Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gyurka666
Ezt tudom de nekem ebben a színben nem igazán jön be:S inkább ilyen kék verzió érdekelne....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

gogabi79

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Én nem értek túlzottan hozzá, de egy szakember már átnézte nekem a gépet meg a telepített rendszereket még a nyáron (portalanítás, takarítás, vírusirtás, stb.).

Eddig bírta 😞
gyurka666
esetleg ezt a remek Ifát nem osztanád meg a nagy közönséggel?😊

Chris von Bone
nem lehet hogy csak rendbe kellene tenni az oprendszered? kicsit olcsóbb...

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Tönkrement a videokártyám 😞!

Már az alap mapon is beszaggat néha 😞.

Úgyhogy a lovak egyenlõre megúszták.
Chris von Bone
Köszi

Chris von Bone
ezt már áttárgyaltuk egy korábbi hsz-ben, de kérdésedre a válasz, nem elég!

marko37
Nem Chris ezt a mod mappába kell bemásolni

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

marko37

hogy tisztázzuk a dolgokat elég ha aPORT-ot veszem le 1000méterre vagy nyissam meg?

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Szia Chris!

Köszönöm. Kipróbálom kisebb láthatósággal. Ha úgyse jó, mennek a vágóhídra! 😄
dávid 001
Szerintem ifák közül ez a legjobb! bocsi a többi emberre de nekem ez a véleményem de a többi ifa is jó😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

boky84
hehe sztem tök jó h valóság alapon csináltad<#integet2><#wave><#pias><#taps><#eljen><#worship><#wink>

Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!

boky84
akkor nem kérdeztem semmit

köszönöm a válaszod

Chris von Bone
Ha az animált tehenekre gondolsz, akkor azt a játék automatikusan állítja a teljesítményhez.

dávid 001
SZép 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

boky84
map bütykölésre visszatérve
beállítottam minden objektet 500 méterre
minden gépet eszközt 200ra

azt szeretném kérdezni hogy a látható tehenek számát hol lehetne állítani?

Chris von Bone
Ha jól sejtem akkor ezzel felül kell íratni az eredetieket, ugye? Tk akármit bele lehet rakni, de keréknyomhoz, és AP-hez az i3d-ket is szerkeszteni kell...

Chris von Bone
Én disznókkal jártam így! Persze azoknak is 100 Km-es látótávuk volt. Levettem 80-ra és azután nem szaggatott, de találkoztam már olyannal is amit akármire állítottam, nem lett jobb. Javaslat, nézd meg az i3d-jét, és ha 1-2 MB-nál nagyobb hagyd a francba, vagy nézd meg a text-ek méretét, és ha kell tömörítsd.

gigamen
Muszáj volt kipróbálnom<#nevetes1>

marko37
Tisztelt Házigazda nézd meg légyszives KDC Improved FS2011 Vehicles v1.3 ezt a packot mit tudnál kihozni belõle? ,gondolok ilyenre "porolós keréknyomos kombájn traktor esetleg AP belerakni nem lenne rrossz ha megtudnád vagy valaki megtudná csinálni

marko37
SZia Tom "Hogy hívnak kisfiam? TOM. Milyen TOM? nemtom<#eplus2>
viccet félretéve töltsd le ezt KDC Improved FS2011 Vehicles v1.3
innen és az alap gépek lesznek benne kicsit modositva a potok alapból ezt viszik <fillTypes fruitTypes="wheat barley rape maize chaff maizev2 rye mohn soybean sunflower oat rice pea greenwheat triticale" />

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy hol tudnék letölteni város kezdete meg vége KRESZ táblát? Szerintem úgy lenne hiteles egy falu vagy város, ha neve is van a térképen.

Elõre is köszi!
Szia tom36!

