23842
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
krisztián1998 #10313 egyiketse engedi
-
gabby13 #10312 És belépést nem engedi valahová? vagy pedig te akarsz nyitni 1 szobát?
-
krisztián1998 #10311 ja az eredeti cd van meg jó a kód is -
gabby13 #10310 Eredeti CD-n van meg? És az aktiváló kód is jó? -
krisztián1998 #10309 valaki nem tudja miért nem jó a multi pedig van cd is? -
#10308 Még valami! Létezik olyan lámpa a modok közt hogy mozgásérzékelős? -
#10307 Valaki meg tudja mondani hogy a kukoricát hogyan tudom sorokba rendezni? Nagyon nem jó úgy aratni amikor össze-vissza van! Köszi! -
mj111 hun #10306 Egy nulla hozzáírva 10*hosszabb növekedési idő eredményez. -
bordanattila #10305 Szántás, kultivátor vetésre gondoltam. Köszi amúgy megpróbálom -
#10304 ha kő fű + ilyesmikre gondolsz magyarul terrin texteket akarsz akkor:
-map/textures/terrain
kiválasztod melyiket melyik helyett szeretnéd átnevezed annak megfelelőre átmásolod és kész
ha a növény texteket szántás vetés tárcsázás akarod az már kicsit húzósabb de azokat pedig itt találod:
-map/textures/foliage -
bordanattila #10303 meg mondaná valaki hogy lehet textúrát berakni egy mapba? -
#10302 szia!Ezt máskor privatba tedd.ez olyan mintha mindenkivel meg osztod a modjaid.Törölnöm kell sajnos -
Zsolt7411 #10300 Köszi már csinálom is. -
#10299 nézzétket át amodjaitokat,hogy meg van e minden.Mindkettötöknek egyforma modoknak kell lennie. -
#10298 map i3d jegyzettömbbel megnyit
és ilyet keresel: growthStateTime
900000lesz utána kivéve a fűnéll
-
Zsolt7411 #10297 Sziasztok
Szeretném kérdezni hogy a növények növekedésének az ütemét hol tudom állítani?Válazokat előre is köszi. -
gabby13 #10296 Aki tudja légy szíves írja meg pm-ben vagy itt a falon . Előre is köszönöm
-
gabby13 #10295 Tudom, hogy már kérdeztem de nem jött rá válasz. leszedtem pár dolgot, betettem nekem elindul viszont a haverom akar csatlakozni a játékhoz, és nem tud, pedig neki is megvannak ugyan azok a dolgok. Miért van ez mit csináljunk? Azt írja neki, hogy nincs meg minden mod/valami de az nem jut eszembe :D -
roby2011 #10294 Ahol a tehenek vannak azt hol találom meg mint objekt? -
#10293 Válasz gomb! Amúgy meg azon az oldalon biztos találsz mást is! -
#10292 Valakinek? Csuklik-nyeklik izés kombájn?
ITT! -
roby2011 #10291 Ez is jó köszz -
#10290 Ilyet nem találtam,de hátha EZ is megfelel!
-
roby2011 #10289 Ilyen épületet be tud valaki nekem linkelni
-
Itt van a szilveszter, vége az évnek,
kell a zsíros kocsonya, vörösbor a bélnek.
Hopp, ott egy kismalac, rálép egy kekszre,
Vegyél rá valakit az orális sexre!
!!!BUÉK!!! MINDEN KEDVES FÓRUMOZÓ TÁRSAMNAK -
gabby13 #10287 Köszi DarkMann
Elvileg azt töltöm
-
#10286 ha érdekel valakit hogy hogyan lehet adott mapról forgalmat, tejes autót, gyalogosokat eltüntetni
valamint tükröződő (reflektív) textúrát eltüntetni gépekről (kivéve JD W660 as kombájn)
akkor készíthetek egy v több leírást hogy nekem hogy sikerül megcsinálni ezeket
az alapok a modhoster valamint az ls-uk moddereitől származnak szóval nem én jöttem rá a megoldásra
csak csinálgatom már egy ideje és sikerül is mindíg ezért gondoltam hogy leírnám magyarul is nektek hátha valami hasznát vennétek -
DarkMan7203 #10285 Mit? A mapot? Katt a joceruza által írt citromsárga betűs "TESSÉK" szóra, és ott pedig kicsit lejeb viszed, és ott lesz középtájon, kicsit jobbra, hogy DIREKTER DOWNLOAD arra katt...aztán asszem kell beírni karaktereket meg stb.. -
brutall38 #10284 helo sztem ez elég érteelmes kérdés : tehát haverommal leszedtük ugyanazokat a dolgokat(szerszámok, munkagépek) és az a gondom hogy ő ugye host ol minden mód berakva neki is nekem is de engem nem enged föl azon oknál fogva hogy nem találja az adott mod okat nálam én 17 éves vagyok tehát nem kezdő valaki tudna segíteni? előre is kösz -
gabby13 #10283 Te honnan szedted le DarkMann7203? -
gabby13 #10282 Lenne 1 olyan kérdésem, hogy leszedtem pár dolgot, betettem nekem elindul viszont a haverom akar csatlakozni a játékhoz, és nem tud, pedig neki is megvannak ugyan azok a dolgok. Miért van ez mit csináljunk?
-
DarkMan7203 #10281 Ez jó, nekem is tetszik :D Esetleg tudsz hozzá adni egy darus önrakodó fahordó teherautót is? Jóljönne :D Köszi. -
gabby13 #10280 köszi szépen
-
#10279 Eredetileg az Ukrainian map,de sok mindent átalakítottam rajta,csak saját célra. -
#10278 Ha annyira fázni akarsz,TESSÉK! -
gabby13 #10277 Köszi szépen. Esetleg olyan pályát nem tudsz ahol lehet ugyan ezeket csinálni mint eddig de plusz ba fát is lehet vágni ? hordozni?
És a bálát hol lehet eladni jó pénzért?
Remélem több kérdésem már nem lesz :) nem akarlak untatni :D
-
#10276 nincs -
#10275 Ide menj: C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ és tedd be *.rar-ba vagy *.zip-ben a módot, és vedd meg a Fendt Station-nél!Ha ez nem müködik akkor a rar-t bontsd ki és lesz Read me mellékelve!Vagy a mappát rakd be a modsba.
Ha *.exe kiterjesztésű a fájl, akkor elég csak futtatni, a program kicsomagolja a C:\Documents and Settings\felhasználóneved\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2009\mods\ könyvtárba. A fájl futtatásának előfeltétele, hogy a mods könyvtár létezzen, ha nem létezik csinálnod kell!
Játék közben a "P" betű lenyomásával megkapod a Fendt bolt aktuális kínalatát, itt tudsz vásárolni új gépeket.
Ha sikeresen illesztetted be az új modokat, akkor már azok is szerepelnek a kínálatban. Vásárlás után a gépeket a Fendt bolt környékén találod meg, de a tabulátorral is lépkedhetsz a gépek között, amíg rá nem találsz a friss szerzeményre. -
gabby13 #10274 Olyan map nincs ahol lehet fát vágni?
-
gabby13 #10273 Szedtem le pár dolgot LShungaryról, akkor hova is és milyen fájlba kell betenni? rar meg zip?
választ előre is köszönöm