23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
Sorbi6 #9590 1 cd vel hányan lehet multyzni
-
#9589 Akkor jöjjenek az értelmetlen játékból kimentett képek!
-
#9588 Nos ezt a hsz-ed nem igazán értem mert ha baj hogy valaki ide képet is rak akkor sorry érte... hisz ha jól tudom nicns megtiltva hogy ide kéept rakjon bárki is szóval ha valami nem tetszik akkor el lehet tolni a biciklit
Én senki miatt nem fogok sírni ha innen elmegy......
"De annak is sok értelme van, hogy telerakjuk a játékból kimentett értelmetlen képekkel! " -Érdekes csak neked értelmetlen ha nem tetszik itt valami mint mondtam is szerbusz menj el a csudába ...nah meg ez a gyerek jelzőt sem értem mindig az kiabál akinek a háza ég.... -
#9587 Igen tud.De lehet több is, a multiplayer menübe ahol engedélyezni lehet a modokat, DLC-ket, és ott lehet változtatni max. aszt hiszem 10-re. -
Sorbi6 #9586 Sziasztok volna egy kérdés megvan az eredeti játék s 2 személy tude rrajta multizni -
#9585 Kár, hogy ez a fórum ilyen lett!
Néhány fiatalkorú ide jár chatelni, egymást cseszegetni. Bezzeg ha kérdést teszek fel, vagy kérésem van...
De annak is sok értelme van, hogy telerakjuk a játékból kimentett értelmetlen képekkel! Ugye?
Jó szórakozást GYEREKEK! -
#9584 hehe megy le az áruk -
#9583 Elvileg nem fogják forgalmazni mert nem lesz nekik haszon! -
#9582 hali mindenkinek
tudom hogy unalmas a kérdés de megkérdezem én is
a Pro farm kapható lesz e nálunk itthon valaha??? -
#9581 Figyeld vegyél fel és megpróbálok rájönni a bajodra! Oké?? -
Shirocco #9580 Ok rendben Főnök! Úgy lesz ahogy kéred! Látom Te tudsz rendesen is beszélni. Még egyszer bocs mindenért..
-
#9579 SZerintem se lenne gond ha odafigyelnél! -
#9578 nem kel törölni magad,csak legyél normális!és ne szidkozodj -
Shirocco #9577 Tudod mit? Inkább törlök innen, hogy ne zavarjam a drága lelked. Na sziasztok. További jókat! -
#9576 Istenem-.-"' mondtam hogy segítek neked és jobb lesz erre meg iit elkezded az önsajnálatot! Meg egy jó tanács,idegen embernek ilyet ne mondj mert nem lesz jó vége! Tudod e hogy ilyenért van már feljelentés! Attól hogy nem tudom hol lax az ip alapján ki lehet téged követni! ÉS vagy az az ember megy vagy a sünök ,Szóval férj a bugyidba mert nekem nem lenne ekkora a szám kis öcsi! Ink menj vissza a kistraktorokal szántani mert az eszed olyan szinten van! -
Shirocco #9575 Miért? Mi lesz ha nem húzom vissza magam? Seggbe szúrsz a nyelveddel? :)
Hogy én mindig mindenhol, kifogok egy ilyen "embert", Sajnálom a szüleid pajti, hogy gyereket vártak és Te jöttél helyette! :) Mellesleg, inkább verte volna apud a gumicselló orrára ahelyett hogy megcsinált. Inkább sámlit csinált volna helyetted. Na mind1. Én befejezem, hisz az OKOS ENGED, Ökör szenved.
Remélem találkozunk majd a Gyaloglo Chaten, és kitilthatlak :) És ez nem reklám volt! :)
A többiektől ( ez alatt a rendes embereket értem) elnézést kérek ezért a szerintem felesleges incidensért!!!
Azoknak pedig akik adtak infókat, ismét köszönöm!!
-
#9574 nyucidba inkább! Biztos jól fog neki esni, miután apucitól nem kap. De majd a hátadon csinálom hogy mindketten élvezzetek valamit! A kezeddel meg szépen írj és ne mocskolódj mert elkaplak egyszer, letépem a csicska karjaid, és a hátadba állítom! Aztán nem lesz mivel irkálhass ilyeneket! Jó? Kisfiú!! :)))
ezért büntetést fogsz kapni!!!!!!! -
#9573 Gabi rendben van minden de azért nézd meg menyire értetlen! Egyszerű logika és rájön az ember hogy vmit elrontott -
#9572 Jelenleg néhány üzenetet törölnöm kell!bocsi érte -
#9571 Szia!Figyelj ide szépen!.Nem kel elöször is ki akadni!.Másik,az a emberke én voltam a 3 videoval.De most mit csináljak,ha nem tudom pontosabban mit is akar az illető?.Segitsünk?,segitünk!.De ne használjuk ki a másikat!.Amiben meg tudunk segitünk,ha tudunk!De mivel nem mindig vannak fent itt emberek,igy ritkán ,érkezik a válasz!.Föleg ha dolga van,vagy esetleg családja is!.De a segitség kérést is néha tulzásba viszik itt az emberek!.
