23835
  • gyurka666
    látszik ennyi ész van ennyi erővel pm-be is el lehet küldeni:):)
  • dávid 001
    Hajrá! De van itt pár személy akinek oda akartam adni na de mind1 mert nem zavar!
  • gyurka666
    Pedig az hiszen ilyen letöltéseket nem rakhatsz ide be sg-re ezért komoly büntitt is lehet ám kapni .....
  • dávid 001
    Szerintem nem! Ha igen akkor töröljék!
  • gyurka666
    Szerintem ez wareznak minősül
  • Ben66
    arról töltöttem le,de csak a 3 gép megy,a map nincs meg
  • kitt2000
  • dávid 001
    Sg egyéb hibái a videó beillesztés nem jó!
  • traktorosbence
    Ezt kérdeném én is.Mert van mapom készülőben.
  • dávid 001
    ÜDv valaki tudja hogyan kell megcsinálni hogy ha elkezdek egy üres mapot hogy meglehessen venni a gépeket + a kezdési pontot megcsinálni?
  • traktorosbence
    Nekem megy multkor megadtam a linkjét én azt használom.
  • Ben66
    Ez megy valakinek??

Fahrzeug Update AichMap
  • rokshow
    Sziasztok! Na ilyenkor mi van??? Felraktam a térképet a növényeket a mods mappába ahogyan azt írtátok, valamint a silók telítettségét is megnagyobbítottam ahogyan az le volt írva a 100-dik oldalon piros táblában és erre ezt írja ki :( Error: CRC 69 files failed. Data files are changed. Please reinstall application.
  • rokshow
    Köszi szépen! Aranyos vagy hogy segítettél !!!
  • bélabátyám
    Házigazda,tökéletesen leírta. Az asztalon álltalában kint van a dokumentum mappa . Ha nincs ,balra lent,start,rá katt,jobb oldalt van egy lista bennevan a dokumentun mappa. ( Mindenkinek van), megnyitod,van benne hogy olyan, hogy, My Games, azonbelül, Farming Simulator2009,vagy2011,attól függ melyiket használod.Azon belül, van ilyen hogy, mods.mappa , na ebbe kell bemásolni, a térképet, és a növényeket is,a trakrorokat is a kombálynokat is a vetőgépeket is . Meg minden gépet. Ha ígysem megy írj nyugottan.
  • rokshow
    Köszi Házigazda a segítséget! De azt még most se tudom hogy a térképeket hová másoljam, rakjam be???? Melyik mappába kell rakni a térképeket és a növényeket!!! A többit amit írtál azokat megcsináltam és köszi!!! :) Szia
  • marko37

itt szeretnék köszönetet mondani marko37 fórumozó társunknak aki időt és fáradságot nem kímélve átrakta nekem a gépet a 09 ből a 11 be .ismét beigazolódott az aláírásom:"magad uram ha szolgád nincs"
  • gyurka666

• gogabi79
    Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.

Ha *.exe kiterjesztésű a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának előfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
    Játék közben a "P" betű lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
    Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.

növényekre

A /data/maps/map01.i3d fájlt nyisd meg jegyzettömbbel! (jobb egérgomb -> társítás)
    Miután megnyitottad, nyomj egy CTRL + F kombinációt és keresd meg ezt:
    growthStateTime
    Az értékét írd át, mindegyik növénynél beállítható!
  • rokshow
    Sziasztok! Valaki leírná nekem hogy a letöltött farmot, térlépet hová kell bemásolni???? Valamint a letöltött gyümölcsöket, terményeket/ napraforgó, zab, repce..stb/ azokat hová kell másolni és mit kell átírni, felülírni??? Ja és még kellene nekem a növények növekedésének, érésének a késleltetése!!! Köszönöm, sziasztok!!
  • norbika28
    az tök mindegy
  • traktorosbence
    Jaj bocs nem is megjelenítés hanem avatar kiválasztása.
  • norbika28
    kösszi
  • traktorosbence
    Avatar képet kell választani.Arra mész hogy "Megjelenítés"Ahova be kell írni valamit, és az alatt van egy gomb megjelenítés van ráírva.Arra menny rá, és lehet választni képet.
  • norbika28
    az Lshungary.hu-be szeretnék regisztrálni és valami külsö avatart irki hogy nem megfelelő ,oda mit kell irni?
  • Gergő1999
    valaki tudja hogy az LSMapbyMasonv2-be hova kell vinni a silót?
  • Gergő1999
    Valaki meg tudja mondani hogy hogyan lehet egy traktort átfesteni?
  • Máté97
    Lsportal.hu,Lshungary.hu,www.ls-uk.info,modhoster.de
    Elég lesz?
  • norbika28
    valaki nem tudna egy jó oldalt ahonnan lehet letölteni Ls be?
  • marko37
    a traki mod xml jében majdnem legalul keresel 1 ilyet <input name="IGNITIONKEY" key1="KEY_5" button="" />
    az 5 öst írod át másikra
  • roby2011
    VALAKI ELKÜLDENÉ PRIVÁTBAN,HOGY HOGY LEHET ÁTÍRNI HOGY MELYIK GOMBAL INDULJON A TRAKTOR
  • marko37
    Sziasztok 1 kérésem lenne át kéne rakni ls9 fendt kombájnt a 11 be itt a link

Fendt9460R. szecskázos
  • gogabi79
    Msn cim megjelenitése miat töröltem.
  • Ben66
    csak az a baj hogy a map nem megy,csak a gépek
  • Ben66
    köszi a segítséged dávid és traktorosbence
  • gyurka666
    köszi szépen :)09-es modell
  • gogabi79
    Szép rába steiger amugy!!
  • gogabi79
    TÖRÖLVE!kUNYERÁLÁS NINCS!
  • gyurka666
    Szerintem ezt a kérését törölhetnéd is.....:):))
  • gogabi79
    Hiába kéred,ugyse adjuk oda!.