Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
MAN TGA D20
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
MAN TGA D20
Banner még elmegy..az az órás izé feltételen kell, meg a zenedoboz, olyan számokkal, hogy kb a fórumozok fele pajzán gondolat volt mikor ezek voltak a dizsiben a slágerzenék. Házigazda feltûnési viszketegséges logójának a kidolgozottsága pedig a photoshoppolás magasiskoláját erõsen súrolja.
(futó üzenet pedig hemzseg a helyesírási hibáktól.. 😄)
Ez így kb körbe is írta a topic színvonalát, grat srácok <#eljen>#eljen>
Addig is találtam egy hasonlóan jó, szépen kidolgozott pályát.
Leteszteltem, jól mûködik.
Az alap mappra épül de nagyon sok érdekes megoldást lehet benne találni.
Ha van kedvetek próbáljátok ki:
Deeres Map

vaki segiteni hogy hogyan lehetne beleteni a jatékba a skin,texturákat mert én beleraktam a mod mappába de semmi változás nincs..
Subaru Impreza & Hummer
Model:95%
Skin:98%

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
tapasztalt map szerkesztõkhöz lenne egy kérdésem
ha a GE-ben törlöm a SUN-t mint fényforrást és utána fogom magam ráklikkelek a create/light-ra beállítom a magasságot a sugár beesési szögét a bevilágított terület átmérõjét ezt mentem akkor: meg fog e szûnni a nappalok és éjszakák váltakozása?
vagy nagyon nagy baromság lenne ezt megcsinálni?
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Kovács Tamás
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Kovács Tamás
Kovács Tamás
További jo gamet kivánok mindenkinek.
SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide
Elõreis köszönöm
Miért van az hogy letöltöttem egy mapot 2011-hez és nem engedi berakni a mods mappába????
Mást beenged rakni,de mapot nem😞<#rinya>#rinya>
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
nincs kapacitása a tejes autónak triggerként mûködik
ha megfigyelitek akkor kaptok pénzt mikor beér a tahenészetbe
és nem akkor mikor visszaér a tejüzemhez
szal sztem lehet millió liter is akkor is elviszi
de éjfélkor automatikusan eladódik a tej
SZERINTEM

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide