23842
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#10393 röviden,tömören frissitened kel a videókártyád drivrét.Neten a videókártyád tipusát,számát megkel keresni,és hozzá valo frissitést le tölteni,egy ujabb drivert.vagy ki kel esetleg cserélni a videókártyád. -
Bálint98 #10392 ÖÖ egy gyökér kérdés tőlem hogy a drivere az melyik mert mondom nem vagyok egy gép szakértő :P :'D -
#10391 Nem lehet, hogy a videokártya drivere miatt van? Mert szerintem a gép még ha minimumon is de jó hozzá. Nálam a régi gépnél ami kicsi volt hozzá el sem indult a játék. Viszont a driverhiba okozhat ilyen hibát. -
Bálint98 #10390 Blade Editon
v10.03.05
Intel(R)
Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
2.99 GHz. 1,00 GB RAM
(Windows XP)
én nem értek nagyon a gépek hez meg a mostanihoz se nagyon ezért másoltam nem tudom enyi elég-e ? :'D -
#10389 mekkora gépen akarsz ....... hmmm
milyen teljesítményű a géped -
Bálint98 #10388 Sikerült elindítanom a játékot de az objektek "elmosódnak" csíkok jönnek felém semmit sem látok.Le vettem mindent minimumra de semmi se változott.Lehet nem bírja a gépem ? vagy mi lehet a baj? Esetleg nem tudjátok? -
#10387 -
Bálint98 #10386 igen van egy serial mappa abban vannak kódok de azokat sem fogadja el -
#10385 Ha leszedted a jatekot akkor tuti van mellette nfo amiben benne van a kod.
Valaki esetleg tudna valami jofajta talaj texturat linkelni? nemtom hogy Melfoy legujabb texturaja megvan e mar osztva (sztem nincs), de esetleg valami regebbi johet. -
#10384 Ez még a játék kérésnél is nagyobb hiba! -
Bálint98 #10383 Valaki tudna adni egy aktiválási kódot?? Mert egyet sem találtam a neten ami jó lett volna (ha szabad iet kérdezni) -
#10382 Helloka! BUÉK mindenkinek!
Az lenne a kérdésem hogy a DLCben szereplő Biogas üzemet valahogy be lehet tenni más mapra is?
csak mert ha az alap mapot megnyitom ott nincs rajta az objekt.
köszike! -
gabby13 #10381 Köszi , nem néztük át a modokat ,sokkal több idő lett volna mintha újra leszedjük. Leszedtük és nem írtunk át semmit , és így már megy.
-
gabby13 #10380 Boldog Új Évet mindenkinek !!! -
szalka22 #10379 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!!!! -
#10378 Sikerekben egészségben és multizásban és fórumozásban gazdag Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek. -
#10377 Boldog Új Évet Kívánok!
-
#10376 nagyon magas színvonalú modokat készítesz
gratulálok
elismerésem a munkáidhoz -
#10375 Mindenkinek B.Ú.É.K
Tescobetyár jobbnál-jobbak az objekteid!
-
#10374 Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod,
Elküdöm hozzád az én angyalom.
Egypillanatra kérlek figyelj rá mert
a nevemben Boldog Új évet kíván!
B.U.É.K mindenkinek! -
#10373 ÁÁÁÁÁ ez nem nekem való. Nagyon nem értek hozzá. Ezt inkább hagyom a profikra. -
roby2011 #10372 B.U.É.K mindenkinek -
#10371 Köszi az elismerő szavakat...próbálom valóságosra elkészíteni...Nem nagyon halljuk a hangod Olivér...
#10370 - Balázs ez a 6-ik modell amit megcsináltam, de ez AC3D-ben készül amit videókról meg lehet tanulni..nem vagyok profi de az tuti hogy könnyebben haladsz ha több mindent készítesz...minél többször használod és persze van hozzá türelmed akkor csodákat lehet készíteni... -
#10370 Azért kíváncsi lennék rá, hogy mennyit dolgoztál már giants editorral, hogy ennyire kened vágod. Grat nagyon ügyes vagy. -
#10369 Hűűűű. De komoly bejárati jelző!
Még hívó jelző is van rajta és a jelzőárboc színezése is rendben van....
Gratulálok! -
#10368 Szép estét mindenkinek.....Boldog Új Évet mindenkinek.....
Összedobtam egy jelzőt.....
-
#10367 nem hiszem
előbb utóbb biztos hogy válaszolok de most megyek barátnőmért meg kaja stb........ -
gabby13 #10366 Na most lépek Multizni .
-
gabby13 #10365 Ha rád írok PM be ott tudunk beszélgetni? -
#10364 nem kell ezeket betenni sehova
itt kemény szövegszerkesztés van
megnyitod jegyzettömbbel a map i3d-t és követed a leírtakat
ha beteszed a modok közé ezeket lehet h semmi nem lesz de lehet h totál meghülyül a játék
ezek leírások a mit hogyan kell kérdések kielégítésére
sajnos a növények behelyezésére ennél egyszerűbb módot még nem találtam de ez nem zárja ki azt hogy nincs ennél egyszerűbb megoldás
-
gabby13 #10363 most nézem egy üzenetbe is írhattam volna mert mind a 2 őt te tetted fel
-
gabby13 #10362 Helo. Leszedtem amit feltettél a növények behelyezése programot. Azt úgy kell feltelepíteni ahogy leírja ? vagy van valami egyszerűbb módja is ?
Válaszod előre is köszönöm -
gabby13 #10361 Szeva. Letöltöttem én is ezt amit kitetél kukorica sorba rendezőt. Azt hogy kell betenni? csak egyszerűen a zip fájlt behúzom a mods- mappába?
Válaszod előre is köszönöm. -
#10360 na akkor növények behelyezése magyarul
ezt még anno Batmanci barátom csinálta és működött is hibátlanul:
növények: gyapot zöldbúza potato szója cukorrépa napraforgó
mindenképp csináljatok biztonsági mentést mielőtt nekiálltok
link:növények behelyezése by Batmanci -
#10359 Ha megtudod, megoszthatnád! -
bordanattila #10358 Ok azért köszi az infót :) -
#10357 Simogasd őket!
Viccet félretéve, csak addj nekik füvet és lesz tej,de semmit nem kell csinálnod. Majd jön a tejesautó és elviszi,neked meg dől a lé. ( És ne lepődj meg ha nem látsz annyit amennyit megvettél!) -
gabby13 #10356 Jaj és az lemaradt hogy a tehénnel mit kell csinálni a réten?
Hogy kell pl a tejfejőbe küldeni?
-
gabby13 #10355 Leszedtem én is azt a mod ot ahol a kukoricát sorba rakja, meg szedtem le 1 winter maps ot, azokat hova kell betenni? csak simán zip mappába a mods mappába?
Válaszotokat előre is köszönöm
-
#10354 nem neked írtam
nem is figyeltem a hsz-ed
de most látom hogy sacc ugyanazt szeretnénk mindketten