24056
  • kisspeter1979
    Végre sikerült!

Az utolsó csavar is meghúzva, az utolsó elem is lefestve! :)

És már sínre is raktam! :)

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

• roby2011
    Még 1 kérdés van 1 mtz mod és az xml-jében olyanvan hogy motor be motor ki de viszont nem indul be itt mit kell kitörölni hogy ha beszálok egyből induljon?
  • gogabi79
    Először is meg kell keresned a jármű XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
    motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
    torque rpm="500" torque="2"
    torque rpm="900" torque="4"
    torque rpm="1100" torque="5.0"
    torque rpm="1750" torque="5.0"
    torque rpm="1800" torque="3.5"
    /motor

maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármű, csökkentésével lassabban.

torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:)
    Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az előző sor.
  • roby2011
    Hogy lehet a jármű sebességét növelni/csökkenteni?
  • marko37
    Lehet nem érzékeli a pót triggeré " vagy miét " próbáld másik póttal
  • nemethibalazs
    Nekem is nagyon tetszik
  • kiscékus
    Szi volna egy kis bajom eggy kék mtz látom te sok trakotrt át skinezel megcsinálnád nekem egy másik szinre pirosra ha szépen megkérlek ??
    Várom a válaszod!
  • gabby13
    New Holland TX65 ös a kombájn. Előbb lemaradt.
  • gabby13
    Lenne 1 olyan kérdésem hogy betettem 1 kombájnt multiba , de nem engedi kiönteni pótkocsiba. Miért van ez?
  • melfoy
    Köszi!
  • joceruza
    Nagyon pöpec képek!
  • melfoy
    Hoppá..a képek..

• rarma
    ilyenre gondoltál ürítésre ?.

• melfoy
    Akkor egy kis képáradat..részeg traktoros mentése,majdnem lement a partoldalon bálaszállítás közben... és összeütöttem egy új szalma és szalmabála textúrát..

• joceruza
    Ezt mondtam!
    Eddig nem volt szerepe,de hála égnek egy irtózatosan szuper gépet alkottak nekünk! Már van szerepe, nem is beszélve a kamerákról.
  • kiscékus
    De most énis segitséget kérnék a BGA-t szeretném beállitani van egy BGA silóm ahova boritani kell de mi kell még hozzá hogy le tudjam boritani és kitudjam valahova szedni a silót de hova kell kiszedni örülnék ha ebben vki segitene!
  • rarma
    Itt egy kép a kezdő oldalról hogy 2011-es , a bal sarokban lent lától egy 1.02 (patch 2) felíratott , de mikor letötöttem nem kellett külön beletenni a telepítésbe a patch-et , csak simán feltelepítettem a játékot .

• rarma
    Üdv !

2011-es farming simulator a játék ami felvan nekem telepítve, és ami 15 kiegészítő az is 2011 kiadáshoz van amit letöltöttem , egy oldalról : 2011 oldal , de bár van olyan közte ami , nem erről van letöltve , hanem más külföldi LS oldalról , és mindig figyelem hogy 2011 kiadáshoz tartozik , e az a kiegészítő .
  • gyurka666
    Nem is kerestem mondjuk nem volt nehéz dolog megtalálni hisz a másik ls fórumon valaki belinkelte....
  • kiscékus
    Már ne kereséte ugy van ahogy van aki korán kel az aranyat lel megtaláltam máshol és igaz az egy nagy VIP JD de már a fészeremben parkol!!!:)
  • gogabi79
    Üdv!Leöször is honan töltötted le azokat pl?.Lehet nem multi képesek,mert nem 2011 hez valoak!.vagy nem tudom
  • rarma
    Üdv !

Hogyan tudnám megoldani a mods mappába , hogy eddig 15 kiegészítőtt tudtam beteni , de többet nem jelenít meg , hiába teszem be a kiegészítőtt , nem jeleníti meg csak az első 15 -öt .
  • gyurka666
    Akit érdekel a képen szereplő pótkocsik azok innen letölthetik!!!

-->Letöltés<--
  • nemethibalazs

Laserpilot
  • gsxrniki
    ok
  • boky84
    szívesen

csak arra kérnélek hogy használd a válasz gombot válaszadáskor a fórum összhangja és egyértelműsége végett

köszönöm a fórumozó társak nevében
  • boky84
    ha jól értelmezlek akkor: modhoster.de, lsuk, lsportal,gamefarm meg sok kis milló oldalon

de beírod hogy fs2011 mod a gooleba sztem min 10 oldalt ki fog adni
  • gsxrniki
    Kösz
  • boky84
    nyomod a game-t és amikor úgy gondolod nyomsz egy Prit Screen billentyűt és az a képkocka megtalálható a c:\doc...\felhasz...\mygames\farming...\screenashots mappában
  • gsxrniki
    Üdv.
    Hogyan lehet képet készíteni????
  • boky84
    nem bonyolult abszolút

ha otthon lennék megmókolnám neked 2 perc alatt

de sajna nem az otthoni gépem előtt üldögélek

de mint említettem megkeresed a pót asszem fruit types: sorát
    ott lesz hogy wheat barley rape maize na ezek után szépen egyesével be kell írkáni a növények angol neveit szóközel elválasztva

sajnos arra nem tudok megoldást hogy a pót rakterében is a terménynek megfelelő kép legyen

az ennél sokkal bonyolultabb
  • roby2011
    valaki tudna 1 hasonló objektet belinkelni amin 3 ajtó van ilyen elrendezésben

• talloli
    Köszönöm szépen a választ.
    Így leírva nem bonyolult a dolog, valóban.
    Azért gondoltam, ha valaki rendesen megszerkesztené ezt a pótkocsit, sokan hálásak lennének érte. Eddig közel 200-an töltötték le ezt a map-ot. Remek munka, igazi gyöngyszem az amúgy ritkaság számba menő magyar szerkesztésű pályák között!
  • boky84
    a multifruitos megoldásra van egy rettentő egyszerű megoldás akarom mondani félmegoldás

a pót xml-be beírod az összes mapon termő növény nevét és hoppááá

visz mindent a pótod

csak itt jön a bökkenő a 4 alapnövény kivételével az összes többi növénynek szállításkor a platóban búza színe lesz
    magyarul a búza képét fogod látni a platóban az utólag beírt növények "skin-je" vagy """fill plane"""ja ként de a játék tudni fogja leadáskor hogy az éppen cukorrépa napraforgó paradicsom cirok vagy mittom én milyen növény

ez a legegyszerűbb és leg gyorsabb módja a multifuitos pót készítésének
  • talloli
    Tisztelt járműszerkesztésben jártas fórumtársaim!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Ezt, vagy egy ilyet át tudnátok-e alakítani multifruit-osra? Az Őstermelő Agrár TSZ Map-hoz szeretném használni, a 4 alap növény, lucerna, komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn) szállítására.
    Köszönöm a segítségeteket!
    [IMG]http://fs2011.vsfansite.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/5ab85_jozsi3jgl.jpg[/IMG]

Joskin Trans Space 8000/27 v3 (lavable)
  • roby2011
    ugyanígy megcsináltam és így se jó(az nem lehet a gond hogy nem az egész program van telepítve csak a trial?
  • marko37
    Főnök megnéztem három oldalon is kb 300 -400 JD - de ezt nem láttam sehol ugyhogy Gyurkának lesz igaza
  • marko37
    Barátom távol álljon tőlem hogy megbántsalak de tanulj meg fogalmazni és értelmesen leírni hogy mit is szeretnél.
  • marko37
    EZT tanulmányozd
  • mtzzz
    farming simulátor 2011 hez hol lehet letöltött mod-okat