23839
  • Tescobetyár
    Szép napot mindenkinek....dogoztam megint egy kicsit a vasúti fillingen....

• joceruza
    Sajnos azt gondoltam hogy nem olyan egyszerű.....
  • boky84
    nem

ahhoz kell egy .lua file + a modDesc.xml-ben billentyűparancsot hozzárendelni
  • trevil
    Sziasztok kéne 1 kis segítség hogy tudom megcsinálni hogy a potkocsi ne jobbra hanem bara bilenjen?? mert már platot ki birom cserélni csak a döntést akarom meg forditani köszi
  • joceruza
    És ha ezeket bemásold másik gépbe, lehet manuális indítást csinálni?
  • roby2011
    1000 KÖSSZ
  • boky84
    <specialization name="motorIgnition" className="motorIgnition" filename="motorIgnition.lua" />

és

<specialization name="motorIgnition" />

pontosan ezeket a sorokat töröld ki a gép modDesc.xml-ből és nem lesz manuális indítású a gép

de előtte csinálj biztonsági mentést
  • gogabi79
    nekem viszont be indult amikor az entert meg nyomtam a Del melletti enter re gondolok.
  • boky84
    be kéne állítani a játékban a hozzárendelt gombot szerintem csak annyi a baj
  • roby2011
    de nekem valamiért nem indítja be az enterrel indítható gépeket
  • boky84
    esküszöm ez a pótkocsi nagy ívben veri a pro farmos pótokat fizikai tulajdonságokban

nagyon eltalálták a készítői
  • gogabi79
    egy gépre ha feltelepited a eredeti játékot akkor azzal a serialal csak egy gépen lehet multizni.Felrakhatod máséra is,meg a serialt is,de az nem fog müködni!.ahoz két eredeti játék kell két szérialkoddal
  • gogabi79
    A Landinit a hosszúkás enter gombal inditod be. én probáltam már a gépet
  • gabby13
    Schnee Mod Map
    Model : Giants
    Textur : Snoopy, MadMax und XL-Turbo
    Script : Snoopy, MadMax und XL-Turbo
    Umbau : Snoopy, MadMax und XL-Turbo
    Találtam ezt a map-ot. Ezt is be lehet tenni multiplayerbe?
  • gabby13
    És még 1 olyan kérdés , hogy ha én most feltettem az eredetit az én gépemre, és leviszem 1 ik ismerősömhöz, és ott is felteszem , fog menni mind a 2 helyen ha mindig viszem magammal a cd-t?
  • roby2011
    Miért nem akar elindulni a landini? mivel kéne elindítani mert az összes gombot végigpróbáltam de egyikkel sem indul be ebben tudtok valahogy segíteni hogy beinduljon amúgy jó gép jó tex és olyan jó hogy végre van 1 rendesen kidolgozott landini
  • gabby13
    Értem akkor. És tud valaki mondani 1 szobát, ahol elfogadják hogy be akarok lépni?
    Szeretnék játszani többiekkel de kidobnak. :(
  • péistike
    Nem kell beregisztrálni én simán letöltöttem regisztráció nélkül! Csak jó helyen kell megkeresni és arrra kattintva reg nélkül leszeded.
  • mtz 82 zts
    Valaki tud nekem csinálni egy ilyen levegőszűrőt?

nagyon fontos lenne
  • gogabi79
    Tegnap teszteltem az új gépemet a Landinit!.nagyon jó gépezet.irányjelző 5ős,lámpák 5ős,motorhang 5 ős,egyszoval nagyon jó gépezet.
  • boky84
    ez természetes

traktor, munkagép, map, teherautó mindent

1 feltétele van csak a dolognak:a modDesc.xml-ben szerepeljen a <multiplayer supported="true"/> sor

magyarul multiképes legyen az a mod
  • mtz 82 zts
    De nekem ez nem jó mert amit belinkeltem arról akarom levenni a levegöszűrőt...
  • gabby13
    Szevasztok. Csak azt szeretném kérdezni, hogy ha megy a multi, akkor oda is lehet betenni bármilyen dolgot?gondolok most utánfutóra , traktorra kombájnra , szóval mindenre.És hogy itt multizik e valaki.
  • joceruza
    Eljött az olajcsere ideje!

Jó éjszakát mindenkinek!
  • bakter985
    milyen a map?
  • joceruza
    Nincs ötletem! Nálam minden jó!
  • krisztián1998
    Ha valaki tudna irjon és elküdeném hogy melyik traktort kellene átfesteni
  • krisztián1998
    Csősztök valaki nem tud traktort festeni?
  • nemethibalazs
    Bocsi regisztráltam de azt írja ki, hogy érvénytelen hivatkozás.
  • boky84
    kis hiba van a gépezetben

kezdő géppark az nincs benne

vagyis a defaultVehicles.xml-ben benne van csak azok a modok nem valószínű hogy rendelkezésetekre állnak
  • boky84
    Na uraim szabad a gazda

itt a problémás mapom ahogy és ameddig kész van +minden szükséges mod is hozzá

a map sacc 20%-on áll de már lehet rajta nyomulni csak semmi értelme folytatnom mert nálam gondol egyet és mindenféle hibaüzenet nélkül kilép a Windows-ba de ezt teljesen váratlanul csinálja

gondoltam feldobom ide nektek hátha valaki rájön a hibára vagy beigazolja a hibát hogy nem csak nálam jön elő
    elsősorban az SP-ben nyomuló farmeroknak készíteném a mapot + akik kis géppel rendelkeznek

az alapmap a c:\Program Files\Farming Simulator 2011\sdk\sampleModMap.zip\ mapra alapul azt variáltam át teljesen

ha valaki esetleg rájön a hibára az ne tartsamagába

természetesen bárki továbbépítheti saját igényeinek kivehet belőle bármit átnevezheti meg mittudom én hogy mikért szoktak ilyenkor map kiadása után reklamálni
    na én nem fogok

jó munkát hozzá bárkinek aki nekiáll

a link:Bock-farm + modok letöltése

kicsomagolod és mehet a game

reélem sikerül valakinek megtalálnia a hibát

hajrá
  • joceruza
    Azért az a kis TM is elvonszolja ám...... Az az igazság hogy én is Fendt-es vagyok,de ez a kis TM ez nagyon ott van. Kár hogy nem csinál az a brigád egy Fendt-et is. Szeretem ha egy mod igényesen meg van csinálva. Láttam már olyan képeket is amikor szerencsétlen MTZ-re ráaggatták a 7-es ekét. Ez egy fokkal jobb!
  • boky84
    az tuti hogy jó ez a pót

csak kell elé gép is rendes

én úgy gondoltam hogy egy 939 Vario méltó hozzá

• joceruza
    Bocsi! Elfelejtettem hogy ez az oldal regisztrációs..... Fel sem tűnt mert már túlvagyok rajta! Elnézést kérek! Szerintem érdemes regizni!
  • traktorosbence
    Találtam ehhez hasonlót.
    Itt van:
    -->Letöltés<--
  • joceruza
    HA esetleg érdekelne valakit,

akkor ITT érheti el!
  • mtz 82 zts

ezt a zetort be tudja nekem linkelni valaki?
  • boky84
    én ránéztem erre a linkre és a halycon media-ra irányított nem warez linkre v a feltöltött cuccos linkjére

szal én ezért nem válaszoltam
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Nem sok időm volt mostanában, de lassan csak készen leszek a mozdonyommal.

[IMG][/IMG]

Sok szerencsét azoknak akik hasonlóakkal próbálkoznak!
  • gogabi79
    torolve