23835
  • gyurka666
    Ám azt hittem hagyod az én kedves 35 éves barátomnak írt üzimet hadd olvassa el...
  • gogabi79
    elöször is,mindenkinek meg kel adni az esélyt itt,ha nem viselkedik jol vagy valami,én csak rá szolhatok,és üzeneteket törölhetek és a többit azt majd azállandó adminunk el fogja intézni!.
  • dávid 001
    ink menjél dolgozni mert ciki hogy mindig gamelsz-.-"
  • Mitsurob
    Csak tudod, a fórum lényege az eszmecsere, ahol ha valakit leoltanak, el kell viselni.
    A veszekedéseknek is van helye, a lámákat meg főként neked kéne innen kipaterolni.
    Elég kevés normális van itt jelen.
    Ha valaki hülyeséget ír, ami túl megy a tűréshatáromon (valljuk be, kevés ilyen van).
    A fórum nem így fog menni, hogy összetartanak az emberek és megvan oldva.
    Bannolni kell minden gyökeret, aki itt hányja a warez linkeket.
    Értem mit szeretnél, ez lenne a normális, de mi Magyarországon vagyunk, ahol az LS-nél az átlag életkor 11-12 év. És nekem most ne jöjjenek olyanok, hogy nem így van, mert igenis így van. A kis csillámfaszlámák meg menjenek a francba. Ezek a gyökerek űzik el a játékosokat, nem azok akik be-beszólnak egy idiótának.
    Én jót nevettem ezen az egészen....
  • gogabi79
    Most ép ebben a pillanatban töröltem ki rengeteg üzenetet inen sgröl!Eléggé ment a termelés.Erre kérdem én?mire jó a felesleges veszekedés?.Teleszemetelni a fórumot?.Normálisan nem lehet viselkeni?.Elnézést kérek azoktol akiknek üzijét törölnöm kellet(Vita Üziket).

Máskor kérlek szépen ne,és figyeljetek egymásra!.Ha már el intéztem hogy a mi fórumunk egy szép külsöt kapjon,és azok az emberek is szivesebben feljárjanak ide,akik régebben voltak,ne üldözzük el öket sem azzal,hogy szét romboljuk a fórumot!.

Csak azzal a szintel tudjuk fent tartani,ha normálisan,emberhez méltóan viselkedünk,és összetartunk is!.

Tartsunk őssze emberek,és menni fog!!.
  • marko37
    ooooo 8 tol éjfélig szép termés
  • talloli
    Továbbra is az a véleményem, hogy ez kisebb részben szól a játékról és arról, hogy hasznos tanácsokkal segítsük egymást.
    Leginkább gyerekes szócsatározások színhelye lett a fórum.
    A barátom lehúzott, holott ő az aki nem meri kiírni az életkorát sem. Teljesen anoním módon könnyű a szart dobálni!
    Tisztelettel kérek mindenkit, hogy VISELKEDJÜNK!
  • péistike
    ennyi..
  • péistike
    Hát nem tom annyira nem ismerem Kenny-t de jó fej lehet:D De amúgy igazuk van. Pm-be kell elintézni az ilyen dolgokat.
  • gigamen
  • gyurka666
    Jól van szerintem fejezzétek be ! Szerintem Dávid nem jó emberrel kezdtél ki Kenny személyébe....
  • traktorosbence
    Mindenkinek jó estét és WAREZ mentes estét.Léptem.
  • traktorosbence
    Jaja.Nekem is megvan.Akkor gondolom hogy majdnem az egész fórumosoknak megvan.Bocs hogy beszóltam.
  • gyurka666
    Hidd el hogy már mindenkinek megvan :):):Aki tudta hogy merre kell keresni az már rég megtette:):)
  • gyurka666
    Igen de azon sem lehetne fent értsd már meg te low vip gép vadász..És most ha azzal jönnél hogy a torrent oldalon is fent van az más mert ott tudni illik a torrent oldalaknak a lényegét...
  • Mitsurob
    Hát igen. Itt vannak a hozzá nem értő játékosok nagy része.
  • péistike
    jah értem énis dolgoztam ilyesmi módszer szerint /Printscreen/ de win 7-en nekem valamiért szarakodik:S sohasem azt a jelenetet kapja le amelyiket kéne:S na majd megoldom egy Fraps-al:D
  • gyurka666
    Hát nos megvan a kép amiket a játékból kimentek aztán van egy Paint.net progim azzal kicsinosítom ,méretre vágom majd a végén Paint-be körbevágom és kész is megy fel a netre...
  • gyurka666
    érdekes múltkor is törölve lett mert ez nem sima mod hanem elvégre pénzért jutnál hozzá...
  • péistike
    küldtem még pm-et még délbe legalábbis úgytudom jah meg azt akarom kérdezni hogy Gyurka te a képeket milyen progival készíted?
  • gyurka666
    Ez warez te igen okos ...
  • talloli
    Jópofa ez a szerszám!
    Arra már rájöttem, hogy a learatott szalmát átalakítja fűvé, de milyen géppel működik tökéletesen?
    Nekem a Claas Jaguar 980 nem szedi fel. Kellene egy utánfutó ami fel tudja szedni és át is rakja másik járműre.
  • roby2011
    JO MAPPOT LÉCI
  • John Deere 6030
    Halló valakihez csatlakznék multiba!
  • péistike
    majd talán ha gondolod hozzám
  • Robertoo21
    Hali! Csatlakoznék egy csapathoz, multi miatt. Csak, komoly játék érdekelne
  • gogabi79

ujjabb kép:)
  • péistike
    jó kép! Hamarosan talán én is fogok hozni pár képet csak kép készítő progi kéne
  • dávid 001
    Minden ls-hez kapcsolódó ismerőseimet töröltem szóval aki nem talál fent az törölve lett na ágyő!
  • boky84
    ha valakit érdekelne akkor az alábbi linkre kattintva bebocsájtást nyerhet a homlokrakodó traktorra történő felszereléséről magyarul:

magyar leírás a homlokrakó szerkesztéséhez
  • gogabi79

letöltése:
    Jd 9400
  • dávid 001
    Az aláírásodat javítsd mert ez elég fura Minden zetor traktor, de nem minden r traktor zetor .:D ez a jó
    ja meg angol tudásodat ne a googleból szedd mert picit ciki :D
  • traktorosbence
  • gogabi79

ma én is kicsit játszottam a gamemel.de lesznek még képek
  • traktorosbence
    Nice good!
  • gyurka666

Így délelőttre elég is.. jah és aki szeretne multizni és nincs emberre hozzá az bátran firkáljon pm-et és ott a többit megbeszéljük....
  • scottryder
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell pontos pda-t készíiteni egy uj maphoz, a program megvan hozzzá, ha berakom is mükszik, csak olyan mintha 180 fokba el lenne forditva mert nem ott mutatja a pda a helymet ahol ténylegesen vagyok
  • traktorosbence
    Sziasztok!

Tegnap is egy kis game.:))))

Map:Mezőgép

Aratás

Tárcsázás

• Kisgazda79
    Nagyon köszönöm!!! Még annyi kérdésem lenne hogy a térképeket hova tegyem és azt hogy tudom használni azokat a területeket?
  • gogabi79
    köszönöm,és jó,és élvezetesebb játékot kivánok neked,és ujra üdv itt!