24056

| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kisspeter1979 #10487 Végre sikerült!
Az utolsó csavar is meghúzva, az utolsó elem is lefestve! :)
És már sínre is raktam! :)
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
roby2011 #10486 Még 1 kérdés van 1 mtz mod és az xml-jében olyanvan hogy motor be motor ki de viszont nem indul be itt mit kell kitörölni hogy ha beszálok egyből induljon? -
Először is meg kell keresned a jármű XML fájlját, majd meg kell nyitnod. Keress ilyet:
motor minRpm="300" maxRpm="500 900 1900" brakeForce="7" forwardGearRatio="2.5" backwardGearRatio="2.2" differentialRatio="4" rpmFadeOutRange="20"
torque rpm="500" torque="2"
torque rpm="900" torque="4"
torque rpm="1100" torque="5.0"
torque rpm="1750" torque="5.0"
torque rpm="1800" torque="3.5"
/motor
maxRpm="500 900 1900"- ez a 1-2-3 tempomathoz tartozó motorfordulat. A szám növelésével gyorsabban megy a jármű, csökkentésével lassabban.
torque rpm="500" torque="2" - Itt a fordulatszám értékekhez kapcsolódó teljesítmény értékeket tudod beállítani. Csak finoman érdemes hozzányúlni, mert különben indulásnál mindig hátsó kerékre áll a gép:)
Ha sokkal gyorsabban akarsz menni, akkor illessz be újabb sorokat ennek a résznek a végére, magasabb fordulatszám értékkel és kicsit magasabb torque értékkel, mint az előző sor. -
roby2011 #10484 Hogy lehet a jármű sebességét növelni/csökkenteni? -
Lehet nem érzékeli a pót triggeré " vagy miét " próbáld másik póttal -
Nekem is nagyon tetszik
-
kiscékus #10481 Szi volna egy kis bajom eggy kék mtz látom te sok trakotrt át skinezel megcsinálnád nekem egy másik szinre pirosra ha szépen megkérlek ??
Várom a válaszod! -
gabby13 #10480 New Holland TX65 ös a kombájn. Előbb lemaradt. -
gabby13 #10479 Lenne 1 olyan kérdésem hogy betettem 1 kombájnt multiba , de nem engedi kiönteni pótkocsiba. Miért van ez?
-
Köszi! -
Nagyon pöpec képek!
-
Hoppá..a képek..
-
rarma #10475 ilyenre gondoltál ürítésre ?.
-
Akkor egy kis képáradat..részeg traktoros mentése,majdnem lement a partoldalon bálaszállítás közben... és összeütöttem egy új szalma és szalmabála textúrát..
-
Ezt mondtam!
Eddig nem volt szerepe,de hála égnek egy irtózatosan szuper gépet alkottak nekünk! Már van szerepe, nem is beszélve a kamerákról. -
kiscékus #10472 De most énis segitséget kérnék a BGA-t szeretném beállitani van egy BGA silóm ahova boritani kell de mi kell még hozzá hogy le tudjam boritani és kitudjam valahova szedni a silót de hova kell kiszedni örülnék ha ebben vki segitene! -
rarma #10471 Itt egy kép a kezdő oldalról hogy 2011-es , a bal sarokban lent lától egy 1.02 (patch 2) felíratott , de mikor letötöttem nem kellett külön beletenni a telepítésbe a patch-et , csak simán feltelepítettem a játékot .
-
rarma #10470 Üdv !
2011-es farming simulator a játék ami felvan nekem telepítve, és ami 15 kiegészítő az is 2011 kiadáshoz van amit letöltöttem , egy oldalról : 2011 oldal , de bár van olyan közte ami , nem erről van letöltve , hanem más külföldi LS oldalról , és mindig figyelem hogy 2011 kiadáshoz tartozik , e az a kiegészítő . -
Nem is kerestem mondjuk nem volt nehéz dolog megtalálni hisz a másik ls fórumon valaki belinkelte.... -
kiscékus #10468 Már ne kereséte ugy van ahogy van aki korán kel az aranyat lel megtaláltam máshol és igaz az egy nagy VIP JD de már a fészeremben parkol!!!:) -
Üdv!Leöször is honan töltötted le azokat pl?.Lehet nem multi képesek,mert nem 2011 hez valoak!.vagy nem tudom -
rarma #10466 Üdv !
