Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dávid 001
Rikcsoo kérlek csííííííííííííííínáld meg ezer hála lesz a tiéd mert ez a kedvenc trakim 😊

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

gyurka666
Rikcsoot ha megkéred szépen megcsinálja 😊😊

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

dávid 001
Én nem tudom 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

gyurka666
nah én feladom ezt a kamerás dolgot akinek kell az szedje le és persze ért is hozzá az csinálja meg....😊

Letöltés

Rikcsoo
Rám írsz msn-en és megcsinálom😊

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

köszi
dávid 001
Remélem ha sikerül megosztod velünk 😄

gyurka666
nem tudom még azt azon dolgozom hogy jó legyen a kamerája..😊😊

dávid 001
É hogyan lehet megcsinálni mert külsõ kamera nincs a belsõ meg ratyi de a traki nagyon ott van

gyurka666
igen furcsa picit a kamera nézete :S:S

dávid 001
Ez az a mtz amelyiknek rossz a kamerája? ha nem akkor linkelnéd nekem?

gyurka666

Linkelnéd nekem ezt a mapot??
Szia!

Nagyon szépen köszönöm!

Ki fogom próbálni.
boky84
én ezt úgy szoktam megoldani hogy:
1: beállítom az általam kiválasztott gépeket az adott pálya adott objektumai alá-mellé-közé....
2:nyomok egy mentést
3:XP esetén:C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\savegame\(amelyik mentést használom) itt megkeresem ezt:vehicles.xml
-ez tartalmazza a gépeket koordinátáikkal mindennel
4:ezt a vehicles.xml kimásolom a használni kívánt map fõkönyvtárába
5:a vehicles.xml átnevezem defaultVehicles.xml-re
-felülírás engedélyezését fogja kérni!
írdd felül
na ha ezzel végeztél a gépek a mapodon alapból ott fognak állni ahol a mentést csináltad
Figyelem!!! a mapod csak akkor fog másnál is mûködni ha adod hozzá a modokat is
remélem érthetõen fogalmaztam
ha nem megy írj

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

Sziasztok!

Tegnap kicsit fárad voltam és így nem voltam teljesen egyértelmû.

Az lenne a kérdésem, ha le szeretném cserélni a kezdõ gépparkomat más gépekre (pl: IFA, MTZ, John Deere), valamint máshova is tenném (pl: szín alá) akkor hogyan kell az alábbi képlethez megállapítani a koordinátákat?

<vehicle filename="data/vehicles/steerable/deutz/deutzAgrotronX720.xml" xPosition="-975" yOffset="0.5" zPosition="-1002" yRotation="0"/>

A gép típusát azt tudom hogyan kell megváltoztatni, csak azt nem, hogyan tudom megnézni a térképen a szükséges koordinátákat.

Segítségeteket elõre is köszönöm!
gyurka666

Azt hogy legyen saját kezdõ gépparkom. Pl.: MTZ, IFA
boky84
na akkor mit szeretnél?
ezt valahogy fejtsd ki bõvebben
azt szeretnéd hogy a kezdõgépparkod legyen más vagy máshová akarod tenni a bolt gépparkolóját?

Sziasztok!

Még nem régóta játszom ezzel a játékkal, de nagyon tetszik. Már saját térkép készítésével is próbálkozom. Az lenne a kérdésem, hogyan kell kezdõ gépeket beállítani a térképre?
A leírások alapján kétféle módon lehet, de én sajnos nem tudom mi mit jelent és mit kell átállítani. Ha ezek koordináták, már pedig valószínûleg azok, hogyan lehet a térképen megnézni ezen koordinátákat?

1. variáció:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/deutz/deutzAgrotronX720.xml" xPosition="-975" yOffset="0.5" zPosition="-1002" yRotation="0"/>

2. variáció:
<vehicle filename="$moddir$RopaEuroTiger/ropa.xml" isAbsolute="true" fuelFillLevel="799.8051393737" grainTankFillLevel="1544.8128051758" grainTankFruitType="potato" operatingTime="4937.6498970041" lastDirection="0.043483419322247 0 -0.99905414880478" >
<component1 position="518.26684570313 88.92716217041 102.73717498779" rotation="-3.1322331428528 0.043646737933159 3.1415898799896" />

Tudna nekem segíteni valaki, hogy melyik mit jelent?

Remélem nem túl nagy kérés.

