Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
GTS
Ha jó helyre másoltad be (mods mappa) akkor ellenõrizd, hogy zip kiterjesztésû-e a file, valamint jól van-e kicsomagolva. Lehetõleg egyezzen a file neve a benne lévõ xml file nevével. Ne legyen benne szóköz és lehetõleg rövid legyen a neve!
péistike juttasd el hozzám valahogy a gépeket és megpróbálom neked átrakni😊😊
Nekem is kéne egy kis segitség.Még pedig az hogy a belsõ kamera nézetet hogy lehetne hátrébb helyezni mert némelyik trakiba nagyon mellre veszi a kormányt én pedig szeretem ha a müszerfalat is lehet látni.Válaszokat elõre is köszönom.
aki igényt tart rá jelezze és szívesen elküldöm neki ha esetleg felszeretné még jobban turbozni/skinezni stb...

Amúgy az elsõ képen lévõ MTZ nagyon pofás bejövõs!<#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
(persze van még mit javítani rajtuk...mondjuk nem tom miért nem megy a termény az eb pótkocsiba..jah és az Mtz-nek elég furcsa színû a csõve😊😊 nah de sebaj ...idõvel mindenre rájövök😊
(Bár lehet hogy az utsó képen lévõ pót picit nagy az Mtz-nek😊
Letöltés (mind2 IFA +pót )
Letöltés (Természetesen a Pótkocsira vonatkozik a link)
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
#hhwnd
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
GTS