23838
  • traktorosbence
    Nagyon
  • joceruza
    Nagyon tuti lett!
  • joceruza
    Remélem nem baj!
    Aratás belülről:

• traktorosbence
  • joceruza
    Megnéztem! Nálam csak akkor fogy a pénz ha autó-pilótával aratok. De ugye ez így jó. Ha nálad akkor is fogy ha te aratsz, akkor az nem tudom miét van. Talán valami mod csinálhatja. Passz!
  • joceruza
    Hát helló!
    Meg kell mondjam,nálam vagy nem fogy,vagy csak nem figyeltem. Auto-pilotánál biztos,de amúgy tényleg nem tudom. Majd megfigyelem.
  • Tescobetyár
    Azért fogy a pénzed mert a kombájnban fogy az üzemanyag és ez pénzbe kerül....Tehát nem a korai aratás miatt fogy a pénzed...no para...
  • bakter985
    hali

joceruza köszi a mapokat.

azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy ha elkezdek aratni elkezd fogyni a pénzem is.

vagy ez így normális,vagy azért mert hamarabb kezdtem mint ahogy kellett volna?
  • roby2011
    Miért nincs 1 rendes landini landpower vagy powermaster ?????
  • marko37
    vonórud

vonólánc
  • finizlik
    Ez full komoly játék? :D
  • MasterMonk
    #10084, #10081, #10078 köszi a segítséget, sikerült. ;)

1 Vonólánc, vagy Vonórúdról tud valaki linket adni, mert amit találtam ott azt írja, h nem létezik a fájl.
  • Tescobetyár
    Szép estét....elkészült a sorompó is hozzá...

• traktorosbence
    Szép estét mindenkinek!
    Gondoltam dobok fel pár képet.

Mai munkáim!
  • traktorosbence
    Hali!
    3 Játékost keresek állandó multira mezőgép mapon, mezőgép modokkal!
    Aki szeretne jönni az firkáljon privit.
  • gyengeelme
    Üdvözletem!

Multis csapathoz csatlakoznék ha lehetséges.

Előre is köszönöm!
  • roby2011

• roby2011
    Ez az új szártó nagyon jó!!!!!Azért még szerkesztettem egy kicsit rajta
  • bordanattila
    Tudnátok nekem ajánlani egy kicsi mapot amiben van sok növény?
  • szoszibá
    Melyik a legtöbbetek által használt és szeretett map, multihoz? Őstermelő-Barátok esetleg?
  • boky84
    hy haver

a játék zip formátumokat kezel

a letöltött zip tömörítvényeket bemásolod a mods mappába és mehet a game
  • vlv760
    Két helyről szedtem le de nincs gép ,esetleg nem kell kicsomagolni? ill. ki kell vagy nem?
  • gogabi79
    ékezet nem e okozhatja sorok közt xmlben vagy lua,vagy máshol.vagy netán van benne olyan aminek nem kéne ott lenni,és netán az okozhatja a galibát
  • gogabi79
    Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009-2011\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.

Ha *.exe kiterjesztésű a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának előfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
    Játék közben a "P" betű lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
    Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre.
  • traktorosbence
    Köszönjük Viszont!Ja és jók a képek!:))))
  • traktorosbence
    Ez gép.Nem hang.
  • roby2011
    A letöltött becsomagolt fájlt bemásolod a mods-ba és ott kibontod!!!
  • MasterMonk
    Szép napot, és Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek!!

Új fórumozó vagyok, és lenne 2 kérdésem.

Ha a letöltött modokat kicsomagolom, és berakom a mods mappába, akkor miért nem jeleníti meg?
    Patchelve még nincs a játék, lehet h azért? Vagy az baj, ha minden modot mappában rakom be, és nem csak simán oda bontom ki?

Előre is köszönöm a segítséget.
  • marko37
    A letöltő oldalakon rengeteg mód pack van fönt de jobb egyesével saját ízlésed szerint , szerintem
  • Spongya08
    Jóestét:)
    Azt szeretném kérdezni nincs-e valami pack vagy megoldás hogy a modokat ne egyesével kelljen leszednem mert elég sok időt igényel maga a játék még nincs fennt de tervezem a mai nap folyamán hogy letöltöm:)
  • gyurka666

Jah és mindenkinek kellemes ünnepeket....
  • szoszibá
    Sziasztok! Meg tudnátok mondani melyik a legjobb map? Melyiket tolják a legtöbben? Melyik a legjobb magyar map? Multis kellene. Köszi!
  • Chris von Bone
    Ha megengedsz egy tanácsot, akkor próbálj kicsit csalni, mert ha ilyen mennyiségű polygonszámmal dolgozol, akkor hatalmas méretű i3d fájlokat fogsz kapni, ami nem tesz jót a játszhatóságnak. A csalás alatt azt értem, hogy pl a rácsok helyett, használj textúrát, és máris felezed a méretet. A henger alakok nem feltétlenül kell hogy kör alapon legyenek, hanem mérettől függően 10-20 szög, és ezzel harmadoltad a méretet.
  • boky84
    na kicseréltem mindent

textúrákat, lua, modDesc.xml, visszaneveztem eredetire

és még mindig szar

MI A JÓ FRANC LEHET A BAJA A MAPOMNAK???

traktor világítás+hátsó munkalámpa=kilép a játékból mindenféle hibaüzenet nélkül

Jonh Deere 8530 éf Fendt 939 Vario mindkettőnél ugyan az a hiba
  • vlv760
    Nagyon jó!
  • Tescobetyár
    Szép estét....

• vlv760
    Hali ez a gép vagy csak új hang? Ha csak hang hogy teszem hozzá?
  • Gergő1999
    azt tudom texturája?
  • traktorosbence
    Start->Programok->Kellékek->Paint
    Alap progi különben.:))))
  • Gergő1999
    az hol található?