Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké köszi😊
Chris von Bone
A "dirtInterval="0.5"" a 0.5 az óra

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Chris von Bone

dávid 001
Én úgytudom hogy az xml-ben lehet ártírni de várd meg akki még tudja is

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Sziasztok.

Egy kis segitség kellene ahoz hogy hogy tudom azt beállítani koszolódós modnál hogy gyorsabban koszolodjon.Mert letöltöttem egy xerion 5000(whasable)modot de nem nagyon akar koszolódni.Vagy sok idõ kell neki vagy esetleg nem is koszolódós!?Modhoster oldalrol való.Válaszokat elõre is köszönöm.
gogabi79
Jóreggelt minden kedves Fórumozónak!És szép napot!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Hunter of Deer
ugytudom at lehet nevezni, csak szokoz ne legyen benne. hanem inkabb _ .

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dávid 001
NEm tudom mert énse tudtam de szerintem nem olyan jó

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

scania topline
Hali!
Nem tudja valaki hogy ezt a Ladát hogy lehet beindítani?

talloli
Ha letöltök és bemásolok a megfelelõ mappába egy jármûvet, eszközt, stb.-t, átnevezhetem? Meg fogja ismerni a program?

Chris von Bone
Köszönöm, de a modellekért a modellezõknek jár az elismerés, én csak az xml-eket és a scripteket igazgattam.

FrezeR
oké látom már

Hali

Ez nagyon állat modpack szerintem ez eddig a csúcs!!!A betyárját ügyesen megcsináltad GRAT!<#eljen>
Chris von Bone
A linkre kattintva megjelenik!

FrezeR
Ha nem nagy kérés leírnád melyik típusok vannak benne a pakkba? 😊

köszi

dávid 001
valaki tudja hogy a mtz belarus 1025v3 miért nem indul be? edig az volt a hiba hogy be se rakta most minden gépet kitöröltem belement de nem lehet beinditani a válaszokat köszönöm!

Köszi akkor már szedem is!<#taps><#worship>
Chris von Bone
Köszönöm a jelzést, javítottam a hibát! Most már jó... 😊

Szia

Nekem azt irja hogy nincs letöltési szerver és nem tudom letölteni.<#shakehead>
dávid 001
Nice 😊

Chris von Bone
Sziasztok!

Megosztottam a VIP Claas kombájn packomat, így már bárki töltheti errõl a linkrõl.

padarmtz
akkor az nem VIP hanem WIP vagyis készülõ

dávid 001
Sajnálatal közlöm felétek hogy a maps egy darabig vip-lesz a szerkesztések végett de sokkal jobb lesz.pl a földeken lesz sar meg lesz trágya domb ahova ki lehet önteni a tragyat

talloli
Tudja-e valaki, hogy a Hortobágy mappon hova lehet leadni a bálákat?
Egyébként tele van hibákkal ez a pálya- A szélein rendszerint elakadnak a gépek és sokszor a föld alól nézegetem az eseményeket. :-(

Köszönöm!!
Emigy a saját map-om: Vajdasági map!!!
Hunter of Deer
jó képek.

ez amúgy melyik map?

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Egy pár kép a silózásról!!

Bocsi a sok képért de nem sokan tesznek!!
Chris von Bone
ehhez nem kell külön lua fájl mert elméletileg tudja a vehicle.lua, így gombot sem kell megadni hozzá

Rikcsoo
Talán azért mert az xml-be nincs bele írva a gomb hogy melyikkel mûködjön vagy rossz a lau fájla scriptje.

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Chris von Bone
ez egy jó kérdés! mindenesetre a foldingParts részt megcsináltam a korábbiakat kivettem, de a gomb nem jelenik meg, GE-ben meg totál jó

Chris von Bone
Ez éjjel nappal ezt csinálja!

Rikcsoo
Ezt olvasd el ebbe írtam..

Rikcsoo
Én az elõzõ kérdésedre is válaszoltam a lámpásra csak nem vetted észre ezek szerint..
Nah szóval nem nyílik ki?
Az xml-et jól megcsináltad?

Chris von Bone
Persze hogy bekapcsolom, de bekapcsolom még vagy 10 másik kombájnnál meg mittom én hány trakinál, de mégsem csinálja ezt.

Chris von Bone
Már megszoktam hogy senki nem reagál a kérdéseimre, de azért megpróbálom:

Lenne egy kombájnom aminek leanimáltam a magtartálytetejét, de az istenért sem akar a játékban mûködni. Valaki tud rá megoldást?

atol hogy azf et es a masik pot vilagitast is bekapcsolod vagy ha ugy se jo akko torold le es telepisd ujra
hogy lehet ehez a jatkhozzz modot szerkezteni
ha tood akkor koszi
Rikcsoo
Valaki tudna linkelni külön 1 vagy 2 tengelyes forgózsámolyt?😊
Köszönöm szépen!

FrezeR
Érdekes bár túl sok konkrétum nincs benne. Mondjuk én örülnék neki ha lenne már benne olyan, hogy meg kell venni a földeket és csak azt mûvelheted amit megvettél. Lehetnének a pályán más gazdák is SP módban is akik szintén dolgoznának és fejlõdnének ahogy mi és mehetne akár rivalizálás alapon is.

Akkor lehetne többféle állat is, öntözés a földeken és jégkár vagy bármi ami mondjuk veszélyezteti a termést. Az évszakokat is jobban el lehetne különíteni egymástól mert nagyon egybe folyik az egész most. Hirtelen ennyi 😊

mikor lehet már kapni a 2012-est??
allock
szóval ugyanazt adják ki amik már megvannak a modderek által..

