23835
  • Ricsi234
    Sziasztok!Letöltöttem,a magyar LS2011-et!
    Feltettem minden okés,de mikor rámennék,a játékra,azt írja hogy

Error:Could not init 3D system
    Shader Model 2.0 is required

Please install the latest video drivers

szerintetek?esetleg a win7 miatt van?mert eddig vista volt és ment,segítsetek pls
  • bécike70
    Nagyon szépen köszönöm a segitségedet!
  • gogabi79
    Ha a játékba megveszed a teheneket,akkor azok automatikusan meg jelennek az adott helyükön.Karámjukon!!.
  • bécike70
    Szép napot Gazdák! Egy kis segitségre lenne szükségem ez pedig a következö: Vettem 10 db tehenet és nem találom öket, lucernát és egyéb takarmányt hogyen tudok be tenni a játékba?????????
  • Tescobetyár
    Szép napot mindenkinek...csináltam peront is az átjáró mellé...és bekerült a kapcsolószekrény is..

Fogok saját fénysorompót is készíteni majd meg jelzőket és egyéb objektumokat is...

• bordanattila
    Köszi
  • boky84
    kitömöríted

editorral megnyitod
    alt+ jobb egérgomb + húzod magad felé

ha beállítottad akkor mentés visszatömörít

vagy nyomod a num - (mínusz) játék közben ---inkább ezt ajánlom
  • bordanattila
    Tudna valaki abban segíteni hogy a kamera állást hol kel átállítani hogy minél messzebbről látszódjon a traktor?
  • traktorosbence
    Na jó estét mindenkinek!Még 1 kép a készülő gépemről:
  • traktorosbence
    Sziasztok!
    Első modellem!
    Véleményt kérek szépen!
  • boky84
    helló

érdeklődnék hogy mitől van az ha a traktorom kerék átmérőjét csökkentem, utána az xml-ben is átszerkesztem az adatokat ezzel kapcsolatban akkor a gépem igaz hogy újra a földön jár de sokkal billenékenyebb, csúszkálósabb lesz mint eredeti állapotában menet közben

válaszaitokat köszönöm
  • gogabi79
  • traktorosbence
    Sziasztok!

Ez miért van?

Előre köszönöm a segítséget!
    Ilyen többször is előfordul nálam!!!!
  • Tescobetyár
    Valaki tudna adni I3DExporter2008/2009/2010/2011.dle plugins 64 bites rendszerre?
  • kisspeter1979
    Köszönöm szépen!

Egyébként nem értem minek védik le a modokat. Tuti hogy egy csomó már fel van törve, módosítva és szétosztva.

Egyébként én csak több földet szerettem volna a letöltött térképre tenni, mert keveselltem azt a 4 szántót, meg 1 rétet.
  • kobi14
    Jelszó az nem müködik mert az ls nem fogja látni.
  • Tescobetyár
    Ha le szeretnéd védeni a térképed akkor tömörítés előtt adj neki jelszót....ezzel meg is oldódott a problémád....
  • kisspeter1979
    Akkor az újabb kérdésem az lenne, hogyan lehet beállítani azt, hogy más ne tudja módosítani a térképemet, ha közzéteszem? Mert pl: épp térkép készítéssel próbálkozom.
  • kisspeter1979
    Nekem nincs még meg a mezőgép pack! Lehet, hogy valaki már felhasználta!

Azért köszi a választ Máté!
  • boky84
    nálad az igazság

figyelmetlenül olvastam
  • Máté97
    Ahogy elnézem ez a mezőgép pack,ezen te addig ne akarj semmit változtatni,amég a portáltól nem kértél engedélyt a változtatásra.
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Töltöttem le 1 térképet, és 1-2 dolgot szerettem volna benne átalakítani, mert nekem másképp tetszene.

De bármit változtatok rajta, nem tudom elmenteni. Ha nem változtatok rajta semmit, akkor sem tudom elmenteni. Tudna nekem ebben valaki segíteni?

[IMG][/IMG]
  • Máté97
    Gondolom nem azt kérdezte h a játékon belül milyen gépet vegyen,hanem hogy milyenre cserélje le a mostani sz.gépét...
  • boky84
    ha ilyen hardware van a monitorodhoz kötve akkor teljesen mindegy hogy milyen modokat teszel

én javasolnék egy 8530-as John Deere-t
  • Ricsi234
    hy emberek! egy kérdéssel fordulok hozzátok!
    Milyen gépet vegyek amin elmegy High grafon a játék?
  • traktorosbence
    Nagyon tetszik nekem!!!!!
    Grat!!!!!!
  • kisspeter1979
    Szerintem nagyon jó!

Gratula!
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek...első munkám amit a játékhoz készítettem...

• kisspeter1979
    Köszi szépen!
  • kobi14
    Mezőgépmap amit meg kell venni a bótba.
  • gogabi79
    Ha van notepad++ vagy jegyzötömbel
  • bordanattila
    Még egy kérdés hogy lehet átírni?
  • kisspeter1979
    Szia Kobi!

Ez melyik pálya?

Szuper ez a magyar vonat benne. :)

Ha már magyarok vagyunk, a pálya is legyen magyar rajta. :)
  • bordanattila
    Köszi szépen.
  • kobi14
  • gogabi79
    . Először is meg kell keresned a jármű XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
    motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
    torque rpm="500" torque="2"
    torque rpm="900" torque="4"
    torque rpm="1100" torque="5.0"
    torque rpm="1750" torque="5.0"
    torque rpm="1800" torque="3.5"
    /motor

maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármű, csökkentésével lassabban.

torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:)
    Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az előző sor
  • bordanattila
    Tudna nekem valaki abban segíteni hogy lehet egy traktor sebességét felgyorsítani?
  • gogabi79
    Most ép ezen a gépen dolgozom,és remélhetöleg hamar benne lesz a játékban.Két fajta lesz,egy fermetezös,és egy répafelszedös változat.Idáig vagyok ép,gondoltam felteszem a képet,de a Gamefarm.hu oldalon több kép is van
  • talloli
    Egy közkedvelt mapból kimásoltam egy szuper utánfutót, de nem jelenik meg a modok között, ha az eredeti pálya nincs a mappában.
    Meg tudná nekem nézni valaki?
    Tandem trailer
  • boky84
    akkor írnám az én véleményem:
    1 sztem teljesen mindegy hogy szántás vagy vetés után trágyázol vagy permetezel
    - én megtárcsázom a földet és vetek vagy tárcsázás után hígtrágyával szórom le a földet és utána vetek
    - nem vettem észre termés átlag különbséget ha szántottam és tárcsáztam is a földet vagy ha csak tárcsáztam aratás után

2 szerintem erre is fent van a válasz
    - a trágyázás (híg v normál) szerintem (tapasztalatom) egyenlő értékkel bír a permetezéssel vagy a műtrágya szórással (kinek mi tetszik jobban)

3 elvileg nem lesz terméskiesésed ha a földeden mész át olyan taraktorral ami nem hagy nyomot
    DE!!!! vannak olyan traktorok amik kitapossák a vetést -----ezt vizuálisan is lehet látni a gabonatáblában
    nem mindegyik ilyen -----------mod függő
    szal ha nem hagy nyomot a táblánan akkor nem befolyásolja a terméshozamodat az adott gabona táblában

rem érthetően magyaráztam el