Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
élen is rövidnadrágba járnak majd az emberek?<#hehe>#hehe>
Gondolom már mindenkinek olyan jól megy hogy RTX gpu-val tolja az FS-t....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Game play vidi....<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.17. 16:48:10
Forever>***eta32***
Ezzel mindannyian kiegyeznénk, ha nem látnánk a képeket, infókat 😄
Azért kérnek dupla pénzt a játékért mert modokból összeollózott játékot sóznak ránk már évek óta...
Ja kérem ehhez idő kell mire kiforrja magát....
Mint már korábban írtam is egyszerűen lusták kreativitás egyenlő a nagy nullával,meg kell nézni az Amcsi mapot,
A 3. map a 19-ből átkonvertált, még a francia olyan amilyen ,de láttam nem rég egy vidit ahol összehasonlították a korábbi mapal ami az fs 19-ben volt ,rengeteg hasonlóság volt minden téren...ennyi nem több amit tudnak és akarnak...ja legyen sok bevétel a lehető legkisebb erőfeszítés mellett...
Kár ezen háborogni ez már csak ilyen ,én elfogadtam olyannak amilyen,mást úgy sem tudok csinálni....
Max 1 év múlva megunom és dobom a többi közé...ahogy eddig is történt....
Persze jönnek a mod mapok azok majd talán hoznak valami életet bele de sokat már nem várok....
A nyáron eddig sem szimeztem ,egyik szimmel sem....így addig meg kitart.....jövő ősz meg még nagyon messze van....<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
bár itt lehúzzuk előre aztán lehet qrva jó lesz 😊
A modderek elég jól megcsinálták már korábban,de ezeknek csak nem sikerült bele integrálniuk normálisan a játékban.
Ez kb fél év múlva mikor már kb 4 pecs lesz a játékhoz fog úgy működni ahogy annak a megjelenéskor kellene.
Nem véletlen írták várják a vissza jelzéseket.<#falbav>#falbav>
Arra jó lesz hogy majd a modderek jól és sokoldalúbban megcsinálják,idővel...
De a semminél több lesz, a többnél meg kevesebb<#hehe>#hehe>
De legalább foglalkoztak vele,
Mondjuk ha nem fél évvel ezelőtt álltak volna neki komolyabban akkor talán minden elkészül időre és jól....
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.16. 17:06:10
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.16. 16:28:13
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Kb az összes lehetséges alkalommal 😄
Tulajdonképpen feltalálták a course playt megint, ami már faszán működik és most tálalják mint nagy újdonság 😄 De legalább működne is jól és nem kellene külön programot alkalmazni ehhez és nem lenne suta az AI. Meg kérdés, hogy a későbbi modos pályákra is alkalmas lesz-e olyan földeken aminek a szélei nem egyenletesek. Ha már beépítik akkor minimum működjön a bálázás, rendfelszedés, permetezés stb. Nagy segítség lenne főleg úgy ha már az évszakok is bekavarnak és "szorít" az idő több földnél a munkáknál.
nagy kérdés hogy fog ez működni 😄 illetve amig aratok,odajön e a kombájn mellé felszedni a cuccot,aztán ha elérte pl a 80 százalék kapacitást akkor elhúz a farmra leürít és jön vissza...mert courseplay képes erre...ne adj isten átrakoval lerak a föld mellé kamionra ami elhúz üriteni 😄
na most kicsit izgatott vagyok,bár szinte biztos vagyok benne hogy alap dolgokon kívül nem fog tudni ilyet 😄
gondolom bálázásról meg ne is álmodjak. ja és hányszor fog elakadni a forgalomban ? 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.16. 15:23:03
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
De közbe meg "beleért a kezded a bilibe"...<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
Nyilván valami plusz költséggel jár ,de nem ekkorával,na meg hol érdekli ez a vásárlót .
Mikor megint csak majd ugyan azt kapjuk mint sok sok évvel ezelőtt .
Persze itt a seasons meg ,stb stb...de könyörgöm ezzel azokat etessék akik most vettek kezükbe először FS ..
De mivel ez a réteg lesz az aki többségben van, így megint csak veszik mint a cukrot a hivatalosan modolt FS-t<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Én is sokallom de mivel nálam mind dobozos volt és a megjelenéskor meg is vettem ,a Warezt nálam nem játszott ,nincs 1 sem a gépemen...már meg is rendeltem.
A Giants oldaláról meg lehet majd venni az 1 éves bérletet külön a dobozos mellé ,ez is olyan lesz mint anno a dlc-k,működő képes lesz vele.
Először gondolkodtam hogy megveszem ,de ahogy előttem írtátok ,talán még a készítők sem tudják igazából mi lesz benne ,kb. nagy semmi...
Mert gépekkel tele a padlás,az hogy majd 1 év múlva képünkbe tolnak 1 mapot ....hát<#nemtudom>#nemtudom>
Majd ha látszik mit is kapunk a pénzünkért akkor megveszem ,persze ha lesz benne számomra értelmes tartalom....