#hhwnd

boky84
hello mindenkinek!
érdeklõdni szeretnék hogy van e valakinek használható leírása a féklámpa irányjelzõ beépítéséhez, és a szükséges file-ok is a rendelkezésre állnak
ha tud ilyennel szolgálni valaki akkor tudna dobni pm-ben egy linket?
köszönöm

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

Rikcsoo
Na végig is olvastam hát kíváncsian várom a 2012-est😄
Azon mit értenek hogy lesz-e dedikált szerver?😊

Hunter of Deer
Interjú a Giantssal

Kérdés 1: A közeljövõben lehetséges, hogy a játék több memóriát használjon, hogy a "Bad Allocation" ne jelentkezzen?

Válasz: A 2 GB-os probléma nem a játék saját baja, hanem az operációs rendszeré, amely alapesetben 2 GB-ot rendel a játékhoz.A jövõben optimalizálni fogjuk a játékot, hogy a 2 GB-ot ne érje el olyan könnyen. Például tudjuk, hogy az állatok nagyon kapacitásigényesek, ezt orvosolni fogjuk.

Kérdés 2: Mikor jelenik meg a következõ LS? Tervben vannak további kiegészítõk?

Válasz: A következõ LS jövõ évben fog megjelenni. Addig még szeptemberben érkezik a Platinum Edition és az új LS nagyon nagyon sok újítást fog tartalmazni.

Kérdés 3: Grafikusan változni fog az új LS? Új DX-verzió lehet?

Válasz: Mindenképpen javítani fogjuk a grafikát ismét, nagyon sok tervünk van ennek kapcsán. A DirectX támogatással is vannak terveink, bár a játék minõsége független a DirectX-tõl. Párhuzamos verziókat nem fogunk készíteni, természetesen a Low, High és Very High beállítások javítva lesznek. Így még nagyobb különbségek érhetõek el képminõségben.

Kérdés 4: A jövõben tesznek valamit a modok eltéreõ mérete ellen?

Válasz: Már LS08ban is probléma volt, hogy a modok méretezése ne mvolt pontos, amit sajnos meg kellett tartanunk, hogy az összes modot ne tegyük tönkre. Sajnos természetesen fennáll az a probléma is, hogy a modderek, akik a valóságos méretek szerint akarnak dolgozni, nem fogják tudni rendesen használni modjaikat. A jövõbeli verzióknál át fogjuk gondolni, hogy ésszerû-e az egész játékot normál méretre szabni.

Kérdés 5: A valósághûség ismét emelkedni fog?

Válasz: Nagyon nagyon sok tervünk van a jövõbeli verziókhoz a realitás növelésére több tettenérhetõ lesz. Pl ajtók nyitása, zárása, javított fénykezelés stb. olyan fejlesztések amilyek tervben vannak. De prioritásokat kell felállítanunk, ezért ezeket a fejlesztéseket észben tartjuk és amint lehet megvalósítjuk.

Kérdés 6: Flexibilisen alakítható játékfelület lesz?

Válasz: Már a DLC2-vel bevezettük a játékba a dinamikus objektum elhelyezést (WKA, napelem). DLC3-ban lesz méhkas és több üvegház, amelyek a játékban elhelyezhetõek lesznek. A következõ LS-ben bõvíteni akarjuk ezt a funkciót, azzal hogy játék közben elehessen átalakítani a telepet.

Kérdés 7: Jövõben könnyebb lesz plusz növények beépítése a mapba? Lesz hozzá esetleg patch?

Válasz: Terveztük, hogy több dolgot is megkönnyítünk a moddereknek. De a növények beépítésével az a probléma, hogy direktben a mapba kell beépíteni. Ezt a késõbbi verziókban sem tudjuk megkerülni. Mindenesetre új növények beépítését tervezzük, hogy ezzel kevésbé legyen fontos a moddereknek új növények beépítése.

Kérdés 8: Lesz Open-Source verzió a moddolást megkönnyíteni?

Válasz: A probléma az open-source scripteléssel, hogy zárva van a játék. Aminek az az oka, hogy az összes játékos azonos verziót használjon és csak a modokban különbözzön, amiket aztán a játék ellenõriz, hogy multiplayerben is teljesen azonos verziót használjanak a játékosok. De a scriptjeink jelentõs részét közzétettük a honlapunkon és a Community-n, hogy megkönnyítsük a moddolást. De az nem lehetséges, hogy direkt a játékban módosítsa, különben az új modok mind különbözõek lennének. És ezt az elvet a jövõben is megtartjuk.

Kérdés 9: A ProFarm az új LS-sel is mûködni fog? Vagy lesz egy új ProFarm verzió az új LS-hez?

Válasz: Mivel a ProFarm nem az Gianst terméke ezért nem tudjuk mi lesz vele.

Kérdés 10: Lesznek épületek amit cserélhetõek, mint a BGA?

Válasz: Tervezzük, hogy a DLC2-höz hasonlóan dinamikusan elhelyezhetõ épületek legyenek.

Kérdés 11: A közeljövõben lesz dedikált szerver?

Válasz: Természetesen ismerjük a problémát. Idõhiány miatt nem került beépítésre az LS2011be, de mindenképpen tervezünk vele a jövõben.

Válaszok: Stefan Geiger

Forrás: djkid
Fordítás: regie
LsH forumról!

Hunter of Deer
Én úgy tudom hogy a DLC 2-ben lehet taposni.

Rikcsoo
Okés!😄
Az jóó😄

dávid 001
persze de nem ma majd holnap😊 olyan 4 k-5 körül lesznek képek 😊 Adig pihi<#ravasz1> De lesz és szerintem sok embernek elfogja nyerni tetszését

Rikcsoo
Értem😄
Esetleg pár képet dobnál róla?😄

dávid 001
De még lesz kisseb

dávid 001
18.4 mega