Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Nem fedtem le a BGA-t és mikor elmentettem visszaléptem eltûnt nemvolt kupac de ugyan annyit írt ki hogy annyi van benne most becsomagoltam azóta nem néztem hogy megint elveszet-e de remélem nem..lehet csak bekel csomagolni hogy ne vesszen el nem?
Amúgy olyan modot tudnál linkelni amibe kel taposni?😊
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Valaki segítene abba hogy mi különbség van a BGA és a silo tároló közt?
Mert mikor öntöm a siló tárolóba a silot akkor számolja a PDA-n de mikor a BGA-hoz öntöm akkor nem akkor csak a BGA-nál van egy számolo és az számolja.
És még az lenne hogy a silótaposásnak van lényege?tehát egyenesebb lesz tõle a silótárolóba a siló vagy nem?
Köszönöm a segítségeteket!
Chris von Bone:
Nekem is volt ilyen régen azt hiszem a kombájn világításával van a gond!
De ha éjszaka kapcsolod fel akkor nem lesz ilyen fehér a textúra úgy tudom de nem biztos!
Neki kell tolatni a futószalag melletti falnak (és még beljebb) majd oda lerakni. Így a bálákért már csörög is a mani és nem kell szórakozni a lepakolásával. A játéknak ezen kis hibája itt kifejezetten elõnyös!
4 olyan ember jelentkezzen játékra akik tudnak normálisan játszani,
privibe megadom a jelszót,csak egy ifa mod lesz 0-ról indulunk.14:20-ig írjatok.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Sziasztok hoztam nektek egy videót remélem nem baj :/
Bocs az offér 😉
Valaki segítene abba hogy mi különbség van a BGA és a silo tároló közt?
Mert mikor öntöm a siló tárolóba a silot akkor számolja a PDA-n de mikor a BGA-hoz öntöm akkor nem akkor csak a BGA-nál van egy számolo és az számolja.
És még az lenne hogy a silótaposásnak van lényege?tehát egyenesebb lesz tõle a silótárolóba a siló vagy nem?
Köszönöm a segítségeteket!
Chris von Bone:
Nekem is volt ilyen régen azt hiszem a kombájn világításával van a gond!
De ha éjszaka kapcsolod fel akkor nem lesz ilyen fehér a textúra úgy tudom de nem biztos!
Tudna valaki hogy mitõl lehet a képen látható fehér rész, ha bekapcsolom az elsõ és a hátsó munkalámpát is? Ha csak az egyiket kapcsolom be akkor ez nem jelentkezik! Esetleg tud rá valaki megoldást? (a rendes "F" gombos világítás nincs bekapcsolva)

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Köszönöm a segitséget!!!
Fontos lenne!!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
#5174 DLC 3 info
amúgy ha nálunk is megjelenik a 3 DLC pakk dobozosan akkor lehet hogy megveszem, de netes rendelést nem csinálok.
ifa a takrmány hordás miatt
Ha veszek egy új gépet akkor mégegyszer meg kell vennem a ls 2011-et?
Egyébként én 2 dolog miatt vettem meg a 2-es dlc-t bio gas üzem(aktívan lehet szálítani a cucot és pakolni) és a többi megújuló energiaforrás miatt, sokat dobnak a hangulaton, az a pár gép meg csak ráadás😄
inkább szedjen le egy másik permetezõt, és ha nagyon kell akkor írja át a kapacitást, vagy pl vannak olyan permetezõk amiket meg sem kell tölteni...
gondolkodtam rajta hoyg meg kellene venni a Pro Farmot (alap FS + Mezõgépek megvan), de sztem kihagyom, inkább megvárom az LS 2012-t, addig kibírom a tömérdek sok moddal.
pls help hogy a .. tudom a vetõmagot és a vegyszert elvinni a teleprõl jó messzire? A deutz nem birja megemelni a másik gép elbírja vagy azok oda vannak betonozva?
DE ebben az esetben én most fejeztem be a mapomat de egy kérdésem lenne bárkihez hogy tudok vagy egyáltalán hogyan tudom lefényképeni a mapomat a GE-ben tudok e GE-vel fényképezni??köszönöm!!Létszivves segitsetek!!