23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#8871 Nem kell ! -
Bikakeksz #8870 Hello!
Nem tudnatok adni egy olyan URL ahol lelehet tolteni egy nagy mapot ?:D -
#8869 Nekem olyan víz kell ami hasonlít egy tóra -
Máté97 #8868 Alap mapból is ki lehet venni a vizet. -
#8867 Nekem külön az objekt kell a maps nem! -
#8866 Az italian mapban van a Map_Fruits mappában víz.Elküldjem msn-en? -
#8865 Valaki tud linkelni egy víz objektet( azon értem hogy tónak kellenek) -
#8864 Jók a képeid! -
#8863 És Jó lett :) -
#8862 annyit csinálok paint.net progival hogy a szin élességet állítom be a kis csúszkán meg ugye levágom a képnek a tetejét meg az alját.... -
#8861 Figyi ne nekem írd hanem gyurkának,és akkor jut eszedbe az írás mikkor hozzá szólok pl a skin ugyan azt leírod itt meg a képeket,ne nekem írd hanem neki és ne akkor mikkor valaki már ír hozzá! -
#8860 Igen tényleg jók a képeid!Jó kis rakodó meg trágyaszóró! -
#8859 Ezt mondom! -
#8858 Ja még egy normális skin kellene rá! -
#8857 JAh jah nagyon szép képeket csinálsz ! De nincs benne egy pici shop? -
#8856 Igen! normális skin kell rá és mehet is(oldalra billentős vagyis balra) és mehet is ingamelőknek -
#8855 Öregem te állandóan eszméletlenül jó képeket csinálsz ahogy nézem a képeidet attól kedvet kapok a játszáshoz jó lenne multizni veled..csak sajnos nem a legjobb gépem van :/ -
#8854 Szerintem igen!Te csináltad?Jó lett! -
#8853 Ilyen ifa w50 futhatna e a Játékban?
-
#8852 -
#8851 -
-
#8849 Újabb cikk került fel a gamefarm.hu oldalára! A mostani téma a munkalámpák, indexek, féklámpák, és tolatólámpák készítése. Remélem hasznotokra válik! :) -
#8848 Hasznos tipp kezdő modellezők részére.
aztán egy kép direkt linkje
-
Jelenleg az eke már a 11-be benne van csak 2 nagy gond van vele amire megoldást kéne találnom/ni hogy nem tudom váltani jobbról-ballra meg nem akar valamiért szántani:S hiába teszem le az ekét....De aki tud benne valamiben is az jelezze itt vagy éppen msn-en ha fönt láttok:):) -
#8846 Csak bíztam benne hogy hónapok alatt már végeztek vele. -
#8845 Szerintem meg még nem... (legalábbis azt írja W.I.P.) -
#8844 Szerintem már elkészült,de sehol nem találom.... -
#8843 Nem az bocs! -
#8842 Azt hiszem ez a gép letöltés! -
#8841 ERRŐL a gépről tud valaki? Napok óta keresem,de semmi. -
#8840 Tudom hogy sok Lemken eke van,de ez volt minden idők legjobb és legjobbam kidolgozott ekéje. Ezért fáj rá a fogam.... -
#8839 Valaki nem tudja hogy a DLC-ben szereplo Biogastelepet at lehet valahogy helyezni a mapon? csak mert mikor megnyitom GE-vel a mapot akkor nincs ott. Fontos lenne mert túl messze van :)
thx -
#8838 Ezt a fajtát még nem láttam a 11-be de sok Lemken eke van csak nem 8 ekefejes hanem 9 ekefejes ha az érdekel arról tudok linket adni..... -
#8837 Uraim!
Találkozott már valaki a 2011-ben ezzel?
Ha igen, tudna adni egy linket? Esetleg átrakná valaki aki ért hozzá,mrt nekem sehogy sem jön össze! -
#8836 Ha véletlen valakinek kellene a képen szerepló pótkocsik az innen letöltheti:)
-->Letöltés<-- -
#8835 Amit leszedsz RAR fájt azt úgy ahogy van ( a nevében a szóköz helyett "_" legyen) rakd be a Dokumentumok/My games/FarmingSimulator2011/mods mappába.
HA! Pack-ot szedsz le amiben több cucc van,akkor RAR fájlban lévő összes becsomagolt cuccot egyesével tedd át. -
Sorbi6 #8834 okés meg probálom köxi -
#8833 Próbáld úgy hogy berakod tömörített mappában mert nekem úgy jó ha nem akkor egy sima mappába kitömöríted és azt rakod bele! -
Sorbi6 #8832 ki csomagolom s ugy