23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
mj111 hun #9091 Talán ezaz. -
#9090 nézd át az egér gombok beállításait vagy kicsi a rádiuszod vagy nem terrain edit-en van a fejlét editorban -
#9089 Régebben ajánlott nekem valaki egy Orosz honlapot ahol remek modok voltak. Sajnos elvesztettem újratelepítéskor a link. Valaki tudna ebben segíteni? -
roby2011 #9088 valaki megmondaná azt hogy a giants editorban miért nem akar gödröt csinálni -
#9087 Hát ez már nem kipróbáltam a híres nevezett falumapot mait Zoliék adtak ki nem rég hát nem vagyok tőle elszállva .... -
#9086 Ez már nem a TSZ map igaz?
Amúgy jó képek! -
nem annyira sürgős még csak most kezdem el a pályát készíteni
meg most viszek magammal gépet is szállóra hogy tudjam követni hét közben is az LS alakulását de köszönöm szépen hogy figyelembe vetted a hsz-em
és még egyszer gratula a fórum design-hoz -
#9084 szia.megoldható.rendelésed felvettem! -
-
#9082 hello gabi
azt szeretném megkérdezni hogy tudnál e olyan raklapot csinálni amin zsákok vannak
gondolok pl alapmap malomnál
csak úgy szeretném hogy 8-10 sor magasan legyenek a zsákok a raklapon ne csak 2 soron
válaszodat köszönöm -
roby2011 #9081 ok -
#9080 egy adott térképen belül minden objektnek van elérési útvonala és ezt használja a játék a textúra felhasználáshoz
ha nincs meg az adott mapban adott könyvtárban a textúra akkor sajnos nem fogja megtalálni a játék a textet hiába importálod be az i3d-t -
Ringo18 #9079 Megpróbálom,ha nem megy átadom neked,amúgy koszzz! -
roby2011 #9078 Hogy lehet azt megcsinálni a GIANTS editorban hogy az egyik térképről a másikra úgy lehessen áttenni az objektet hogy textúra is legyen rajta mert már jópárszor próbálkoztam és sehogy sem sikerül úgy megcsinálnom -
#9077 Nos gondoltam segítek hoyg milyen asztallal tudod vágni a napraforgót egyszerű a kérdésedre a válasz amivel kukoricát is szoktál vágni csak annyi hogy amivel aratni szeretnél asztal + kombájn annak az xml-be be kell írni a sunflower szavacskát de ha nem megy vagy nem tudod mit hogy kell beírni akkor a kombájn meg az adapter xml-ét elküldöd privátba és megcsinálom neked -
Ringo18 #9076 Akár mien vetogépet megtoltesz vetomaggal és az o betuvel kiválasztod a napraforgómagot,és már veti is!!! -
Ringo18 #9075 Koszz,és a napraforgót mien asztallal tudom aratni??? -
#9074 Giant editorba meg tudod nézni.Hogy hogy is müködik az!.Asztalra csinálsz mappát,és abba át másolod azta térképet,majd giants editorral megnyitod és meg tudod nézni,mi hol van. -
rokshow #9073 Sziasztok! Légyszi linkeljetek már be nekem 1 napraforgó vetőgépet és hozzá napraforgó magot!!!! :) Előre is köszönöm, sziasztok!!!!
-
Ringo18 #9072 Csak kellene hozzá egy térkép,mert nem nagyon találni rjta mindent meg,mert nagyon nagy!De nekem is nagyon tetszik!Csak így tovább! :):):) -
roby2011 #9071 FÓRUM -
#9070 köszi szépenmajd szép lassan rájövök mit hogy kell:):) -
#9069 Kerék porolás és keréknyom hagyás készítése
ezt még énse probáltam még ki:) -
#9068 Jah és bocsi a dupla hsz-ért de valaki nem tudja nekem elárulni hoyg lehet megspékelni a trakit meg mondjuk a kombit hogy porozón a kerék??? Bevallom őszintét lusta vagyok vissza olvasni pedig valaki egyszer már leírta.... -
#9067 Képek így reggel.....
-
#9066 -
#9065 Zsír lett a fórum! Csak így tovább kedves házigazda! -
#9064 -
#9063 lenne egy olyan kérdésem hogy azt hogyan lehet megoldani hogy az MB 1800 as trakinak a kipufogója ne árnyékoljon bele a munkalámpába
-
#9062 WOW
mi ez a király fórum??
1 hete nem voltam itt és hogy finoman fogalmazzak nagyon megváltozott a design
nekem nagyon bejön az új feeling
akárki csinálta
még csak most kezdem el olvasgatni a hsz-eket -
Ben66 #9061 Király:) -
#9060 -
most készül a diszno szálitomnak a hátso lámpája el -
#9058 #9057
#9053 köszönöm szépen -
#9057 gogabi elégé fasza lett a design -
#9056 Egyetértek! -
belorusz #9055 szia házigazda dicséret jár neked!!! egyre jobb aoldal dizájn -
#9054 Végre megfogadták a tanácsom ez nagyon por lett vagyis szerintem:) -
#9053 De jó lett ez a dizájn!!! -
#9052 hát hogy milyen épületek vannak benne meg szóba is leírhatod hogy hány db föld van kb rajta és hoyg mekkora nagyságúak... jah és egy kérdés mekkora lett a map i3d-je?