23835
  • dávid 001
    Köszi! JAh és szép képeket csinálsz! Azért nem dicsérem meg mindig mert nagyon prok:)
  • gyurka666

Modell:balogh2003,stehbeni
    Skin:stehbeni
    ingame:stehbeni,Zoli 108
    Please use original link!
    Rába 300 letöltés
  • gyurka666

• kisspeter1979
    Ilyenre gondoltál?

[IMG][/IMG]

innen letöltheted
  • Rikcsoo
    Nézzétek meg ezt a videót és véleményezzétek KÖSZÖNÖM!!!
  • Shirocco
    Majd adok visszajelzést, mert épp egy saját szerkesztésű térképen alkotok a gépen. :) beteszem valahova letesztelem majd. meglátjuk működik e majd. :) remélem igen. viszont, lesüllyeszteni nem tudok semmit,
    mert nem tudom a "földet" körülötte szépen megcsinálni! :(( most jelenleg épp egy 4 irányú 2 sávos út kereszteződést szeretnék találni, de sajna nem igen sikerül. :((
  • kisspeter1979
    Bocsi! Elfelejtettem írni, hogy nálam jelenleg nem fut a játék. Nem tudtam letesztelni.

Ha valami gond van vele szóljatok!
  • kisspeter1979
    Kicsi a mérete, regisztráció nélkül is hamar lejön. Szerintem 1 percen belül.

[IMG][/IMG]

letöltés
  • Shirocco
    Szia, engem érdekel!! Át tudnád nekem valahogy küldeni feltöltés után a linkjét? Ott lehet úgy, mint a Hotfile-on? X percenként regisztráció nélkül lehet letölteni dolgokat?

• kisspeter1979
    Ha érdekel valakit ilyen objektum, akkor szóljon. Nekem data.hu-s előfizetésem van. Oda fel tudnám tölteni.

[IMG][/IMG]
  • Shirocco

azon gondolkodom, épp most is még, hogy a gyári gépeket, nem e lehet kicserélni azzal, amit letöltöttem. akkor több módot lehetne használni amilyet épp akarok. mellesleg, nem tud valaki egy linket adni, hogy térkövezett placcot le tudja tölteni, és rá tudjam tenni a térképre amit szerkesztek??
  • boky84
    ehhez a játékhoz bőven
  • scottryder
    Valaki segitsen kérem!

Lassan készen vagyok egy egyedi mappal, ami nagyon sikerült eddig, de nem tudom hogyan kell a cow zone megcsinálni, kérem vki irja le részletesen hogyan kell megcsinálni hogy müködjenek a tehenek! A válasz jöhet ide vagy a mail cimemre: [email protected]

Előre is köszi
  • Shirocco
    Re Sziasztok!

A Gépem: 320 Gb winyó, 6 Gb 1333Mhz DDR3 RAM, Gigabyte N210 Videó kártya DDR3-as,
    Intel 2.93 Gigás i3-as Dual-Core proci. LG Super Multi DVD RW.

Ez elég?
  • boky84
    érdeklődnék hogy ki foglalkozik gépek mértehűre való belövésével valamint ki tudná átnézni hogy minden renben van e a géppel mert néha gondol egyet a játék és kilép magától csak úgy szimplán mindenféle hibaüzenet nélkül
  • boky84
    a betehető modok száma nagyban függ a géped teljesítményétől

hogy mennyi fér bele arról sajnos nem tudok információt adni

ha elfogadsz egy javaslatot:
    válassz ki pár modot a parkodból és alakíts ki egy fix gépparkot magadnak amivel tudod vinni a játékot
    sacc 20 modból
  • Shirocco
    Sziasztok!

Tegnap nem kaptam választ arra, hogy, hogy tudom elmenteni a térképet amit szerkesztettem. No hát jelzem, magam is ráakadtam ma. Azt viszont megmondhatná valaki, hogy MENNYI Mods-ot lehet betenni egyszerre a játékba ahhoz, hogy az összes meg is jelenjen a játékban. Ugyanis ezzel a szituval, már az eredeti alap játékban is gondba voltam. Ugyanis, sorra tetszenek meg gépek, eszközök stb, de hiába tettem be, sok mégse került be a Boltba hogy megvehessem. Remélem válaszol erre is valaki. Kb Max 100 fért be úgy, hogy elvileg meg is jelent. Bár, volt hogy elkezdett akadni a játék, miután némelyiket megvettem. :S

Shiro.
  • levente012
    Valaki multizna velem? Normális vagyok, élethűen játszok...
  • matesz013
    Rátolattam és kész Q-val összeakasztottam őket! Igen mind a három permetezés nyomot hagy! Üdv: Matesz!
  • gyurka666

• dávid 001
    gépátrakás rejtelmei!
  • vlv760
    Jó estét ! Nem tudja valaki Xerion Saddle Trac mivel indul be?
  • traktorosbence
    Jó estét mindenkinek!
  • traktorosbence
  • dávid 001

Ezt is átraktam :D és a kerekek is jók :P
  • traktorosbence
    Itt a rönkszállító szerintem van benne rönk mod, de még nem próbáltam: -->Letöltés<--
  • traktorosbence
    Nekem van, csak nem tudom a linkjét, és a többit püben.
  • norbika28
    rönköket nem tudod honét lehet letölteni
  • norbika28
    kösszi
  • traktorosbence
    Én nem tudok oldalt, de itt van egy erdészeti munkagép pack: -->Letöltés<--
  • norbika28
    valaki tudna egy oldalt mondani ahonnét jó erdészeti gépeket lehet letölteni?
  • Shirocco
    Re.

