23838
  • Robertoo21
    a pro farm map is tölthető lenne?
  • boky84
    cimbora

ez ha nem tévedek WAREZ-nek minősül

ha nem akarod kirúgatni magad az oldalról akkor az ilyen üziket privátba küldd a barátaidnak
  • roby2011
    Le is lehet tölteni az egész mezőgép mappot és packot is adjak linket?
  • talloli
    Egy klassz nyergesvontatót ajánlok a figyelmetekbe:
    Mercedes-Benz Actros
    Elég jó munka. A gép stabil, erős, jó a hangja, nincsenek fölösleges extrák, stb, csak a lámpái nem érnek semmit!
  • Gerypapa 95
    ne mutogass te is voltál kezdő
  • traktorosbence
    A mezőgéppackot meg kell venni.
    A mapokat bármilyen ls oldalról le lehet szedni pl. lsportal.hu
  • nemethibalazs
    Elnézést. Még lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeket a mappokat pl: mezőgép, pro farm ezeket honnan lehet letölteni?
  • traktorosbence
    Nincs mit! VÁLASZ gomb használata kötelező!
  • nemethibalazs
    Köszönöm
  • traktorosbence
    Minimum 5 MB.
  • boky84
    hello

a multis kérdésedre azzal a válasszal tudok szolgálni hogy ez a multis dolog jóformán olyasmire korlátozódik mint a kasztrendszer

van x,y,z számú játékos akik haveri kör v modderek v vmi agyasok akik értik a játék programozási részét

a multis modokat maguknak csinálják (VIP gépek)

saját mapjuk van az esetek 70-80 százalékában ami sose lesz megosztva velünk

van a másik része amikor pár fórumozó összebeszél és arra van esélyünk nekünk is pályázni

itt jönnek be a részletek mekkora a neted géped stb

szóval szó ami szó a multis pályák nagyon változatosak

jelenleg a mezőgép mappal nyomják elég sokan de vannak jó páran akik csak dlc vagy pro farm kiegészítőkkel nyomatják az on-line gazdaságot

de szerimtem jelenleg a Profarm mapja tűnik kapósabbnak kicsivel + a géppark hozzá

na de ehhez kell gép + net bitang hogy játszható legyen

tudom hogy ezzel az üzenettel nem vittelek közelebb a válaszhoz csak megpróbáltam kicsit tükrözni hogy ahány ember annyi féle válasz érkezhet a kérdésedre
  • joceruza
    Nem tudnak válaszolni mert épp multiznak!
  • szoszibá
    Válaszoljatok már nem igaz, 3 szor kérdeztem meg teljesen normálisan, senki nem válaszolt....
    Ennyire nehezetekre esik? Azzal meg ne jöjjön senki, hogy olvassam el az egész fórumot...
  • nemethibalazs
    Sziasztok.

Segítségetekre lenne szükségem. Miért van az, hogy multiban szaggat a játék? Mekkora net kell hozzá minimum?
  • bakter985
    csak originál játékkal megy a multi.
    ha leszedted mint én is akkor azt nem bírsz vele.
    ahhoz el kell sétálni egy boltba,vagy bevásárlő központba,ahol találsz ilyet originál csomagban azokkal birsz multizni.
  • krisztián1998
    HÁZIGAZDA!
    Nem tudod hogy letöltött ls be miért nem jó a multi?
    Azt irja ki hogy régi a verzió.Mit jelent?
  • gogabi79

letöltése:
    Zuk
  • Ben66
    nagyon jó,lehet majd tesztelni??
  • krisztián1998
    csősztök valaki nem tudja hogy miért nem jó a multiplayer?
    Pedig van net meg minden és mégsem jó azt irja ki régi a verzió mit jelent ez?Hogy lehet mecsinálni hogy jó legyen?
  • joceruza
    Ez akkor szerintem azért van mert maradt bent olyan mod ami egy másik map-hoz kellett. Olyan már nálam is volt. Kiszedtem a felesleget és olyan volt mint előtte. Nézd át a modokat!
  • bakter985
    igen azzal hogy a 3. képen alján lévő 1/1 helyén nekem 1/2 van.:(nem találtam rá saemmi megoldást,valamint egy kicsit az eladási árak amelyik oldalon vannak azok is egy kicsit le vannak csúszva,az az több sor van mint ami rendesen látszódik.
  • roby2011
    ezt a rábát valaki megcsinálná nekem valaki úgy hogy úgy mozogjanak a kerekei mint ennek
  • joceruza
    Helló! Azt szeretném megtudni hogy hogyan kell megcsinálni hogy egy "trigger" adja a cuccot úgy hogy én tudjam kiválasztani melyiket? A "Summer fields" mapon találkoztam vele először.
  • szoszibá
    Melyik a legtöbbetek által használt és szeretett map, multihoz? Ajánljatok valami jó mapot, lehet magyar, külföldi. Kíváncsi vagyok ti melyikeken játszotok!
  • joceruza
    Figyelj..... köszi szépen!
  • roby2011
    Egyszerűen növeld meg a méretét Scale x,y,z írd át 2-re
  • joceruza
    Légyszi segítsetek!

• joceruza
    Hát akkor:
    1.

2.

3.

4.

5.
  • bakter985
    esetleg valami tipp arra hogy azt hogy nézzem meg hoy pl mennyi a tej mennyiség,mivel hiába nyomom meg az "I" betűt,nem jeleníti meg csak azt írja hogy mennyi a tárolokban lévő mag mennyiség.
    a kijelző allján azt írja hogy 1/2.a másik oldal megnézése lenne a gond hogy az hogy lehetséges.
  • traktorosbence
    Jó kis gépek!:)
  • boky84
    csinos kis géppark
  • joceruza
  • roby2011
    Gépeim nagy része
  • bakter985
    sikerült!!!!!!!!!!!!!
  • bakter985
    ok.megdikkhálom XD
  • mtz 82 zts
    Hoztam 2 képet a búza hordás végeztével:
  • joceruza
    Próbáld meg! Szedd le a Map Door Trigger modot és ha közel vagy a kapuhoz, nyomj "o"-t. Egy próbát megér!
  • bakter985
    valaki szokott térképrt készíteni?találtam egy nagyon jó mapot ami tetszik csak egy kapu nem akar kinyílni és így a silohoz sem férek hozzzá :(
    valaki megtudná nekem mondani,vagy esetleg megcsinálni hogy kinyíljon?
  • MasterMonk
    thx.
  • joceruza
    Most eszünk egyet,aztán befejezzük amit abbahagytunk..... Jó étvágyat mindenkinek!