23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9679 rég jártam itt...nagyon összeszedted a fórumot, gratulálok, így tovább...újra kedvet kaptam :) -
Letöltés
Trakikra vonatkozik! -
#9677 Nice Work!!!!!!!
-
#9674 puszta kíváncsiság hogy hogyan van felépítve semmi egyéb -
#9672 PÉNZ ÁT IRÁSA!
START-DOKUMENTUM-MYGAMES-FARMING SIMULATOR-SAVEGAM 1.
Rákat és a careersavegame.xml kel neked!.
careersavegame.xml re rákat,majd jobgomb és ott tudod társitani a jegyzötömb kiválasztásával,meg nyitod.
Ha megvan akkor a felső sorban olyant keress MONEY xxxxx ,megvan?át irod a számokat nagyobbra 10 számjegyre 9999999999 majd mented fájl-mentés másként és ennyi.
Minden fájlt amit le töltesz Zip formátumban kel a mods mappába másolni.Ha véletlen rar fájlban töltöd le,akkor annak rákattintásával,ugymond ki csomagolod.ha exe?akkor telepited,és automatice benne lesz a mods ban. -
Kisgazda79 #9671 ???
-
Ben66 #9670 jó kép,map nevet tudnál adni??
-
Kisgazda79 #9669 A fendt az meg is van de mondjuk nyerges kamion vagy ifa meg ilyenek nem mennek! Meg a végtelen pénz sem megy. Lehet hülye vagyok ehhez a játékhoz vagy a géphez? :) Esetleg elküldeni nem tudsz ilyen dolgokat hogy mit meg hova. -
#9668 Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.
Ha *.exe kiterjesztésű a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának előfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betű lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre. -
Kisgazda79 #9667 Sziasztok! Segítsetek nekem mert nem tudom a letölktött mod-okat telepíteni és használni! Hogy kell??? -
Gyurka - szép az Ifa -
#9665 te kajak így játszasz ? :DD lowba ? -
#9663 Hát így már más viszont szerintem nem is próbálkozik senki vele..... minek ha egyszer elérhetővé vált... -
#9661 Újabb értelmetlen játékból kimentett képet következnek..
-
#9660 Miért akarod feltörni a ProFarmot hisz ha kicsit körbe nézel már mindenkinek meg van és állítom hogy fele brigádnak nem eredeti van.... -
#9658 Kösz!Hát ilyet találtam.:))))) -
#9657 jó képek de én azt a bálázót kicsit soknak tartom az MTZ-é után....:) -
#9656 Egy kis game.:))))))
Bocsi a sok képért! -
pergabor #9655 Köszi, megpróbálom! :) -
szalka22 #9654 Szevasztok.Tudna nekem valaki abba segíteni,hogy ezt a vetőgépet hogy tudnám átalakítani,hogy a magtartályban lévő vetőmagot tudjam váltani,ne kelljen mindig azzal feltankolnom,amit ép vetni akarok!!!!!!!!Segítséged köszönöm előre is.Üdv: szálka http://www.modhoster.de/mods/kverneland-ng-s-601-f35--2 -
Ben66 #9653 kösz a választ -
#9652 Ismerős a probléma! Valószínű, hogy valamelyik, utólag berakott géppel (mod-dal) összeakadt a játék.
Újraindítod, vagy betöltesz egy biztonsági mentést és folytatod a játékot. Keresd meg azt a moodot amit legutóbb beraktál és töröld ki! -
pergabor #9651 Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, ugyanis én nem rég kezdtem el játszani az LS'11-el de amikor beraktam egy új pályát és elindítottam se a "P" gombra nem reagál se az "esc" gombra :/
Magyarul se kilépni/menteni, se pedig gépet vásárolni nem tudok :(
Ez mitől lehet, és milyen megoldás létezik rá? -
#9649 Ma is játszottam egy kicsit!
Mtz 82 Turbós+Kombi
[img=http://www.kephost.com/images4/2011/12/13/zsohc59ks0itja7f8w2l.png]
Rába 250+Kombi
-
Sorbi6 #9648 1 cd vel játszunk ketten akkor a következő játék instalalasnal problémák léphetnek fel ? -
#9647 Vagyok még csak az utóbbi napokban nem tudtam játszani különböző okok miatt....
Meg hát ugye nem is oylan régen itt szóvá tette valaki hogy minek rakunk fel ide értelmetlen játékból kimentett képet... -
#9646 LS2012 lesz a neve semmiféle 2013... és 2011 végén vagy 2012év elején adják de de szerintem jövőre fogják ki adni!
Kis Csendes kolléga ment az üzi! -
Ben66 #9645 akk mikor??a 2011 is 2010 decemberében már kapható volt Magyarországon boltokban -
vlv760 #9644 Jó baráti tanácsként elmondanám neked hogy kár postaköltségre áldozni mert nagyobb áruházakban kapható .Nem tudom írhatom e ide a nevüket. T.... M m.. Au... -
#9643 csáó,bocsi a hülye hsz-ért,de fontos lenne számomra...valaki eltudná küldeni PM-ben annak az oldalnak a linkjét,ahol meg lehet rendelni az eredeti játékot? régebben bevolt linkelve,most azonban nem találom..még 1xer ellnézést,és előreis köszönöm!: ) -
#9642 Úgy tudom ahogy olvastam hogy 13 úgy adják ki! Akkor vegyél fel msn-re [email protected]
Meg nem a 9 perc a baj hanem ez az sg kihaláson van -
#9641 Milyen 2013? xD
Amúgy meg jó pénzért újra skinezzem én neked amit kel..:D -
#9640 Ne hogy azt hidd hogy 9percen belül neked válaszolni fognak! -
#9639 Felejtős! Mert ez az sg ki halt ahogy látom lassan gyurka is kevesebb képet tesz fel meg is értem na sziasztok -
#9638 Tud vki újra skinezni? Fontos és jutalmat is kapna! -
-
#9636 2013! -
Ben66 #9635 Sziasztok.
Az LS2012 csak jövőre jelenik meg?? -
#9634 -
#9633 A magyar rendszámos, átméretezett MB 1600-as nagyon jó gép! Sajnos a napokban megjelent (német) átszínezett, vezetőállás fordítós gép viszont elég fika!