Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Letöltés
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Nagyon szépen köszönöm!
Ki fogom próbálni.
1: beállítom az általam kiválasztott gépeket az adott pálya adott objektumai alá-mellé-közé....
2:nyomok egy mentést
3:XP esetén:C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\savegame\(amelyik mentést használom) itt megkeresem ezt:vehicles.xml
-ez tartalmazza a gépeket koordinátáikkal mindennel
4:ezt a vehicles.xml kimásolom a használni kívánt map fõkönyvtárába
5:a vehicles.xml átnevezem defaultVehicles.xml-re
-felülírás engedélyezését fogja kérni!
írdd felül
na ha ezzel végeztél a gépek a mapodon alapból ott fognak állni ahol a mentést csináltad
Figyelem!!! a mapod csak akkor fog másnál is mûködni ha adod hozzá a modokat is
remélem érthetõen fogalmaztam
ha nem megy írj
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Tegnap kicsit fárad voltam és így nem voltam teljesen egyértelmû.
Az lenne a kérdésem, ha le szeretném cserélni a kezdõ gépparkomat más gépekre (pl: IFA, MTZ, John Deere), valamint máshova is tenném (pl: szín alá) akkor hogyan kell az alábbi képlethez megállapítani a koordinátákat?
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/deutz/deutzAgrotronX720.xml" xPosition="-975" yOffset="0.5" zPosition="-1002" yRotation="0"/>
A gép típusát azt tudom hogyan kell megváltoztatni, csak azt nem, hogyan tudom megnézni a térképen a szükséges koordinátákat.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
ezt valahogy fejtsd ki bõvebben
azt szeretnéd hogy a kezdõgépparkod legyen más vagy máshová akarod tenni a bolt gépparkolóját?
Még nem régóta játszom ezzel a játékkal, de nagyon tetszik. Már saját térkép készítésével is próbálkozom. Az lenne a kérdésem, hogyan kell kezdõ gépeket beállítani a térképre?
A leírások alapján kétféle módon lehet, de én sajnos nem tudom mi mit jelent és mit kell átállítani. Ha ezek koordináták, már pedig valószínûleg azok, hogyan lehet a térképen megnézni ezen koordinátákat?
1. variáció:
<vehicle filename="data/vehicles/steerable/deutz/deutzAgrotronX720.xml" xPosition="-975" yOffset="0.5" zPosition="-1002" yRotation="0"/>
2. variáció:
<vehicle filename="$moddir$RopaEuroTiger/ropa.xml" isAbsolute="true" fuelFillLevel="799.8051393737" grainTankFillLevel="1544.8128051758" grainTankFruitType="potato" operatingTime="4937.6498970041" lastDirection="0.043483419322247 0 -0.99905414880478" >
<component1 position="518.26684570313 88.92716217041 102.73717498779" rotation="-3.1322331428528 0.043646737933159 3.1415898799896" />
Tudna nekem segíteni valaki, hogy melyik mit jelent?
Remélem nem túl nagy kérés.
Elõre is köszönöm a segítségeteket!
van benne sár és víz is külön külön
én ezeket használom mapépítéshez
remélem megfelel:
letöltés katt ide
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
bannerkép
banner
JZD Ruda Hvezda v4 map megy valakinek,mert nekem nem engedi berakni a mods mappába.
szerintetek mi lehet a baj????
MAN TGA D20
1 akkor nézzük ki mien bannert tud késziteni!Legyen egy ilyen banner verseny ha ocsároljátok az enyémet.nekem nem gond!
2 attol ha nem tudok helyesen irni,ugyan olyan ember vagyok mint bármelyikkötök!
3 azta képet azért töröltem mert az csupán a mezõgazdasághoz tartozik,és nem igazán ls játékához.
4 Tamás 98 jolenne ha befejeznéd,és tényleg komolyan ugy viselkednél mint egy felnöt
mondjuk én is rühellem a srácot a stílusa végett
DE!!! a tudása elõtt én is fejet kell hogy hajtsak
anno sokat tanultam tõle
MAN TGA D20