Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Marko 37 írtad nekem hogy a log.txt fáljban megtalálom a hibát.
De én ebbõl igazábol nem sokat értek amit ír.
Meg tudnád nekem mondani hogy mi a hiba.
Physics
Driver: NVIDIA PhysX Runtime
Version: 2.8.1
Input
Keyboard
Mouse
Sound
Driver: OpenAL
Device: Generic Software
Version: 1.1
Max. sources: 256
ALC_FREQUENCY = 44100
ALC_REFRESH = 40
ALC_SYNC = 0
ALC_MONO_SOURCES = 256
ALC_STEREO_SOURCES = 0
EFX extensions initialized
Generated 1 Aux Effect Slot(s)
Elõre is köszönöm.
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Tudna valaki segíteni, miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occurred majd amikor ok-ot nyomok kijön az hogy a game.exe hibát észlelt ezért leállt. Ezt csinálja a 2011 vagy a 2008-nál is.
Miért van ez?
Lécci aki tud valamit erre a hibára az írjon.
Olyanra gondolok ami nem össze-vissza megy ha dolgozó vezeti, multifruit-os, és nem túl bonyolult?
Mivel lehet aratni sárgarépát, cukorrépát, burgonyát?
Nem vagyunk ilyenekkel elkényeztetve! Traktorból már annyi van mint égen a csillag!
Próbálgasd hát ha lejön jól!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Tudna valaki segíteni, miért írja ki az LS 2009 azt hogy unexpected system exception occurred majd amikor ok-ot nyomok kijön az hogy a game.exe hibát észlelt ezért leállt. Ezt csinálja a 2011 vagy a 2008-nál is.
Miért van ez?
Lécci segítsetek.
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Mi a gond?
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

A mezõgépes RÁBA-t ha megcsináljátok talajkövetõsre akkor ugye van a hidraulika problémája! Na erre itt a gyógyszer:
Ezt a sort rakjátok be a régi helyére a Traktor250.xml-be:
<!-- main Hydraulic -->
<movingPart index="5|1" referencePoint="5|2|1|3" referenceFrame="0>0" >
<translatingPart index="5|1|0" />
</movingPart>
GTS
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Az lenne a kérdésem, ha teljesen új térképet készítek, akkor kitörölhetek néhány épületet meg objektumot az alap térkép doksiai közül? Pl: nem lenne szükségem: kikötõre, sörfõzdére, templomra, stb. Ugyanis nem szeretném, ha túl nagy méretû lenne a végére a zip file. Ne foglalják a helyet.
Elõre is köszi!
Nekem van data.hu-s elõfizetésem. Engem érdekelne a link.
feltoltottem a data.hu ra az egesz csomagot a mappal egyutt,csak az gond,hogy egybe van minden.igy 760mega az ossz. es 200mega feletti letoltesnel 315ft sms kell,hogy aktivald a premium csomagot a letolteshez,kinek van ilyen csomag az irjon,kuldom a linketIlyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Jah és akit érdekel egy jó map annak íme itt van egy vidi :vidi a mapról
És ha tetszik innen tudod letölteni:Viben szereplõ map letöltési linkje<#email>#email><#hawaii>#hawaii><#pias>#pias><#integet2>#integet2>
be kell helyezned a map-ba Giants Editorral
ott beállítani mindent.........
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Ha letöltök egy objektumot,akkor azt is a mods mappába kell rakni????
ha értesz a GE-hez akkor a következõket csináld:
1 töröld a sun-t mint fényforrást
2 create---> light
3 állítsd be a light-ot ahogy szeretnéd
nálam jelenleg állandóan nappal van az égbolt ugyanúgy váltakozik az idõ megy
az esõt még nem vártam meg hogy esik e vagy sem
tudom hogy nagy baromság de nem rendelkezek valami i 4-5-6-7es procival
csak x2 dual AMd-vel + 512 es vidikari val
szal nálam mûködött
Ezt kéne megcsinálni úgy
Azt kéne hogy van egy olyan trakim aminek nem nyílik se ajtaja se ablaka és hogy valaki megtudná nekem csinálni ha belinkelném?

Miért van ez?