Ment egy privát üzi!
Sziasztok nem vagyok nagy szám de van egy kis szavazás most mivel gondolom egy ideig nem leszek gép elött mivel javitani kell a jegyeimet de az a szavazás mijen munkálatokról akartok képeket kapni tölem lehet:szántás,tárcsázás,vetés,kultivátrozás!Hogy miröl akartok képeket látni privátban küldjétek el !És ha megjönnek a képek megmondjátok hogy jók e vagy nem !Csak tessék!Majd kaptok egy kis ajándékot!Sziasztok!
dávid 001
Beleírod az xml-be hogy sunlofer asszem de még várd meg a többieket

Hellósztok

nem tudnátok abban segíteni, hogy hogy lehet átírni a pótkocsik tárolását
mer 1 ojan problémával szembesültem, hogy az alap játékban lévõ paltók nem tudják a napraforgót tárolni.
majd próbáltam átírni az adatait de nem jött össze
meg sajna nem is találtam rá meg a megoldást.
Rikcsoo
Köszi!
Jah és jó képek!😊

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

dávid 001
köszönjük <#vigyor>

gyurka666
Hát persze😊

-->Letöltés<--

Rikcsoo
Elkérhetnék a rögtörõt?<#nevetes1>

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

gyurka666

Szia Chris!

Mivel nem jó a videokártyám én 400-ra állítottam átlagban a láthatóságát az objektumoknak. Viszont töltöttem le pl lovakat, hogy kicsit színesebb legyen a térkép. Ne csak teheneket lássak. A falu közepén gondolom a sok épület miatt még mindig beszaggat kicsit a kép, de azok az átkozott lovak mellett szinte megáll az élet. Mit lehetne ezzel a hibával csinálni? Nem szívesen törölném ki a lovakat, de ha nincs más megoldás eltakarítom õket. 😞

Elõre is köszönöm!
gyurka666
Az lehet mert én azt tudom hogy kb 2-3 hete unalmamba átraktam a 09-es modelt (és Zoli egy kicsit javított rajtuk majd felkerült a portálra...)Nem tudom hogy esetleg azt linkelted te be ide vagy te magad is átraktad az említett gépjármûvet😊😊

darki81
bocsi elõre is ezért a kérdésért, de ha netán meg van valakinek a pc guru 2011.07/08-án kijött száma, amiben a world of tanks bónusz kódja található, azért adnék eredeti játékot, pl.: bf2 eredeti cd kulcs, vagy cod5 vagy még ncore meghívót is, ha a bónusz kódot még nem használtad fel ahhoz a játékhoz! 😊
Privátban írjon rám akit érdekel! 😊

(én megvettem az újságot, csak gagyinak véltem a játékot, és odaadtam a kódot havernak, most meg még is játszom vele) 😄DD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

gogabi79
300 as Rábát már én is feltöltöttem ide,nem is olyan régen😊😞

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

Nagyon szépen köszönöm
gyurka666
Szia nem haragszok itt éred el a Rábát--->Rába 300 Letöltés<--

boky84
köszi gyurka666

Szia, ne haragudj megkérdezhetem hol lehet letölteni a 300-as RÁBÁT?
joceruza
Köszönöm mégegyszer és jó éjszakát!<#wave>

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Chris von Bone
Jó éjt mindenkinek! (mert aludni is kell)

Chris von Bone
Nem nagy ügy, csak meg kell hozzá csinálni egy párat, és az ember csípõbõl tudja. 😄
És akkor had reklámozzak kicsit:

Reggeljetek a gamefarm.hu-ra, és ott ilyen dolgokról olvashattok majd cikkeket. Ahogy idõm engedi írogatom õket.

joceruza
Nagyon kened ezt a témát! Az szerintem meg is oldja a problémát! Kipróbálom!

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Megnéztem de az xml az az eredeti. Csak az eke,a vetõgép hátulja ér le teljesen....

Chris von Bone
Nálam így áll:

Ami kicsit zavaró az , az, hogy az alsó karokhoz nem csatlakozik rendesen. Ennek meg az a megoldása, hogy az attacherJointBack-et kicsit lejjebb kell vinni.

Chris von Bone
Az xml-t nem piszkáltad? én az eredetit javítottam ki...

joceruza
A dõlés az tökéletes lett,amit nagyon köszönök,de nálam nem teszi le teljesen.... Ahol az eke csatlakoztatva van az elég kint van a földbõl.

Chris von Bone
kipróbálva, leteszi rendesen, ahhoz semmit sem kell megváltoztatni... 😊 (és közben meg is vacsoráztam) 😊

joceruza
Ahogy mondod! És ha lehet tegye le rendesen. TE egy igazi úr vagy!