Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Valami jo mapot küldesz lécci.
dávid 001
amúgy egybe van a Jánoshalma 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
AZ majd késõbb lesz 😄 De majd ki lesz adva ha kész lesz 😄 Nem lesz vip 😄 csak most wip😄

jános halmi map kel dávid..😄
dávid 001
És miez a + - JEL? mert sehol nem látom az eredményét-.-"

dávid 001
ilyeneket birom 😄 milyen fajta map kell ?😄 olan tanyasi vagy nagy üzem ?😄 mert van több jellegû maps 😄

Valaki nem tud egy nagyon jo mapot már unom kis falu mapot.
Rikcsoo
Lsportál fõrumjáról linkeltem de te ezt tudod😊
Nah egye meg akkor a V.I.P gépjeit😊

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

mondjuk ez jobb belarus szerintem,raadasul sebvaltos,ezen az oldalon eleg jo mod ok vannak,de gondolom joparan ismerik mar 😊 http://www.modhoster.de/mods/mtz-belarus-9202--3
gyurka666
nem rosszból de nem tudod értelmezni a hsz-t? õ is ezt a kérdés teszi fel hogy vip gépek e de szerintem igen mert a másik fórumón láttam az egyik embernél aki a vip gépekrõl híres....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

ezt az mtz, és a potot belinkeled majd? 😊 ha meg kérhetlek szépen!! 😊
jah megvan ez a gond http://data.hu/ olvasd el
nemjo? fura,megprobalom meg egyszer akkor,lehet azert mert meg nem regiztem
gogabi79
404 Not Found .nem jó a link,ezért töröltem

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Rikcsoo
Gondolom a traktor meg a pot is V.I.P igaz?

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

gyurka666
köszönöm szépen a segítséged<#pias><#eljen>

mar megcsinaltam,most toltom fel,az volt a gond,hogy valaki kiszedte,kitorolte a platomagasittot,ez altal hianyzott egy ID szam. a fenyszorokat is optimalizaltam,mert 200meterre voltak allitva,ez ugy zabalja az fps,na meg par dolgot a valosagnak megfelelore irtam az xml ben,pl az ifa dizel tankja nem 360liter,hanem csak 150,persze ennek megfeleloen,levettem a fogyasztast is,es mivel hogy mar van magasittoja a platonak,nem 46mazsa fer bele,hanem 58 is akar http://data.hu/get/4271533/IFAW50L.zip
gyurka666
nah meg is van ugye ez a neve neki így töltöd le a fáljt volvo_F12_bakwagen_v1.zip -> és erre írd át volvoF12bankwagenv1 magyarán szólva a speciális jelet szed ki belõle és már is jó😊

gyurka666
egy perc utána nézek mi lehet a gond nála...

volvot nem teszi bele valamijér tutok segitenni?
gyurka666
hát igen ha nincs más plató csere akkor jó munkát kívánok hozzá én neki sem álltam mert nem értek az ilyen dolgokhoz

gogabi79
Tamás98!Ha nem tudsz viselkedni,be se gyere a fórumunkra!Miért nem tudsz normális lenni?mit játszod itt a szaros kis nagymenöt?.amig nem változtatsz magadon addig az üzijeid törlöm!.ez még csak az elsõ lépéses büntetésed!

Töltöm volvot.. xD
na hallod ez megdolgoztat rendesen,mostanaig probalok rajonni mi a hiba,mar darabokra bontottam az egesz ifa i3d jet,de az istene nem jovok ra,pedig nekem is jo lenne ez a gep,ha mas nem lessz ki cserelem a platot,de az eleg sok melo,mindent at kell irnom az osszes ID szamot
sziasztok 😊 meg tudná mondani nekem valaki a Jánoshalma mapot mikor lehet letölteni?? 😊
gogabi79

dávid 001
most jött le a maps:S szoval majd holnap rakom be

dávid 001
kösz és akkor nemsokára benne lesz lehet holnap vagy után hozok képeketis róla😄

Ezen van a K-farm v2 map ahonnan a videót betettem!

map!

Innen szed le!
Ebbe van jó homok bánya mód!
Ilyenre gondoltam!

gyurka666
jah nem rossz a data.hu csak azért jó regizni rá mert akkor tudod ellenõrizni hányan szedték le amit te feltöltöttél nah meg persze le is tudod tiltani a linket ha nem szeretnéd hogy mindenki letudja szedni azt ...én bevallom be vagyok regizve mivel a reg ingyenes..szóval azt teszel amit szeretnél....

ok koszi,megnezem,jo ez a feltolto link,lehet en is ide rakom majd fel a cuccokat,regizni kell gondolom
dávid 001
köszi jónagy a maps de majd kiveszem belõle ami nekem kell 😄

gyurka666
jah a kerdesedre a valasz,azt hiszem ez lessz a hiba: <fillPlanes>
<fillPlane type="wheat">
<node index="19|4|0">
<key time="0" y="0.21" scale="1 0.1 1"/>
<key time="1" y="0.21" scale="1 1 1"/>
</node>
</fillPlane> a node index szam azt hiszem nem passzol,ami itt a bemasolt xml reszben 19,ezt kikell szamolnod az i3d fileban,hogy hanyadik sor,de lehet mas is a hiba,ilyesmit jobb latnom. kuld a letolto linket es megnezem az ifat mi abaja,kujavitva visszakuldom
gyurka666
hát meg lett anno osztva még innen szedtem le azt hiszem narancssárga volt az eredeti csak én átskineztem magamnak... de ha érdekel feldobom valahova csak mint írtam van vele egy kis gond... nem akar emelkedni a termény a platóba:S

dávid 001
ha eszt a mapot belinkeled akkor ezz lesz benne és nem kell írogatnom

Nagyon király map
jo ez az ifa,honnet van? meretben is egyezik,mint latom
dávid 001

Itt van még egy jó kis map készítõi ötletek!

Szia! Köszi szépen és sokat segítettél!!! még 1 x köszi!
gyurka666

jah és egy kérdés az ifa amit anno narancssárgába lett megosztva annak hogy tudnám megcsinálni hogy a rá ûritetett termény fel is emelkedjen? valaki tudna benne segíteni

Helló.
A hortobágymapon hol lehet eladni a lesilózott kukoricát???
gyurka666
hát igen van különbség a 2 között de itt egy picike hiányom van kevésnek tûnnek nekem az ide feltöltött képek😊😊de amúgy tényleg rend van itt és ráadásul nincsenek erre felé nethuszárok😊😊

boky84
hehe
én ott most bannamai nyaraláson vagyok

de jól látod a két fórum közti különbséget
itt sokkal higgadtabb a hangulat

és értelmesebbek a fórumozók vagyis kultúráltabbak

csak így tovább

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

gyurka666
nos megvan ugye a map amiben kiszeretnéd cserélni a skint(ez esetben a kukoricát) ugye le is töltöttél egy skint amire lefogod cserélni!!!
nos megnyitod a mapot és bemész egy olyan mappába hogy textures->foliage és oda bemásolod a skint és már jó is😊
Bocsika ha kicsit gyerekesen írtam le de a másik fórumon amin vagyok ott kb ez a szintû leírás kell és még akkor sem értik meg....<#pias><#integet2>

gyurka666
tszmapv2

jah nem is nekem szolt a kerdes 😊