Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

letezik magyar nyelvu course play?
Rikcsoo
Fuhuu majdnem elis felejtettem..
Azt hogyan kel megcsinálni hogy a traktor vagy akármi más "piszkolodjon"?

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Pontosan mit értesz azon, hogy "sorba legyen vetve, ne össze-vissza"?

Alapból minden növény rendezett sorokban van vetés után.
Ez alól általában csak akkor van / lehet kivétel, ha egy olyan map-on játszol, amiben ez meg lett változtatva a készítõje által.

Én személy szerint még nem találkoztam olyan pályával, amelyikben nem rendezett sorba lenne vetve a növény.

Esetleg normál helyzetben, akkor lehet girbe-gurba sorokba vetni, ha manuálisan játszol, és netán elbambulsz vezetés közben 😊, vagyis nem "felvett munkás" csinálja a melót.

Nem minden gép alkalmas az automata
("munkással történõ munkavégzés") üzemmódra.
Amelyik gép tudja, ott a "V" betûvel tudod aktiválni.

Másik eshetõség, hogy beállítod a jármûvedet az un. Course Play üzemmódra.
Ekkor is automatikusan fog dolgozni a gép, követve az általad megadott útvonalat.
Ebben az esetben olyan lesz a sor, amilyenre az útvonalat beállítottad.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Rikcsoo
Magyon rendes vagy!
Hát nekem azok a float3-ak alapból 0,0,0 vannak..😊
A másikat azt átírtam false-ra.
Nah és abba tudnál segíteni hogy azt hogyan kel megcsinálni hogy a növények sorba legyenek vetve?tehát ne össze vissza..

Mindössze annyit tudok róla, hogy egy segédalkalmazás a játékon belül.
Mivel a játék optimalizálása nem sikerült tökéletesen, ezért szaggathat kisebb teljesítményû gépeken (annak ellenére, hogy a minimum rendszerkövetelményeknek megfelel), nagyobb terjedelmû, vagy "sok" mod használata esetén.

Ennek kiküszöbölésére több lehetõség is adott a programon belül.
Ilyen pl:
Forgalom kikapcsolása, növények mozgásának kikapcsolása, berakott mod-ok számának csökkentése.....és végül a logging megváltoztatása.

Már LS 2009 kapcsán is ajánlották az LS portálon a guruk ennek az opciónak a megváltoztatását amennyiben szaggatna a játék.
Ez a lehetõség az LS 2011 esetében is fenn áll.

(Természetesen, mint minden program, vagy játék esetében, így itt is igaz, hogy bármely érték, vagy változó átírása elõtt, érdemes biztonsági mentést készíteni az átszerkeszteni kívánt fájlról.)

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

ezt a logging dolog amugy mire van? ezt nem szoktam kikapcsolni
Növények mozgásának kikapcsolása:

Nyisd meg a ...data\maps\shaders nevû mappát, majd nyisd meg a grassFoliageShader.xml-t

Keresd meg ezt:
"float3 direction = float3(1,0,0)*0.1"
és írd át erre: float3 direction = float3(0,0,0)*0.1

Miután kész vagy, nyisd meg ezt a fájlt is:
wheatFoliageShader.xml
Tedd ugyan azt, mint az elõbbiekben.
Keresd meg ezt:
"float3 direction = float3(1,0,0)*0.1"
és írd át erre: float3 direction = float3(0,0,0)*0.1

Ha szaggatás miatt szeretnéd kikapcsolni a növények mozgását, és esetleg ez kevés lenne, akkor itt van egy további megoldás a problémára:

A háttérben futó logging kikapcsolása:
(Amennyibe szaggatna a játék a növények mozgásának kikapcsolása után is)
- Disable logging -

A ...Documents\My Games\FarmingSimulator2011 mappában a game.xml-t nyisd meg, és írd át ezt:
<logging>
<file enable="true" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging>

erre:

<logging>
<file enable="false" filename="log.txt" />
<console enable="true" />
</logging.

