23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9259 látszik ennyi ész van ennyi erővel pm-be is el lehet küldeni:):) -
#9258 Hajrá! De van itt pár személy akinek oda akartam adni na de mind1 mert nem zavar! -
#9257 Pedig az hiszen ilyen letöltéseket nem rakhatsz ide be sg-re ezért komoly büntitt is lehet ám kapni ..... -
#9256 Szerintem nem! Ha igen akkor töröljék! -
#9255 Szerintem ez wareznak minősül -
Ben66 #9254 arról töltöttem le,de csak a 3 gép megy,a map nincs meg -
kitt2000 #9252 -
#9250 Sg egyéb hibái a videó beillesztés nem jó! -
#9248 Ezt kérdeném én is.Mert van mapom készülőben. -
#9247 ÜDv valaki tudja hogyan kell megcsinálni hogy ha elkezdek egy üres mapot hogy meglehessen venni a gépeket + a kezdési pontot megcsinálni? -
#9246 Nekem megy multkor megadtam a linkjét én azt használom. -
Ben66 #9245 Ez megy valakinek??
Fahrzeug Update AichMap
-
rokshow #9244 Sziasztok! Na ilyenkor mi van??? Felraktam a térképet a növényeket a mods mappába ahogyan azt írtátok, valamint a silók telítettségét is megnagyobbítottam ahogyan az le volt írva a 100-dik oldalon piros táblában és erre ezt írja ki :( Error: CRC 69 files failed. Data files are changed. Please reinstall application. -
rokshow #9243 Köszi szépen! Aranyos vagy hogy segítettél !!! -
bélabátyám #9242 Házigazda,tökéletesen leírta. Az asztalon álltalában kint van a dokumentum mappa . Ha nincs ,balra lent,start,rá katt,jobb oldalt van egy lista bennevan a dokumentun mappa. ( Mindenkinek van), megnyitod,van benne hogy olyan, hogy, My Games, azonbelül, Farming Simulator2009,vagy2011,attól függ melyiket használod.Azon belül, van ilyen hogy, mods.mappa , na ebbe kell bemásolni, a térképet, és a növényeket is,a trakrorokat is a kombálynokat is a vetőgépeket is . Meg minden gépet. Ha ígysem megy írj nyugottan. -
rokshow #9241 Köszi Házigazda a segítséget! De azt még most se tudom hogy a térképeket hová másoljam, rakjam be???? Melyik mappába kell rakni a térképeket és a növényeket!!! A többit amit írtál azokat megcsináltam és köszi!!! :) Szia -
itt szeretnék köszönetet mondani marko37 fórumozó társunknak aki időt és fáradságot nem kímélve átrakta nekem a gépet a 09 ből a 11 be .ismét beigazolódott az aláírásom:"magad uram ha szolgád nincs" -
-
#9238 Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.
Ha *.exe kiterjesztésű a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának előfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betű lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.
növényekre
A /data/maps/map01.i3d fájlt nyisd meg jegyzettömbbel! (jobb egérgomb -> társítás)
Miután megnyitottad, nyomj egy CTRL + F kombinációt és keresd meg ezt:
growthStateTime
Az értékét írd át, mindegyik növénynél beállítható! -
rokshow #9237 Sziasztok! Valaki leírná nekem hogy a letöltött farmot, térlépet hová kell bemásolni???? Valamint a letöltött gyümölcsöket, terményeket/ napraforgó, zab, repce..stb/ azokat hová kell másolni és mit kell átírni, felülírni??? Ja és még kellene nekem a növények növekedésének, érésének a késleltetése!!! Köszönöm, sziasztok!! -
norbika28 #9236 az tök mindegy -
#9235 Jaj bocs nem is megjelenítés hanem avatar kiválasztása. -
norbika28 #9234 kösszi
-
#9233 Avatar képet kell választani.Arra mész hogy "Megjelenítés"Ahova be kell írni valamit, és az alatt van egy gomb megjelenítés van ráírva.Arra menny rá, és lehet választni képet. -
norbika28 #9232 az Lshungary.hu-be szeretnék regisztrálni és valami külsö avatart irki hogy nem megfelelő ,oda mit kell irni? -
Gergő1999 #9231 valaki tudja hogy az LSMapbyMasonv2-be hova kell vinni a silót?
-
Gergő1999 #9230 Valaki meg tudja mondani hogy hogyan lehet egy traktort átfesteni?
-
Máté97 #9229 Lsportal.hu,Lshungary.hu,www.ls-uk.info,modhoster.de
Elég lesz? -
norbika28 #9228 valaki nem tudna egy jó oldalt ahonnan lehet letölteni Ls be? -
#9227 a traki mod xml jében majdnem legalul keresel 1 ilyet <input name="IGNITIONKEY" key1="KEY_5" button="" />
az 5 öst írod át másikra -
roby2011 #9226 VALAKI ELKÜLDENÉ PRIVÁTBAN,HOGY HOGY LEHET ÁTÍRNI HOGY MELYIK GOMBAL INDULJON A TRAKTOR -
#9225 Sziasztok 1 kérésem lenne át kéne rakni ls9 fendt kombájnt a 11 be itt a link
Fendt9460R. szecskázos -
#9224 Msn cim megjelenitése miat töröltem. -
Ben66 #9222 csak az a baj hogy a map nem megy,csak a gépek -
Ben66 #9221 köszi a segítséged dávid és traktorosbence -
#9220 köszi szépen :)09-es modell -
#9219 Szép rába steiger amugy!! -
#9218 TÖRÖLVE!kUNYERÁLÁS NINCS! -
#9217 Szerintem ezt a kérését törölhetnéd is.....:):)) -
#9216 Hiába kéred,ugyse adjuk oda!.