Dávid!.El hiszem ,hogy fel mérgeled magad,de probálj meg le csillapodni,attol hogy nekünk megy,sokminden vagy csak fele,de tiszteld a másikat,mégha nem is ismered! -
Shirocco #9565 Nem hát, ahelyett hogy szépen leírnák, mint tegnap vagy tegnapelőtt egyik tag nekem valamit, 2 mondatot írt, de azonnal értettem és tudtam a dolgot, előtte valakitől egymás után megkaptam 3 youtube videót, amiket már réges rég 3 szor is végignéztem, főleg a Német nyelvű dumást, amikből már bocs, de szart se értettem. Utána leírta 2 egyszerű mondatba másvalaki nekem. mellesleg van amire totál magamtól jöttem rá! nem kellett videó, meg feleslegesen is kérdeztem előtte levő nap itt. Másnap a szerkesztő megnyitása után alig 1 órával magam is rájöttem. Mellesleg, igen sok dologban más oldalakon, sorra kértek tanácsokat Tőlem, pl egy bizonyos Chaten, NEM ESETT NEHEZEMRE pár mondatot leírni nekik, sőőt, volt akinek 2 és fél órán keresztül segítettem. Egy bizonyos program volt, amit fel akart telepíteni a gépére. Chaten ennyi ideig mondatonként írtam le neki. MÉGSE esett nehezemre. Mellesleg, lehet van 1-2 tag itt aki olvassa a kérdésem/kérdéseinket, és idiótának meg hülyének tart minket, de azoknak meg annyit mondok, hogy: NEM kell fórumozni vagy beleszólni akkor. Elolvassa aztán ennyi. Ha segíteni nem akar vagy nem tud, akkor ne dumáljon be a másiknak! Elvégre, nem haverok vagyunk, és egyebek, hogy megtehesse! Tesókkal meg családtagokkal lehet! Remélem érthető voltam! Amúgy meg, max kitiltanak innen, vagy még 1-2 másik helyről, de ahogy mindig is mondani szoktam: LESZAROM!
-
scottryder #9564 Rendben -
#9563 Ezzel amit én mondtam ott kéne lennie!Vegyél te is fel és hátha tudok segíteni! -
scottryder #9562 Elolvastam már rég megcsináltam, a Navmesh résznél akadtam el mert az istenért nem csinálja meg ugy ahogy kellene, magyarul amikor a game ki akarom probálni, hiába veszem meg a teheneket nincsenek ott, ez a bajom! -
#9561 Neked is most írtam le ember! olvas már vissza-.-" -
scottryder #9560 Mindenkinek el kell kezdenie vhol, de látom itt nem lehet segitséget kérni! Zsákutcába futottam sajnos ezen az oldalon. Senki nem ugy született hogy mindent tud, vagy ha mégis akkor annak hatalma gratula! -
#9559 Akkor Néz videókat szinte én is onnan jöttem rá ilyenekre! Amúgy nehezen veszem ki hogy mit akarsz vegyél fel és hátha eltudod nekem mondani normálisan mi a bajod [email protected] -
Shirocco #9558
Azért, mert kezdő vagyok még, ez lenne az első pályám!! De bocs hogy van aki még nem tud dolgokat mint egyesek......! -
#9557 Ha ilyeneket nem tudsz akkor miért csinálsz pályát?? -
Shirocco #9556 Sziasztok.
Van egy újabb gondom! :( Letettem egy boltot 1 négyzetbe, meg utakat. Tettem a bejáratok elé asphalt-ot, épp hogy de nem tudom elmenteni újra úgy, hogy az asphalt (aszfalt) is ottmaradjon, Plusz, töröltem földet, amin volt 10 féle termelhető, minta vetés, meg 3 féle fából 1-1 picike sor, amibe 3-3 fa volt összesen. Az alapon is megvan ez a vetésrészlet, vagyis már alapban így töltöttem le. De mint írtam kb 10 szerre le tudtam menteni egy asztalon elhelyezett mappába, most meg már nem engedi! van egy izé, amiben 100% ot ír grass-ra, de ha aszfaltozok kicsit az csökken stb. de ezt szerintem tudjátok mi. szal az jelenleg 102 volt az imént. Azt tudom, hogy csak 4 texturát tudok elhelyezni egy-egy négyzetbe, de azt nem tudom, hogy az utak texturája is bele e számolódik, nah meg a házé ami benne van. Mit tanácsoltok?
az út pack linkjét pedig nagyon szépen köszönöm! :) szuperül néz ki már úgy is, ahogy a képen látni. :)
Shiro.
-
#9555 data/maps/missions/CattleMeadow.i3d ezt inportáld be! -
#9554 Elnézést kérek , gogabi töröld a 9552 hszt köszi -
scottryder #9553 ezt már vagy 100 szor megtaláltam de nagyon sokat nem érteni belőle, de ha már ilyen lenéző vagy akkor inkább nem is kellene irni, sorry -
#9552 cowzone tutorial
ne haragudj haver de ha márt eljutottál odáig hogy térképek készíts megtanulhatnád kezelni a googlét is
2 másodpercbe került megkeresni -
#9551 Uraim egy majdnem idevaló kérdés, az AGRAR SIMULATOR 2012 DELUXE mikortól kapható kis hazánkban és hol? -
scottryder #9550 Valaki legyenszíves és ossza meg hogyan kell a cow zone-t megcsinálni, mert már csak ez kellene ahhoz hogy elkészüljön a mapom! Segitsetek olyannak aki kevésbé ért hozzá -
#9549 Ezerhála aki megosztotta :) -
#9548 #9544 ebben a hsz-ben szereplő linkről lehet leszedni ma lett megosztva -
#9547 A rábát homam kaptad meg vagy kié? Mert én úgy tudom hogy vip:S -
#9546 hát igyekszik az ember:):)