Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyurka666
hát szomorú hogy ennyire ki van halva hisz itt tényleg megpróbál az egyik a másiknak segíteni... nem úgy mint a másik fórumon szokás hogy írsz egy kérdést aztán semmi válasz nem jön rá.....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Rikcsoo
Csak azért mert kivan halva a fórum 😊
De rakj!
Sõt többet mert mindig mengézem a képeidet legalább valaki rak fel...😊

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

akos25
Helló mindenkinek!
Egy olyan problémám merült fel, hogy leszedtem a gamehez ilyen körbála felszedõ pótot, azonban akár mit csinálok, akár hogy állok a bála mellé, nem teszi fel, pedig már nem ez az elsõ, amit próbáltam, de mindegyikkel így jártam.... Valaki találkozott már ilyen problémával? Ha igen, mi a megoldása?

gyurka666
H-h nem tesz senki képet ide fel?😮
Nah én most ezt megtöröm 😊😊

(Jah és akit érdekel a Zetor annak szívesen belinkelem....😊😊

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

talloli
Kössz a segítséget "haver"! :-)
Érthetõen fogalmaztál, már át is alakítottam az általam legjobbnak tartott Joskin30T nevû pótot.
Ugyanis a DeereesMap_V7-en elég érdekes növények is vannak amiket nem egyszerû aratni és szállítani.

boky84
megoldás van mindenre
fel a fejjel haver
na szóval igaz hogy csak fél megoldást tudok kínálni de szerintem egyenlõre ez is több a semminél
remélem alap szinten jártas vagy a 2011-ben
a pót xml-ben a fruit types-ba írd be mindegyik növény nevét ami szerepel a betakarító gépek xml-jében
igaz hogy normál képük nem lesz a raktérben szállításkor mivel a búza skin-jét használja majd mindegyik amelyiket utólagosan írtad be
de a pótba ürítheted bármelyik betakarító gép v kombájn magtartályát
remélem érthetõen fogalmaztam

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

talloli
Köszönöm szépen. Ez már megvan, igaz csehül. És a Claas Ropa is. De kifogott rajta egy sárgarépa féle növény.
Valamint a zöld árpa (grüner weizer) nevû növény is megállította a játékomat. Learattam, de nem tudom kiüríteni, mert nincs olyan teherautóm, illetve pótkocsim ami elfogadja.
Tudtok valami megoldást?

gogabi79

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

gogabi79

itt majd le töltöd
gamemoding.com

péistike
Sziasztok! Miért van az hogy átraktam két modot 09-bõl 20111-be és nem tudom megvenni hiába kiírja azt hogy a beszerzésemet átvehetem a boltba nem rakja ki meg nem is veszi meg. miért van ez?

GTS

talloli
Tudnátok-e ajánlani nekem egy olyan kombájnt, ami aratni tud zabot, rozst, burgonyát, sárgarépát, cukorrépát.
Illetve olyan pótkocsit ami ezeket szállítani is tudja.
Köszönöm!

gogabi79
az ifa és a pot külön van,mint a mezõgépes szürke ifa,ugy van megcsinálva

gogabi79

dávid 001
Nálam a hibás gépeket kijavította és nem szaggat annyira a game szóval megéri

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Megtudja nekem valaki mondani hogy a 2.2-es pach milyen javításokat tartalmaz és milyen egyéb dolgokat?Érdemes e felrakni?
dávid 001
December-ben ahogy tudom mert rá 4-5 hónappal jön ki a 2012

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Ez a Platinum edition ez mikor lesz kaphato?
bela96
amúgy nem tudtok valami olyan mapot amin a telep kicsi.lehetnek nagy földek is csak a telep legyen kicsi.

mindig a gázpedálon legyen a lábad ne a féken I Love You Real Madrid and Scania

dávid 001
Rendben

bela96
oks megpróbálom

dávid 001
HA nagyon akarsz vele gamelni akkor próbáld meg azt hogy ahova telepítve van a játék nálam pl így Sajátgép-Program files-landw...-data-maps és oda bemásolod a csomagban lévõ fájlokat és így íaz eredeti maps helyett van benne,de az is lehet hogy valamelyik mod zavarja

bela96
de berakom a módmapába a kód is megvan kicsomagoltam és a játékban nem jelenik meg 😞

dávid 001
Ti tudtok arról hogy lesz másik menü a játékba? mert tudomásom szerinte lesz másik menü

dávid 001
Igen csak kell egy kód hogy bebírd rakni a játékba,de az a hibája hogy nincs meg a siló text de az minimálos

bela96
még egy kérdéssel zaklatlak titeket.nektek a kistanyai map mukodik??válaszotokat koszi 😊

talloli
Megkeresed a modot, F3-al belenézel az xml-jébe(pl.:modDesc.xml), aminek a végén szokott lenni, hogy melyik gombok vezérlik.
Ilyesmit keress:
<input name="IGNITION" key1="KEY_KP_enter" button="" />

Caliph
nincs mit

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

bela96
köszi a segitséged.sikerült mostmár megy a zetor 😊 😊

Caliph
vagy csak simán missing zuendung blabla elvileg 2 hasonlót is találhatsz de csak az egyikkel fog menni

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

bela96
kösszi megpróbálom 😊

Caliph
ez nekem is gond volt anno. inditsd el a gamet,option controls és ott keress egy olyat h start zuendung in l10n_en.xls vagy vmi hasonlót annak rakj be egy gombot és onnantól azzal inditod a gépet.

bela96
honnan tudjam meg-e van e minden.én ehhez nem értek 😞

dávid 001
Akkor próbáld meg azt hogy megnézed hogy minden meg van e a csomagban ,mert ha pl valami nincs meg adtól függetlenül megbirod venni csak nem üzemképes,ha viszont úgyse akkor szar a mod<#levele> bocs haver :S

bela96
csak az volt benne semmi más.

dávid 001

dávid 001
MErt valamelyik gép bezavar neki próbáld meg hogy az összes modot kiveszed és csak ezt az 1-et rakod be

bela96
Sziasztok.Kérnék egy kis segitséget.Van egy traktor és nem birom beinditani.Minden gombot össze nyomkodtam és semmi.http://ls2011multi.ucoz.hu/publ/traktorok_tractors/zetor/zetor_7245/9-1-0-1054 ez a traktor lenne az.Válaszokat elõre is köszi

Az meg van
Rengeteg embernek van hasonló problémája vele. Ha ráguglizol, látod: http://www.google.hu/search?q=farming+simulator+Unexpected+system+exception&ie=u...

A játék a hibás, bugos. Néhány embernek segített, ha a grafikai beállításokat lejjebb vette, már ha eljutott a menüig egyáltalán. De van akinek ez sem.

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

Caliph
ty

marko37
teso az én tudományom itt véget ért, sajna többet én se tudok probáld a googlét

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Nekem a log.txt-ben csak ennyi van, és a save game nekem nincs mert még a játékot sem indítja el hanem mikor rákkatintok az ikonra egy pár másodperc múlva megjelenik az a szöveg.
Ilyenkor mit csináljak
Rikcsoo
Igazából van!
Játékba nincs!
Max annyi hogy több bála lesz.

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

Caliph
üdv! a fû kiszárításának van értelme?(azokra a pörgõs izékre gondolok😄)

Sziasztok ennek a videónak az elsö zenéjének a cimét tudja valaki?? kérem szépen segitsetek!
Na most nincsenek benne a modok!Így meg elérhetõ a shop! érdekes!

PC: Intel Celeron G530 2x2.40GHZ / RAM: 4GB 1333mhz DDR3 / VGA: Nvidia 440GT 1GB DDR3 / 22.5\' FULL HD LED Monitor!

gogabi79

gogabi79

Sziasztok! olyan problémám van, hogy mikor megnyomom a P betût nem csinál semmit! nem tudok így gépeket venni! Nem csak, hogy ezt nem nyitja meg hanem az ESC illetve semmi nem megy! Nincs patchelve tört a játék 8 mert egyenlõre nem szándékozom multizni) viszont pár mód van benne! tegnap még ment most meg egyrõl a kettõre nem! Van valakinek ötlete?

Nekem a log.txt-ben csak ennyi van, és a save game nekem nincs mert még a játékot sem indítja el hanem mikor rákkatintok az ikonra egy pár másodperc múlva megjelenik az a szöveg.