23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9771 Ám azt hittem hagyod az én kedves 35 éves barátomnak írt üzimet hadd olvassa el... -
#9770 elöször is,mindenkinek meg kel adni az esélyt itt,ha nem viselkedik jol vagy valami,én csak rá szolhatok,és üzeneteket törölhetek és a többit azt majd azállandó adminunk el fogja intézni!. -
#9769 ink menjél dolgozni mert ciki hogy mindig gamelsz-.-" -
#9768 Csak tudod, a fórum lényege az eszmecsere, ahol ha valakit leoltanak, el kell viselni.
A veszekedéseknek is van helye, a lámákat meg főként neked kéne innen kipaterolni.
Elég kevés normális van itt jelen.
Ha valaki hülyeséget ír, ami túl megy a tűréshatáromon (valljuk be, kevés ilyen van).
A fórum nem így fog menni, hogy összetartanak az emberek és megvan oldva.
Bannolni kell minden gyökeret, aki itt hányja a warez linkeket.
Értem mit szeretnél, ez lenne a normális, de mi Magyarországon vagyunk, ahol az LS-nél az átlag életkor 11-12 év. És nekem most ne jöjjenek olyanok, hogy nem így van, mert igenis így van. A kis csillámfaszlámák meg menjenek a francba. Ezek a gyökerek űzik el a játékosokat, nem azok akik be-beszólnak egy idiótának.
Én jót nevettem ezen az egészen....
-
#9767 Most ép ebben a pillanatban töröltem ki rengeteg üzenetet inen sgröl!Eléggé ment a termelés.Erre kérdem én?mire jó a felesleges veszekedés?.Teleszemetelni a fórumot?.Normálisan nem lehet viselkeni?.Elnézést kérek azoktol akiknek üzijét törölnöm kellet(Vita Üziket).
Máskor kérlek szépen ne,és figyeljetek egymásra!.Ha már el intéztem hogy a mi fórumunk egy szép külsöt kapjon,és azok az emberek is szivesebben feljárjanak ide,akik régebben voltak,ne üldözzük el öket sem azzal,hogy szét romboljuk a fórumot!.
Csak azzal a szintel tudjuk fent tartani,ha normálisan,emberhez méltóan viselkedünk,és összetartunk is!.
Tartsunk őssze emberek,és menni fog!!. -
#9766 ooooo 8 tol éjfélig szép termés -
#9764 Továbbra is az a véleményem, hogy ez kisebb részben szól a játékról és arról, hogy hasznos tanácsokkal segítsük egymást.
Leginkább gyerekes szócsatározások színhelye lett a fórum.
A barátom lehúzott, holott ő az aki nem meri kiírni az életkorát sem. Teljesen anoním módon könnyű a szart dobálni!
Tisztelettel kérek mindenkit, hogy VISELKEDJÜNK! -
#9756 ennyi.. -
#9751 Hát nem tom annyira nem ismerem Kenny-t de jó fej lehet:D De amúgy igazuk van. Pm-be kell elintézni az ilyen dolgokat. -
#9749 -
#9743 Jól van szerintem fejezzétek be ! Szerintem Dávid nem jó emberrel kezdtél ki Kenny személyébe.... -
#9734 Mindenkinek jó estét és WAREZ mentes estét.Léptem. -
#9727 Jaja.Nekem is megvan.Akkor gondolom hogy majdnem az egész fórumosoknak megvan.Bocs hogy beszóltam. -
#9724 Hidd el hogy már mindenkinek megvan :):):Aki tudta hogy merre kell keresni az már rég megtette:):) -
#9718 Igen de azon sem lehetne fent értsd már meg te low vip gép vadász..És most ha azzal jönnél hogy a torrent oldalon is fent van az más mert ott tudni illik a torrent oldalaknak a lényegét... -
#9715 Hát igen. Itt vannak a hozzá nem értő játékosok nagy része. -
#9711 jah értem énis dolgoztam ilyesmi módszer szerint /Printscreen/ de win 7-en nekem valamiért szarakodik:S sohasem azt a jelenetet kapja le amelyiket kéne:S na majd megoldom egy Fraps-al:D -
#9708 Hát nos megvan a kép amiket a játékból kimentek aztán van egy Paint.net progim azzal kicsinosítom ,méretre vágom majd a végén Paint-be körbevágom és kész is megy fel a netre... -
#9706 érdekes múltkor is törölve lett mert ez nem sima mod hanem elvégre pénzért jutnál hozzá... -
#9705 küldtem még pm-et még délbe legalábbis úgytudom jah meg azt akarom kérdezni hogy Gyurka te a képeket milyen progival készíted? -
#9703 Ez warez te igen okos ... -
#9702 Jópofa ez a szerszám!
Arra már rájöttem, hogy a learatott szalmát átalakítja fűvé, de milyen géppel működik tökéletesen?
Nekem a Claas Jaguar 980 nem szedi fel. Kellene egy utánfutó ami fel tudja szedni és át is rakja másik járműre. -
roby2011 #9698 JO MAPPOT LÉCI -
John Deere 6030 #9697 Halló valakihez csatlakznék multiba! -
#9696 majd talán ha gondolod hozzám -
#9695 Hali! Csatlakoznék egy csapathoz, multi miatt. Csak, komoly játék érdekelne -
ujjabb kép:) -
#9692 jó kép! Hamarosan talán én is fogok hozni pár képet csak kép készítő progi kéne -
#9691 Minden ls-hez kapcsolódó ismerőseimet töröltem szóval aki nem talál fent az törölve lett na ágyő! -
#9690 ha valakit érdekelne akkor az alábbi linkre kattintva bebocsájtást nyerhet a homlokrakodó traktorra történő felszereléséről magyarul:
magyar leírás a homlokrakó szerkesztéséhez -
letöltése:
Jd 9400 -
#9688 Az aláírásodat javítsd mert ez elég fura Minden zetor traktor, de nem minden r traktor zetor .:D ez a jó
ja meg angol tudásodat ne a googleból szedd mert picit ciki :D -
#9687 -
ma én is kicsit játszottam a gamemel.de lesznek még képek -
#9685 Nice good! -
Így délelőttre elég is.. jah és aki szeretne multizni és nincs emberre hozzá az bátran firkáljon pm-et és ott a többit megbeszéljük.... -
scottryder #9683 Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell pontos pda-t készíiteni egy uj maphoz, a program megvan hozzzá, ha berakom is mükszik, csak olyan mintha 180 fokba el lenne forditva mert nem ott mutatja a pda a helymet ahol ténylegesen vagyok -
#9682 Sziasztok!
Tegnap is egy kis game.:))))
Map:Mezőgép
Aratás
Tárcsázás
-
Kisgazda79 #9681 Nagyon köszönöm!!! Még annyi kérdésem lenne hogy a térképeket hova tegyem és azt hogy tudom használni azokat a területeket? -
#9680 köszönöm,és jó,és élvezetesebb játékot kivánok neked,és ujra üdv itt!