23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9856 Srácok a F.A.Q.-ban olvastam hogy 50%-kal több lesz a termés ha permetezek/trágyázom a földet. Ez nem tiszta egészen, mindegy hogy szántás vagy vetés után csinálom? Illetve ha már éppen előbújt a búza én meg leszórom trágyával az nem gond? :) Ez tudom így kicsit blőden hangzik.
Illetve ami még nem tiszta, ha szeretném az 50% többlet termést elég csak az egyiket csinálnom vagy mondjuk szántás után trágyázás vetés után permetezés kombinációval érhető el ez a plusz? Permetezés/trágyázás közti per jel nem egyértelmű, bocsi ha hülyeségeket kérdezek...
Jelent-e kiesést a termésben ha mondjuk a kukoricaföldön megyek át mindig traktorral vagyis elméletben letudja-e taposni a termést? Mert látszani nem látszik... -
#9855 -
#9854 Halisrácook,valakivel nem tudnák menni multizni?:D mezőgép mapomvan(: -
Na itt van a STRAW MOD innen le lehet tölteni: -->Letöltés<--
-
#9852 Köszönöm szépen! Most már megyeget :) -
Nos lásd hogy miket keress
És a bálákat letudod úgy is pakolni hogy odatolatsz a képen látható modon
-
#9850 Nos hál istennek a bálarakodás széles skálájával áldottak meg minket a mod és gép készítők .
Vannak pótkocsik amik automatán szedik fel és rakják le a kis nagy és kör bálákat .
De van külön körbála feszedő pót is
Van külön STRAW MOD nézd meg a youtubon a filmeket róla
A bálákat a farmon levő futószalagra kell lepakolni de vannak külön beépített bálaleadó helyek is ismét nézz körül a youtubon.
Sok sikert és üdv közöttünk
-
-
#9848 Sziasztok! Elég új vagyok még és lenne egy kérdésem, elolvastam a F.A.Q-ot de ott nem találtam.
Nagy körbálákat csináltam amelyeket csak nagy nehézség árán vagyok képes csak felpakolni pótra. Először azt gondoltam bele lehet szúrni a bála rakodó villát de egyszerűen elpattan a bála mindig, amikor felemelem nagy nehezen örökké leesik. Egyet végre feltettem a pótra, elindultam, azonnal legurult.
Van valami normális módszer? Vagy 4szögletes bálákat csináljak és a bála begyűjtőt használjam?
További kérdésem, ha felpakoltam a bálát, hová vigyem, hová pakoljam le vagy mihez kezdjek vele, el lehet adni?
Köszi a válaszokat előre is! -
#9847 Szép IFA!!!!! -
#9846 -
#9845 ha lenne rá időd akkor megköszönném
nagyon tetszik ez az objekt már rég óta kerestem ilyet -
Kisgazda79 #9844 Segítsen valaki. Hogy tudok ujjabb területet telepíteni? -
#9843 Nincsenek meg neked a DLC packok azért írja ezt ki. Egész pontosan a DLC pack 2 hiányzik neki, mert abból van a BGA. Szerezd be a DLC-ket és menni fog. (De ne írj hogy honnan, találd fel magad!) :) -
kisspeter1979 #9842 Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. A térképembe tettem vasutat vonattal, de sehogyan sem tudom beállítani, hogy mozogjon. Készítettem neki spline-t is. Többféleképpen használtam a beállításokat, többféle vonat objektummal. Kellene még hozzá valami? Egy ".lua" fájl? Ilyet hogyan lehet csinálni, vagy letölteni? Vagy valami más kell hozzá? -
#9841 Átkonvertáltam újra így most már jó, a gamefarmról már ezt töltheted le, nem a régit ne tévesszen meg hogy nem új modként van fenn... -
rokshow #9840 Sziasztok! Nem lehet elindítani a modsource mapfinal 5 DLC 2 mapot elindítani mert ezt írja ki: Missing DLC2 not installed in l10n hu.xml Miért??? Köszönöm -
#9839 Sajna semmit rosszul lett átkonvertálva, de ha kéred megcsinálom, ha már én csináltam :) -
#9838 Mit lehetne csinálni hogy a háttérben lévő globus ne virítson annyira??
-
#9837 Kérd meg Kriszt hogy töltse fel újra -
#9836 Én tudod mit szeretnék? egy ilyen dollyt ami a bannerban van -
#9835 Szeretnétek,hogy játékba legyen?
idáig tartok vele,de még van mit csinálni rajta
-
Máté97 #9834 Rossz...2 okból is:
1. 2 akkora pótot húzol.
2. Benne mész a búzában.
Nagyon értelmesen tudsz játszani.. -
roby2011 #9833 Ezt jó vagy rossz értelemben mondod? -
roby2011 #9832 Jó gép -
scottryder #9831 Sziasztok! Egy fontos dologban kérem a segitséget! Tud valaki olyan modot, ami olyan mint a riverside mapban, hogy van egy terület ahova ha leteszem a bálát akkor magátol elbomlik és trágya lesz belőle, előre is köszönöm, egy linknek örülnék nagyon -
Papszi-Köszönöm! -
#9829 Te is tudsz ám játszani... -
#9827 Dávid 001 kitiltva!. -
#9826 TSZ map v4:)
dávid 001: Menjél csicsikálni! -
#9824 jó képek :)ha szabad kérdezni melyik map ez?:) -
#9822 Szép IFA ! : )
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem igaz még nem unjátok a veszekedést... -
mtz 82 zts #9821 Na jó a mapp? -
roby2011 #9820 igen még időben -
roby2011 #9818
MAI MUNKÁMRÓL KÉPEK
-
mtz 82 zts #9816 Tudja valaki hogy hogyan lehet egy gépnek nyitható ajtót és ablakot csinálni? fontos lenne
lsforumon nem tudtam regisztrálni mert nincs tagfelvétel és így nem tudtam ott megkérdezni -
#9815 miért lép ki a játék ha felkapcsolom a traktorom munkalámpáit???
nem mindig csinálja ezt
ha valaki tud tanácsot adni akkor belinkelem a log txt-t is ha kell -
#9814 Nem rossz ez a map :)
-
-
kitt2000 #9812 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3/www.mytempdir.com/.../listazas.php3?id=1277554239&index=53&cat=2]| 2011. szept. 04. 19:12 | privát | válasz | #5235[/URL]
Ennek a linkje kéne!
[Hasznos hozzászólás] [Nem hasznos hozzászólás] | 2011. szept. 04. 19:12 | privát | válasz | #5235