Így már nagy valószínûséggel nem fog szaggatni a játék 😊

Rikcsoo
ahan😄
Még azt megmondanád hogy a fák meg a növények mozgását hogyan tudom kiveni?
Régen tudtam fel elfelejtettem annyit tudok most hogy ugyanúgy megkel nyitni jegyzettömbel a mapi3-jét és ott valahogy megkel keresni és a tru-t átkel írni false ra csak nemtom pontosan a nevét hogy holvan..:/

azzal, hogy megnoveled a fu vagy barmely mas noveny novekedesi idejet,nincs koze a jatek lassusagahoz
Rikcsoo
Van itt olyan ember aki tud ac3d-bõl i3d-be konvertálni meg ingamélni?
Ha van legyen szíves jelentkezzen mert van 1 MAN kamionom meg 1 potkocsi hozzá plusz 1 mázsaházam😊
Nagyon szépen köszönöm!

Rikcsoo
Na megnéztem!
Fasza minden de még multiba nem néztem!
Szóval köszönöm szépen!<#worship>

Rikcsoo
Attól hogy megnövelem a növekedési idejét a fûnek attól lassabb lesz a gamé?vagyis jobban szívja a gépet?

a lenyeg az hogy 24 fps ala ne nagyon csokkenjen,hasznalj fps merot,fraps programot pl.erre a celra. azert 24,mert az emberi szem 24 kepkocka per szecundum alatt mar szaggatasnak erzekeli es nem folyamatos a jatek vagy akar a video film.ugye;j arra,hogy ez ala ne csokkenjen akkor sem ha aratsz es porol a kombajn vagoasztala,ha meg csokkenest veszel eszre az fps ben akkor,vedd lejjebb a grafikai beallitast,elsimittas anizotropikus szures
stb
Rikcsoo
Köszönöm szépen!😊

barmennyi modot berakhatsz a MOD mappadba,ez nem csokkenti az fps ed pl,de ,hogy mennyi modolt gepet raksz be mar ajatekban is pl,na ez mar szamittogep fuggo lehet,processor fuggo inkabb,ha pl egy 4 magos procid van,mi egyenkent 3Ghz az mar jo,birni fog akar 10 et is 😊
az i3d nyisd meg szovegszerkesztovel,worldpad vagy hasonloval,es a szovegszerkeszto keresojebe ezt ird be: foliagesublayer es ekkor leugrik neked ahhoz a reszhez mit te keresel,itt menj lejjebb egy kicsit az egergorgovel,es megtalalod a grass szekciot,itt pedig ,mint elobb is irtak a growthStateTime= utan irj angyobb szamott,pl az 500000 az eredeti 90000 helyett majd egy orara noveli a novekedest,ezek a szamok miliszecundumnak felelnek meg amugy. most hirtelen nincs kedvem kiszamolni mennyi az az 500ezer milliszekundum 😊
tamás98
1.A növekedés késleltetést elõtted írtam le.
2.Ha jó a géped és bírja a játékot akkor akár 1-200 vagy akár 300 modot is.
3.A legtöbben csapatban játszanak,ha valahol üresedés van akkor vesznek fel csak embereket.Lsportál.hu-n kérdezd meg ott többen vannak,lehet valaki bevesz.

MAN TGA D20

gyurka666
Ez az mtz vip?Ha nem belinkelnéd?
gyurka666

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Sziasztok! Én még kezdõ vagyok 😊 ebbe a mûfajban ezért szeretném a segítségeteket kérni!!! Az 1-sõ : Hol lehet beállítani a növények növekedésének a késleltetését???
2: Mennyi módot / traktorok, munkagépek, pótkocsik,stb/ lehet felrakni a játékba??????
3: Multiba szeretnék játszani valakivel de nem tudok vagy valaki csatlakozzon hozzám mert kibasz.tt jó ez a játék 😊 Elõre is köszönöm!!! Sziasztok!
tamás98
nyisd meg a map01.i3d-t szövegszerkesztõvel és Keresõvel ilyet keress:
growthStateTime="900000" a szám növelésével tovább tart a növekedés,csökkentésével ellentétesen változik.

