23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
rokshow #9422 Sziasztok! Segítenétek az automata pilóta bekapcsolásában??? Mert nagyon jó lenne!!! Mi mit csinál? És mit jelent! Köszönöm -
#9421 -
#9420 Nem mert nem az övé a pack most eleve ott van a neve hogy pack szóval akárki nem veheti ki és rakhatja fel netre! -
#9419 Nem lehetne külön a piros mtzt? -
#9418 sajnos nem fogom tudni megcsinálni talajkövetősre:S majd más rábával vigasztallak! -
#9417 Egy valamire jó ha valóság hű lenne a játék akkor siló taposára meg nagy terhek szálítására -
#9416 mert? -
#9415 semmi értelme ennek a nagy dögnek.. -
#9414 Ott van a válasz gomb! -
quaddani #9413 oké köszi
itt jobb mert itt regisztrálva vok és itt letudom szedni ott meg nem de mind1 köszi :) -
#9412 Bocs a 3 hsz-ért de amúgy se rakom fel mert nem az enyém a pack és engedélyt kel kérni hogy feltölthessem mert általában azt nem szabad és én betartom -
quaddani #9411 ok köszi
-
#9410 real_size_pack.rar 195,16 MB -
#9409 Ott miért jobb ? Most nincs kedvem leszedni majd feltölteni mert 195 mb! várj pár percet és szed le onnan -
#9408 Melyik is? mert én nem tudom melyik az :S -
quaddani #9407 és ott az első modplackot! -
Letöltés
Nincs semni extra kerekek jobbak rajta meg nagyobbak plusz az ablak nem hó fehér a kerék csere miat -
quaddani #9405 ja és meg egy kérdés ezt is hotfilére kéne adom a linket:http://lsportal.hu/page.php?79 -
quaddani #9404 KÖSZÖNÖM SZÉPEN MAJD MEGHÁLÁLOM XD :) -
Jahj nem ment a kép hú:O -
#9402 Tessék :) letöltés :) Remélem ezt akartad :) -
quaddani #9401 szevasztok!valaki letundná tölteni nekem a:Real Size Modpack az ls2011portálon láttam valaki letudja tolteni hotfilből vagy valami másbol előre is köszi! :)
-
#9400 Ezt nem tudom de a pályákat meg az objekteket a ge nyitja meg! -
kisspeter1979 #9399 Hát Dávid ez mind jól hangzik! De a GE nem hajlandó megnyitni ilyen kiterjesztésű fájlokat, csak i3d-t . És eddig rengeteg 3d szerkesztőt is letöltöttem de egyik se nyitja, meg mert állítólag tömörítve vannak valamivel.
.s
.gmw
.IM
Ezeket mi nyitja meg? Nem tudja véletlenül valaki? -
#9397 Ha megvan a pályád ahova bele akarod rakni az objektet a pálya tartalmáét másold be az eredeti helyére vagys sajárgép-c helyi lemez- program files-farming vagy landw simulator-data-maps ide belemásolod a fáljait a pályádnak utána azt a fájlt bemásolod amit leszedtél(objekt) belemész és látsz texturákat meg ilyenek
na bemásolod és kell a giants-editor letöltés innen szed le rakd fel a gépedre és a pályában lesz egy kis ikon azt megnyitod és a többit majd ezen megnézed! -
kisspeter1979 #9395 Bocsi Dávid, de nem értem.
Hova másoljam be? Na és mivel nyissam meg? Ha meg tudnám nyitni nem kínlódnék vele már napok óta! -
#9393 -
#9392 Az objekteket csak bemásolod a mappába és megnyitod helyére rakod a gépeket meg a modeskben kel átírni!
Kedves házigazda szánalma vagy! Mi a Fa.....é töröltél mindenhonnan szánalmas vagy te -.-" privátra se válaszolsz mind1 a rábád kész van fasza lett új skin meg minden de nem osztom meg senkivel VELED se v.i.p lesz mert jobban megismertelek, igaz úgy is törölni fogod mert fáj a picinyke lelkednek! -
kisspeter1979 #9391 Sziasztok!
Más játékokból szeretnék áttenni gépeket, objektumokat ebbe a játékba, de elakadtam kicsit és a google sem tudott eddig segítséget adni. :(
Nem tudja véletlenül valaki milyen programmal lehet megnyitni ezen kiterjesztésű ".s", ".gmw", ".IM" fájlokat?
Elvileg ezek 3d-s objektumok csak valamiféle tömörítővel betömörítve.
Előre is köszi! -
#9390 töled mit is várhatnék! -
#9389 Én is letöltöttem kösz!!!!!!! -
#9388 Nincsmit!
Gogabi nem olvastam még a szabályzatot és szerintem nem is fogom mert túlzottan nem érdekel :D úgyis csak néha írok ide..:) -
#9387 Végül is jah de ott van a válaszok szóval vissza bírja nézni mert én se tudtam hogy mi is rájöttem -
#9386 mert idejön egy bamba és akkor nem tudja hogy az minek a linkje.. am Erik köszike -
#9385 Nem be szólok csak mondom neked hogy miért ha egyszer van kép róla?? -
#9384 Neked meg miért kel be szolni! -
#9383 Azért mer gondolja az ember akinek felrakta hogy ha már kérte a kamiont ugye volt kép és rakott hozzá egy linket most mért kell megszólni? -
#9382 Megkérdezhetem hogy melyik mapot használod? A képeid alapján nagyon jónak tűnik. -
#9381 Miért nem tudok felrakni linket meg képet?Kivártam a 30 napot, és csak nem engedi. -
#9380 Nem lehetne ugy feltenni,hogy képje is ott legyen?,ahogy a szabályzatban le van irva?.