Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chris von Bone
arra várhatsz! Megoldották okosan, hogy ne lehessen seriallal szórakozni. Én megvettem, csak nem a Halycon-tól mert így olcsóbb volt, csak sajna a bónuszokat nem kapom meg hozzá.

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Chris von Bone
ez bonuszként külön tölthetõ annak aki a Halycon mediatol vette meg a Pro framot

gyurka666

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

es igy 8x antialiasing es 8x anisotropfiltering, veryhigh beallitason jatszhatsz,maskepp nincs is ertelme. persze maximum felbontasban full hd monitoron. persze megy az LS gyengebb gepken is,ha arnyakokat kiveszed meg hasonlo,de az mar olyan supermarios 😊
igy van,minimum 4magos proci kell a mai jatekokhoz es nem art,ha 1 giga sajat memoria feletti a grafkartya.feletti ugy ertem hogy legalabb 1500 megas,vagy,ha 1 gigas akkor legyen ketto,sli ben
gogabi79
ha megkérhetnélek törölnéd a
hsz-em?

és újralinkelem ezta bálaszállítót?

hozzászolások törölve,amiket kértél!.

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

boky84
ha nem lenne ilyen bonyolult akkor már megvettem volna de egyszer nekiálltam és agyfaszt kaptam 2 perc után az oldalukon

szal várok amíg itthon is lesz kapható
(ami sztem sose lesz)

elõbb utóbb felkerül modonként úgyis
mivel ilyen az emberi természet

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

gyurka666
de ahogy hallottam pár ismerõsömtõl hogy 4 embernél fogadja el ugyanazt a serialt...szerintem nincs sok esély arra hoyg valamikor lesz olyan serial ami mindenkinek jó lesz....de bízok benne...

boky84
sajnos semmi más pro farmos cuccom nincs
pontosabban van
megvan az egész cuccos csak nincs aktivációs kulcs hozzá

szal sztem 1 hónapot kell várni v kicsit többet és fent lesz minden a neten v valaki feldob egy serialt valahova

boky84
sajna lövésem nincs a beállításokról
nekem a pót kellett

gyurka666
Pár kép a mai munkáról😊

gyurka666
miért esetleg valaki rájött hogy kell kiszedni a pro Farmos gépeket? mert ezt a bálás pótkocsit már láttam megosztva pár hete....

Chris von Bone
köszi lejött, a profarmos New Hollandhoz a homlokrakódó nincs meg? 😊

talloli
Ez a jármû sem a legtökéletesebben elkészített jármûveket erõsíti!
Konkrétan a nézetekkel van gond.
Ki kíváncsi a kamion alulnézetére? Nagyon sok az ilyen hiba. Hogy lehet rendesen beállítani azt, hogy az egér ne vigye a kamerát a föld szintje alá?

boky84

boky84
ha megkérhetnélek törölnéd a
hsz-em?

és újralinkelem ezta bálaszállítót?

gogabi79
letöltve😊köszi

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Chris von Bone
"nincs ilyen fájl"

Chris von Bone
nem, a semple map.lua-ban van leírva melyik fájl kezeli a teheneket, ált a nevezett. azt kell szerkeszteni!

boky84
hello
ha valakinek szintén mániája hogy a gépein legyen féklámpa index és tolatólámpa annak itt egy pack:
2 különálló mod egybe csomagolva
Man pack

boky84
ezt az i3d-t ha beimportálom a mapomba akkor elvileg ott lesznek a tehenek ahová teszem?

dávid 001
köszi 😊

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

boky84
elvileg:
map/missions

dávid 001
és merre találom 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Chris von Bone
CattleMeadow.i3d-t tanulmányozd😊

dávid 001
Valaki tugya hogy hogyan lehet tehenekt beteni a pályára

köszi
boky84
asszem hogy a bolt "parkolóhelyeit" (a nyilakat) kicsivel kell a föld fölé emelni de nagyon minimálisan

asszem csak akkor tudsz erre rájönni ha kísérletezgetsz vele

boky84
modhoster.de
ls.uk

Sziasztok!

