Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
Rendben. ÉS köszi

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Ha letöltök egy mapot,azt is a mods mappába kell tenni??
OKe köszi szól ha meg lesz!!
NAgyon rendes vagy!!
dávid 001
Ha kibírsz pár napot akkor tudom neked ajánlani az én mapomat ott van napraforgó és aszt lehet aratni vetni és eladni csak kell egy kis idõ

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

És tudnál belinkelni egy jó magyaros mapot amiben napraforgót tudnék aratni, vetni, és pénzért eladni?

Kovács Tamás

dávid 001

dávid 001
Sajnálom kerestem és nemtudom pedig hallotam már :S írtam is nekik szarospelus néven 😄

dávid 001
KEdves tamás540 kell egy mod hozzá hogy lehessen naprátt aratni vettni az én mapomban benne van kell egy mods hozzá amit majd d a mod-ba be kell másolnod és akkor sikerülni fog .ha mondjuk van a pályán napra de nincs az a mods akkor nem fogod tudni.És ha nincsen napra forgó benne akkor nem is fogsz tudni.MErt a pálya szerkesztõnek kell beletenni a naprát a pályára és majd hozzácsatolni a modot hogy tudhatnak a felhasználok aratni vetni

dávid 001
Hogy értve az inditási feliratott?

talloli
Tisztelt Fórumtársak!
Sok mappot kipróbáltam, teszteltem már (mint játékos) de ennél jobbat és szebbet még nem találtam.
Gondoltam megosztom Veletek. Hátha akadna egy hozzáértõ aki a német feliratokat honosítani tudná!
West Erzgebirgs Map

Hali valaki tudja hogyan lehet vetni napraforgót? Mert elvüleg el lehet adni a mapsban beállítom a vetõgépet és nem veti a napraforgót.

Kovács Tamás

Sziasztok az esö zene cimét valaki meg tudná adni köszönöm !!!

dávid 001
Áh ez nemigaz.... ez... Itt vann használd egésségel csak keresni kell

KÖSZ
mere találom a T.SZ map V3.11
dávid 001
Mirõl? a tsz modpack mert csak olyan van ha aszt akarod akkor beírod a google-ba vagy az lsportal.hu-n keresel. Nekünk is ugyan olyan ídõ mint neked te is tudsz keresni"

valaki küldjön egy kinke a tsz mods rol!!kösz!
dávid 001
LS-2011 Számomra véget ért A jánsohalma mapot be fejezem de én abba hagyom
utána a fórumot is!

dávid 001
a dukumentumok-mygames-farming sim...-mods enyi

helo hogyan lehet beteni egy ruski tsz modot vagy mapot beteni??és honan tudom letölteni rendesen mer eddig minden honan megprobáltam de nem tudtam letölteni!!!!kösz
helo létszi mondjátok már meg hogy holl a mods map mert én nem találom sehol!!!elöre is köszi!!
és tudnál adni linket? köszi😄
gogabi79
ezekkel a potokkal kivánok az itt jelenlevõ sg forumozoknak további szép délutánt és estét!.Mostmár leszek folyamatosan!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

gogabi79
2X HW60.11 SILÓS FELÉPÍTMÉNNY

Letöltése:
HW60.11 SILÓS FELÉPÍTMÉNNY

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

dávid 001
A jánoshalma maps késni fog!

marko37
Nem a növekedés nem áll le a silózni is csak akkor tudsz ha beérik a kukorica

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

dávid 001
Tudok

Hello!!
Valaki tud váltós MTZ-t ?? köszi elõre is 😄
dávid 001
Tökéletesen megcsináltad gratulálok cimbora😄 szeetném veled fel venni a kapcsolatot [email protected] msn kérlek vegyél fel

Ime az uj gép

Oldaéról is lehet csodálni!!

Ime a munkában nekifogtam egy kicsit vágni a kukoricát de elég zöld de azért be fejeztük!!
talloli
És ilyenkor a termények növekedésével mi van? Azok is megállnak?
Apropó! Mikor lehet silónak betakarítani a kukoricát? Mi van azzal a terménnyel amit magár hagyok? Meddig aratható le?

marko37
Én leállított idõvel játszom napos idõben kezdem a játékot 11 óra körül elmentem a játékot és leállítom az idõt nincs esõ nincs éjszaka

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37

Hogyan kapcsolható ki az esõ?
-Ismételten látogass el ide: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009
Nyisd meg a savegames.xml-t, nyomj CTRL+F-et és írd be: timeUntilNextRain. Az itt található számot írd át mondjuk 99999999999999999-re. Ezt követõen ugyancsak CTRL+F után írd be: timeUntilRainAfterNext. Ezt is írd át hasonlóan nagy számra. Ismételten CTRL+F-et nyomsz, beírod, hogy: nextRainDuration. Ezt az értéket átírod vmi kis számra, például 0.001.
Ezennel az esõ" megszûnt" létezni a játékban.

Hogyan "állíthatom meg" az idõt (A "hogyan kapcsolható ki az éjszaka" egyfajta alternatívája.)
-Ahhoz, hogy az idõd megállítsuk, a savegames.xml-be kell egy kicsit belekontárkodnunk.
Tehát megnyitjuk a savegames.xml-t (ami itt található: C:\Documentumok\My Games\FarmingSimulator2009) pölö jegyzettömbbel, és rákeresünk erre: Az "X" itt egy szám, ami megmutatja, h mennyivel telik gyorsabban az idõ (1x , 4x, 16x, 32x, 60x).
Tehát ahhoz, h megállítsuk az idõt, csupán ezt a számot kell rendkívüli módon lecsökkentenünk.
Például: settings timescale="0.000001"

marko37
igen kilehet, mindent úgy kell csinálni ahogy a 09 be is csináltad de az eredeti map ot ne piszkáld /árnyék kikapcsolás/

dávid 001
Jolvan próba szerencse

Értem, azért kösz! Majd akkor kísérletezgetek, hátha összejön valami! Üdv!

dávid 001
Elvileg ki lehet kapcso,ni tudomásom szerint de nemtudom pontossan hol kel aktiválni sikerült hogy úgy kezdjek hogy vihar van de kikapcsolásra még nem jöttem rá

Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne hogy ki lehet-e kapcsolni az esõt? Giants Editorral meglehet-e azt csinálni mint a 2009-ben, hogy az árnyékot kikapcsolni hogy kevesebbet zabálja a memot? A segítséget elõre is köszönöm aki tud, írhattok priviben is! Üdv!

dávid 001
utóirat vigyázni majd a földeken😄

dávid 001
A mapon lesz egy meglepi😊

dávid 001
Czobor.u.102

Bálvány utca. És te?

Nickem & TDU nickem: Jakab66 \"Jobb meghalni szabadon, mint térden csúszva élni.\"

dávid 001
Jóét fórumozók!<#integet2>

dávid 001
Nem neked szar az sg:S

dávid 001
Készül a videó a JánoshalamByDávid001 demo mapsról

Chris von Bone
videókarid kicsi... 😊

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Hunter of Deer
multizni nem akarok 😄 ha az aláírásban szereplõ gép elviszi akkor jöhet 😄
bár tény hogy szar a graf motorja a játéknak.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dávid 001
végülis jah de olyant úgyse talál mert azok általában vip cuccok

Chris von Bone
egy HD-s text mérete is nagyobb 8,2 MB-nél 😊

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

dávid 001
SZerintem a normális text amire õ gondolt az a talaaj kukorica stb..