Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

talloli
Kipróbáltam ezeket a Rábákat.
Elég gyengécskékre sikerültek. :-(

dávid 001
Valaki tud linkelni egy sertés objektet?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Ismét én,:
Aki a Rábát akarja talajkövetõsre kreálni,annak a következõ lépést kell megtennie:
<components count="2">
<component1 centerOfMass="0 -1.25 0" solverIterationCount="20" />
<component2 centerOfMass="0 -2.10 0" solverIterationCount="20" />
<joint component1="1" component2="0" index="6" rotLimit="0 0 0" transLimit="0 0 0" />
</components>
ezt a részt kikeresni a traktor250.xml nevû fájlban és a => rotLimit="0 0 0" helyére ezt írja be => rotLimit"0 0 10" , így a rábánk eleje-hátulja 10 fokos szögben fog egymástól mozogni,az adott tengelyen... (x,y,z) hátul ütõje: hogy a hidraulika cuccai figyelik a Rába elejét, és ilyenkor ha megdõl az eleje,azt a hidraulika is követni fogja,,, van rá megoldás,majd máskor azt is leírom.
Rem nem gond a készítõknek,hogy ezeket az infókat megosztom,de nagyon sokan kérdik,keresik az ilyen válaszokat!

surci írta gondolom bemásolom! nekem sikerült :D

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Köszönöm szépen
dávid 001
Én más pályáján nem igen játszok én csak a sajátomon szoktam mert tudom mi hol van meg a saját izlésem szerint csinálom

talloli
Ígértetet kaptam, hogy hamarosan elkészül az Östermelõ barátok 3. javítása, de egyenlõre hiába várom. Az egyébként (a kisebb hibákat leszámítva) egy tuti jó pálya. Ha hall valaki róla, kérem szóljon!

dávid 001
Sajna nincs sok hazai készítésû map ami van azt úgy is ismered

talloli
Tudnátok ajánlani egy olyan oldalt (vagy linket) ahonnan magyar készítésû mappokat lehet letölteni?
Szívesen játszanék és multiznék hazai készítésû, jól mûködõ pályákon.

dávid 001
Nem bírja a géped.NEkemis ilyen volt pedig meghaladta a rendszere követelményt a gépem na de mind1 szerintem próbáld meg az agr.... sg-n mert ez ls2011 foglalkozik de az bisztos hogy a géped nem bírja szoval töröld le,ne baszd szét a géped

Tomikahh
Üdv mindenkinek...
MA feltettem az Agrucultural Simulator 2011 Gold Editiont de amikor belelépek akkor ez jon elõ miért??
Vki segitene?

Subaru Impreza & Hummer

tamás98

Hw60.11Bálás
Itt egy Hw bálás pót./-el összeszedi a bálát,*-al leakasztja.

MAN TGA D20

dávid 001
most a pálya olyan 70% körül van,a földek több méretûek és szabálytalanok mint az igazi földek,lesz benne kert amit kis gépekkel kell mûvelni meg 20-30 hektáros földek is lesznek benne.Bála leadó lesz benne 2 helyen a farmon meg a faluban,leadó az is lesz az 3 db lesz benne tej mod olyan siló amibe a gépek bele sûlyednek meg lesz benne kacsasár a muddy mapból van benne új textúra ami traktor csapás lesz,a földeken lesz sár belvíz egyelõre enyit mondok majd lesz több infó képekkel is :D

tamás98
Kb mikorra fogod megosztani a pályád?Leírnád hogy mi lesz benne?Mekkora földek?Bála leadó lesz benne?Termény eladó?

MAN TGA D20

dávid 001
Oks akkor abba is jó lesz a pályám

tamás98
Szerintem jók lesznek,mert végülis,meg az is a 11,csak egy kicsit fejlettebb verziója.De hamarosan ki fog derülni,mert szeptember vége,október elejére írták a kiadását.

MAN TGA D20

dávid 001
Jah és valaki azt tudja hogy a plaint..... ahoz jók e lesznek a síma 11-es modok ?

dávid 001
<#eljen> jah jah én is ezt szeretném szoval várom :D

tamás98
Azt nem tudom mivel lesz jobb,mint a sima,talán lesz benne több alap mod.
LsH fórumon van az Ls2012 topikba hogy várhatóan milyen gépek lesznek a 2012-ben.Júl.15-én még a JD-nek volt a legtöbb százaléka(31%).Remélem bele kerül majd mint alap mod,mert eddig még a 2008-ban,meg a 2009-ben is csak Fendt volt,most a 2011-ben Deutz,remélem hogy akkor a 2012-ben vagy JD lesz vagy NH.Ha olyan NH-kat raknának bele mint a profarmban volt akkor biztos lenne számukra a siker,és megérne legalább 4-5000Ft-ot.