Köszi a válaszod!
    Végre megvan a lényeg, ami érdekelt. :) De mindjárt letesztelem ezt is. :)) Am még ha nem baj, annyi kérdésem volna, hogy: Win 7 Home Premium 64 bites van nekem. El fogom tudni majd menteni is ezzel? :) Ugyanis elméletileg 32 bites progi, stb. Eskü, ha sikerül összetákolnom valamit, annak, akit érdekel, megmutatom hogy véleményt mondhasson. :) Valószínű hogy Teljesen sík terep lesz.

Áh! Még egy. Azt kell vagy lehet valahol állítani, hogy mekkora területre szerkeszthessek? Azért kérdem, mert láttam már kész, Big, vagyis, Óriás térképet is, ami elméletileg, majdnem 2 szer nagyobb területű, mint a gyári alap térkép. Emellett, érdekelne az is, hogy mire klikkeljek, hogy ha be kell zárnom valamiért a szerkesztést pl fél munkánál, mert lefekszek este, akkor onnan is induljon majd amikor Újra meg nyitom. Had ne kelljen elölről kezdenem

Ismét köszi előre is, és bocsi a nyaggatásért.

• kisspeter1979
    Szia Shirocco!

alt + bal egérgomb folyamatosan lenyomva és addig fordulsz előre "bólintasz" amíg kb felülről nem látod azt amit szeretnél, aztán alt + egér jobb gomb folyamatosan lenyomva és ha hátra fele húzod az egeret akkor távolodsz ha előre akkor meg közelítesz. A navigációs sebességet a jobb alsó sarokba "nav 10 +/-"-ra kattintasz és a + gombbal növelheted a sebességet a - gombbal pedig csökkentheted. Én általában az 50-et használom.
  • bordanattila
    Sziasztok. Valaki meg tudná nekem mondani melyik a legjobb RÁBA, netán meg is osztaná?
  • Shirocco
    Re Sziasztok.

Ezt már vagy 3 szor végignéztem, de nem jöttem rá. :S Mindent tudok mozgatni, jobbra vagy balra, fel vagy le, stb. De én úgy mond a szemmagasságot szeretném függőlegesen növelni. Pl: 1 bizonyos, mondjuk a Malom épületet felülről, vagyis, ahogy az épülettől Függőlegesen távolodnék, az kisebbedne, és közben, még a térkép felületéből, egyre nagyobb rész láthatnék. Ebbe beleértve, a környező már betett más Épületet vagy tárgyat, stb.
    Úgy, mint pl amikor a Valóságban mondjuk egy Helikopterrel ahogy távolodunk a föld felszínétől, egyre messzebb és nagyobb területet lehet belátni róla.

Shiro.
  • gogabi79
  • gogabi79
  • gogabi79
  • Shirocco
    Sziasztok!

Új vagyok, ezért előre bocs ha valamit nem jól csinálok. Pl nem tudom mit jelent az hogy, "Warez".

Ami miatt viszont kénytelen voltam egy ilyen Fórumba regisztrálni az az, hogy nem tudom, hogy tudok a térkép szerkesztés közben, függőlegesen, vagyis, az Ég felé eltávolodni a "Földtől", hogy nagyobb területet tudjak látni a Földből, és rendesen le tudjam tenni az utakat, épületeket, stb. 2 hosszabb, 2 sávos út részletet, és egy T elágazást le tudtam nagy nehezen így tenni, de tovább nem tudok menni, mert azt sem tudom, milyen irányba áll az út. Vagyis, nem, úgymond X alakban, a térkép egyik sarkától a másikig, vagy össze vissza szeretnék építeni. Emellett, azt sem igen látom, hogy rendesen illeszkedik e egymáshoz a 2 Út darab amit beillesztettem. Az oké már, hogy körbe tudjak fordulni, vagy épp vízszintesből, függőlegesbe tudjak állni, de eltávolodni nem tudtam sehogy. Össze- vissza pedig, nem akarok minden gombot nyomkodni, mert a nyavaja tudja hogy mit nyomhatok úgy el a gépen, vagy épp a szerkesztőben.

Várom a választ, elsősorban privi üzin, mert addig is, próbálkozok a szituval. Amúgy, ez egy 10 növénnyel már ellátott térkép, amit így töltöttem le, hogy csak alakítani kelljen, (domborzatok, stb).
    Sajna nem tudok angolul. De lehet, hogy megpróbálkozom azzal, hogy minden egyes szót leírok Wordbe, és mellé, odaírom a magyar megfelelőjét.

Előre is köszi a válaszokat.
    Üdv: Shiro.

• kisspeter1979
    Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hogyan lehet gyalogosokat, meg közlekedő autókat szerkeszteni új térképre? Olyasmire gondolok, mint ami az eredeti mapon van. Eddig sehol sem találtam leírást róla.

Előre is köszönöm!