Én ahogy látom, a készítők még lustábbak lettek viszont nagyon "éhesek" a dupla ár miatt,ezért van ez az 1 éves bérlet is, kb a következő rész 2024-ben fog megjelenni...saccom szerint...
Miért? mert addig ebből nagyon jól tudnak profitálni,0 befektetés mellett.
Addigra meg megint a modderek tele rakják újításokkal és azt össze lapátolva tolnak a képünkbe egy hivatalosan modolt FS-t ahogy most sincs másként...
Sajna vagy nem ez van ,egyed uralkodók ezen a piacon,nekünk sok választásunk nincs...
Forever>***eta32***
mondjuk akkor megjelenéskor is 6-7 ezer forint volt 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.15. 22:15:10
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.15. 22:12:55
Pack 1: Winter ‘21/’22
Pack 2: Spring 2022
Pack 3: Summer 2022
Expansion: Fall 2022
a pack mint irtam jó eséllyel gép packok,mire a kieg meg map is talán...de 2022 őszére már teli lesz a modhub jobbnál jobb mapokkal és gép modokkal.
persze nem akarom megmondani mire költsd a pénzed,én most igy látom. sőt , én még a játékot is megvárom hogy megjelenik,és nézek youtube gameplayt,mert én erre azt is sokallom. esetleg majd jövőre valami akcióban,addig meg marad a virágbolti,ha nem villantanak valami komolyat még a kövi 1 hétben(mondjuk egy beépített Ai fejlesztés,courseplay módra elég is lenne,de ugye ha ez is benne lenne,már rég teli lenne vele a youtube mint feature...)
és ugye még a havat sem láttuk hogy sikerült official megoldani,mert én bizony szerettem a seasons modot,de havat túrni az valami kínszenvedés volt,és a texturája sem volt szép ahogy torlódott. de valszeg ugyanaz lesz,mert ha ezt is faszán megoldották volna,azzal lenne teli az oldaluk hogy nézd milyen állatul megcsináltuk 😄
szóval röviden,a Te kereseted,szal azt teszel vele amit szeretnél 😊 ez csak egy vélemény tőlem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.15. 21:32:16
retro pack szintén jó kérdés,hivatalosan talán sosem volt,modként viszont vannak retro gépek. nemtom ps-en modolható e a játék,én pc toltam mindig is
a lemezest lehet ott kapni viszont a seasons pass nincs a kínálatban
én steamen illetve a giants oldalán néztem ott a játék rendelhető a 1 year passal egyben de csak digitálisan,78 ercsi
a játék külön 40 ercsi,a 1 year pass is 40 külön...ami erős főleg hogy játékot már nem kapsz érte csak pár gépet meg pályát.
Pack 1: Winter ‘21/’22
Pack 2: Spring 2022
Pack 3: Summer 2022
Expansion: Fall 2022
a packok ugye általában gépeket jelent,mint pl 19ben volt a Grimme,vagy Bourgault,az expansion meg új mapot is jelent. persze konkrétan nem irtak semmit hogy mi lesz a pack vagy az expansion tartalma,csak a dátumokat hogy mikor.
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
Ez valmilyen mod kell hozzá?
Komoly kreativitásra vall ....hogy a 13 vagy 15-ben már nem emlékszem pontosan, ez a funkció benn volt...most komolyan már csak ilyenekre futja az"új" tartalmak létrehozásából....<#falbav>#falbav>
A modderek annyi de annyi új tartalmat raktak már a játékba akár a 17 vagy a 19 ben ,ami ezerszer fontosabb és használhatóbbak lennének mint ezek a ficsörök...
Forever>***eta32***
Forever>***eta32***
No meg így is el tudják adni a játékot nem is akár milyen példányszámban és verik a mellüket hogy hú milyen újításokkal rukkoltunk megint elő...<#levele>#levele>
Ja ja csak kár hogy ezek már a 17-ben is benne voltak modként,csak ott sokkal jobban és részletesebben kidolgozva úgy a modok működése mint a mappok sokszínűsége...
Örüljünk annak amit kapunk....mást nagyon úgy sem tudunk csinálni ...főleg ahogy most kinéz még jó darabig egyed uralkodó helyzetük bebetonozva látszik...konkurencia hiányában...
Nem tudom egy GPS-re,courseplay-re, meg egy normális AI-ra hogy csak a komolyabbakat említsek,mennyi évet kell még várnunk hogy a játékba kerüljenek....
Arról már rég lettem hogy egy normális fizikát úgy talaj mint gépek, kapjunk hozzá...
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.02. 13:03:58
Ahol a földek szélén kőfal sövény,meg miegymás sűrű fasor,ami akadályozza hogy legalább valamelyest is meg tudjak fordulni,már dobom is félre nem érdekel.
Sajnos a legnagyobb baj az összes mod mappal az , hogy nagyon rosszul optimalizáltak (akkor még finoman fogalmaztam).
Nyilván 1-2 tűrhető kategória de mikor a csupasz mapon a kezdésnél már ugrál az fps ,ott ha megterhelem eszközökkel gyárakkal már dia vetítés van...nálam már kuka is.