Elõre is köszönöm a segítségeteket!
jó😊
dávid 001
vagy damon tools vagy egyszerûen a cd-t berakod

dávid 001
de majd kéri a cd-t hogy helyezd be

értem,köszi
dávid 001
Sajátgép--> chelyi lemez-->program files--> landw vagy farming sim--> data--> maps és oda beileszted és kicseréled

Köszi,az alap mapot hogy lehet kicserélni??
dávid 001
Köszönöm😊

boky84
szerintem ez kell neked:
van benne sár és víz is külön külön
én ezeket használom mapépítéshez
remélem megfelel:
letöltés katt ide

dávid 001
Szerintem jah csak normálissan csináld

Lehet többet is??
dávid 001
A banner kép amin most egy fend látható aki tud csinálni csináljon és majd küldje be és majd ki lesz sorsolva hogy kié jobb és az lesz kint

Ez mijen verseny elmagyarázná nekem részletesen???vagyis hogy miröl szól!!
gogabi79
Én azért válaltam el a hg szerepet,hogy legyen aki minden nap felügyeli a Ls sg oldalát.De most azért bocsánat ha néhány üzenetet töröltem,vagy valami.Csak nem értem minek kel tele szemetelni,és vitákkal is persze.Ez az oldal a Landwirtschafts Simulator 2011 játékrol szol,ls nem azért van hogy tele legyen vita üzikkel szemetelve.Azért vagyunk,jövünk fel,ide hogy segitsünk egymásnak,egymáson,és bárki bármit talál,vagy tud azt meg ossza másokkal.Hasznos videokat,vagy a játékban elmentet képeket is nyugodtan lehet feltenni.vagy akár xml ben mit hogyan irjunk át stb!.Bocsánat hamost énis ki keltem magambol,de hagyjuk

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

tamás98
Jó megoldás csak a megadott kép a sz*r.

MAN TGA D20

dávid 001
Ez jó megoldás<#eljen>

dávid 001
+4<#eljen><#nevetes1><#banplz> 😄

Rikcsoo
Nem akarok beszállni a vitába de ha nem tetszik a fórum akkor miért jártok ide?Ez érdekes nagyon<#eljen>

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

gogabi79
Ma 18 órátol indul a Banner készitõ verseny!Adok egy képet,melynek méretével,megegyezõ képeket majd privatban tessék nekem el küldeni!.Aki rész akar e versenyben venni,az irjon pü nekem!.a verseny vége oktober 28,péntek.És utána lesz majd ki hirdetve,kinek a bannerképe lesz fent.Csak hogy ne legyen baj ezért találtam ezt ki.
bannerkép
banner

dávid 001
ÉN eszt nem ismerem ha a modsba nem engedi akkor próbáld meg hogy kiveszed a modokat és úgy,és ha úgyse akkor az eredeti pályát cseréld ki rá 😄

Helló😄
JZD Ruda Hvezda v4 map megy valakinek,mert nekem nem engedi berakni a mods mappába.
szerintetek mi lehet a baj????
dávid 001
Szerintem legyen egy normális fórum ahova jöhetnek normális emberek az ls2011 kapcsolatban mert némelyik fórumon Nem teszem közzé, hiába krdez az ember valamit le van szarva legalább legyen 1 normális

dávid 001
Szerintem mind2 hagyátok egymást és mindenki jól elvan

gogabi79
sztem neked kéne én rolam le szálnod

tamás98
Jó lenne ha leszállnál rólam!Már az is baj ha kimondom én is a véleményemet a fórumról??

MAN TGA D20

dávid 001
Döntsétek el hogy mi legyen mert én ebbe nem vagyok benne apropó valaki linkel nekem egy sár objektet?

gogabi79
Nos jolenne ha be fejeznétek a vitát.
1 akkor nézzük ki mien bannert tud késziteni!Legyen egy ilyen banner verseny ha ocsároljátok az enyémet.nekem nem gond!
2 attol ha nem tudok helyesen irni,ugyan olyan ember vagyok mint bármelyikkötök!
3 azta képet azért töröltem mert az csupán a mezõgazdasághoz tartozik,és nem igazán ls játékához.
4 Tamás 98 jolenne ha befejeznéd,és tényleg komolyan ugy viselkednél mint egy felnöt

boky84
hát igen Kenny mindig is kimondta a véleményét bárhol járt
mondjuk én is rühellem a srácot a stílusa végett
DE!!! a tudása elõtt én is fejet kell hogy hajtsak
anno sokat tanultam tõle

dávid 001
Engem mondom nem érdekel ki a hg ne nekem mond hanem neki és szerintem azért töröl ki dolgokat mert bassza a szemét magyarul mondva pl: ha valaki mással vitázik vagy szét akarja baszni a fórumot, Mint elõbb mondtam engem nem érdekeaz sg- csak az hogy bírjak olyan emberekkel beszélni sg-n aki tud nekem vagy másnak segíteni,vagy képeket oszt meg pl a mai aratásáról nekem ilyen fórum tökéletes nem kell csiricsáré mert az felesleges átlagos fórum ami mindenkinek jó aki kezdõ vagy aki moddelezõ tõlem mindenki jöhet csak ne basztassa a másikat annyira ha hülyeséget mond <#levele> szerintem ezzel a jellel elmondtam neki hogy balf.... volt mikkor eszt a hsz-t írta! Részemrõl enyi

tamás98
Remélem már nem sokáig lesz hg,mert ész nélkül törli az üzeneteket,az építõ jellegûeket kitörli,amit meg ki kéne törölni azt meg persze hogy nem fogja kitörölni..

MAN TGA D20

dávid 001
Ha törli vagy nem törli az engem egyáltalán nem érdekel csak a fórumon legyenek emberek akik egymásnak segítenek gépeket és képeket osztanak meg részemrõl ennyi!