23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Ringo18 #8971 Mi az a VIP és a Warez???Már elolvastam de ez a két fogalom nekem még új,hisz kb csak 1 hete forumozok a játékkal kapcsolatban???Segítsetek!! -
#8970 Mivel a neved alapján uj vagy,kérlek olvasd el a fórum szabályzatát e topicnak -
Ringo18 #8969 ???? -
#8968 Szabályzat megszegése!!! -
#8966 én nem szoktam multizni -
Ringo18 #8965 Szeretnék valakivel multinzni,vki bevenne a csapatába ,skype-on meg tudjuk beszélni,jó játékos vagyok,sokat játszom,nagyon precízen dolgozom!!!
-
#8964 a négykerék hajtást megcsinálni"berakni" a trakiba
MTZ820 nem tudom honnan töltöttem le de a neve clock -
Ringo18 #8963 Hellotok,szép estét!!!
Szeretnék valakivel multinzni,vki bevenne a csapatába ,skype-on meg tudjuk beszélni,jó játékos vagyok,sokat játszom,nagyon precízen dolgozom!!!
Kosuonom -
#8962 Ez az ösz kerék meghajtás gabi v az a mod hogy visszatekeri magától a kormányt vagy nem mert ez nekem vagyis hasonló volt :D
Gabi Holnaptól nem írok ide ne agódj! -
#8961 Marko honnan töltötted le a naptárt ami a képen van ? -
#8960 Mit Marko?meséld el? -
5 perc alatt meg lehet tanulni -
#8958 Nem hogy inkább ls-el kapcsolatos témát/képeket osztanátok meg egymással :D -
#8953 Az igen mindenit már megint mi van itt? -
Máté97 #8952 Na az egy kicsit érdekes hogy én törtem fel a regedet.Utoljára kedden voltam gépközelben... -
#8951 Már megint mi van itt... -
Ben66 #8947 értem -
#8946 nem tudom mi a gondja reggel mikor feljöttem láttam írta hoyg Buzi aki itt van !(De ezt már azért nem látod mert Gabi kitörölte..)hagyni kell majd meg gyógyul.... -
Ben66 #8945 de most komolyan mi baja?? -
Ben66 #8944 XDXD -
#8943 menstruációs gondjai vannak majd meggyógyul.... -
Ben66 #8942 Mi baja van??Eddig normális volt. -
Dávid ha itt mindenki meleg akkor te mi vagy ?Mert ha jól tudom te vagy legjobban oda ezért a fórumért... De ezzel a hozzá állással ha neked van saját fórumod akkor nem kell ide járni másokat oltogatni nem vezet ez jóra és ahogy elképzelek nem vagy te még itt vagy a való életben sem nagy ember ....Szóval ha értelmes hsz-et nem tudsz írni mint eddig amibe volt segítőszándék akkor nem is kell szerintem ide írnod... -
Út a teszt pályáig -
Mielőtt megvenném az új trakit itt kipróbálhatom -
#8935 Ide is rakok egy -két db képet....
Hát ami itt megy arra csak ezt tudom mondani hoyg klasszikustól idézek...:)
Különben jó ám röhögni ezeken amit itt írtok így járataljátok le magatokat is nah meg persze a fórumot is ....!
De részemről ennyi CSak azt mondom mindenki szálljon picit magába és tényleg azért van a forúm ha baj van gond van itt fel leeht tenni a kérdést nem azért hogy itt majdnem minden másnap valami vita legyen... nem hoyg inkább képeket raknátok a sok buta szöveg miatt.... -
#8934 Mi folyik itt Gyöngyösön? -
#8932 Bárki aki fogja inentöl folytatni,azt ki fogom tiltatni!!Értestek már szót!.Hányszor kel magyarázni hogy mire van eza topic?.ne szemeteljük már tele!!.Nehéz fel fogni??????? -
#8931 Dávid!Neked is van saját tükröd és nézzél már bele!.Minek csinálod itt a feszkót?.Mire jó ez?.Hagyd már abba ha lehet,és legyél normális már!Ez volt az utolsó felszólitásom! -
kiscékus #8930 Ok én befejezte és elnézést is kérek!! -
#8929 Na mostmár osz elég legyen!.Fejezzétek már be megint! -
#8927 2011. jún. 14. 18:57 | privát | válasz | #3772 -
#8925 Hibám az ebből! -
#8920 Ez már tőlthető? -
#8919 Okos legyél már!
Menj a francba ha nem tetszik valami..!!!!
Azért jött létre az sg hogy segítsünk másoknak.. -
#8918 Videó -
#8917 Ez mi akar lenni?!? -
#8915 Ne csináld már a feszkót:= -
#8913 Már mondtam hogy pach kell hozzá mit nem értesz ezen?? -
#8912 SOS szükségem lenne a muddy map-bol a sárra köszönöm