Plusz valahogy nagyon ritkán van meg az egyensúly a földmennyiségek között és a nagyságok között.
Vagy akkora a map hogy "fény év" kell míg átérek a másik végébe,ezzel még nem is lenne akkora baj ,ha nem társulnának hozzá akkora földek nagy részben hogy a közepéről se látni a szélét.
Persze a sok apró sem az igazi.
Nyilván nem könnyű az egyensúlyt fenn tartani.
A rengeteg egymás nyakán lévő 80-100 vagy fölötti föld is felejtős számomra...
Na, válogatós vagyok...<#wink>#wink>
Ezek a mostani gyári mapok eléggé tetszetősek ,de majd a próba után kiderül mennyire....
Csak sikerült megtalálnom amin sokat toltam a Felsbrunn_Edit_By_MC map (multifruit)
Sajnos ezzel is az a gond mint a többivel hogy állandó átalakítás alatt volt.
Mire eljutottam valameddig addigra kezdhettem új karriert mert megint változott sokat.
Ebbe is bele untam sokszor...
Ezért is írtam normális mod mapot kb 1 év után tudsz érdemben használni....és addig? ja ott vannak a gyáriak...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.02. 07:07:24
Forever>***eta32***
sandy bayen toltam kicsit
Kandelin
Oakfield Sukaz Edit
Nowa BRUZDA
Chellington Valley
Hirtelen ezek ugranak be ami nekem tetszett.
OxygenDavidFS-t érdemes követni Facen, baromi igényes térképeket épít és szintén készül egy jó mappal a 22-re.
Kis ízelő a készülő térképéről.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.01. 20:35:23
Így aztán nagyon ki vagyok éhezve egy jó farmozásra ,ennél fogva nekem egyenlőre nagyon is jók lesznek a gyári mapok.
A normális mod mapokra úgy is várni kell legalább fél de inkább 3/4 évet...
A snowrunerrel nyomultam és nyomulok,májustól szeptember végéig , semmilyen szimet nem toltam, kihasználtam a nyarat....<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.01. 19:30:38
Forever>***eta32***
nekem no mans land bejött,és szerintem csak úgy lenne tökéletesebb ha már meglenne rajta 1-2 falu is ,azt ne nekünk kelljen felépíteni.
elég csak a farmot rendbe rakni a semmiből😊
a másik kedvenc a Lone Oak,bár ezt sem tartom tökéletesnek,jól elvoltam rajta.
Az utsó amin sok időt töltöttem az a ravensberg.
Ami még bejönne,de már nem volt rá idő,.de youtubeon láttam hogy van aki megvalósítja,az forestry map,mint pl a Crater lake,vagy a Grizzly hills volt,és itt nem csak erdészettel foglalkozni,hanem a kivágott fák helyén területeket létrehozni,megépíteni a farmot,állatok stb...de erre már nem lesz időm,meg nyakunkon az új rész is. és a favágást sem bírom annyira,még autoloaderes trailerrel sem 😊
Miután az első vidit megnéztem az jutott eszembe amit a második vidi is bemutat....
Vagyis megint 0 kreativitás, másolás, pici változtatással.
Miért is nem lepődöm meg már...<#fejvakaras>#fejvakaras>
Magyarul is egy vidi pár infóval...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.01. 10:35:46
Forever>***eta32***
Töröltem az írt 3 fájlt, nincs változás.
Töröltem kézzel a \FarmingSimulator2019\ mappa teljes tartalmát, és most a játék elindult. Szerintem, remélhetően játszható is.
Köszönöm szépen!
gameSettings.xml
inputBinding.xml
Ezek törlése a C:\Users\TENEVED\Documents\My Games\FarmingSimulator2019 mappából?
Ha nem ez, akkor esetleg videó kártya driver frissítés.
Harmadik tippem ha használsz modokat, akkor egy utólag berakott is bezavarhat.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.10.28. 21:50:57
Köszi az infókat, a "Redist" cuccok ? Ez mit jelent, ha nem gond ? Nem értem, vagy esetleg másra gondolok ez alatt, nekem csak a Platinum Edition -ba ki adott (bele tett - hozzá csatolt) kiegészítések vannak meg, más helyről nem szedtem le semmit.
Megfelelő jogusultságok alatt arra gondolsz, hogy rendszergazda ? Enyém a gép, 1 fiók, fő fiók.
Köszi.
Kis technikai segítség kellene, Steam -n vásárolt FS19 Platinum Edition változat vn meg, újra telepítettem a játékot, és azóta amikor elindítanám, csak fekete kép van, és "vissza jön a kép" Windowsba (Win10), nem lett hardver cserélve a gépbe, valamint nincsenek módok se.
Steam-en próbáltam "saját fájlok javítása" de nem hozott eredményt.
Mit lehetne kezdeni ?
Köszönöm.
bár azóta azért megváltoztak az ígények is, részemről biztos és inkább már a nagyobb földek fele haljok és a nyitottabb területek fele
amcsi stílusú mapokat amúgy is jobban szeretem, úgyh lehet ideiben nem is kell mapot keresnem 😄