Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rikcsoo
Szívesen!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

dávid 001
a <#banplz> tamás98-ra gondoltam :D

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Rikcsoo
Szóltam a moderátoroknak majd õk rendet tesznek:)

dávid 001
Jolvan :D köszönöm szépen a többiek nevében is :D

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az õrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Rikcsoo
Mivel megcsináltam jó hogy jó.. xD :)

dávid 001
Ez a jó kamerás :D

tamás98
Na és ez mi akar lenni??

MAN TGA D20

Rikcsoo
Ha nem osszák meg akkor nyugodtan:)
És lehet hogy még jobb is lesz...:D

gogabi79

kicsit unatkoztam és ezt csináltam

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Fejezd már be ezt a mártírkodást!Mindig te kelted itt a feszültséget a hülye hozzá nem értéseddel!Nem kell veszekedni sem!Mert nincs értelme.
Bocs!Neki szól!!!tamás98
tamás98
Nektek se jó már semmi se...
Rikcsoo:Nem tudom te hogy örülnél neki ha csak úgy beleturkálnának a sok idõ alatt összehozott mapodba..

MAN TGA D20

gyurka666
saját célra ha megcsinálja miért kéne hozzá engedély?:O:O fõleg ha még képet sem rak róla sehova ..tudod sok ember így van a nem mindenkinek elérhetõ gépekkel hogy megvan neki de nem mutogatja fórumokon....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

gogabi79
el tévesztetted a válaszod!Tamás98 nak szol,nem nekem.Olvasd csak vissza lejebbb

Rikcsoo
Minek kérni engedélyt te..?
Akkor kel engedélyt kérni ha meg is akarja osztani<#idiota><#ejnye1>

Nem szétbarmolni akarjuk a mapot!Csak a kukoricát sorba rakni!Semmi kár nem fogja érni sem a mapot és sem a készítõit!De mivel senki nem tud rá megoldást ezért hozzá sem lesz nyúlva!Remélem örülsz!
Rikcsoo

Ok kösz!

Kovács Tamás

gogabi79
probáld meg,nem e jolesz!

gogabi79
fejezd már beeeee

tamás98
Csak a mûvelet elõtt jó lenne ha a map készítõitõl is kérne engedélyt a módosításra,mert ez nem csak egy apró skin csere lenne..

MAN TGA D20

Passz!Tanácstalan vagyok!
gogabi79
Ha a járékban nem sorba van a kukorica,nem tudom a giants editorral ha térképet megnyitjátok,és azta kukorica táblát törlitek s csináltok másikat,akkoris olyan lesz?

dávid 001
Húh nemtudom :S

FrezeR
6525-re valaki?

Rikcsoo
Elnézést pár perce vettem észre hogy felraktad:)
PARANCSOLJATOK!

Rikcsoo
Én se bírtam megcsinálni nem is foglalkoztam vele nem írt senki így nem is foglalkoztam vele..

Nem is!:)
gyurka666
nah nem kell ide a vita :):)

Nem a map nem tetszik te nagyon okos!Inkább tanulj meg olvasni!Idióta!
tamás98
Ha nem tetszik a map akkor ne játssz vele..Nem értem miért zavaró ha nem egy sorban van a kukorica...Úgy is lehet egyenesen aratni...

MAN TGA D20

dávid 001
Akkor sajnálom :S

Megtaláltam ám az #5944 hsz is ezzel foglalkozik és ott van kép is!!De sajna megoldás az nincs!!

ERIX-nek volt ugyanilyen problémája!Rikcsoo te meg tudtad csinálni???
dávid 001
Nincs mit ez természetes

Köszönöm szépen a segítséget!
dávid 001
A maps xml-jében kell átírni nemrég szóban volt lapoz vissza be van másolva ide hogy mitt kel átírnod

Sajnos az nem megoldás! :(
Chris von Bone
cseréld ki a textúráját...

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

Chris von Bone
Sziasztok!
Közlekedési utak szerkesztésében jártas embert keresek, aki el tudná nekem magyarázni, hogy a spline-okat hogyan lehet összefûzni, megoldani, hogy ne csak 3 pontból álljon, és hogy kell elhelyezni, hogy azon közlekedjenek is. Segítséget elõre is köszönöm!

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítõkész közösség)

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Megvettem a Mezõgép pack-ot és van egy dolog ami nem tetszik a mapon.Méghozzá, hogy a kukorica a földön nem szép sorrendben van elhelyezve úgy mint pl a Multimap V7-ben(mindegyik kukorica szár egyenlõ távolságra van egymástól, széltébe-hosszába) hanem mint az alap mapon.Itt is látsz benne sort csak nem olyan jó aratni.Legalább is nekem!

Kérdés tehát hogy meg tudom e ugyanolyanra csinálni??És ha meg, le tudná írni valaki hogy hogyan!Egy valakik biztos: a készítõk akik csinálták mindkét mapot!

Elõre is ksözi!
FrezeR
akinek magyar nyelven van meg a játék meg tudja mondani, hogy a beállítások menüben a mennyiség az mit jelent? 100%-tól 0-ig lehet állítani.

köszi

dávid 001
Rikcsoo kérlek csííííííííííííííínáld meg ezer hála lesz a tiéd mert ez a kedvenc trakim :)

gyurka666
Rikcsoot ha megkéred szépen megcsinálja :):)

dávid 001
Én nem tudom :D

gyurka666
nah én feladom ezt a kamerás dolgot akinek kell az szedje le és persze ért is hozzá az csinálja meg....:)

Letöltés

Rikcsoo
Rám írsz msn-en és megcsinálom:)

köszi
dávid 001
Remélem ha sikerül megosztod velünk :D

gyurka666
nem tudom még azt azon dolgozom hogy jó legyen a kamerája..:):)

dávid 001
É hogyan lehet megcsinálni mert külsõ kamera nincs a belsõ meg ratyi de a traki nagyon ott van