23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
igen annál -
mtz 82 zts #9170 Annál a gépnél kell berakni a modsec be aminél akarok elsőhajtást? -
-
mtz 82 zts #9168 Melyik szöveget kell berakni a mods mappába és hogy? -
#9167 Első hajtás tutorial: letöltöd ezt kicsomagolod az allard sym bemásolod a traki könyvtárába a htm met megnyitod és értelem szerüen csak a mód mappába kell berakni a szöveget -
#9166 Azért Dávid rád is kel néha szolnom!!Mint most is,hogy ez itt ne legyen többet. -
#9165 hering te osztod az észt :D én mondtam neked hogy a te gépeden miért nem volt jó :D Általában több minden szerepet játszik abban hogy a játék nem jó pl a 3d driver, videó kártya megy egyebek a mind1.
Az újaknak üzenem hogy normálisak legyenek mert gabi nem viccel! -
#9164 Fel hivom az ujaknak a figyelmét,hogy egy hozzászolásban is lehetne a kérdéseit feltenni,nem kell bombázni,vele mint az atom!.Ha tudunk segitünk benne!.Deha továbbra is csináljátok,pihentetöre kerülhettek esetleg -
#9163 áhh úgy túl sok mert két ugyanolyant kéne és mindkettőnek megkéne lennie lehet az lesz hogy külön felépítményt de az lenne a legjobb amit mondtam. De valahogy meglehet oldani mert mát egy pótkocsin láttam -
#9162 erröl nem tudunk semmit,kicsit érdekesen hangzik,Megoldás annyi,hogy kétfajta felépitésü Ifát rakj be a gambe és ennyu -
#9161 Vegyél fel msn-en nem most most írtam priviben hogy vegyél fel? -
#9160 Mondom én tudom! -
roby2011 #9159 valaki elmagyarázná hogy lehet átírni hogy melyik gombal lehessen beindítani a gépeket enter helyett -
mtz 82 zts #9158 9148-as hsz re valaki tud valamit mondani? -
#9157 Valaki esetleg?? -
karesz99 #9156 oké küld. nagyon szépen köszi -
#9155 hát tudod a photoshop meg a paint esetleg még paint .net csodákra képes....
karesz fejezd be láttam hoyg felvettél de sorry minden jött mentet nem veszek fel ha ezt nem érted hoyg mit kell beírni a googléba akkor ne is akarj vele játszani szerintem!! de lás kivel van dolgod privátba elküldöm neked az oldalt ahonnan letudod tölteni ....már ha persze értesz is kicsit hozzá.... jah és ennyi fölös hsz nem kéne szerintem mert hamar kifogsz innen lépni mert ez nem chat vagy msn-en.. hanem fórum!!!!!!!!!!!!!!! -
Ringo18 #9154 Sziasztok!Valaki elárulná,hogy mivel lehet szép képeket csinálni az LS 2011-ben??? -
karesz99 #9153 meg a farmingot irjam be? hogy torrent? -
karesz99 #9152 mert már meghívtalak -
karesz99 #9151 am nem irod meg msn-en? -
#9150 hát ide nem írhatom le mert az wareznek számít és büntit kapnék érte de a google csodákra képes... beírod a játék nevét és utána hoyg torrent szavacska és máris rátaláltál..... -
karesz99 #9149 de úgy értettem hogy a farmingon kívül. de azért köszi. már ha a 2008-as nál tartunk nem tuddsz eggy jó oldalt ahonnan letudnám szedni?
-
mtz 82 zts #9148 Valaki tudja marko 37-en kívül hogy hogy lehet megcsinálni hogy a gépeknek kapcsolható elsőhajtásuk legyen? -
#9147 talán a 2008-as l Landwirtschafts-Simulator menne de abba sem vagyok biztos ... -
karesz99 #9146 köszi de valami 2008-as ? simulator vagy 2007-es? vagy valmi? előre is köcce -
#9145 Hát szerintem jelenlega mi ki van adva azok már neked nem fognak sajnos elfutni a vidi kártyád miatt:S Azt kéne cserélned szerintem és utána már minden rendben volna.... -
karesz99 #9144 SZIAZTOK. MÁR HA NEM FOG MENNI A JÁTÉK VALAKI TUDNA NEKEM EGGY MÁSIK TRAKTOR SIMULATOR_OS JÁTÉKOT AJÁNLANI? VAGY VALAMI HASAONLÓT? A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!!!! -
#9143 hát nem neekd van shader 2.0 hiab jelentésed?:O azért nem megy a gép ott leírják azt amit én is hogy hiába frissitgeted a vidi kártyád nem fog menni .... -
karesz99 #9142 mi van itt? és mivel van gond? kössz a választ -
#9141 itt van csak nem ezzel a játékkal van gond de azt hisszem sors társak vagytok mind2-en belehaltatok .):) -
karesz99 #9140 SZIASZTOK AKKOR NEM SEGÍTETEK? KÉRLEK BENNETEKEN HOGY SEGÍTSETEK KÖNYÖRGÖK. MEGHALOK HA NEM PRÓBÁLHATOM KI. -
vlv760 #9139 Ok! Értettem! -
vlv760 #9138 Értem és felszedni mivel legjobb ? És köszi!
-
#9137 sziasztok ez még mindig nem msn vagy éppen chat nem kell egyesével köszönni szerintem mert gabinak lesz mit törölnie.. egy hsz-ben ah lehet meg kell fogalmazni a kérdést meg a köszönést.... -
#9136 csak ha a térkép amivel játszol tartalmazza ezeket a növényeket -
#9135 szeva laca -
vlv760 #9134 Szasztok alapvetőgéppel tudok sárgarépát ,krumplit egyebet vetni? -
vlv760 #9133 Hali marko37 -
#9132 A kamera beállítása valahogy így : kicsomagolod a trakit megnyitod i3D vel megkeresed az indoor camera és az attributesbe az XYZ értékeket beállítod erre 0 180 0