23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9505 Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez! -
#9504 -
#9503 -
#9502 bocs a második hsz-ért de az előzőbe elfelejtettem bele írni -.-" hogy neked matesz013 ez permetező nyomot húz? meg hogy mind a három húzza a permetezős nyomot? -
#9501 hogy tudtad egymás után akasztani mind a 3-at? -
matesz013 #9500 Kora reggel örültek nekem a faluban, hogy felkeltettem mindenkit.
-
Ringo18 #9499 Ok bocs az értetlenkedésért,már megvan,kosz az infót és a segítséget!!! -
#9498 Hello! Nem érg kezdtem el játszani és van egy problémám.Elkzedek játszani elmentem és ha visszalépek minden eltűnik...fel patcheltem és így sem jó:( Mi lehet a probléma? -
#9497 Jaj ne már, nem jó az URL beszúrás!!! -
#9495 -->Letöltés<--
-
#9494 mivan vele ? tükrözni kéne a kpet és akkor normálisan látszódna a gépen ... -
#9493 Ilyen lett a rábámból.
Akinek kell a linkje, kérje! -
#9492 Kösz én javítgattam egy rozsdás gépről.A sárga részei tiszta piszkos meg rozsdás volt. -
#9491 Valóban nagyon jó gép, remek munka, de....
Többször feltettem már a kérdést, illetve kértem segítséget, de válasz még nem kaptam!
Meg tudja-e mondani valaki, hogy mi az oka, illetve hogyan lehet kijavítani azt a hibát amikor az egér mozgatásakor a talajszint alá megy a kamera?
Nagyon sokszor találkozok ezzel a hibával. Hogyan lehet ezt orvosolni? -
#9490 Január körül vehető meg szerintem. -
#9489 --> -
Ben66 #9488 Helló.
Tudja valaki hogy Magyarországon mikor lesz kapható a Platinum Edition?? -
#9487 Beállítások ---> Idő skála -
#9486 inkább azt mondd légy szíves hogy mennyi idős vagy milyen nyelvű a játékod stb.....
hogy értelmesen le tudjam neked írni
de nálam: elindítom a játékot - opciók - idő (time scale) alapból 16-szoros ezt teheted azt hiszem hogy 32-szeres a max
-
Ringo18 #9485 A játékba hogyan tudom álítani? -
#9484 Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\savegames.xml ben
<settings timescale="16.000000"
a 16-ot írd át amennyire akarod
de a játékban is tudod állítani -
Ringo18 #9483 Dokumentumok/My game/LS 2011/savgame/ carier savgame.xml -be csináljam ezt??? -
#9482 A játék beállításába. -
Ringo18 #9481 Mien beállításokba? -
#9480 -->Letöltés<--
Nagyon jó gép, talajmunkákra kiváló! -
#9479 Bemész a beállításokba, és ott van hogy pl. 12× ez az óra.Ezt nyíllal lehet változtatni, és ha jobbra nyíl akkor nagyobbít ha pedig balra akkor lefele. -
Ringo18 #9478 Sziasztok!
LS 2011-ben hogy lehet az idot meggyorsítani???
Pl. Most a játékban az 1 óra a valáságban 1 perc,de mongyuk én azt akarom hogy a játékban az 1 óra a valóságba 2 perc legyen!!!
Ez hogyan lehetséges??? -
#9477 mi ez a néptelenség a fórumon???
szeretném kérdezni hogy a sampleModMap.zip fantázianévvel ellátott mapot (helye:C:\Program Files\Farming Simulator 2011\sdk\ xp-esetén) szerkesztgette e már valaki (alapmap)
azt szeretném kérdezni hogy a pálya terrain-t kiegyenesítettem és olyan problémával találtam szemben magam hogy a tehenészet mellett mindkét oldalon van valami láthatatlan fal szerűség amit editorral nem tudok szerkeszteni v törölni
ez csak a pálya ezen szélein található a többi pályaszél szabadon végigjárható
hogy tudom törölni ezt a láthatatlan falat?? -
#9476 Állandó játékra keresek 2-3 embert.A többit priviben. -
#9475 Ok most már 1000-szer elolvasom a ot. -
#9474 Ha multizni akarsz,ki irod azt hogy multira keresel embereket!!.Többi meg püben. Ha msn cimmel együtt kiirod azt törlöm,mert igy helyes. -
#9473 De miért? -
#9472 Törölve -
#9470 Hoztam pár multisképet
[
-
#9469 Sívesen!:))))))) -
#9468 Igen! Köszi :) -
#9467 Ilyenre gondoltál? -
#9466 Keresek neked egyet! -
#9465 Jó Reggelt! Valaki tudna adni nekem egy térképet az eredeti maphoz? Köszönöm -
#9464 Szép napot mindenkinek!