítok ,részemről már az eddigiekkel is elégedett voltam...
Javított fizikai motor.....de miben fog meglátszódni???
Adnak nagyobb ellenállást a gépeknek hogy nem menjenek fel egy függőleges falon???...
Ezen a éren már most is a C&C ver mindent és még fog is.
"hiteles játékélményt. "
Dinamikus deformálódó talaj kellene ,ja az nem lesz...na ettől lenne hiteles valami a mezőgazdasági munkában ...többek között...
Az állatok is javulnak,mert ???annyira nem voltak rosszak
Ja 3 térkép amiből csak "talán 2 lesz új" a 3. átdolgozott.....WTF???
"Fel kell készülniük arra is, hogy az évszakok beköszöntével izgalmas kihívásokkal is találkozhatnak. További új játékelemek is bemutatásra kerülnek hamarosan"
Na erre kíváncsi leszek miben is merül ki.....a hótoláson kívül.
Nos eddig sok új dolog nem jött ki ,megint csak önálló ötlet nincs ,csak az évek óta (kb.4-5 év) felhalmozódott MODDEREK munkájának egy pici szeletét, belesűrítik egy játékba és verik a mellüket a szerintük "korszak alkotó újítások" miatt...
Nyilván majd anno aki most találkozik ezzel a sorozattal ,vagy csak 1-2 éve tolja néha ,annak ez egy jól benyelhető maszlag lesz....veszik is majd mint cukrot....mi is kapunk azért valami +-t, megvehetjük jó pénzért a 6-7 év modder munkákat 1 játékba összesűrítve DE leegyszerűsített formában...
Mondjuk tuti átugrom az évszakokat csak télen játszom ,és állandóan csak a havat tolom,míg bele nem fásulok....
Ezt erre írtam:"Gazdálkodás a hóban" nos ebbe sok minden bele fér,meglátjuk mi sül ki belőle...
Pozitívum???
Teljesítmény javulás...ja hiszem ha látom ,irkálni és mondani sok mindent lehet....
"A családbarát játék egy újabb lépést tesz előre, a bevezetett újításoknak és fejlesztéseknek köszönhetően a Farming Simulator 22 mindenkinek lehetővé teszi, hogy mostantól kreatív módon építhesse a gazdaságát, függetlenül a korától, vagy a valós foglalkozásától. "
Ez is mennyire ígéretesen hangzik ,majd meglátjuk miben is merül ki.....
Mert ha csak fs19 szinten lesz kreatív akkor az már a pofátlanság szintjén is túlmutat.
"Még realisztikusabb mesterséges intelligencia, és gazdagabb világ várja a játékosokat. Ennek köszönhetően jobban elmélyedhetünk a virtuális gazdák életvitelében (Csak egy példa: a traktorok motorhangjai sokkal valóságosabbnak hatnak, mivel akusztikus sebességváltó hangok és zengések is bekerültek a játékba)."
Ennél csak jobb lehet az AI,mivel a 17-ben is volt olyan jó mint most a 19ben sőt jobb....így nem lesz nehéz űberelni saját töketlenkedésüket...
Már megint a legegyszerűbbhöz nyúlnak ami eddig is jó volt....
A váltóhoz kellene nyúlni ,nem annak a hangzásához.
Ja most sem lesz sebesség váltás.... ja így realisztikus szerintük...
Már 4 éve a modder profin megcsinálta ,legalább koppintanák le azt ami megvan.
A dinamikus talajt azt értem ,nem lehet csak úgy egyszerűen,ja mert nem is akarják.
Eladni a sok csicsával újra és újra majd ugyan azt amit a modderek megcsináltak korábban....
Ehhez aztán kell a ""kreativitás"....
Már látom mitől lesz ez a rész is eladható...
Az évszakok,...........ennyi nem több...sokkal több tartalom és eget rengető újítás nem is lesz ebben minden "tudásuk" ki is merül.....
Na jó tovább nem ekézem ,lényeg hogy lesz megint FS22.
Még jó hogy kb fél éve nem farmoztam és még kb. jó fél év mire megjelenik...utána kb 3-4 hónap mire játszható lesz ,ugye ekkor már bőven 22 írunk,na így már eléggé ki leszek "éhezve egy is farmozásra" hogy meg is vegyem a játékot....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.04.22. 14:58:10 -
#22393 Évek óta vágyunk ilyesmire, de szerintem most sem lesz belőle semmi. A képeket elnézve még a grafikában sem látok nagy ugrást.