Térkép készítésével próbálkozom, de elakadtam. A storeplace beállítása sehogyan sem sikerül. Ha ctrl-F lenyomását használom, akkor nem lehet már tovább állítani a paramétereket és a játék elindítása után a vásárolt gépek a föld alatt jelennek meg és sehova se lehet velük menni. Ha nem ctrl-F-et használok, hanem csak a nyilakkal mozgatom a storeplace1-et és storeplace2-õt, akkor meg az égbõl hullanak le a vásárolt gépek és az oldalukra fordulva érnek földet.

Tudna nekem ebben valaki segíteni?

Elõre is köszönöm!
dávid 001
jobbágy vagy te 😄 de én a pályával faszán

tviktor91
Jobbágyaim hogy haladtok?

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Chris von Bone
csak akkor van hozzá köze, ha a géped kicsi! Ha nem akkor tényleg semmi köze hozzá. Én is egy 100MB fölötti i3d-s pályán játszok, és abszolúte nem szaggat. Sokkal inkább van köze a szaggatásnak az elb@xot modelleknek, meg a 100 és 1000 Km-es rálátási távolságokhoz.

Konkrét oldalt tudnátok monfani ahonan tölthetnék módokat a 2011 hez
Rikcsoo
Már miért ne lenne hozzá köze?...
Akkor csinálj egy 500megás i3d-s mapot befog szarni tõle a géped!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

ma ejjelesbe megyek reggel hatig,de holnap reggel felrakom az 1giganyi csomagot a data.hu ra,de egyenlore csak probaverzio,szeretnem valakivel kiprobalni,mennyire kompatibilis multiban,es esetleg a kozos eszreveteleket hibakat eltavolittani aztan. remelem minden gep mukodik majd multiban is
solid manure es lique manure mod van
ha multiplayer alkalmas berakom
dávid 001
Nekem van 😄

30mega korul,osszetomoritettem mindent,tovabb tolti be ugyan,deha az osszes gepet berakod egyszerre sem megy 30 fps ala.persze 4magos processor kell es dual SLI nvidia,maximalis grafikai beallittason. amugy az i3d meretenek nincs koze a szaggatashoz. 4 magos porcessorral 10masodperc alatt betolti nekem a mapot
gyurka666
esetleg egy tipp nem tom hogy szerepel e már a mapodban a bálázható kukorica szerintem az sem volna olyan rossz ötlet😊😊

Rikcsoo
map01 i3d mérete?

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

ez a raba keskenyebb kerekekkel szantashoz,de persze mind ket raba benne lessz
dávid 001
Rába kedvelõk figyelem 😄

mezogepes gepek nelkul nem sokat er,hiszen arra epult,de igazad van,szerintem sem osztom meg,nem lenne fair veluk szemben,nekem eleg ket harom ember kivel meg oszthatom a kb. 1giganyi csomagot amappal egyutt,majd akit erdemesnek tartok ra,es csakis multizas erdekeben. amugymeg ha mar kiadnak valamit penzert ,igazan megcsinalhatnak rendesen,ne masnak kelljen beleturkalni,ugyszinten a dolgosfalva map is,mit f2f csinalt,nem csak hogy hianyos,de a beton nem supped meg az aszfalt se,hacsak nem frissen ontott 😄
dávid 001
Nekem erre nincs lehetõségem így én maradok a modoknál amit kiadnak és a saját pályámnál szoval :S

dávid 001
Egy nagyon jó kiegészítõ a ls2011-hez 😄 itt a vidi 😄

gyurka666
hát nos én úgy vagyok vele megvettem a mezõgép packot a véleményem röviden és tömören jobbra számítottam de ezzel a pénzzel támogattam Zoliékat valamilyen szinten...Hát igen a Prfofarmmal én is így vagyok érdekelne de nem rendelkezek visa stb..kártyával és külföldrõl enélkül nagyon nehéz lesz beszereznem:S így hát bevallom az õszintét hogy leszedtem torrentrõl de sajna key nincs hozzá szóval olyan mint ha nem is szedtem volna le semmit:S de ahogy megtudtam hogy egy eredeti keyt 4 ember tud felhasználni így bizakodok benne hogy beszélek a baráti körömmel és összedobjuk rá a pénzt....

Bocs a hülye kérdésért de pontosan mi is az a pro farm ?
dávid 001
Jah szánalmas :S Én pl nem bírom megvenni a profarmot:S