23835
  • Opelfan
    Srácok a F.A.Q.-ban olvastam hogy 50%-kal több lesz a termés ha permetezek/trágyázom a földet. Ez nem tiszta egészen, mindegy hogy szántás vagy vetés után csinálom? Illetve ha már éppen előbújt a búza én meg leszórom trágyával az nem gond? :) Ez tudom így kicsit blőden hangzik.

Illetve ami még nem tiszta, ha szeretném az 50% többlet termést elég csak az egyiket csinálnom vagy mondjuk szántás után trágyázás vetés után permetezés kombinációval érhető el ez a plusz? Permetezés/trágyázás közti per jel nem egyértelmű, bocsi ha hülyeségeket kérdezek...

Jelent-e kiesést a termésben ha mondjuk a kukoricaföldön megyek át mindig traktorral vagyis elméletben letudja-e taposni a termést? Mert látszani nem látszik...
  • gigamen
  • 94mike
    Halisrácook,valakivel nem tudnák menni multizni?:D mezőgép mapomvan(:
  • traktorosbence

Na itt van a STRAW MOD innen le lehet tölteni: -->Letöltés<--

• Opelfan
    Köszönöm szépen! Most már megyeget :)
  • marko37

Nos lásd hogy miket keress
    És a bálákat letudod úgy is pakolni hogy odatolatsz a képen látható modon
  • marko37
    Nos hál istennek a bálarakodás széles skálájával áldottak meg minket a mod és gép készítők .
    Vannak pótkocsik amik automatán szedik fel és rakják le a kis nagy és kör bálákat .
    De van külön körbála feszedő pót is
    Van külön STRAW MOD nézd meg a youtubon a filmeket róla
    A bálákat a farmon levő futószalagra kell lepakolni de vannak külön beépített bálaleadó helyek is ismét nézz körül a youtubon.
    Sok sikert és üdv közöttünk

• gyurka666

• Opelfan
    Sziasztok! Elég új vagyok még és lenne egy kérdésem, elolvastam a F.A.Q-ot de ott nem találtam.

Nagy körbálákat csináltam amelyeket csak nagy nehézség árán vagyok képes csak felpakolni pótra. Először azt gondoltam bele lehet szúrni a bála rakodó villát de egyszerűen elpattan a bála mindig, amikor felemelem nagy nehezen örökké leesik. Egyet végre feltettem a pótra, elindultam, azonnal legurult.

Van valami normális módszer? Vagy 4szögletes bálákat csináljak és a bála begyűjtőt használjam?

További kérdésem, ha felpakoltam a bálát, hová vigyem, hová pakoljam le vagy mihez kezdjek vele, el lehet adni?

Köszi a válaszokat előre is!
  • traktorosbence
    Szép IFA!!!!!
  • gigamen
  • boky84
    ha lenne rá időd akkor megköszönném

nagyon tetszik ez az objekt már rég óta kerestem ilyet
  • Kisgazda79
    Segítsen valaki. Hogy tudok ujjabb területet telepíteni?
  • Chris von Bone
    Nincsenek meg neked a DLC packok azért írja ezt ki. Egész pontosan a DLC pack 2 hiányzik neki, mert abból van a BGA. Szerezd be a DLC-ket és menni fog. (De ne írj hogy honnan, találd fel magad!) :)
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulok hozzátok. A térképembe tettem vasutat vonattal, de sehogyan sem tudom beállítani, hogy mozogjon. Készítettem neki spline-t is. Többféleképpen használtam a beállításokat, többféle vonat objektummal. Kellene még hozzá valami? Egy ".lua" fájl? Ilyet hogyan lehet csinálni, vagy letölteni? Vagy valami más kell hozzá?
  • Chris von Bone
    Átkonvertáltam újra így most már jó, a gamefarmról már ezt töltheted le, nem a régit ne tévesszen meg hogy nem új modként van fenn...
  • rokshow
    Sziasztok! Nem lehet elindítani a modsource mapfinal 5 DLC 2 mapot elindítani mert ezt írja ki: Missing DLC2 not installed in l10n hu.xml Miért??? Köszönöm
  • Chris von Bone
    Sajna semmit rosszul lett átkonvertálva, de ha kéred megcsinálom, ha már én csináltam :)
  • boky84
    Mit lehetne csinálni hogy a háttérben lévő globus ne virítson annyira??

• marko37
    Kérd meg Kriszt hogy töltse fel újra
  • marko37
    Én tudod mit szeretnék? egy ilyen dollyt ami a bannerban van
  • gogabi79
    Szeretnétek,hogy játékba legyen?

idáig tartok vele,de még van mit csinálni rajta
  • Máté97
    Rossz...2 okból is:

1. 2 akkora pótot húzol.
    2. Benne mész a búzában.

Nagyon értelmesen tudsz játszani..
  • roby2011
    Ezt jó vagy rossz értelemben mondod?
  • roby2011
    Jó gép
  • scottryder
    Sziasztok! Egy fontos dologban kérem a segitséget! Tud valaki olyan modot, ami olyan mint a riverside mapban, hogy van egy terület ahova ha leteszem a bálát akkor magátol elbomlik és trágya lesz belőle, előre is köszönöm, egy linknek örülnék nagyon
  • gigamen

Papszi-Köszönöm!
  • Mitsurob
    Te is tudsz ám játszani...
  • gogabi79
    Dávid 001 kitiltva!.
  • Rikcsoo
    TSZ map v4:)

dávid 001: Menjél csicsikálni!
  • gyurka666
    jó képek :)ha szabad kérdezni melyik map ez?:)
  • Martinez01
    Szép IFA ! : )

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem igaz még nem unjátok a veszekedést...
  • mtz 82 zts
    Na jó a mapp?
  • roby2011
    igen még időben
  • roby2011

MAI MUNKÁMRÓL KÉPEK
  • mtz 82 zts
    Tudja valaki hogy hogyan lehet egy gépnek nyitható ajtót és ablakot csinálni? fontos lenne
    lsforumon nem tudtam regisztrálni mert nincs tagfelvétel és így nem tudtam ott megkérdezni
  • boky84
    miért lép ki a játék ha felkapcsolom a traktorom munkalámpáit???

nem mindig csinálja ezt

ha valaki tud tanácsot adni akkor belinkelem a log txt-t is ha kell
  • Rikcsoo
    Nem rossz ez a map :)

• gogabi79

• kitt2000
    [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3/www.mytempdir.com/.../listazas.php3?id=1277554239&index=53&cat=2]| 2011. szept. 04. 19:12 | privát | válasz | #5235[/URL]

Ennek a linkje kéne!

[Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | 2011. szept. 04. 19:12 | privát | válasz | #5235