MAN TGA D20

dávid 001
biztos lesz! Én úgy tudom hogy az alap gépek az pl lesz benne new holland,fend,mase ferguson.Meg sok más :D de várjuk ki a végét :D A plaint edition az mivel lesz jobb mint a síma ls?

tamás98
Állítólag a '12 csak jövõ év közepe felé jön ki,mert elõtte még piacra akarják dobni a '11 platin edition-t is.De azért jó lenne ha a '12-hez is lenne valami hasonló kieg. mint a profarm.

MAN TGA D20

dávid 001
Az is lehet hogy mire M.o-ra kerül addigra ki jön a 2012 és inkább aszt veszem meg

tamás98
Kicsit sokat kérnek el értük,és még Mo.-n sincs semelyik boltba se,csak megrendelni lehet,postaköltséggel,de úgy az a 15-20 euró egybõl felugrani 22-23 euróra.Inkább megvárom amég frissítve lesz a gépem és hátha addigra lehet itthon is kapni úgy mint az Ls11-et.

MAN TGA D20

dávid 001
Énis így vagyok vele :S

tamás98
Lehet,nemtudom.Nekem nincs meg se a DLC pack,se a Profarm.Vagyis a profarm megvan csak aktiváló kód nincs hozzá(torrentes verzió).De egyhamar nem is akarom megvenni a DLC packot,mert nincs rá pénz hogy azt is megvegyem.

MAN TGA D20

dávid 001
Az is lehet de én aszt halottam vagyis olvastam valahol hogy a dlc2-ben vagy a profarm-ban nem tudom melyikben de az biztos hogy megcsinálták arra a silót hogy ha taposod géppel akkor más formát vesz fel

tamás98
Még ebben a játékban nem sikerült megoldani azt hogy taposni lehessen a silót.Ha egy mapban van egy BGA,akkor ahhoz kell a mod hogy oda is letudd borítani a silót.(Szerintem ezt jelenti)

MAN TGA D20

dávid 001
Aszem az a dlc2 bga hogy van benne olyan siló hogy ha taposod akkor reagál rá a siló

talloli
Megmondaná valaki, hogy mi az a DLC2 BGA?

A hiánya miatt az újabb mappok nem mûködnek.
Illetve úgy jelennek meg új eszközök, hogy:DLC2 BGA ready

gyurka666
bocsánat a linkek valamiért nem akartak megjelenni<#rinya><#confused>
íme itt van

Letöltés

Letöltés

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

gyurka666
Nos íme itt van semmi extra sajnos ilyen volt anno a 09-be:S

Rába 300 Letöltés

Rába 360 Letöltés
Ez meg csak próba hogy kell ide picibe berakni a képet:)

Használjad õket egészséggel!!

Nagyon szépen köszi elõre is
Rikcsoo
Kész van az MTZ-d!:D
MSN-en írj!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Rikcsoo
Majd ennek is neki állok ha a saját szerelvényem bent lesz!

gyurka666
Én még nem láttam ezeket a Rábákat a 11-be de ha 09-es modellbe jó neked akkor ha találok róla mûködõ linket szívesen megpróbálom átrakni neked!!!

Segítséget kérek a RÁBA-300 és a Khüne tárcsa megtalálására ás arra hogy ami itt van RÁBÁK amiben benne a 360-is hol lehet letölteni?
péistike
fel tudsz jönni emesére?

GTS

gyurka666
köszi szépen :):) már csak a pótok kellenek és indulhat a játék:):)

péistike
ennyi

GTS

dávid 001
:D <#taps><#eljen> igazad van :D van egy mondás :D ha a paraszt nem sz....ik akkor ..... nem eszik :D

Rikcsoo
Köszönjük:)
Parasztok?Inkább vagyok "paraszt" mint Budapesti!
Na meg ha nem lennének "parasztok" te nem tudnál mit enni!<#papakacsint>

tamás98
Meg a jó k**** édes a**** az elkorcsult.
Ez volt az utolsó hsz mára.
Csõ parasztok!

MAN TGA D20

dávid 001
ott a pont <#eljen> De a szülõket haggyuk ki nem tehetnek róla hogy ilyen elkorcsosult gyerekük van :D

gogabi79
Fejezd be!vagy ki foglak tiltatni!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

péistike
úgylegyen! Ámen!

GTS

gogabi79
Sztem Tamás98 neked kéne le állnod!Mert kezdem unni a fejed!.még egy ilyen viselkedés és meg lesz az eredménye!

péistike
Abba vagyok benne amibe benne akarok lenni... Elvégre nem te vagy az anyám!!!<#gonosz1> Úgyhogy <#puszis>

GTS

gogabi79
Miért nem tudsz normálisan beszélni?itt látszik meg a szülõi nevelés!!

gogabi79
Tamás98!Fejezd beee!

tamás98
Oké papa,meglesz.(seggfej)

MAN TGA D20

dávid 001
köszönyük nagyon hálás vagyok ÉN ez nagyon jó :D