Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rikcsoo
Valaki tudna olyan mapot linkelni amelyiken nagyon sok fû van vagy csak fû van de jó lenne ha lenne 1-2 gabona föld is,és vagy közepes nagyságú map legyen vagy kicsi.
Nagyon szépen Köszönöm!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

dávid 001
(Y)<#nyes>

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Köszönjük a linket 😊
Nem tudom mikor adták ki, mindenesetre eddig én még nem találkoztam vele, ezért nekem teljesen új ez a map.

Nagyon szép, és részletes térkép, igazi játékélménnyel.
Gondosan válogatott géppark, gazdagon objektumozott telephely, új látványelemek, hangulatos táj, változatos talaj menti növényzet, eltérõ méretû földek, és nem utolsó sorban akadásmentes futás jellemzi.

Gratula a készítõknek a kiváló munkájukért.
Tetszetõs az új BGA elrendezés, a fényreklámok, valamint az új talajtextúrák.
Az élményt tovább fokozzák az új, eddig még nem, vagy csak bemutatókban látott objektumok.

Végül, de nem utolsó sorban ez egy olyan map, ahol kivételesen, tényleg jól mûködõ digitális mázsaházi mérleg került beépítésre 😊
Nem csak mutat valamit, hanem ténylegesen a jármû xml fájljában meghatározott értéket mutatja.

Régen készült ilyen volumenû, hazai készítésû térkép a játékhoz, de bízzunk benne, hogy a késõbbiekben több ilyen kaliberû map is kiadásra kerül.

Bár a pálya megítélése minden esetben teljesen szubjektív, hiszen mindenkinek mások az elvárásai, én mégis azt mondom érdemes kipróbálni. Nekem mindenesetre nagyon bejött.

Trollok! Mielõtt megjegyzéseket tennétek.....
Semmilyen érdekem nem fûzõdik a pálya népszerûsítéséhez, pusztán a véleményemet írtam le!

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

dávid 001

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001

dávid 001

talloli
Segítséget kérek! (ismét)
Valaki tud e mûködõ módszert ajánlani a fel vagy elakadt jármûvek mentésére. Már több darut, vontatót is kipróbáltam, de kevesebb sikerrel. Többnyire csak az eladás és az újra megvétel hozott eredményt.
Általában a daruk emelõhorgait nem lehet beleakasztani, csatlakoztatni a menteni kívánt eszközre. A csörlõvel ugyan ez a helyzet. Kimegy a horog, de nem akad bele semmibe. Van valami megoldás?

dávid 001
Jelentem a tej mod sikeressen mûködik😊

dávid 001
Nem én választottam hanem gabi a Hg és nekem is tetszett mert olyan 3ds-lett NA mind1 majd gabi dönt a sorsáról

talloli
Azért ne keseredj el! A frissítés nem annyira sikerült. Az elõzõ (is) szebb volt! :-)

dávid 001
Szia eddig én nem azért nem válaszoltam mert nem tudtam neked keresni olyat :S 2😄 van persze rádió Agrár fm.csak még én nem tudtam beüzemeltetni De van rádió amit te átkonvertálsz és belemásolod a modsba és így bírsz is hallgatni 😄

talloli
Nagyon tetszett a GTA-ban és a Truck szimulátorokban, hogy vezetés közben lehetett saját MP3-at hallgatni.Volt benne rádió, még ha elõtte át is kellett konvertálni a zenét. Ebben a játékban nincs ilyen mód?

talloli
Hááát... Öreg! Mit mondjak? Király csávó vagy! Hozzád kellett volna fordulnom elsõre! 😊
Köszönöm szépen!

Chris von Bone
Szedd le a claas packomat abban van 580-as is meg 600-as is, meg 770-is amihez hozzá lehet kötni bármelyik bálázót... 😊
Itt a link...

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

talloli
Hááát... nem mindig és nem mindenki olyan! Tisztelet a kivételnek.
Engem is küldtek már el a melegebb éghajlatra...
De itt egy kérés:
Valaki be tudná ezt nekem linkelni:
Lexion 580 + Claas Quadrant 3200 (csatolva egymáshoz)
Köszönöm!

a szegedi tescoban van e Fs 2011
dávid 001
Majd ki lesz cserélve teszt volt enyi! Elég lett volna aszt is mondani hogy neked nem tetszik

CoD23
jóóónagyszar a banner... grat a készítõnek !!

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

dávid 001
Értem<#taps>

joceruza
Hirtelen nem esett le mire gondolsz.....

