Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
egyépként régebben néztem nem csak ennél a játéknál csinálja hanem például az euro truck simulatornál is vagy a haulin-nál stb..
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Amit linkeltél ott szétnéztem belinkelnéd nekem arról ezt?
(Meg még van egy "felvillanyozot" Zetor 12ezres vagy 16ezres is még azt lécci😊
Köszönöm szépen!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
1.) Kerékkel kapcsolatos dolgok:
autoRotateBackSpeed="2.5" – Megadja, h a kormány elforgatása után milyen gyorsan jut vissza az alapállapotába. 2.5 = alapértelmezett érték - 0 = kikapcsol
rotSpeed="70" – A kormányzás sebességét adja meg.
rotMax/Min – Megadja, h fokban mennyire fordítható el a kerék. 34/-34 = alapértelmezett érték – Fontos, h ugyan azt az értéket adjuk meg negatívban és pozitívban is.
drive mode – 1-> A hajtott tengely a hátsó, 2-> összkerékhajtás, 3-> nincs hajtott tengely
driveNode = A látható kerekek indexe.
radius – A kerék sugarát ’adja meg’. Abban az esetben kell piszkálni, ha a kerék belesüllyed a betonba, vagy ha ’lebeg’.
deltaY – A tengely középpontját a kerék középpontjába helyezi át. A density, spring és suspTravel befolyásolja. Csak nagyon kis léptékben módosítsd (0.01-0.1).
suspTravel = Megadja a rugózás mértékét.
spring = A rugózás keménységét adja meg. Minél kisebb az érték, annál puhább a rugózás.
damper= Ezen érték változtatásával még puhábbá tehetjük a rugózást.
mass = A kerekek tömegét adja meg. Az értékek jobb, ha megegyeznek.
lateralStiffness= A gép imbolygásának csökkentéséért felel, minél nagyobb az érték, annál kevésbé imbolyog.
2.) Motorral kapcsolatos dolgok:
minRpm – Megadja azt a minimum fordulatszámot, ahol a mod már elindul. Óvatosan, mert ha magas értéket írunkbe, akkor úgy indul el, mintha kilõtték volna.
maxRpm = Megadja azt a maximum fordulatszámot. Azért van három érték, mert egyes sebességi fokozatokhoz (1-3-as gomb) külön kell beállítani.
maxTorques – Az az erõ, ami a 4 sebességfokozatban felhasználható maximum.
brake force = A fékezés erõsségét módosíthatjuk ezzel.
lowBrakeForceScale = A fékezés erõssége, abban az esetben, amikor aktívan nem fékezünk, csak hagyjuk gurulni a gépet.
lowBrakeForceSpeedLimit = Meghatározza, h mekkora sebességnél aktiválódik a „lowbrakeForceSpeedScale" ’parancs’.
accelerations = A kigyorsítás késleltetésének mértékét adja meg, vagyis amikor például az egyes sebességfokozatból kettesbe váltunk.
forwardGearRatio = "2.5 2.7 3.1" – Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép ugyan azon a fordulatszámon. 3 érték a három sebességfokozat miatt van.
backwardGearRatio = "2.02" - Minél magasabb az érték, annál gyorsabban megy a gép hátrafele ugyan azon a fordulatszámon.
differentialRatio = Egyszerûen nem értem mi ez, de ’1’-es értéket ajánlanak.
rpmFadeOutRange = Meghatározza a maximális sebességet, amit át nem léphet a gép.
deceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg.
backwardDeceleration = A fordulatszám esésének mértékét adja meg hátramenetben.
3.) Egyéb:
fuelCapacity = Üzemanyagtartály kapacitása
fuelUsage = A gép fogyasztását határozza meg.
downForce = Leszorító erõt határozza meg, ami hat a gépre.
GTS
1. valaki tud átrakni ls2009-bõl módokat ls2011-be?
2. valaki tudna linkelni nekem IH 6ekfejes ekét?
elõre is köszönöm!
GTS
GTS
Mégegyszer kössz.<#hamm>#hamm><#taps>#taps>
A CD is bele van téve a virtuális meghajtóba.
(ami be van karikázva arra katt és beadja a letöltõ oldalt )
Lécci segítsetek nekem!
Miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occured,
aztán meg ha leokézom az jön ki hogy az adatok elvesztek, ezt írja ki egyébként a 2011-nél is.
Gépem:
AMD Sempron(tm) 3000+ 1,81GHz proci
ATI Radeon x1650 series videókártya-a honlappról letöltött legújabb driverrel.
1,25GB RAM
E-mail:[email protected]
Letöltöttem egy új mappot és elindítottam.
Betöltés után kiírta, hogy a DLC2 nincs telepítve így kilép.
Ez micsoda?
Nyáron hordtam ilyesmi pottal a körbálát szerencsére nem sokat..xD
Poton jobb elsõ defekt.(aznap 2dúrdefekt volt..)
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Letöltés

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide