23848
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
gabby13 #10479 Lenne 1 olyan kérdésem hogy betettem 1 kombájnt multiba , de nem engedi kiönteni pótkocsiba. Miért van ez?
-
#10478 Köszi! -
#10477 Nagyon pöpec képek! -
#10476 Hoppá..a képek..
-
rarma #10475 ilyenre gondoltál ürítésre ?.
-
#10474 Akkor egy kis képáradat..részeg traktoros mentése,majdnem lement a partoldalon bálaszállítás közben... és összeütöttem egy új szalma és szalmabála textúrát..
-
#10473 Ezt mondtam!
Eddig nem volt szerepe,de hála égnek egy irtózatosan szuper gépet alkottak nekünk! Már van szerepe, nem is beszélve a kamerákról. -
kiscékus #10472 De most énis segitséget kérnék a BGA-t szeretném beállitani van egy BGA silóm ahova boritani kell de mi kell még hozzá hogy le tudjam boritani és kitudjam valahova szedni a silót de hova kell kiszedni örülnék ha ebben vki segitene! -
rarma #10471 Itt egy kép a kezdő oldalról hogy 2011-es , a bal sarokban lent lától egy 1.02 (patch 2) felíratott , de mikor letötöttem nem kellett külön beletenni a telepítésbe a patch-et , csak simán feltelepítettem a játékot .
-
rarma #10470 Üdv !
2011-es farming simulator a játék ami felvan nekem telepítve, és ami 15 kiegészítő az is 2011 kiadáshoz van amit letöltöttem , egy oldalról : 2011 oldal , de bár van olyan közte ami , nem erről van letöltve , hanem más külföldi LS oldalról , és mindig figyelem hogy 2011 kiadáshoz tartozik , e az a kiegészítő . -
#10469 Nem is kerestem mondjuk nem volt nehéz dolog megtalálni hisz a másik ls fórumon valaki belinkelte.... -
kiscékus #10468 Már ne kereséte ugy van ahogy van aki korán kel az aranyat lel megtaláltam máshol és igaz az egy nagy VIP JD de már a fészeremben parkol!!!:) -
#10467 Üdv!Leöször is honan töltötted le azokat pl?.Lehet nem multi képesek,mert nem 2011 hez valoak!.vagy nem tudom -
rarma #10466 Üdv !
Hogyan tudnám megoldani a mods mappába , hogy eddig 15 kiegészítőtt tudtam beteni , de többet nem jelenít meg , hiába teszem be a kiegészítőtt , nem jeleníti meg csak az első 15 -öt . -
#10465 Akit érdekel a képen szereplő pótkocsik azok innen letölthetik!!!
-->Letöltés<-- -
Laserpilot -
gsxrniki #10463 ok -
#10462 szívesen
csak arra kérnélek hogy használd a válasz gombot válaszadáskor a fórum összhangja és egyértelműsége végett
köszönöm a fórumozó társak nevében -
#10461 ha jól értelmezlek akkor: modhoster.de, lsuk, lsportal,gamefarm meg sok kis milló oldalon
de beírod hogy fs2011 mod a gooleba sztem min 10 oldalt ki fog adni -
gsxrniki #10460 Kösz
-
#10459 nyomod a game-t és amikor úgy gondolod nyomsz egy Prit Screen billentyűt és az a képkocka megtalálható a c:\doc...\felhasz...\mygames\farming...\screenashots mappában -
gsxrniki #10458 Üdv.
Hogyan lehet képet készíteni????
-
#10457 nem bonyolult abszolút
ha otthon lennék megmókolnám neked 2 perc alatt
de sajna nem az otthoni gépem előtt üldögélek
de mint említettem megkeresed a pót asszem fruit types: sorát
ott lesz hogy wheat barley rape maize na ezek után szépen egyesével be kell írkáni a növények angol neveit szóközel elválasztva
sajnos arra nem tudok megoldást hogy a pót rakterében is a terménynek megfelelő kép legyen
az ennél sokkal bonyolultabb -
roby2011 #10456 valaki tudna 1 hasonló objektet belinkelni amin 3 ajtó van ilyen elrendezésben
-
#10455 Köszönöm szépen a választ.
