23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9632 Már csak az Ifával annyi gondom van hogy a vetögép megtöltése:)Ifa megy,üzemel a játékban:) -
#9631 van pár megoldás:
mapot amit használsz szerkeszted: kitömöríted, leveszed az árnyékokat csökkented a nap fényerejét
vagy egyesével kipróbálgatod a modokat hogy melyik okozhat problémát
vagy kialakítasz egy fix mod-packot amit állandóan használsz -
#9630 De akadozhat még nagy megás térképtől és módoktól is -
#9629 -
tpbence0323 #9628 meg akadozik pedig minden rendszerkövetelménynek megfelel -
tpbence0323 #9627 mert az opciokba bemegyek de ott meg nincs -
tpbence0323 #9626 sziasztok meg tudjátok nekem mondanni hogy a grafikát és az árnyékot hol lehet beállítani?
egy videot vagy egy kép elég -
#9625 Jó kis gép!!!!!! -
mtz 82 zts #9624 -
#9623 Bele vágtam egy ilyen Fixplatos ,ponyvás Ifába,csak most meg nem tudom szora birni:(Ennek az lenne a szolgálati célja,hogy a vetögépet meg lehessen tölteni ha mellé állok:)ime a kép róla
-
#9622 hali minenki
érdeklődnék hogy nem tudna e készíteni valaki egy leírást hogy hogyan lehet traktorra homlokrakót felszerkeszteni
plussz a hozzá való fájlok
ha megoldható -
#9621 -
mtz 82 zts #9620 Hoztam pár képet: a csapat
mtz-m:
aratáshoz itt a segítség:
2-dik tartály
az mb 1600-as om aminek kapcsolható első hajtása van: -
#9619 Törölve a hsz mert msn cimet privibe küld el,és elég annyit ki irni hogy multiba keresel embereket stb. -
#9618 Te egy szerencsés ember vagy -
mtz 82 zts #9617 Tudja véletlen valaki azt,hogy hogy tudom megcsinálni hogy egy sima (mod) pótkocsiból amivel csak az alap növényeket tudom szállítani annál hogy lehet megcsinálni hogy pl szerves trágyát is tudjak vele szállítani és amikor megrakom trágyával akkor rendes trágya textura legyen ne pedig valamelyik gabonaféle textúrája?
A segítségeket előre is köszönöm... -
#9615 Elérhető valamilyen oldalon a palás gabonaleöntő? -
#9614 jók a bálás pótjaid .. esetleg elérhető valahol???? -
Letöltése:
MVU_8.zip 12,19 MB -
#9612 Tölem is pár kép
-
#9611 akkor nálam van valami gond
mindegy majd máshova töltök fel -
#9610 szia Boky!az pedig müködik,nincs vele gond. -
#9609 Vannak még jó emberek a Földön
Köszönöm!!!
-
#9608 gabi
nem tudnál vmit csinálni hogy megjelenítse a képhost-os feltöltéseket? -
Herkules29 #9606 saját multiban nem működnek a gombok, ha máshoz lépek be ott semmi gond. -
Herkules29 #9605 sziasztok. valaki tudna nekem segíteni? -
bordanattila #9604 Sziasztok, meg tudná nekem mondani valaki hogy melyik a legjobb eke, és linket is kaphatnék?
-
Ben66 #9603 köszi:D
-
#9602 Ide tedd a saját mapod ha nem jó a mods mappába:C://Program Files/Farming Simulator 2011/data/maps/ és az eredeti mapot kimented az asztalra vagy egy mappába és ami a maps mappába volt azokat törlöd onnan és a te mapodat beteszed. -
#9601 nem lehet sztem,mert akkor hibát ir ki,ha csak a xml ben vagy valahol át nem irod,de ne kérdezd,mert ennél tovább nem tudom -
#9600 szia!
Amikor szerkesztesz egy térképmapot.és azt el mented!.Következő lépésként át másolod a c meghajton lévö my games,farming simulator,mods mappában lévő térképmapodba.Ha megvagy ez után a játék mentéseit mindig minden szerkesztés után törölni kell,mert csak ugy adja,jeleniti meg a térképmapon lévő változásokat. -
roby2011 #9599 csináltam 1 pályát,hogy tegyem be a játékba csak a fájlokat másoltam be a modsba és a játék pedig nem mutatja meg valaki segítene hogy hogy kell betenni -
#9598 Jöhetsz a multiteamunkba a gamefarm.hu-n.A többit püben. -
Sorbi6 #9597 Sziasztok ,valakihez multizni lehet-e menni? nem kunyerálni akarok elöre jelzem
-
#9596 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogy lehet MP-be rakni az SP modokat? -
#9595 Aich_Map_V4
valószínű ez az -
kisspeter1979 #9594 Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy ezekkel az i3d-kel lehet gyalogosokat, meg autós forgalmat tenni a saját térképemre?
sajáttérkép\map01\paths\pedestrianPaths.i3d
sajáttérkép\map01\paths\trafficPaths.i3d -
Ben66 #9593 Tudja valaki hogy ez melyik map??
http://www.modhoster.de/mods/ls11-viehtransporter--2 -
#9592 -
#9591 2-en lehet de nem ajánlatos mert ha újra kel rakni a játékot akkor nem bírod újra aktiválni a gamet!