Hogyan tudnám megoldani a mods mappába , hogy eddig 15 kiegészítőtt tudtam beteni , de többet nem jelenít meg , hiába teszem be a kiegészítőtt , nem jeleníti meg csak az első 15 -öt . -
Akit érdekel a képen szereplő pótkocsik azok innen letölthetik!!!
-->Letöltés<-- -
Laserpilot -
gsxrniki #10463 ok -
szívesen
csak arra kérnélek hogy használd a válasz gombot válaszadáskor a fórum összhangja és egyértelműsége végett
köszönöm a fórumozó társak nevében -
ha jól értelmezlek akkor: modhoster.de, lsuk, lsportal,gamefarm meg sok kis milló oldalon
de beírod hogy fs2011 mod a gooleba sztem min 10 oldalt ki fog adni -
gsxrniki #10460 Kösz
-
nyomod a game-t és amikor úgy gondolod nyomsz egy Prit Screen billentyűt és az a képkocka megtalálható a c:\doc...\felhasz...\mygames\farming...\screenashots mappában -
gsxrniki #10458 Üdv.
Hogyan lehet képet készíteni????
-
nem bonyolult abszolút
ha otthon lennék megmókolnám neked 2 perc alatt
de sajna nem az otthoni gépem előtt üldögélek
de mint említettem megkeresed a pót asszem fruit types: sorát
ott lesz hogy wheat barley rape maize na ezek után szépen egyesével be kell írkáni a növények angol neveit szóközel elválasztva
sajnos arra nem tudok megoldást hogy a pót rakterében is a terménynek megfelelő kép legyen
az ennél sokkal bonyolultabb -
roby2011 #10456 valaki tudna 1 hasonló objektet belinkelni amin 3 ajtó van ilyen elrendezésben
-
Köszönöm szépen a választ.
Így leírva nem bonyolult a dolog, valóban.
Azért gondoltam, ha valaki rendesen megszerkesztené ezt a pótkocsit, sokan hálásak lennének érte. Eddig közel 200-an töltötték le ezt a map-ot. Remek munka, igazi gyöngyszem az amúgy ritkaság számba menő magyar szerkesztésű pályák között! -
a multifruitos megoldásra van egy rettentő egyszerű megoldás akarom mondani félmegoldás
a pót xml-be beírod az összes mapon termő növény nevét és hoppááá
visz mindent a pótod
csak itt jön a bökkenő a 4 alapnövény kivételével az összes többi növénynek szállításkor a platóban búza színe lesz
magyarul a búza képét fogod látni a platóban az utólag beírt növények "skin-je" vagy """fill plane"""ja ként de a játék tudni fogja leadáskor hogy az éppen cukorrépa napraforgó paradicsom cirok vagy mittom én milyen növény
ez a legegyszerűbb és leg gyorsabb módja a multifuitos pót készítésének -
Tisztelt járműszerkesztésben jártas fórumtársaim!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Ezt, vagy egy ilyet át tudnátok-e alakítani multifruit-osra? Az Őstermelő Agrár TSZ Map-hoz szeretném használni, a 4 alap növény, lucerna, komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn) szállítására.
Köszönöm a segítségeteket!
[IMG]http://fs2011.vsfansite.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/5ab85_jozsi3jgl.jpg[/IMG]
Joskin Trans Space 8000/27 v3 (lavable) -
roby2011 #10452 ugyanígy megcsináltam és így se jó(az nem lehet a gond hogy nem az egész program van telepítve csak a trial? -
Főnök megnéztem három oldalon is kb 300 -400 JD - de ezt nem láttam sehol ugyhogy Gyurkának lesz igaza -
Barátom távol álljon tőlem hogy megbántsalak de tanulj meg fogalmazni és értelmesen leírni hogy mit is szeretnél. -
EZT tanulmányozd -
mtzzz #10448 farming simulátor 2011 hez hol lehet letöltött mod-okat