MAN TGA D20

Rikcsoo
Inkább azt írd le nekem hogy a mapi3d-t megnyitom szöveges dokumentummal és hol kel meg mit kel átírni benne hogy a fû ne nõjön olyan hamar vissza?😄
Köszi!

gogabi79
hogy lehet kiszedni a forgalmat?
Forgalom kiszedése Ls2011-be

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

gogabi79
hol lehet beállítani azt, hogy a traktor meddig engedje le a munkaeszközököt?
megoldása:

<attacherJoint index="9|0|1|0" maxRotLimit="0 0 20"> a 20-as helyére írj más számot(ilyesmit keress a gép.xmlében)
FSanya2: nyisd meg a map01.i3d-t szövegszerkesztõvel és Keresõvel ilyet keress:
growthStateTime="900000" a szám növelésével tovább tart a növekedés,csökkentésével ellentétesen változik.

gogabi79
szia!Ezt ne tölem kérdezd,énsem tudom!Nekem megvan mindkét fajta Ifa is már,ami 1 csak balra billent!2,pedig mindhárom oldalra

gyurka666
nincs mit 😊 <#eljen><#pias>

Rikcsoo
Nagyon szépen köszönöm!
Leszedtem!
Holnap megnézem hogy jó-e!😊

gyurka666
Rikcsoo
Beraktam azta winrart úgy ahogy van a mods-ba aztán beléptem a játékba gabonával meg siloval is telinyomtam a potot végignyomkodtama billentyûzetet de semmivelse akar billenteni a földre...
Segytenél?:/

mar ezek a gepek is az elobb belinkelt packhoz kerultek,atskinelve es meretre love a dvd megjelent mezogep packhoz,na es persze a hibas reszek kijavitva,vagy pedig plussz funkciok hozzaadva,pl az 516os mar a napraforgot is aratja
van hat mar majdnem kesz
gyurka666
köszi szépen😊😊 egy kérdés silós felépítményt nem tudnál rá csinálni?😊😊

Caliph
üdv! van esetleg olyan map/mod ami tsz gépeket tartalmaz(mtz50,80,ifa stb)beárazva hogy campaing módban is lehessen tolni?

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Rikcsoo
Na meglesem akkor!

Chris von Bone
nem

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Chris von Bone
Ezt sosem fogom megérteni: Ha már létezik a megoldása, a 3 oldalas borításnak, akkor mért kell egyoldalasra csinálni a modelleket!?

Rikcsoo
ezzel csak a silot öntheted bárhova nem?..

gogabi79
zzz_tipAnywhere_MP.zip

nem tudom hogy ez fog e müködni eza bárhová öntö mod:,

gogabi79

Rikcsoo
Jó estét!
Valaki belinkelné a "bárhova,mindent billenthetõ" modot ami müxik mp-en is köszönöm!

Sajnos nem találom:/

Valaki tudna adni egy ifa potot ez az ifa után?
gogabi79
csak egy oldalra

Chris von Bone
Ez az IFA hány oldalra tud borítani?

PLN_4_35 eke a mezogep pack mtz 80 hoz meretezve.es masik skin,mert az eredeti nem ert semmit 😊 az mtz 80nak csinaltam hatso vilagittast is,mert az eredeti csomagban nem volt se az mtz nek se a zts nek. http://www.megaupload.com/?d=8Y5HJL2K
oké.
gogabi79
Az Ifa egy uj festést kapot,és müszakin átment😊

Fasza let az ifa töltöm lefele a mapal egyedetmbe.😄
gogabi79

Letöltése:
IFAW50L

dávid 001
pár napot hiányozni fogok a fórumról

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!