Így leírva nem bonyolult a dolog, valóban.
Azért gondoltam, ha valaki rendesen megszerkesztené ezt a pótkocsit, sokan hálásak lennének érte. Eddig közel 200-an töltötték le ezt a map-ot. Remek munka, igazi gyöngyszem az amúgy ritkaság számba menő magyar szerkesztésű pályák között! -
#10454 a multifruitos megoldásra van egy rettentő egyszerű megoldás akarom mondani félmegoldás
a pót xml-be beírod az összes mapon termő növény nevét és hoppááá
visz mindent a pótod
csak itt jön a bökkenő a 4 alapnövény kivételével az összes többi növénynek szállításkor a platóban búza színe lesz
magyarul a búza képét fogod látni a platóban az utólag beírt növények "skin-je" vagy """fill plane"""ja ként de a játék tudni fogja leadáskor hogy az éppen cukorrépa napraforgó paradicsom cirok vagy mittom én milyen növény
ez a legegyszerűbb és leg gyorsabb módja a multifuitos pót készítésének -
#10453 Tisztelt járműszerkesztésben jártas fórumtársaim!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Ezt, vagy egy ilyet át tudnátok-e alakítani multifruit-osra? Az Őstermelő Agrár TSZ Map-hoz szeretném használni, a 4 alap növény, lucerna, komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn) szállítására.
Köszönöm a segítségeteket!
[IMG]http://fs2011.vsfansite.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/5ab85_jozsi3jgl.jpg[/IMG]
Joskin Trans Space 8000/27 v3 (lavable) -
roby2011 #10452 ugyanígy megcsináltam és így se jó(az nem lehet a gond hogy nem az egész program van telepítve csak a trial? -
#10451 Főnök megnéztem három oldalon is kb 300 -400 JD - de ezt nem láttam sehol ugyhogy Gyurkának lesz igaza -
#10450 Barátom távol álljon tőlem hogy megbántsalak de tanulj meg fogalmazni és értelmesen leírni hogy mit is szeretnél. -
#10449 EZT tanulmányozd -
mtzzz #10448 farming simulátor 2011 hez hol lehet letöltött mod-okat -
bordanattila #10447 Tudja valaki melyik a legnagyobb trágyaszóró úgymint szerves és híg? -
#10446 1.az asztalon lévö mappa is ékezet nélkül legyen!Mit értek ez alat pl ház=haz
2.ha a textura képis jó.nincs benne ékezet
3 bmp,jpg.gif.dds is meg nyitja -
roby2011 #10445 Nem tudom miért nem teszi be a textúrát ezért szeretnék valakit megkérni hogy lemodellezne nekem 1 épületet? -
jerich #10444 Sziasztok. Érdeklődnék hogy a letöltött mod-okat hogy tudom aktiválni? -
#10443 Hát itt is felteheted a kérdésed mert nem vagyok vip gép mániás ,nem multizok ::):) -
kiscékus #10442 Hát igazad lehet !
Van e skype cimed nem VIP,kunyerálás MUlTI ugy ha szabad kérdezni ha van cimed megadnád vagy esetleg facebook?? -
#10441 Nos te is jót kérdezel hogy vip vagy megvan osztva :) mert én is néztem fent az oldalon de nem láttam lehet fel volt rakva csak észbe kaptak hoyg ez vip masina és letörölték onnan...de másik oldalon sem látni szóval szerintem ha nem voltál jókor jó időbe jó helyen akkor nem tudtad letölteni...
sikerült átraknom ezt is a 11-be csak még aprócska gondjai vannak de remélem megtudom majd oldani.... -
kiscékus #10440 Sziasztok azt mondja mindenki hogy ez a traktor meg van oszt és ez igaz mert meg is van valahol a MODHOSTER-en de nem találom meg ha esetleg vki segitene megkeresni és linket adna ról vagy esetleg vkinek megvan és dobna róla linke nagyon megköszönném !
üdv.ceky