Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Megoldás:
- nyisd meg GE-vel a modellt
- keresd meg a attacherJointBackRot transformot, és abban az attacherJointBack-et
- Állítsd a képen látható szögbe vagy ahogy neked tetszik
- A nézetet állítsd vissza közel olyanra amilyen a megnyitáskor volt
- mentsd el, és kész is
Ha nem akarsz a nézettel bíbelõdni, akkor a RotateX - Y - Z értékeket írd csak át (mondjuk a képen láthatóra) és mentés.
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
hogy kell???
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
ezt a házat pl hány méterre állítsam be
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Még jó, hogy csak kb 10%-on áll a mapom, de így is eltart egy ideig mire mindet átállítom. 😞
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
akkor marad az editor
köszönöm a segítséged
am elárulnád hogy ezeket honnét tudod?
vagy ilyen mélységekig hol lehet megtanulni?
ha informatikus vagy akkor nem kérdeztem semmit
Ezért nõ a map i3d fájlja ha minél több objekt van beimportálva, és nem nõ ha kevés modell van duplikálva.
pl d:\mapom\models2\fa1.i3d-t megnyitom és állítok rajta akkor elvileg ha 100 fa van a mapomon akkor mind a 100nak át áll az értéke?
vagy ez nem járható út?
köszönöm a tanácsokat
a fák majd a következõ mapon változnak...
Az hogy mekkorára állítod, az az objektum nagyságától függ, és nem mindegy, hogy van-e LOD nézete. Pl egy nagy épületet, ami mindenhonnan látszik szinte, és meghatározó a tájképben, azt érdemesebb nagyobbra venni (a map kb 2500*2550-as, így ennél nagyobbra nem érdmes állítani), de ha van LOD nézete is akkor csak a LOD-ot érdemes erre az értékre beállítani. A kisebb modelleket, pl állatok, autók azt pedig csak néhány száz méterre, mert messzebbrõl úgysem látszik.
Remélem érthetõ...
kérdés: elég a transformgroup-ok láthatóságát visszább venni vagy egyesével külön külön kell a transformgroup-okon belül visszavenni az objektek Clip Distance értékét
te mekkora számot javasolsz ennek az értéknek?
+ ha nem saját tervezésûek a fáid akkor becsomagolnád az általad használtakat és feldobnád valamelyik megosztóra hogy kicsit bõvüljön az én gyûjteményem is?
A láthatósági távolságot hogyan kell módosítani?
Persze ez csak egy tanács, nem kötelezõ egyet érteni vele...
<!-- Attacher Joints -->
<attacherJoints>
<attacherJoint index="14|0|0" rotationNode="14" maxRot="10 0 0" rotationNode2="14|0" maxRot2="-7 0 0" maxTransLimit="0 0.5 0" maxRotLimit="0 0 20" moveTime="1.5" shaft="31">
<bottomArm rotationNode="15" translationNode="15|0" referenceNode="15|0|0" zScale="-1" />
<topArm rotationNode="16" translationNode="16|0|0" referenceNode="16|0|0|0" zScale="-1" />
</attacherJoint>
<attacherJoint index="48|1|0|0" rotationNode="48|1" maxRot="-12 0 0" rotationNode2="48|1|0" maxRot2="8 0 0" maxTransLimit="0 0.8 0" maxRotLimit="0 0 20" moveTime="1.5" shaft="30">
<bottomArm rotationNode="48|2" translationNode="48|2|0" referenceNode="48|2|0|0" zScale="1" />
<topArm rotationNode="48|3" translationNode="48|3|0|0" referenceNode="48|3|0|0|0" zScale="1"/>
</attacherJoint>
</attacherJoints>
<trailerAttacherJoints>
<trailerAttacherJoint index="49|0" />
<trailerAttacherJoint index="21" low="true" />
</trailerAttacherJoints>
Ebbõl melyikkel állítom be hogy mennyire engedje le és emelje fel a munkaeszközöket? Megköszönném ha segítene valaki!
Ha még meg akarod spékelni, akkor a 3 kieg. hozzá összesen 6000, plusz a Profarm, amit most nem tudom milyen áron van, Nekem dobozosban volt 5e körül... Szóval finoman be lehet vásárolni...
Ja, meg a Mezögép-pack (felesleges, már bárhol elérhetõ, ha csak nem dobozos game-gyûjtõ vagy), ami plusz 2000... 😄
szoszibá: nekedis
akkor lehet h a jövõhéten megrendelem!😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Honnan tudom letölteni a módokat?
Igen, nagyon sokan játszanak még mindig Vele.
A moddolásról annyit, hogy valóban szarrá vannak moddolva a szerók, így nem olyan egyszerû megkeresni azt, ahova be lehet menni. Viszont, ha van egy jó társaságod, akkor a módokat egymás közt tudjátok cserélni. Igaz, azt is meg lehet unni. Én pl. kezdetek óta játszok Vele, de már csak a DLC1-2, meg a Profarm van bent.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
AmFlussufer_v1.2_EntpackMic…zip
Azt mondták erre a mapra hogy ez nagyon hasonlit a ProFarm mapra!.Bele néztem és bga silok,ledkijelzõs mázsa,hid,nagy táblák,ahol lehet aratni,vetõgép megtöltõ hely.és még mosk más modot is tartalmaz.
http://users.ininet.hu/lsgameteam/