23842
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#10232 ez lenne az
-
#10231 Mi van? Milyen bekarikázott rész? Jól vagy?
AMÚGY MEG VÁLASZ GOMB!!!!!!! -
#10230 ezt törölnétek? bocsi véletlen volt
-
#10228 Miről is beszélsz? -
#10227 Sziasztok
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a képen látható bekarikázott rész mi és mire jó?
-
#10226 Végre megjött!
Ha van olyan mod amit nem lehet űberelni, akkor ez az!
NYOMJÁTOK EZERREL!
(Szerintem nálunk ez nem lett volna megosztva!) -
#10225 Jó napot kívánok mindenkinek!
Regisztráljatok ha akartok jó kis fórum lesz ;)
Fbtraktoros fórum / regisztráció -
#10224 hali mindenkinek
van egy gépem amin gombnyomásra lehet feltenni a dupla kereket
azt hogy lehet megcsinálni hogy szimpla kerékkel induljon a játékban
mert jelenleg dupla kerékkel indul mikor elindítom a játékot -
trevil #10223 Sziasztok kéne 1 kis segítség hogy tudom megcsinálni hogy a potkocsi ne jobbra hanem bara bilenjen?? mert már platot ki birom cserélni csak a döntést akarom meg forditani kössszi
-
#10222 Hy,szép estét!
Gratulálok ,szépen alakulgat a MAP.
-
#10221 majdnem jó -
krisztián1998 #10220 nekem valaki átfestené citromsárga színűre de ilyen sötétes citromsárga színűre.
előre is köszi -
#10219 Bekerült a játékba az új felsővezeték ............
-
krisztián1998 #10218 [http://www.file-upload.net/download-3848505/hon_un053_2.rar.html -
#10217 kicsit kukoricáztam
-
#10216 1.képet teszel fel ide röla,mármint a modrol
2.url beillesztésénél pedig a letöltölinket rakod be -
krisztián1998 #10214 csősztök hogy kell ide módot feltölteni?
-
#10213 hogyan készítsünk gépünkhöz kézi indítást
katt a felső linkre és megcsinálhatod elviekben bármelyik gépedet hogy gombnyomásra induljon
az alapmapon tesztelve -
#10212 nálam nem felejti el kilépéskor, majd újraindítás alkalmával is num enterrel indul ismételten és nem kell állítani semmit -
#10211 Még egy hiba!
A játék juraindításával elfelejti a billentyűkiosztást.
Pontosabban az indító gombot újra hozzá kell rendelni a beállításoknál a KP Enter-hez.
Mi ennek a megoldása? -
#10210 privatba ird le -
#10209 meg ne próbáld módosítani az ignition szót mert beszarik az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
én most próbálgatom de nem sikerül -
#10208 Gogabi kérhetnék tőled egy baráti szívességet? -
#10207 Törölve! -
#10206 Jó képek! -
#10205 #10191 hsz-t töröld légyszíves mert pontosítom a leírást és másik képet teszek helyette
köszönöm -
#10204 <input name="IGNITION" category="VEHICLE" key1="KEY_KP_enter" button="" />
szerintem ebben a sorban az IGNITION szt írd át MOTORINDITAS-ra szó szerint így ékezetek nélkül
-
#10203 -
#10202 kivettem pár modot a játékból és most egész hosszú ideje nem produkálja a hibát
lehet hogy a trágyahoró pótom volt a hibás -
#10201 hát erre sajnos nem tudok választ adni
annak viszont örülök hogy sikerült a leírás alapján megcsinálni a gépeket -
#10200 Működik a dolog!
Egy kis szépséghibája van, amihez segítséget szeretnék kérni, hogy a menüjében hogy kell szerkeszteni, hogy a "Motorindítás" szó jelenjen meg? -
benyitom #10199 köszi szépen rendes vagy -
#10198 Egyáltalán nem ba...tad el! Működik! Köszi szépen! -
#10197 Elöször a kereket vedd meg és utána mindjárt a trakit! Mikor beülsz, írni fogja hogy M. Ha más kereket veszel, mást kell nyomni de úgyis írni fogja. A lényeg hogy közel legyen a gép a kerekekhez! Oda is viheted mellé homlokrakódóval. -
benyitom #10196 lécci srácok irjátok meg nagy segitség lenne
-
#10195 majd ha sikerül megcsinálni ez alapján akkor köszönd meg de am szívesen
ha sikerül betenni akkor csinálok egy normális leírást mert ezt kicsit elb--ztam -
benyitom #10194 new hollnadra kerekeket hogy kell kicsomagolni és rárakni?légyszi segitsetek -
#10193 -
#10192 Sose bánd, hogy nem vagy vasutas. Már nem nagy erény!
A pályádhoz gratulálok! Kell a jó magyar map, mert kevés van belőlük. A németek, csehek sorban ontják a jobbnál jobb pályákat, de hazaiból alig van választék. Pedig itt is vannak ügyes emberek.... -
#10190 Sajnos nem vasutas vagyok de szeretem a vonatokat és a vasúti pályát, ezért is készítek a játékhoz kiegészítőket....Én kamiont vezetek ...