23838
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#10144 a pro farm map is tölthető lenne? -
#10143 cimbora
ez ha nem tévedek WAREZ-nek minősül
ha nem akarod kirúgatni magad az oldalról akkor az ilyen üziket privátba küldd a barátaidnak -
roby2011 #10142 Le is lehet tölteni az egész mezőgép mappot és packot is adjak linket?
-
#10141 Egy klassz nyergesvontatót ajánlok a figyelmetekbe:
Mercedes-Benz Actros
Elég jó munka. A gép stabil, erős, jó a hangja, nincsenek fölösleges extrák, stb, csak a lámpái nem érnek semmit!
-
#10140 ne mutogass te is voltál kezdő -
#10139 A mezőgéppackot meg kell venni.
A mapokat bármilyen ls oldalról le lehet szedni pl. lsportal.hu
-
#10138 Elnézést. Még lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeket a mappokat pl: mezőgép, pro farm ezeket honnan lehet letölteni? -
#10137 Nincs mit! VÁLASZ gomb használata kötelező! -
#10136 Köszönöm -
#10135 Minimum 5 MB. -
#10134 hello
a multis kérdésedre azzal a válasszal tudok szolgálni hogy ez a multis dolog jóformán olyasmire korlátozódik mint a kasztrendszer
van x,y,z számú játékos akik haveri kör v modderek v vmi agyasok akik értik a játék programozási részét
a multis modokat maguknak csinálják (VIP gépek)
saját mapjuk van az esetek 70-80 százalékában ami sose lesz megosztva velünk
van a másik része amikor pár fórumozó összebeszél és arra van esélyünk nekünk is pályázni
itt jönnek be a részletek mekkora a neted géped stb
szóval szó ami szó a multis pályák nagyon változatosak
jelenleg a mezőgép mappal nyomják elég sokan de vannak jó páran akik csak dlc vagy pro farm kiegészítőkkel nyomatják az on-line gazdaságot
de szerimtem jelenleg a Profarm mapja tűnik kapósabbnak kicsivel + a géppark hozzá
na de ehhez kell gép + net bitang hogy játszható legyen
tudom hogy ezzel az üzenettel nem vittelek közelebb a válaszhoz csak megpróbáltam kicsit tükrözni hogy ahány ember annyi féle válasz érkezhet a kérdésedre
-
#10133 Nem tudnak válaszolni mert épp multiznak! -
szoszibá #10132 Válaszoljatok már nem igaz, 3 szor kérdeztem meg teljesen normálisan, senki nem válaszolt....
Ennyire nehezetekre esik? Azzal meg ne jöjjön senki, hogy olvassam el az egész fórumot... -
#10131 Sziasztok.
Segítségetekre lenne szükségem. Miért van az, hogy multiban szaggat a játék? Mekkora net kell hozzá minimum? -
bakter985 #10130 csak originál játékkal megy a multi.
ha leszedted mint én is akkor azt nem bírsz vele.
ahhoz el kell sétálni egy boltba,vagy bevásárlő központba,ahol találsz ilyet originál csomagban azokkal birsz multizni. -
krisztián1998 #10129 HÁZIGAZDA!
Nem tudod hogy letöltött ls be miért nem jó a multi?
Azt irja ki hogy régi a verzió.Mit jelent?
-
letöltése:
Zuk -
Ben66 #10127 nagyon jó,lehet majd tesztelni?? -
krisztián1998 #10126 csősztök valaki nem tudja hogy miért nem jó a multiplayer?
Pedig van net meg minden és mégsem jó azt irja ki régi a verzió mit jelent ez?Hogy lehet mecsinálni hogy jó legyen? -
#10125 Ez akkor szerintem azért van mert maradt bent olyan mod ami egy másik map-hoz kellett. Olyan már nálam is volt. Kiszedtem a felesleget és olyan volt mint előtte. Nézd át a modokat! -
bakter985 #10124 igen azzal hogy a 3. képen alján lévő 1/1 helyén nekem 1/2 van.:(nem találtam rá saemmi megoldást,valamint egy kicsit az eladási árak amelyik oldalon vannak azok is egy kicsit le vannak csúszva,az az több sor van mint ami rendesen látszódik. -
roby2011 #10123 ezt a rábát valaki megcsinálná nekem valaki úgy hogy úgy mozogjanak a kerekei mint ennek -
#10122 Helló! Azt szeretném megtudni hogy hogyan kell megcsinálni hogy egy "trigger" adja a cuccot úgy hogy én tudjam kiválasztani melyiket? A "Summer fields" mapon találkoztam vele először. -
szoszibá #10121 Melyik a legtöbbetek által használt és szeretett map, multihoz? Ajánljatok valami jó mapot, lehet magyar, külföldi. Kíváncsi vagyok ti melyikeken játszotok! -
#10120 Figyelj..... köszi szépen! -
roby2011 #10119 Egyszerűen növeld meg a méretét Scale x,y,z írd át 2-re
-
#10118 Légyszi segítsetek!
-
#10117 Hát akkor:
1.
2.
3.
4.
5.
-
bakter985 #10116 esetleg valami tipp arra hogy azt hogy nézzem meg hoy pl mennyi a tej mennyiség,mivel hiába nyomom meg az "I" betűt,nem jeleníti meg csak azt írja hogy mennyi a tárolokban lévő mag mennyiség.
a kijelző allján azt írja hogy 1/2.a másik oldal megnézése lenne a gond hogy az hogy lehetséges. -
#10115 Jó kis gépek!:) -
#10114 csinos kis géppark -
#10113 -
roby2011 #10112 Gépeim nagy része
-
bakter985 #10111 sikerült!!!!!!!!!!!!! -
bakter985 #10110 ok.megdikkhálom XD -
mtz 82 zts #10109 Hoztam 2 képet a búza hordás végeztével:
-
#10108 Próbáld meg! Szedd le a Map Door Trigger modot és ha közel vagy a kapuhoz, nyomj "o"-t. Egy próbát megér! -
bakter985 #10107 valaki szokott térképrt készíteni?találtam egy nagyon jó mapot ami tetszik csak egy kapu nem akar kinyílni és így a silohoz sem férek hozzzá :(
valaki megtudná nekem mondani,vagy esetleg megcsinálni hogy kinyíljon? -
MasterMonk #10106 thx. -
#10105 Most eszünk egyet,aztán befejezzük amit abbahagytunk..... Jó étvágyat mindenkinek!