Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
Õ tudja hogy törli e vagy nem engem hidegen hagy mert csinálom a pályám! Csak annyit kérek hogy az emberek ne menjenek el a fórumtól mert itt avatom fel a pályámat nemsokára

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

tamás98
Gabi biztos törölni fogja,mert elmondta a véleményét és ebben "leócsárolta" a fórumot,ami tényleg nagy értelmiségi szintet mutat...

MAN TGA D20

allock
csak véleményt mondott amit itt nem szeretnek elfogadni inkább törlik.

#hhwnd

dávid 001
Szerintem nem mert nem csinált semmi rosszat vagyis részemrõl nem

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

dávid 001
Én már a fórumon azon kívül hogy itt vagyok ahogy te és mások,én nem csinálok semmit nincs beleszólásom szóval engem hidegen hagy hogy ki és mit mond

allock
a te üzeneted is kitörlik majd 😊 +1

#hhwnd

tamás98
Még múltkor te mondtad hogy a futó szöveget Gabi küldte el neked és te ellenõrizted le hogy helyes-e.

MAN TGA D20

dávid 001
A helyesírás az nem mindenkire igaz!Ami a fórumon van azt mond gabinak ne nekünk!

tamás98
+1<#eljen>

MAN TGA D20

Kenny85
Istenem..tavasz óta rászántam magam, hogy benézzek ide.
Banner még elmegy..az az órás izé feltételen kell, meg a zenedoboz, olyan számokkal, hogy kb a fórumozok fele pajzán gondolat volt mikor ezek voltak a dizsiben a slágerzenék. Házigazda feltûnési viszketegséges logójának a kidolgozottsága pedig a photoshoppolás magasiskoláját erõsen súrolja.
(futó üzenet pedig hemzseg a helyesírási hibáktól.. 😄)
Ez így kb körbe is írta a topic színvonalát, grat srácok <#eljen>

talloli
Úgy néz ki, hogy nagyon megvárakoztat az Õstermelõ barátok v3- mappja.
Addig is találtam egy hasonlóan jó, szépen kidolgozott pályát.
Leteszteltem, jól mûködik.
Az alap mappra épül de nagyon sok érdekes megoldást lehet benne találni.
Ha van kedvetek próbáljátok ki:
Deeres Map

dávid 001

dávid 001
Húh 😄 ahol van a pályád meny belle és van hogy texture 😄 és azon bellül van a földmunka pl tárcsa meg ilyenek meg a beton majd eszt látod oda másold be és kicserélõdik a pályádban ha viszont modbsa van a pályád ott a csomagbann kell kicserélni de akkor a mentés más lesz vagyis újra kell kezdeni

Tomikahh
Üdv...
vaki segiteni hogy hogyan lehetne beleteni a jatékba a skin,texturákat mert én beleraktam a mod mappába de semmi változás nincs..

Subaru Impreza & Hummer

dávid 001
Ha valakit érdekel aszt a kicsi deutz trakit amit majd kap az ember(fû nyírós)teszek rá animot hogy lehessen vele dolgozni

dávid 001
ÜDv nekem sikerült mert ugyan aszt raktam vissza😄 de szerintem nem lesz baja de a mapról csinálj egy bisztonsági mentést és próbáld meg,és utána írd át az idõt hogy gyorsabban teljen 😄

dávid 001
Valaki tud nekem linkelni egy sertés objektet?

surciHUN
Kukorica szárra éppen nem, csak a füvet falja egyenlõre :S de azt is csak akkor ha veszel hozzá egy vonópadot, és azzal használod,mert le kell engedni a földre. Majd ha lesz rá script akkor eszik mindent és normálisan fog mûködni,addig viszont nem sok mindent érsz el vele...

