23848
  • gabby13
    Lenne 1 olyan kérdésem hogy betettem 1 kombájnt multiba , de nem engedi kiönteni pótkocsiba. Miért van ez?
  • melfoy
    Köszi!
  • joceruza
    Nagyon pöpec képek!
  • melfoy
    Hoppá..a képek..

• rarma
    ilyenre gondoltál ürítésre ?.

• melfoy
    Akkor egy kis képáradat..részeg traktoros mentése,majdnem lement a partoldalon bálaszállítás közben... és összeütöttem egy új szalma és szalmabála textúrát..

• joceruza
    Ezt mondtam!
    Eddig nem volt szerepe,de hála égnek egy irtózatosan szuper gépet alkottak nekünk! Már van szerepe, nem is beszélve a kamerákról.
  • kiscékus
    De most énis segitséget kérnék a BGA-t szeretném beállitani van egy BGA silóm ahova boritani kell de mi kell még hozzá hogy le tudjam boritani és kitudjam valahova szedni a silót de hova kell kiszedni örülnék ha ebben vki segitene!
  • rarma
    Itt egy kép a kezdő oldalról hogy 2011-es , a bal sarokban lent lától egy 1.02 (patch 2) felíratott , de mikor letötöttem nem kellett külön beletenni a telepítésbe a patch-et , csak simán feltelepítettem a játékot .

• rarma
    Üdv !

2011-es farming simulator a játék ami felvan nekem telepítve, és ami 15 kiegészítő az is 2011 kiadáshoz van amit letöltöttem , egy oldalról : 2011 oldal , de bár van olyan közte ami , nem erről van letöltve , hanem más külföldi LS oldalról , és mindig figyelem hogy 2011 kiadáshoz tartozik , e az a kiegészítő .
  • gyurka666
    Nem is kerestem mondjuk nem volt nehéz dolog megtalálni hisz a másik ls fórumon valaki belinkelte....
  • kiscékus
    Már ne kereséte ugy van ahogy van aki korán kel az aranyat lel megtaláltam máshol és igaz az egy nagy VIP JD de már a fészeremben parkol!!!:)
  • gogabi79
    Üdv!Leöször is honan töltötted le azokat pl?.Lehet nem multi képesek,mert nem 2011 hez valoak!.vagy nem tudom
  • rarma
    Üdv !

Hogyan tudnám megoldani a mods mappába , hogy eddig 15 kiegészítőtt tudtam beteni , de többet nem jelenít meg , hiába teszem be a kiegészítőtt , nem jeleníti meg csak az első 15 -öt .
  • gyurka666
    Akit érdekel a képen szereplő pótkocsik azok innen letölthetik!!!

-->Letöltés<--
  • nemethibalazs

Laserpilot
  • gsxrniki
    ok
  • boky84
    szívesen

csak arra kérnélek hogy használd a válasz gombot válaszadáskor a fórum összhangja és egyértelműsége végett

köszönöm a fórumozó társak nevében
  • boky84
    ha jól értelmezlek akkor: modhoster.de, lsuk, lsportal,gamefarm meg sok kis milló oldalon

de beírod hogy fs2011 mod a gooleba sztem min 10 oldalt ki fog adni
  • gsxrniki
    Kösz
  • boky84
    nyomod a game-t és amikor úgy gondolod nyomsz egy Prit Screen billentyűt és az a képkocka megtalálható a c:\doc...\felhasz...\mygames\farming...\screenashots mappában
  • gsxrniki
    Üdv.
    Hogyan lehet képet készíteni????
  • boky84
    nem bonyolult abszolút

ha otthon lennék megmókolnám neked 2 perc alatt

de sajna nem az otthoni gépem előtt üldögélek

de mint említettem megkeresed a pót asszem fruit types: sorát
    ott lesz hogy wheat barley rape maize na ezek után szépen egyesével be kell írkáni a növények angol neveit szóközel elválasztva

sajnos arra nem tudok megoldást hogy a pót rakterében is a terménynek megfelelő kép legyen

az ennél sokkal bonyolultabb
  • roby2011
    valaki tudna 1 hasonló objektet belinkelni amin 3 ajtó van ilyen elrendezésben

• talloli
    Köszönöm szépen a választ.
    Így leírva nem bonyolult a dolog, valóban.
    Azért gondoltam, ha valaki rendesen megszerkesztené ezt a pótkocsit, sokan hálásak lennének érte. Eddig közel 200-an töltötték le ezt a map-ot. Remek munka, igazi gyöngyszem az amúgy ritkaság számba menő magyar szerkesztésű pályák között!
  • boky84
    a multifruitos megoldásra van egy rettentő egyszerű megoldás akarom mondani félmegoldás

a pót xml-be beírod az összes mapon termő növény nevét és hoppááá

visz mindent a pótod

csak itt jön a bökkenő a 4 alapnövény kivételével az összes többi növénynek szállításkor a platóban búza színe lesz
    magyarul a búza képét fogod látni a platóban az utólag beírt növények "skin-je" vagy """fill plane"""ja ként de a játék tudni fogja leadáskor hogy az éppen cukorrépa napraforgó paradicsom cirok vagy mittom én milyen növény

ez a legegyszerűbb és leg gyorsabb módja a multifuitos pót készítésének
  • talloli
    Tisztelt járműszerkesztésben jártas fórumtársaim!

Egy kis segítséget szeretnék kérni!

Ezt, vagy egy ilyet át tudnátok-e alakítani multifruit-osra? Az Őstermelő Agrár TSZ Map-hoz szeretném használni, a 4 alap növény, lucerna, komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn) szállítására.
    Köszönöm a segítségeteket!
    [IMG]http://fs2011.vsfansite.net/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/5ab85_jozsi3jgl.jpg[/IMG]

Joskin Trans Space 8000/27 v3 (lavable)
  • roby2011
    ugyanígy megcsináltam és így se jó(az nem lehet a gond hogy nem az egész program van telepítve csak a trial?
  • marko37
    Főnök megnéztem három oldalon is kb 300 -400 JD - de ezt nem láttam sehol ugyhogy Gyurkának lesz igaza
  • marko37
    Barátom távol álljon tőlem hogy megbántsalak de tanulj meg fogalmazni és értelmesen leírni hogy mit is szeretnél.
  • marko37
    EZT tanulmányozd
  • mtzzz
    farming simulátor 2011 hez hol lehet letöltött mod-okat
  • bordanattila
    Tudja valaki melyik a legnagyobb trágyaszóró úgymint szerves és híg?
  • gogabi79
    1.az asztalon lévö mappa is ékezet nélkül legyen!Mit értek ez alat pl ház=haz
    2.ha a textura képis jó.nincs benne ékezet
    3 bmp,jpg.gif.dds is meg nyitja
  • roby2011
    Nem tudom miért nem teszi be a textúrát ezért szeretnék valakit megkérni hogy lemodellezne nekem 1 épületet?
  • jerich
    Sziasztok. Érdeklődnék hogy a letöltött mod-okat hogy tudom aktiválni?
  • gyurka666
    Hát itt is felteheted a kérdésed mert nem vagyok vip gép mániás ,nem multizok ::):)
  • kiscékus
    Hát igazad lehet !
    Van e skype cimed nem VIP,kunyerálás MUlTI ugy ha szabad kérdezni ha van cimed megadnád vagy esetleg facebook??
  • gyurka666
    Nos te is jót kérdezel hogy vip vagy megvan osztva :) mert én is néztem fent az oldalon de nem láttam lehet fel volt rakva csak észbe kaptak hoyg ez vip masina és letörölték onnan...de másik oldalon sem látni szóval szerintem ha nem voltál jókor jó időbe jó helyen akkor nem tudtad letölteni...

sikerült átraknom ezt is a 11-be csak még aprócska gondjai vannak de remélem megtudom majd oldani....
  • kiscékus
    Sziasztok azt mondja mindenki hogy ez a traktor meg van oszt és ez igaz mert meg is van valahol a MODHOSTER-en de nem találom meg ha esetleg vki segitene megkeresni és linket adna ról vagy esetleg vkinek megvan és dobna róla linke nagyon megköszönném !
    üdv.ceky