23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Máté97 #9051 Majd csinálok nemsokára képeket,de most el kell mennem otthonról.Milyen képekre vagy kíváncsi?Miről csináljak? -
Ringo18 #9050 Farminf g simulator 2011 platinum edition-t érdemes letolteni a játékhoz,mit ad újat bele??? -
#9049 Akkor pár képet lehetne tőled kérni mert így kép alapján nem igazán jöttem rá sokra fölöslegesen meg nem szeretném letölteni:)
Gondolom ahogy őket ismerem csak a 4 alap növény van benne....meg bála leadó stb van a mapon mert igen is fontosak azok rá szerintem... -
Máté97 #9048
Jó map,előbb próbáltam ki.Nagyon jóra sikerült,ajánlani tudom mindenkinek! -
Letöltése:
falumap2beta_by_lsportal_op…rar 184,70 MB -
Máté97 #9046 Te tudod.Én csak véleményt mondtam róla. -
#9045 Majd megszokjuk ezt!Nekem is furcsa volt,de már nekem meg felel:) -
#9044 Hát,őszintén,ez meg sokkalta jobb,nem olyan üres mint a régi -
#9043 jó ez csak furcsa a sötétség ez a nagy fehérség után...de szerintem remek lett:) -
Máté97 #9042 Hát..nekem nem nagyon nyerte el a tetszésem.Szvsz a régi sokkal jobb volt! -
#9041 Remélem sokaknak fog mostmár tetszeni az uj dizájn ezen az oldalon!.Nagyon sokat segitet benne Maximus4!Öt illeti a dicséret.Nagyon hállás vagyok neki,hogy elkészitette ennek az oldalnak,hisz már rá fért egy uj külsö!.Na meg teljesen független lett az oldalunk is! -
-->Letöltés<-- -
#9039 Micsoda dizájn micsoda dizájn -
roby2011 #9038 ja,azt elfelejtettem megnézni -
#9037 Nem kellet sokáig keresnem hisz a videó leírásban ott volt a linkje:):) -
roby2011 #9036 1000kössz -
#9035 innen tudod leszedni .... -
roby2011 #9034 http://www.youtube.com/watch?v=FgLSbtVEqR0&feature=related
Valaki belinkelné ezt a mappot? -
#9033 Nice! -
-->Letöltés<--
Ha minden jól megy ma még kaptok pár átrakott trakit:):) -
#9031 Én megtudtam venni de az indításnál gondok voltak mert hiányzott az 5-ös gomb beírtam, és erre meg se bírom venni na de mind1 vegyél fel légyszi msn-re [email protected](Más ne vegyen fel mert úgyse fogom elfogadni ha mégis és vip kéregető agyonvágom) -
#9030 hát az érdekes ..mert nálam ha nem is működik minden rendesen rajta attól még meg tudom venni.... -
#9029 Meg van egy pragadarus felépítménnyel de meg se jeleníti a gameban :S -
#9028 Rendben,de gebasz volt ugyanazzal a gépel mert már meg se veszi! -
#9027 Nos igen akkor ott srcip hiba lesz én is így jártam az egyik belarusnál hogy homlokrakodó része nem működik de már ha minden igaz dolgozik rajta surci hogy minden működjön rajta:):) -
Ringo18 #9026 Szép reggelt!!!
Ajánjatok nekem egy jó mutrágya szóót,aminek nagy a dobószélessége,koszonom!!! -
#9025 Átraktam egy mtz belarus 1025!hkr azt hiszem így hívják meg egy rakodó kaiont ami egy darus kamion a hátulján vagy ez sárga daru felépítményt! -
#9024 -
sunset -
Utolsó képen lévő kis jd-ék érdekelnek itt valakit mert ha igen szívesen feltöltöm őket .
Jah és még mielőtt kérdezné hogy mit tudnak a gépek a válaszom az hogy semmit sem se nyitható ajtó se porozás majd azt mindenki magának eldönti hogy mit rak rá....Jah és a mérete is igazán barátságos hisz egy pacban ez a 3 db Jd-é van és összesen csak 9 mb :) szerintem multira tökéletesek -
#9021 mit raktál át?mert ha tudok akkor ebben szívesen segítek... -
#9020 Sikerült átraknom egy gépet 09-ből de sajna exe hibát ír ha a gémet akarom használni sajna :S -
#9019 Valaki átkonvertálná a DDR MODPACKOT az LS 11-be?Köszönöm! -
Hogy lehet megcsinálni hogy mozogjon az első tengely?
esetleg ha valaki tud ilyen trakit aminek mozog az első hídja az linkelje be legyenszives -
#9017 Üdv átraktam egy gépet de nem tudom megvenni hogy kel azt megcsinálni hogy meglehessen? -
Máté97 #9016 -
#9015 Ja már én is leszedtem.:D -
#9014 Én le is szedtem de már ezen játszottam olyan 2-ban(Általános) Akkor már tudtam :) -
Máté97 #9013 Az képtelenség hogy még nem láttad.Szinte mindenki azon tolja.
Itt a linkje szedd le:Link
Sorbi te is szedd le. -
#9012 Neked és a facep_-.-" o.O" Map kell :D