23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9131 a képhost is lehet használni. -
#9130 legalább butaságot ne írjkáljatok az istenért hogy a játék cska windows7-en 64 bites rendszeren müködik..megsúgom neked/tek hoyg az alap windows gondolok itt a sima xp servic pack3-on én azt használtam eddig és azon is ment... szóval hoyg kinek milyen rendszerre van meg hány bites az nem nem számít egyszerű inkább ott a videokártyaval lehet a gond mert ha nem támogatja a Shader 2.0 akkor menj és vegyél másikat ami támogatja..mert szerintem azt már hiába frissitgeted akkor sem lesz jó...... -
karesz99 #9129 ja és még valami. nekem is windows 7-em van. -
karesz99 #9128 szia. roby2011. utána nétem a videókártyámnak és nem gyenge.amd.ide leitom neked:ATI Technologies Inc:Radeonx1300/x1550series.szerintetek gyenge?köszi a válaszokat. -
karesz99 #9127 minden kinek köszöm. ha lehetne még eggy kérdésem nem tudnátok egy linket adni hogy letudjam tölteni. nagyon szépen megköszöném.
üdv :karesz99 -
Máté97 #9126 Mért nem használod az abload.de-t?Szvsz sokkal jobb mint a képfeltöltés.hu. -
#9125 helloo Gabi
csak azt szeretném kérdezni hogy a képfeltöltés.hu-t nem tudnád e engedélyeztetni?
hogy az oda feltöltött képeket is be lehessen ide linkelni -
#9124 szerintem az abload.de-t használj nekem az mindig beválik -
Máté97 #9123 Ez hülyeség...nekem 32 bites win 7 van,nVidia videokártyával és tökéletesen megy rajta a játék... -
kisspeter1979 #9122 Szia Karesz!
Barátnőm öccsének is ezt írja ki agépe.
Windows 7 32.bites van neki feltelepítve. És ezen nem fut, bármilyen videokártya drivert is tesz fel.
Állítólag a Windows 7 64.bitesen megfelelően fut a játék. -
#9121 na én ugyanígy vagyok a másik gépemen
hogy kiküszöbölj egy buktatót nézz utána hogy egyáltalán tudja e a videó kártyád a Shader 2.0-át -
roby2011 #9120 Ilyen már nekem is volt a video kártya nem tudja lejátszani vagy is gyenge a videó kártya -
karesz99 #9119 SZIASZTOK. A segítségeteket kérném ha lehet. at lenne a gondom hogy amikor elinditanám ezt irja:Problem: Error: Could not init 3D system. Shader Model 2.0 is required. Please install the latest video drivers.Már lefordítotam és azt irja hogy ujj illesztö progi kell hozá. ti meiket ajánjátok? nagyon szépen megköszönném ha segítenétek. előre is köszi
üdv:karesz99
-
roby2011 #9118 Egy kis aratás
-
#9117 sg hibája! -
#9116 miért nem tölti be a feltöltött képeimet??
pedig a képhost.hu-t használom -
#9115 erről a John Deere-ről tudni valamit?
-
#9114 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy hogy tudom megcsinálni azt hogy megnyomok egy gombot pl: num 5-öt és akkor egy ifán a sima gabonás felépítmény helyett siló felépítmény lesz. Ezt hogy tudom megcsinálni? Segítséget előre is köszönöm!
Gogabi: jól áll a fórumnak ez a kinézet. -
Ringo18 #9113 Már is,koszzzz!!! -
#9112 Akkor jelölj vissza skype-ra!!! -
Ringo18 #9111 Nekem is elmondanád??? -
#9110 Én szerintem tudom.msn-re vegyél fel vagy skype-ra. -
roby2011 #9109 Valaki segítene miért van az hogy nem akarja az enterrel indítható gépeket elindítani azt valahogy át lehet írni hogy mivel indítsam el??? -
#9108 Jó reggelt mindenkinek!Ugyanolyan gondom van mint Zsoltt7411-nek.Az egyik 82-esel van ilyen gond.Ha balra fordítom akkor jobbra megy a kamera ha jobbra akkor meg az ellentéte.Nem tudom mi lehet a gond.Köszönöm a segítségeteket!
-
#9107 nekem a TSZ map jobban bejön de kinek ki... -
#9106 valaki homályosítson fel hogy miért nem tudok képet feltölteni??? -
#9105 olyan probléma előtt állok hogy az alapmapot lenyaltam nullára és kipróbáltam hogy géppel ki tudok e menni az üres map szélére
hát nem sikerült
az alapmapon a malom mögötti részen valami láthatatlan falnak ütköztem
tud erre valaki választ adni hogy miért van ez?
a felhasznált mapot innét vettem:
c:\Program Files\Farming Simulator 2011\sdk\sampleModMap.zip ezt a mapot csinálgatnám ha nem lenne ez a falnak megyek szindróma -
#9104 máris??
köszi gabi
azt hittem felteszed ide fórumra hogy bárki tölthesse akinek kell v tetszik -
#9103 raklapos téma lészen van -
Zsolt7411 #9102 Sziasztok
Egy kérdésem lenne a belső kamerám ellentétesen mozog ha balra huzom jobbra néz és forditva.Leirnátok
mit kellene átirnom a mod fájlban.A válaszokat előre is köszönöm. -
#9101 kicsit lemaradtam
mit küldj és hova???
nem értem -
Ringo18 #9100 Mien programot használtok ilyen jó képek készítéséhez??? -
#9099 Köszönöm a segítséget!
Bár nem volt egyszerű követni az általad megadott linket, de meglett! :-)
Landwirtschafts Simulator 2011 RU -
#9098 Szép képek. -
#9097 ProFarm alap mapja -
nono28 #9096 Nagyon jó képek.Ez melyik map? -
#9095 Ma volt időm kicsit játszani..:)
-
#9094 Szóval jobb a TSZ map? -
#9093 hova küldjem? -
#9092 Giant segédletben megtalálod a választ .