23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#10434 Van egy kis tó a map jobb oldalán, közép tájon.
A partján van egy feltűnő csőrendszer. A mellékelt tartályt aláhúzod és már viheted is a bociknak a vizet. -
kobi14 #10433 Ahol a png vagy a jpg van az elérési útban se legyen ékezet. -
kisspeter1979 #10432 Köszi, de már azt is próbáltam.
Lehet, hogy egy újra telepítés segítene, ezt még nem próbáltam! -
#10431 probáld meg ékezet nélkül,mert sztem az lesz a baja -
kisspeter1979 #10430 Én már sokat kínlódtam vele és csak a bmp-t meg jpg-t engedi. De így is működik, úgyhogy nem akadtam fent ezen a problémán. -
#10429 ac3d texturázásánál fogadja a bmp,png,gif,jpgdds formátumokat.Most probáltam ki -
roby2011 #10428 Még mindig nem teszi be -
bordanattila #10427 Tudja valaki hogy az Őstermelő Agrár Tsz-ben hol lehet vagy hogyan lehet vizet felvenni a teheneknek? -
kisspeter1979 #10426 Szia Roby!
Nekem jpg és bmp kiterjesztéseket enged csak, dds és png kiterjesztésekkel nem tudok textúrázni. -
roby2011 #10425 AC3D szerkesztőben miért nem töltődik be a textúra nekem kilyelölöm és azt írja ki hogy load fail ez miért van tudna valaki segíteni? -
kiscékus #10424 Sziasztok aki tudja vagy emlékszik rám annak jó napot visszatérem nehezen!
Most egy map-al fokok kezdeni amiben az elejében VIP-lesz de a késöbiekben megosztom !
Üdv:ceky -
krisztián1998 #10423 csősztök a multiba keres embert rendes viselkedés napi 2-3 óra hossza játék.Ha valaki akar jönni írjon. -
rarma #10422 Írtam neked privibe ! -
fireman76 #10421 Köszönöm.
Már csak arra kell rájönnöm,hogyan alkalmazzam.
A 2011 es verzióval játszom,s a mezögépek map is fut -
rarma #10420 Ezt az oldalt nézted már ?
Hátha találsz itt neked megfelelő kiegészítőtt .
http://lsportal.hu/news.php -
#10419 PL: innen -
fireman76 #10418 sziasztok.
Elöször is B.U.É.K..
kérdésem az lenne,hogy hogyan tudnék letölteni pl.:gabona szállitó kamiont,pótkocsit stb.
Segitséget köszönöm!! -
rarma #10417 gogabi79 és Hunter of Deer . Köszönöm szépen a segitséget ! -
#10416 A legtöbb bálázónál nincs rá lehetőség. viszont találkoztam már olyannal amiben meg kellett nyomni egy gombot és kilökte a maradékot belőle. -
#10415 szia
következő bálázásnál -
rarma #10414 Sziasztok !
Lenne egy kérdésem , a bálázóból a benne fent maradt bálákat hogy tudnám kiszedni ? -
#10413 Szerintem:
1. Várj, hátha megtalálja a Win a problémát és te is okosabb leszel tőle.
2. Ha nem talál semmi magyarázatot, UNINSTALL.
3. Pucold ki a regisztert.
4. Újra tedd fel és töredezettség-mentesítsd a géped. -
bordanattila #10412 Tudna valaki egy olyan pótkocsit amivel lehet paradicsomot, sárgarépát, krumplit és még sok növényt szállítani? -
mtzzz #10411 Farming Simulator 2011 A JÁTÉKOT,FEL IS TELEPÍTETTEM.
Elinditottam a játékkot be hozta a menüt
és amikor a játékot tölti be akkor A KÖVETKEZŐT ÍRJA KI:
A GIANTS GAME ENGINE MŰKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYŰJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG MAJD KILÉP A GÉPEM:LAPTOP gépigény szerint a laptop
bírja!!! KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
mtzzz #10410 A Farming Simulator 2011 MOST VÁSÁROLTAM MEG A JÁTÉKOT,FEL IS TELEPÍTETTEM.
AZ ELINDÍTÁSNÁL A KÖVETKEZŐT ÍRJA KI:
A GIANTS GAME ENGINE MŰKÖDÉSE LEÁLLT.A WINDOWS TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT GYŰJT A PROBLÉMÁRÓL.AZ ELTARTHAT NÉHÁNY PERCIG...
MAJD KILÉP!!!
A GÉPEM:LAPTOP
KÉREM,AKI TUD AZ SEGÍTSEN.ELŐRE IS KÖSZÖNÖM -
#10409 Na ezt is megtudtam, hogy mire jó a laserpilot.
A behajtható LASER PILOT egy automatikus kormányzási rendszer a "vágóélen" járáshoz. Egyedülálló módon tehermentesíti a gépkezelőt egész nap, a szezon elejétől a végéig. Lehetővé téve számára a még hatékonyabb cséplési teljesítményt meghatározó paraméterek beállítását. A vágóasztalszélesség teljes kihasználásával tehát szintén jobb munkaminőséget és magasabb szezonális teljesítményt lehet elérni.
A LASER PILOT elektro-optikai érzékelői fényimpulzosokkal érzékelik az álló és levágott termény határát. A LASER PILOT a vágóasztal bal oldalára szerelhető. Ez gondoskodik:
az egész vágóasztalszélesség megfelelő kihasználásáról
a területmérésnél nagyobb pontosságról
a jobb működésről és éjszakai aratás során
A LASER PILOT teleszkópos és felhajtható
-
#10408 Jó lenne ha már megjelenne a 2012-es verzió kíváncsi vagyok milyen lesz. Azt csodálom, hogy még előzetes sincs. -
#10407 Az nem rossz! -
#10406 Most 49 mb az i3d és levettem a testet minden objektumról.Úgysem megy neki az ember.Nem akad multiban a map... -
#10405 Lenne egy olyan kérdésem, hogy majd valamelyikőtökhöz beléphetnék multizni. De nem most mert még problémák vannak a nettel. Papíron 10mbps ami kora reggel meg késő este meg is van de napközben csak 2-3mbps. Beszéltem már a szolgáltatóval azt mondták megnézik de szerintem csak jövő hét vagy talán utána lesz belőle valami. -
#10404 Tényleg nagyon értesz a modellezéshez! Elismerésem! Viszont, szabad megkérdeznem hogy eme alkotások miatt mekkora a mapod i3D-je? -
#10403 Driver témát le zárom,hisz nem chatre kellene használnunk az sg-t! -
Bálint98 #10402 MMeg volt valami piros majom volt az iknoja :D de nem volt jó a játék :'( Esetleg nincs Team Weaver ed? -
#10401 telepíteni is kellene. -
Bálint98 #10400 Hát be írtam Google ba rámentem egy re le töltött valamit és enyi lenne vagy akkor valami elnéztem??(upgrad ezt írtam be először) -
#10399 Hát igen Sajna linket nem tudok beszúrni. -
Bálint98 #10398 Ja igen meg is van Radeon X1650 Series. És akkor erre keressek egy frissítést? -
#10397 szerintem élősszőr próbálkozz a driverrel -
Bálint98 #10396 Értem de ha vennék milyet érne meg venni nem akarok érte 85 ezret fizetni de ne legyen az a szar az hogy nézne ki kb árra meg "tudásra" -
#10395 Nem minden esetben. Start menü, Vezérlőpult,Rendszer, hardver, eszközkezelő és ott a videókártyáknál elméletileg kiírja, hogy milyen van benne