23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9811 -
#9810 Tegnap játszottunk Tomikával , itt van belőle 2 fotó
-
#9809 Ezeréve nem haulinoztam..:)) -
#9808 És a HAULIN-nal mi lesz
üdv mike
-
#9807 Helooo,megvan a játékom :D kaptam hozzá plusszként mezőgép packotis: )
valakivel lehetne menni gamelni? :D -
AdiHun #9806 sziasztok mikor fog megjelenni az LS 2012? -
mtz 82 zts #9805 Azt hogy lehet megcsinálni hogy egy gépben kapcsolni lehessen a sebességeket? 1-esből 2 esbe és így tovább? -
#9804 Sziasztok! Valaki tudna abba segíteni hogy lehet megcsinálni azt a scriptet hogy a silózónak az adaptere húzza befele a kukoricát. és hogy multiba is működjön. -
kitt2000 #9803 Claas Kombájn GigaPack by ... Minden modell mosható, keréknyomot hagy, autópilótás, indexes, munkalámpás, a magtartályok zárhatók,
Valaki tudna linket adni?
Előre is köszönöm! -
#9802 Ma is kicsit dolgoztam.
szegény Mtz után kapcsoltam vagy 3 potkocsit,s megrakva terménnyel,de kénytelen leszek embereket felvenni,majd multira. -
mtz 82 zts #9801 Azt hogy tudom megcsinálni hogy a gépeken forogjon a kardán? -
szalka22 #9800 http://www.modhoster.de/suche?utf8=%E2%9C%93&s=t-150&search_in=mods&commit= Válogass!!!!!!!!!
-
#9799 hello
mi lehet a megoldás arra (trágyázás utánról van szó) hogy a big x 1000 több füvet nyomjon vágáskor a pótba
mit kéne szerkeszteni és hol (vagy xml vagy editoros munkára gondolok) -
roby2011 #9798 kössz
-
mtz 82 zts #9797 http://freakshare.com/files/kfdqocmn/Farmland.zip.html -
#9796 ehez a játékhoz nem igazán jó eza server.egy mások server dolgot kéne nekik ki találni,mint más játékoknál pl.és akkor jo lesz -
Ben66 #9795 én megnéztem ott,de az a rész üres,szal sztem kitörülték.
ink mapnevet adj és akk meglehet keresni -
#9794 Ha én vagyok a gazda szerver akkor nem laggol" legalább is nem annyira " ha máshoz lépek be akkor élvezhetetlen a játék én a miatt nem multizok. -
#9793 Az a baj hogy a chat nem laggol, csak csúszkálok vissza felé ha megyek előre :D -
#9792 Én is azt hittem először hogy a modok, de nem. kiszedtem őket és még mindig csinálja, netem 5 megás. szóval nem értem, lehet még patch eltérés, de mondjuk előzőnél is ezt csinálta! :) de azért köszi a választ. -
#9791 sztem nézzétek át a modokat
1 vagy szar a net éppen és azért cseszekedik
2 van valami szar mod ami kavarja a lecsót
ezekre tok tippelni -
#9790 Na válaszolna valaki hogy mivan. :D
Mi a retekért laggol a multiplayer? (minden szerón ugyan úgy.) -
mára már ennyi -
-
#9787 Most ez én gépem rossz hogy laggolok a multi mint a retek, vagy alapból ilyen fos? -
#9786 Hoztam pár uj képet,az uj mapomon néztem szét a rábával
-
#9785 LsHungaryról a FAQ-GYIK menüből letölthető. -
#9784 Szükséged van egy MapDoorTrigger.zip nevű file-ra. A többi mod-hoz kell bemásolni. Ennek a segítségével lehet nyitni, csukni az ajtókat.
(Érdekes, hogy a map készítője nem mellékelte a csomaghoz) -
roby2011 #9783 Belinkelnéd nekem ezt a mappot? -
mtz 82 zts #9782 Hoztam 2 db képet a mai munka végeztével:
-
bordanattila #9781 Sziasztok. Keresnék egy jó T-150-est, tudnátok segíteni? -
#9780 akkor ezek szerint te is beillesztetted editorral meg megcsináltál minden féle xml szerkesztgetést de nem tudod csatlakoztatni
akkor nem csak nekem nem sikerül -
#9779 Ez a gondom nekem is. -
#9778 érdeklődnék hogy tudna e segíteni valaki abban hogy mit kéne tennem hogy rábírjam a traktoromra
felszerelt konzolt hogy csatlakoztatni lehessen rá a homlokrakót
-
#9777 aki a Herlefeld v2 map-on játszik, vagy játszott. Árulja el nekem, hogyan tudom kihozni a gépeket az eladótól. Nem nyílik a kapu :( -
roby2011 #9776 köszz -
#9775 Látogass el ide: ...My Games\FarmingSimulator2009. Itt keresd meg a savegames.xml-t, majd nyisd meg szövegszerkesztővel. A "traffic density" értékét írd át 0-ra. Vagy ha éppen ellenkezőleg, nagyobb forgalmat szeretnél, írd át értelemszerűen nagyobb számra.
-
roby2011 #9774 Lenne szives valaki elmagyarázni hogy kell kivenni a pályáról a forgalmat. -
#9773 -
#9772 Megvolt, ellőtte, lehet bannolni. :)
Tudom neked mik a feladataid és hogy miket tudsz hg-ként csinálni.
Azzal tisztában vagyok, hogy te jót akarsz, először így kell hozzáállni, de legyél szigorúbb!
@Admin:
Az itt jelen lévő admin teleportálhatná a BANamákra a kedves Mr. Dávid001 felhasználót.
@DávidKA (alias lámácsKA)
Te inkább kussoljál és menj tanulni. Honnét tudod, hogy én dolgozok? Ki mondta? Mert nem.
Ha dolgoznék, akkor lehetne szabadságom, meg más egyéb... Az meg mióta játszás, hogy ide írok egy hozzászólást? Tudnád én mennyit játszok. Jó tudom, te tologatod a Matchboxaidat, meg mikor megtalálod a pöcködet, akkor csipesszel egy VIP módra ráncigálod, de köszönjük ezt nem kérjük.
____
Kérném Gogabit, hogy várja meg, míg ezt az üzenetet DávidKA elolvassa és fut a szüleihez panaszkodni.