23835
  • mj111 hun
    Talán ezaz.
  • boky84
    nézd át az egér gombok beállításait vagy kicsi a rádiuszod vagy nem terrain edit-en van a fejlét editorban
  • talloli
    Régebben ajánlott nekem valaki egy Orosz honlapot ahol remek modok voltak. Sajnos elvesztettem újratelepítéskor a link. Valaki tudna ebben segíteni?
  • roby2011
    valaki megmondaná azt hogy a giants editorban miért nem akar gödröt csinálni
  • gyurka666
    Hát ez már nem kipróbáltam a híres nevezett falumapot mait Zoliék adtak ki nem rég hát nem vagyok tőle elszállva ....
  • Rikcsoo
    Ez már nem a TSZ map igaz?
    Amúgy jó képek!
  • boky84

nem annyira sürgős még csak most kezdem el a pályát készíteni
    meg most viszek magammal gépet is szállóra hogy tudjam követni hét közben is az LS alakulását de köszönöm szépen hogy figyelembe vetted a hsz-em
    és még egyszer gratula a fórum design-hoz
  • gogabi79
    szia.megoldható.rendelésed felvettem!
  • gyurka666

• boky84
    hello gabi
    azt szeretném megkérdezni hogy tudnál e olyan raklapot csinálni amin zsákok vannak
    gondolok pl alapmap malomnál
    csak úgy szeretném hogy 8-10 sor magasan legyenek a zsákok a raklapon ne csak 2 soron
    válaszodat köszönöm
  • roby2011
    ok
  • boky84
    egy adott térképen belül minden objektnek van elérési útvonala és ezt használja a játék a textúra felhasználáshoz
    ha nincs meg az adott mapban adott könyvtárban a textúra akkor sajnos nem fogja megtalálni a játék a textet hiába importálod be az i3d-t
  • Ringo18
    Megpróbálom,ha nem megy átadom neked,amúgy koszzz!
  • roby2011
    Hogy lehet azt megcsinálni a GIANTS editorban hogy az egyik térképről a másikra úgy lehessen áttenni az objektet hogy textúra is legyen rajta mert már jópárszor próbálkoztam és sehogy sem sikerül úgy megcsinálnom
  • gyurka666
    Nos gondoltam segítek hoyg milyen asztallal tudod vágni a napraforgót egyszerű a kérdésedre a válasz amivel kukoricát is szoktál vágni csak annyi hogy amivel aratni szeretnél asztal + kombájn annak az xml-be be kell írni a sunflower szavacskát de ha nem megy vagy nem tudod mit hogy kell beírni akkor a kombájn meg az adapter xml-ét elküldöd privátba és megcsinálom neked
  • Ringo18
    Akár mien vetogépet megtoltesz vetomaggal és az o betuvel kiválasztod a napraforgómagot,és már veti is!!!
  • Ringo18
    Koszz,és a napraforgót mien asztallal tudom aratni???
  • gogabi79
    Giant editorba meg tudod nézni.Hogy hogy is müködik az!.Asztalra csinálsz mappát,és abba át másolod azta térképet,majd giants editorral megnyitod és meg tudod nézni,mi hol van.
  • rokshow
    Sziasztok! Légyszi linkeljetek már be nekem 1 napraforgó vetőgépet és hozzá napraforgó magot!!!! :) Előre is köszönöm, sziasztok!!!!
  • Ringo18
    Csak kellene hozzá egy térkép,mert nem nagyon találni rjta mindent meg,mert nagyon nagy!De nekem is nagyon tetszik!Csak így tovább! :):):)
  • roby2011
    FÓRUM
  • gyurka666
    köszi szépenmajd szép lassan rájövök mit hogy kell:):)
  • gogabi79
    Kerék porolás és keréknyom hagyás készítése

ezt még énse probáltam még ki:)
  • gyurka666
    Jah és bocsi a dupla hsz-ért de valaki nem tudja nekem elárulni hoyg lehet megspékelni a trakit meg mondjuk a kombit hogy porozón a kerék??? Bevallom őszintét lusta vagyok vissza olvasni pedig valaki egyszer már leírta....
  • gyurka666
    Képek így reggel.....

• gogabi79
  • joceruza
    Zsír lett a fórum! Csak így tovább kedves házigazda!
  • boky84
  • boky84
    lenne egy olyan kérdésem hogy azt hogyan lehet megoldani hogy az MB 1800 as trakinak a kipufogója ne árnyékoljon bele a munkalámpába
  • boky84
    WOW
    mi ez a király fórum??
    1 hete nem voltam itt és hogy finoman fogalmazzak nagyon megváltozott a design
    nekem nagyon bejön az új feeling
    akárki csinálta
    még csak most kezdem el olvasgatni a hsz-eket
  • Ben66
    Király:)
  • gogabi79
  • gogabi79

most készül a diszno szálitomnak a hátso lámpája el
  • gogabi79
    #9053 köszönöm szépen
  • Rikcsoo
    gogabi elégé fasza lett a design
  • traktorosbence
    Egyetértek!
  • belorusz
    szia házigazda dicséret jár neked!!! egyre jobb aoldal dizájn
  • dávid 001
    Végre megfogadták a tanácsom ez nagyon por lett vagyis szerintem:)
  • traktorosbence
    De jó lett ez a dizájn!!!
  • gyurka666
    hát hogy milyen épületek vannak benne meg szóba is leírhatod hogy hány db föld van kb rajta és hoyg mekkora nagyságúak... jah és egy kérdés mekkora lett a map i3d-je?