Rikcsoo
Holnap befejezem ha ráérek😊(Valaki kirakná lsportál fórumjára a készülõbe?köszönöm)
Model:95%
Skin:98%

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

boky84
szép estét mindenkinek

tapasztalt map szerkesztõkhöz lenne egy kérdésem

ha a GE-ben törlöm a SUN-t mint fényforrást és utána fogom magam ráklikkelek a create/light-ra beállítom a magasságot a sugár beesési szögét a bevilágított terület átmérõjét ezt mentem akkor: meg fog e szûnni a nappalok és éjszakák váltakozása?
vagy nagyon nagy baromság lenne ezt megcsinálni?

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

gyurka666
akkor véletlen lehet azt linkeltem be😊😊 mert nekem van egy még1 ami rendesen megvan csinálva😊😊

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

talloli
Nagyon jó ez az IFA is, csak az a baj vele (legalább is nálam), hogy úgy potyognak le az égbõl amikor megveszem. És általában nem talpra esnek. :-)

az eke kultivator texturaval? at kell irni a LUA fileban,hogy plough
igen nagyon kaffa ez a ifa pack,csak kar hogy nagyobb joval a mezogep pack gepeinel,nincs kedvem ezt is atmeretezni mar,jo lessz a tobbi mod hoz
gyurka666

Tök jó az ekéd be tudnád linkelni nekem?

Kovács Tamás

gogabi79

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

dávid 001
DLC2 maps nem biztos hogy ez az de nekem jól mûködik

dávid 001
Szép kerekek 😄! Kobi 😄köszönöm az ifát 😄

dávid 001
Üdv!! visszaértem<#integet2>

Rikcsoo
Modelleztem gyors egy új kereket csak sajnos nincs ilyen kerék skinem de majd szerzek addig ez lesz rajta..

boky84
szerintem is az elsõ a tutibb

gogabi79
a voltyre kerék!<#eljen>

gogabi79
azt meg kel venni

Rikcsoo
Melyik a jobb?

talloli
Szerintetek a DLC3 pack- hoz honnan lehet hozzájutni?

Rikcsoo
1-2 HONAP?<#wow1>

Miért nem rakja be a multyba a modokat a gép?

Kovács Tamás

Valaki tudna segíteni?

Kovács Tamás

Most sajnos nincs idöm leirni mert megyek melozni 1-2 honap és itthon vagyok. <#integet2><#integet2>
További jo gamet kivánok mindenkinek.

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Tudna valaki egy jó napraforgó skint képpel.

Elõreis köszönöm

Rikcsoo
Azt hogy kel megcsinálni hogy az összes mapon ilyen szép legyen a rend?😊

Amúgy a tejmod mûködik valakinek,mert nekem nem.
Helló.
Miért van az hogy letöltöttem egy mapot 2011-hez és nem engedi berakni a mods mappába????
Mást beenged rakni,de mapot nem😞<#rinya>
gogabi79
az állitolag,még csak a füre van gyárta,egyszer hallotam rola,és olvastamis.azért nem csinál semmit a szár torzsával semmit

gyurka666
Vége mára a mûszaknak😊

boky84
hali beszállnék a tippelgetésbe én is
nincs kapacitása a tejes autónak triggerként mûködik
ha megfigyelitek akkor kaptok pénzt mikor beér a tahenészetbe
és nem akkor mikor visszaér a tejüzemhez

szal sztem lehet millió liter is akkor is elviszi
de éjfélkor automatikusan eladódik a tej
SZERINTEM

SABERTOOTH Z97 MARK 2 / Intel® Core™ i7-4790K Processor / ASUS Strix GeForce GTX 970 / Kingston HyperX 16Gb 1866Mhz / KINGSTON HyperX Savage SSD 240 Gb / 34" LG 34UM65-P IPS, 2560x1080, UltraWide

Sziasztok evvel a szárzuzóval mit tudok csinálni igazából tudom mit kell vel vagyis kukorica ssárat terupolni de a játékba nem csinál semmit mire alkalmas ez a gép???

szerintem 500,000 l a minimum,mert tõlem egyszerre 300,000 l-t vitt el