23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#8670 Féregtelenítettem a topikot! -
mtz 82 zts #8669 Szerintem nem te tehetsz róla sajnos vannak olyan emberek a világon akiken már a jó isten sem tud segíteni... -
mtz 82 zts #8668 Az jó lesz... -
#8666 Azt mondta Gabi, hogy nemsokára feljön az admin. -
#8665 figyelj cimbora
szedd már össze magad és szólj az adminoknak hogy tegyenek itt rendet mert látom sajnos te már tehetetlen vagy ezek között -
#8664 Okádni való ami itt megy!
Miért nem lehet rendesen? -
#8658 egymagad kevés vagy mi?kullancs! -
#8654 Én ezt válaltam,hogy rendet teszek itt,és a felesleges hozzászolásokat töröljem!És hogy az ilyen férgeket is ki takaritsam mint amilyen te vagy!.Majdha te engem tiszteni,becsülni fogsz,majd akkor énis!.addig meg maradj csöndbe!! -
#8653 Tudod, ő a hg.
Rangját tekintve magasabb, mint te. -
#8651 neked meg az hogy fogd be a szádat,és huzz el inen! -
#8650 dehogy mondok le!. -
#8647 és most jopár felesleges hsz törölnöm kel,hála nektek! -
#8646 Könyörgöm hadjátok már abbaaaaaaaaaa!!Ezt nem hiszem el,hogy nem értetek!.Direkt csináljátok!!!??? -
#8643 Kinek írod? legközelebb válasz gomb! -
#8641 Tél ilyen lenne?? -
kiscékus #8640 Szia irok egy privit nézd meg! -
#8639 ok -
#8637 rikcso-t is nyugodtan blacklistre teheted megelőzés képpen...ismerjük, már a mentalitását...másik fórumról már annyiszor volt bannolva, hogy ha van is neki új regisztrációja, akkor is fülét farkát behúzva csak lapít. Itt is elő fog jönni a cigány énje lassan -
#8636 teis és Rikcsoo is fejezzétek be! -
#8634 Tényleg nem értem,miért kel sok ilyen embernek ide feljönni,aki nem tudja mit is jelent ennek a fórumnak a léte!Müködése stb.és be be szologat csak! -
#8633 Majd pár hét múlva vissza jövök mert lejáratnak itt minden embert! Majd ha normális lesz a fórum ak vissza jövök! -
#8632 Én sem szólok be! -
#8630 -
#8629 Én nem szólok bele a vitátokba! -
roby2011 #8625 nincs mit(amúgy jó gép) -
#8623 Ha megtalálom akkor igen! -
#8621 Köszi! -
roby2011 #8619 http://modai.lt/ls-11/ls-11-traktoriai/case-ls11/22017-case-ih1056.html -
#8613 A traktort is belinkelnéd? ^^
-
#8612 Jó kis gép! -
letöltés(nem a trakira vonatkozik) -
#8604 Abba is nőnek a növények úgy tudom és utána le is bírod "szüeretelni" de ez nem biztos még nem próbáltam ki :) -
#8603 valaki homályosítson fel hogy a platinumban lévő napkollektor + szélturbina + zöldségház + mit tudom én még hogy mik azok mit csinálnak
ha jól csináltam akkor elhelyeztem őket ide-oda-amoda és gyarapodott a pénzem -
#8601 Köszönöm KOLLEGA! "amoda" felraktam a linket!
-
#8600 A számláló az a tank kapacitást méri kicsit más formátumban, de ha a scriptelése úgy van, hogy a bálázóé is ugyanazt a tankot használja akkor esélytelen. Amúgy meg linkeld be a tudod hová, és majd ránézek, ha végre lesz egy kis időm. :) -
#8599 Chris! Ne szerénykedj! Láttam már a munkáidat!
Te meg tudnád csinálni, én csak okoskodok.
A magtár szintjelzője ugyanott fut, mint a báláé. De láttam már a gépeiden, hogy a képernyő jobb felső sarkában fut a számláló. -
#8598 Platinum Edition
Szerintem majd jövő novemberre tehetjük az újat. -
#8597 nem lesz , majd csak 2013 lesz ! a 2011-re jött ki a gold edition vagy mi a pontos neve / nem tudom / -
#8595 AP még megoldható, de a kijelző az biztosan nem, ha egybe van a bálázóval -
#8594 én segitenék,de ahoz amit szeretnél nem értek