23835
  • boky84
  • Gerypapa 95
    Tegnap játszottunk Tomikával , itt van belőle 2 fotó

• 94mike
    Ezeréve nem haulinoztam..:))
  • marko37
    És a HAULIN-nal mi lesz
    üdv mike
  • 94mike
    Helooo,megvan a játékom :D kaptam hozzá plusszként mezőgép packotis: )
    valakivel lehetne menni gamelni? :D
  • AdiHun
    sziasztok mikor fog megjelenni az LS 2012?
  • mtz 82 zts
    Azt hogy lehet megcsinálni hogy egy gépben kapcsolni lehessen a sebességeket? 1-esből 2 esbe és így tovább?
  • péistike
    Sziasztok! Valaki tudna abba segíteni hogy lehet megcsinálni azt a scriptet hogy a silózónak az adaptere húzza befele a kukoricát. és hogy multiba is működjön.
  • kitt2000
    Claas Kombájn GigaPack by ... Minden modell mosható, keréknyomot hagy, autópilótás, indexes, munkalámpás, a magtartályok zárhatók,

Valaki tudna linket adni?

Előre is köszönöm!
  • gogabi79
    Ma is kicsit dolgoztam.

szegény Mtz után kapcsoltam vagy 3 potkocsit,s megrakva terménnyel,de kénytelen leszek embereket felvenni,majd multira.
  • mtz 82 zts
    Azt hogy tudom megcsinálni hogy a gépeken forogjon a kardán?
  • szalka22
    http://www.modhoster.de/suche?utf8=%E2%9C%93&s=t-150&search_in=mods&commit= Válogass!!!!!!!!!
  • boky84
    hello

mi lehet a megoldás arra (trágyázás utánról van szó) hogy a big x 1000 több füvet nyomjon vágáskor a pótba

mit kéne szerkeszteni és hol (vagy xml vagy editoros munkára gondolok)
  • roby2011
    kössz
  • mtz 82 zts
    http://freakshare.com/files/kfdqocmn/Farmland.zip.html
  • gogabi79
    ehez a játékhoz nem igazán jó eza server.egy mások server dolgot kéne nekik ki találni,mint más játékoknál pl.és akkor jo lesz
  • Ben66
    én megnéztem ott,de az a rész üres,szal sztem kitörülték.
    ink mapnevet adj és akk meglehet keresni
  • marko37
    Ha én vagyok a gazda szerver akkor nem laggol" legalább is nem annyira " ha máshoz lépek be akkor élvezhetetlen a játék én a miatt nem multizok.
  • speed01
    Az a baj hogy a chat nem laggol, csak csúszkálok vissza felé ha megyek előre :D
  • speed01
    Én is azt hittem először hogy a modok, de nem. kiszedtem őket és még mindig csinálja, netem 5 megás. szóval nem értem, lehet még patch eltérés, de mondjuk előzőnél is ezt csinálta! :) de azért köszi a választ.
  • boky84
    sztem nézzétek át a modokat

1 vagy szar a net éppen és azért cseszekedik
    2 van valami szar mod ami kavarja a lecsót

ezekre tok tippelni
  • speed01
    Na válaszolna valaki hogy mivan. :D
    Mi a retekért laggol a multiplayer? (minden szerón ugyan úgy.)
  • gogabi79

mára már ennyi
  • gogabi79

• speed01
    Most ez én gépem rossz hogy laggolok a multi mint a retek, vagy alapból ilyen fos?
  • gogabi79
    Hoztam pár uj képet,az uj mapomon néztem szét a rábával

• Mitsurob
    LsHungaryról a FAQ-GYIK menüből letölthető.
  • talloli
    Szükséged van egy MapDoorTrigger.zip nevű file-ra. A többi mod-hoz kell bemásolni. Ennek a segítségével lehet nyitni, csukni az ajtókat.
    (Érdekes, hogy a map készítője nem mellékelte a csomaghoz)
  • roby2011
    Belinkelnéd nekem ezt a mappot?
  • mtz 82 zts
    Hoztam 2 db képet a mai munka végeztével:
  • bordanattila
    Sziasztok. Keresnék egy jó T-150-est, tudnátok segíteni?
  • boky84
    akkor ezek szerint te is beillesztetted editorral meg megcsináltál minden féle xml szerkesztgetést de nem tudod csatlakoztatni

akkor nem csak nekem nem sikerül
  • traktorosbence
    Ez a gondom nekem is.
  • boky84
    érdeklődnék hogy tudna e segíteni valaki abban hogy mit kéne tennem hogy rábírjam a traktoromra

felszerelt konzolt hogy csatlakoztatni lehessen rá a homlokrakót
  • Robertoo21
    aki a Herlefeld v2 map-on játszik, vagy játszott. Árulja el nekem, hogyan tudom kihozni a gépeket az eladótól. Nem nyílik a kapu :(
  • roby2011
    köszz
  • gogabi79
    Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2009. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztővel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezőleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerűen nagyobb számra.
  • roby2011
    Lenne szives valaki elmagyarázni hogy kell kivenni a pályáról a forgalmat.
  • gigamen
  • Mitsurob
    Megvolt, ellőtte, lehet bannolni. :)
    Tudom neked mik a feladataid és hogy miket tudsz hg-ként csinálni.
    Azzal tisztában vagyok, hogy te jót akarsz, először így kell hozzáállni, de legyél szigorúbb!

@Admin:
    Az itt jelen lévő admin teleportálhatná a BANamákra a kedves Mr. Dávid001 felhasználót.

@DávidKA (alias lámácsKA)
    Te inkább kussoljál és menj tanulni. Honnét tudod, hogy én dolgozok? Ki mondta? Mert nem.
    Ha dolgoznék, akkor lehetne szabadságom, meg más egyéb... Az meg mióta játszás, hogy ide írok egy hozzászólást? Tudnád én mennyit játszok. Jó tudom, te tologatod a Matchboxaidat, meg mikor megtalálod a pöcködet, akkor csipesszel egy VIP módra ráncigálod, de köszönjük ezt nem kérjük.
    ____

Kérném Gogabit, hogy várja meg, míg ezt az üzenetet DávidKA elolvassa és fut a szüleihez panaszkodni.