23843
  • talloli
    Van egy kis tó a map jobb oldalán, közép tájon.
    A partján van egy feltűnő csőrendszer. A mellékelt tartályt aláhúzod és már viheted is a bociknak a vizet.
  • kobi14
    Ahol a png vagy a jpg van az elérési útban se legyen ékezet.
  • kisspeter1979
    Köszi, de már azt is próbáltam.

Lehet, hogy egy újra telepítés segítene, ezt még nem próbáltam!
  • gogabi79
    probáld meg ékezet nélkül,mert sztem az lesz a baja
  • kisspeter1979
    Én már sokat kínlódtam vele és csak a bmp-t meg jpg-t engedi. De így is működik, úgyhogy nem akadtam fent ezen a problémán.
  • gogabi79
    ac3d texturázásánál fogadja a bmp,png,gif,jpgdds formátumokat.Most probáltam ki
  • roby2011
    Még mindig nem teszi be
  • bordanattila
    Tudja valaki hogy az Őstermelő Agrár Tsz-ben hol lehet vagy hogyan lehet vizet felvenni a teheneknek?
  • kisspeter1979
    Szia Roby!

Nekem jpg és bmp kiterjesztéseket enged csak, dds és png kiterjesztésekkel nem tudok textúrázni.
  • roby2011
    AC3D szerkesztőben miért nem töltődik be a textúra nekem kilyelölöm és azt írja ki hogy load fail ez miért van tudna valaki segíteni?
  • kiscékus
    Sziasztok aki tudja vagy emlékszik rám annak jó napot visszatérem nehezen!
    Most egy map-al fokok kezdeni amiben az elejében VIP-lesz de a késöbiekben megosztom !
    Üdv:ceky
  • krisztián1998
    csősztök a multiba keres embert rendes viselkedés napi 2-3 óra hossza játék.Ha valaki akar jönni írjon.
  • rarma
    Írtam neked privibe !
  • fireman76
    Köszönöm.
    Már csak arra kell rájönnöm,hogyan alkalmazzam.
    A 2011 es verzióval játszom,s a mezögépek map is fut
  • rarma
    Ezt az oldalt nézted már ?
    Hátha találsz itt neked megfelelő kiegészítőtt .

http://lsportal.hu/news.php
  • marko37
    PL: innen
  • fireman76
    sziasztok.
    Elöször is B.U.É.K..
    kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnék letölteni pl.:gabona szállitó kamiont,pótkocsit stb.
    Segitséget köszönöm!!
  • rarma
    gogabi79 és Hunter of Deer . Köszönöm szépen a segitséget !
  • Hunter of Deer
    A legtöbb bálázónál nincs rá lehetőség. viszont találkoztam már olyannal amiben meg kellett nyomni egy gombot és kilökte a maradékot belőle.
  • gogabi79
    szia

következő bálázásnál
  • rarma
    Sziasztok !

Lenne egy kérdésem , a bálázóból a benne fent maradt bálákat hogy tudnám kiszedni ?
  • joceruza
    Szerintem:
    1. Várj, hátha megtalálja a Win a problémát és te is okosabb leszel tőle.
    2. Ha nem talál semmi magyarázatot, UNINSTALL.
    3. Pucold ki a regisztert.
    4. Újra tedd fel és töredezettség-mentesítsd a géped.
  • bordanattila
    Tudna valaki egy olyan pótkocsit amivel lehet paradicsomot, sárgarépát, krumplit és még sok növényt szállítani?
  • mtzzz
    Farming Simulator 2011 A JÁTÉKOT,FEL IS TELEPÍTETTEM.
    Elinditottam a játékkot be hozta a menüt
    és amikor a játékot tölti be akkor A KÖVETKEZŐT ÍRJA KI:
    A GIANTS GAME ENGINE MŰKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYŰJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG MAJD KILÉP A GÉPEM:LAPTOP gépigény szerint a laptop
    bírja!!! KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
  • mtzzz
    A Farming Simulator 2011 MOST VÁSÁROLTAM MEG A JÁTÉKOT,FEL IS TELEPÍTETTEM.
    AZ ELINDÍTÁSNÁL A KÖVETKEZŐT ÍRJA KI:
    A GIANTS GAME ENGINE MŰKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYŰJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG...
    MAJD KILÉP!!!
    A GÉPEM:LAPTOP
    KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
  • nemethibalazs
    Na ezt is megtudtam, hogy mire jó a laserpilot.
    A behajtható LASER PILOT egy automatikus kormányzási rendszer a "vágóélen" járáshoz. Egyedülálló módon tehermentesíti a gépkezelőt egész nap, a szezon elejétől a végéig. Lehetővé téve számára a még hatékonyabb cséplési teljesítményt meghatározó paraméterek beállítását. A vágóasztalszélesség teljes kihasználásával tehát szintén jobb munkaminőséget és magasabb szezonális teljesítményt lehet elérni.
    A LASER PILOT elektro-optikai érzékelői fényimpulzosokkal érzékelik az álló és levágott termény határát. A LASER PILOT a vágóasztal bal oldalára szerelhető. Ez gondoskodik:
    az egész vágóasztalszélesség megfelelő kihasználásáról
    a területmérésnél nagyobb pontosságról
    a jobb működésről és éjszakai aratás során
    A LASER PILOT teleszkópos és felhajtható
  • nemethibalazs
    Jó lenne ha már megjelenne a 2012-es verzió kíváncsi vagyok milyen lesz. Azt csodálom, hogy még előzetes sincs.
  • joceruza
    Az nem rossz!
  • Tescobetyár
    Most 49 mb az i3d és levettem a testet minden objektumról.Úgysem megy neki az ember.Nem akad multiban a map...
  • nemethibalazs
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy majd valamelyikőtökhöz beléphetnék multizni. De nem most mert még problémák vannak a nettel. Papíron 10mbps ami kora reggel meg késő este meg is van de napközben csak 2-3mbps. Beszéltem már a szolgáltatóval azt mondták megnézik de szerintem csak jövő hét vagy talán utána lesz belőle valami.
  • joceruza
    Tényleg nagyon értesz a modellezéshez! Elismerésem! Viszont, szabad megkérdeznem hogy eme alkotások miatt mekkora a mapod i3D-je?
  • gogabi79
    Driver témát le zárom,hisz nem chatre kellene használnunk az sg-t!
  • Bálint98
    MMeg volt valami piros majom volt az iknoja :D de nem volt jó a játék :'( Esetleg nincs Team Weaver ed?
  • nemethibalazs
    telepíteni is kellene.
  • Bálint98
    Hát be írtam Google ba rámentem egy re le töltött valamit és enyi lenne vagy akkor valami elnéztem??(upgrad ezt írtam be először)
  • nemethibalazs
    Hát igen Sajna linket nem tudok beszúrni.
  • Bálint98
    Ja igen meg is van Radeon X1650 Series. És akkor erre keressek egy frissítést?
  • nemethibalazs
    szerintem élősszőr próbálkozz a driverrel
  • Bálint98
    Értem de ha vennék milyet érne meg venni nem akarok érte 85 ezret fizetni de ne legyen az a szar az hogy nézne ki kb árra meg "tudásra"
  • nemethibalazs
    Nem minden esetben. Start menü, Vezérlőpult,Rendszer, hardver, eszközkezelő és ott a videókártyáknál elméletileg kiírja, hogy milyen van benne