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

dávid 001
Hát a tamás kiírása 😄 Ez a menõ ez a trágár beszéd😄 szánalmas-.-"

joceruza
<#fejvakaras>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Otthon is ilyen csúnyán beszélsz? Lassan indulás fürdeni mert holnap ISKOLA!

dávid 001
képzedl el hogy valami fura írás bátya a szemem 😄

dávid 001
😄 jó post<#ravasz1>

gogabi79
Skacok!ne reagáljatok Tamás 98 ra.Majd én elintézem,hisz ez a dolgom!.Senki ne reagáljon rá,amit ö ir!Megfogja kapni méltó büntetését!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

joceruza
Ejnye,bejnye! Még jó hogy nem harapta le az ujjaidat a billentyûzet!

dávid 001
És kérlek figyelj a szabályzatra 😄 nincs trágár beszéd!

dávid 001
hát nem az vagy 😄 1 kis 14 éves senkiházi kocka😄

joceruza
Megesik....<#wave>

dávid 001
<#falbav><#pardon1>NEmis figyeltem mert ez a kölök felhúzott 😄 de ciki

joceruza
"magályét" <#eljen>

dávid 001
Lehet de megkapta a magályét

gogabi79
Máté97 és Tamás98 nem ugyan az a személy véletlen?

gogabi79
Tamás98!légyszives be fejezni!nem neked van eza sg fórum!Ha nem tudsz normálisan viselkedni,ne gyere be!

dávid 001
HA nem tetszik meny el!-.-"

padarmtz
a trágár beszédet kerüljük<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas> #5632 hsz

padarmtz
és kíváncsi vagyok te mivel tudnál elõállni!és amit te csinálsz az mi te még meg se próbálod de te nem tudod mire értettem a normális szót

dávid 001
Valahogy jah de nem értem miért jöttél ide szekálni szoltam valamit? nem.Lényeg az hogy nekünk nemm kell egymással beszélni mert úgyis szarul jössz ki.Majd kérdezd meg a többi embert mit gondolnak rólam na csá!

padarmtz
<#levele><#felkialtas><#banplz> te normális vagy ember?

dávid 001
kösz a szép post-ot csak annyit elárulok neked hogy nem ugyanúgy írok billentyûzettel mint símán mert elég fura gyorsan írni na mind1 kódos lesz a maps és annak adom a kódot akinek én akarom te ki vagy zárva<#vigyor2><#nevetes1> végül-is igaz hogy vissza nézhetném hogy mit írok csak lusta vagyok mert közben fekszek! meglehet köszönni tamás98-nak a kódos mapot 😄

dávid 001
végülis igaz elfértek volna csak külön gondolatok😄 és így jöttek😄 Szerintem sokkan lesznek kíváncsoak a pályámra meg gabiéra is

Hunter of Deer
ezek elfértek volna 1 hszben is 😄 ez nem chat 😛
amúgy kiváncsi leszek a mapodra meg gogabi-éra is ha megosztja. remélem jók lesznek.

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

dávid 001
Remélem érthetõ voltam!

dávid 001
Fórumozók ahogy láttátok vagy nem hogy xmenn lehet hogy viccelõdés ként de trágárul beszélt.Ezért törlésre került a post bármilyen trágár beszéd ami más embert sért törlésre kerül! Figyelmesztetem az olyan embereket aki csak az sg szítására jön annak felesleges mert úgyis törlödik. utána örökk bann!!

dávid 001
Külön dicséret amiért ilyen szépen el rendeszted a szövegett😄 én nem szoktam erre figyelni😄

dávid 001
Úgy értem a mûvelést hogy közte kaszálni kell a gazat meg ienek de azon dolgozok hogy majd növekegyen a fa vagyis elõb egy csemete pár perc mulva már fa de az nem 100% hogy sikerülni fog de olvasok olyet hogy lehet salyát növényt csinálni lehet hogy csak a v2-ben lesz.A gyömölcs kert az egy kis othoni gazdának lesz aki ott él és kis gépekkell kell mûvelni pl kaszálás permetezés meg ilyenek de mondom a növekedõ gyömölcsfa lehetõsége a v2-ben igen kevés de felveszek emberekel a kapcsolatot aki tud olyat csinálni vagy nagyából érti.Az is lehet hogy külön mappába rakom a játékhoz hogy az emberek bebírják rakni mert lehet hogy szaggatni fog neki

dávid 001

Ez igen!
Tényleg összetett map lesz, ha elkészül.
Ami meglepett, az a mûvelhetõ gyümölcsöskert.
Ezt az aktív mod-ot te készítetted, vagyis saját ötlet, vagy létezõ mód, amit mindannyiunk örömére az élményfokozás miatt beépítettél? 😊

Nem tegnap kezdtem az LS sorozattal a játékot, de "mûvelhetõ" gyümölcsöskerttel még nem találkoztam. 😊
Statikus elemként, mint látványelem igen, de dinamikus mod-ként még sehol nem láttam.
Pontosan mit értesz mûvelhetõ gyümölcsöskert alatt?

(Sorry a tudatlanságomért, de tényleg nem találkoztam eddig ilyesmivel, és kíváncsivá tett.)

Csak így tovább! 😊
Gratula😊

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

dávid 001
jd link

Mára elég lesz enyi mod