23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#9897 Sziasztok!Letöltöttem,a magyar LS2011-et!
Feltettem minden okés,de mikor rámennék,a játékra,azt írja hogy
Error:Could not init 3D system
Shader Model 2.0 is required
Please install the latest video drivers
szerintetek?esetleg a win7 miatt van?mert eddig vista volt és ment,segítsetek pls -
bécike70 #9896 Nagyon szépen köszönöm a segitségedet! -
#9895 Ha a játékba megveszed a teheneket,akkor azok automatikusan meg jelennek az adott helyükön.Karámjukon!!. -
bécike70 #9894 Szép napot Gazdák! Egy kis segitségre lenne szükségem ez pedig a következö: Vettem 10 db tehenet és nem találom öket, lucernát és egyéb takarmányt hogyen tudok be tenni a játékba????????? -
#9893 Szép napot mindenkinek...csináltam peront is az átjáró mellé...és bekerült a kapcsolószekrény is..
Fogok saját fénysorompót is készíteni majd meg jelzőket és egyéb objektumokat is...
-
bordanattila #9892 Köszi -
#9891 kitömöríted
editorral megnyitod
alt+ jobb egérgomb + húzod magad felé
ha beállítottad akkor mentés visszatömörít
vagy nyomod a num - (mínusz) játék közben ---inkább ezt ajánlom -
bordanattila #9890 Tudna valaki abban segíteni hogy a kamera állást hol kel átállítani hogy minél messzebbről látszódjon a traktor? -
#9889 Na jó estét mindenkinek!Még 1 kép a készülő gépemről: -
#9888 Sziasztok!
Első modellem!
Véleményt kérek szépen! -
#9887 helló
érdeklődnék hogy mitől van az ha a traktorom kerék átmérőjét csökkentem, utána az xml-ben is átszerkesztem az adatokat ezzel kapcsolatban akkor a gépem igaz hogy újra a földön jár de sokkal billenékenyebb, csúszkálósabb lesz mint eredeti állapotában menet közben
válaszaitokat köszönöm -
#9886 -
#9885 Sziasztok!
Ez miért van?
Előre köszönöm a segítséget!
Ilyen többször is előfordul nálam!!!! -
#9884 Valaki tudna adni I3DExporter2008/2009/2010/2011.dle plugins 64 bites rendszerre? -
kisspeter1979 #9883 Köszönöm szépen!
Egyébként nem értem minek védik le a modokat. Tuti hogy egy csomó már fel van törve, módosítva és szétosztva.
Egyébként én csak több földet szerettem volna a letöltött térképre tenni, mert keveselltem azt a 4 szántót, meg 1 rétet. -
kobi14 #9882 Jelszó az nem müködik mert az ls nem fogja látni. -
#9881 Ha le szeretnéd védeni a térképed akkor tömörítés előtt adj neki jelszót....ezzel meg is oldódott a problémád.... -
kisspeter1979 #9880 Akkor az újabb kérdésem az lenne, hogyan lehet beállítani azt, hogy más ne tudja módosítani a térképemet, ha közzéteszem? Mert pl: épp térkép készítéssel próbálkozom. -
kisspeter1979 #9879 Nekem nincs még meg a mezőgép pack! Lehet, hogy valaki már felhasználta!
Azért köszi a választ Máté! -
#9878 nálad az igazság
figyelmetlenül olvastam -
Máté97 #9877 Ahogy elnézem ez a mezőgép pack,ezen te addig ne akarj semmit változtatni,amég a portáltól nem kértél engedélyt a változtatásra. -
kisspeter1979 #9876 Sziasztok!
Töltöttem le 1 térképet, és 1-2 dolgot szerettem volna benne átalakítani, mert nekem másképp tetszene.
De bármit változtatok rajta, nem tudom elmenteni. Ha nem változtatok rajta semmit, akkor sem tudom elmenteni. Tudna nekem ebben valaki segíteni?
[IMG][/IMG] -
Máté97 #9875 Gondolom nem azt kérdezte h a játékon belül milyen gépet vegyen,hanem hogy milyenre cserélje le a mostani sz.gépét... -
#9874 ha ilyen hardware van a monitorodhoz kötve akkor teljesen mindegy hogy milyen modokat teszel
én javasolnék egy 8530-as John Deere-t -
#9873 hy emberek! egy kérdéssel fordulok hozzátok!
Milyen gépet vegyek amin elmegy High grafon a játék? -
#9872 Nagyon tetszik nekem!!!!!
Grat!!!!!! -
kisspeter1979 #9871 Szerintem nagyon jó!
Gratula! -
#9870 Szép estét mindenkinek...első munkám amit a játékhoz készítettem...
-
kisspeter1979 #9869 Köszi szépen! -
kobi14 #9868 Mezőgépmap amit meg kell venni a bótba. -
#9867 Ha van notepad++ vagy jegyzötömbel -
bordanattila #9866 Még egy kérdés hogy lehet átírni? -
kisspeter1979 #9865 Szia Kobi!
Ez melyik pálya?
Szuper ez a magyar vonat benne. :)
Ha már magyarok vagyunk, a pálya is legyen magyar rajta. :) -
bordanattila #9864 Köszi szépen. -
kobi14 #9863 -
#9862 . Először is meg kell keresned a jármű XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármű, csökkentésével lassabban.
torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:)
Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az előző sor -
bordanattila #9861 Tudna nekem valaki abban segíteni hogy lehet egy traktor sebességét felgyorsítani? -
#9860 Most ép ezen a gépen dolgozom,és remélhetöleg hamar benne lesz a játékban.Két fajta lesz,egy fermetezös,és egy répafelszedös változat.Idáig vagyok ép,gondoltam felteszem a képet,de a Gamefarm.hu oldalon több kép is van
-
#9858 Egy közkedvelt mapból kimásoltam egy szuper utánfutót, de nem jelenik meg a modok között, ha az eredeti pálya nincs a mappában.
Meg tudná nekem nézni valaki?
Tandem trailer -
#9857 akkor írnám az én véleményem:
1 sztem teljesen mindegy hogy szántás vagy vetés után trágyázol vagy permetezel
- én megtárcsázom a földet és vetek vagy tárcsázás után hígtrágyával szórom le a földet és utána vetek
- nem vettem észre termés átlag különbséget ha szántottam és tárcsáztam is a földet vagy ha csak tárcsáztam aratás után
2 szerintem erre is fent van a válasz
- a trágyázás (híg v normál) szerintem (tapasztalatom) egyenlő értékkel bír a permetezéssel vagy a műtrágya szórással (kinek mi tetszik jobban)
3 elvileg nem lesz terméskiesésed ha a földeden mész át olyan taraktorral ami nem hagy nyomot
DE!!!! vannak olyan traktorok amik kitapossák a vetést -----ezt vizuálisan is lehet látni a gabonatáblában
nem mindegyik ilyen -----------mod függő
szal ha nem hagy nyomot a táblánan akkor nem befolyásolja a terméshozamodat az adott gabona táblában
rem érthetően magyaráztam el