Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
c:\Documents and Settings\Péter\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\mods\
Ebbe a mappába kell zip formátumba bemásolni minden modot és térképet amit használni szeretnél!
Új gépet kellett vásárolnom, mert a régi tönkrement. Feltört játékom van, melyet már ezerszer megpróbáltam feltelepíteni. De a játék elindítása után vagy el sem indul a játék (lefagy) vagy pedig a következõ üzenetet írja ki: A(z) game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.
Meg tudná nekem mondani valaki mi okozhatja a hibát?
A régi gépemen sose jött elõ ilyen hibaüzenet.
Segítségeteket elõre is köszönöm!
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Pl.:
New Holland TX 66
De ennél biztos vannak már jobbak is!
Csak script kel rá!
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
További infók itt.....
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Látom Map csere volt esetleg 1-2 infót írsz róla?😊
Sajnos 3napja nem tudtam nézni a fórumot mert traktoroztam..
Látom Október 22-én ment az okoskodás a Pro Farm-ról..
Dávid te abból tuti nemfox semmit se megosztani mert kisebirod venni õket majd..😊
Olyan gondom lenne, hogy multiba játszok egy haverral és mikor én kultiválok, akkor õ nála nem látszik meg, hogy kultizok, nem hagy nyomot, sõt az se, hogy ki van nyitva a kultivátor. A másik, hogy mikor õ egy átrakóval a pótkocsira teszi a terményt akkor az nálam nem látszik, mikor a pótkocsiról leönti az sem. Olyan mintha minden csak akkor történne meg ha én csinálom. Az átrakó, a kultivátor és a pótkocsi is mod, de multiplayer képes mind, legalábbis az volt írva, de én gyanakszom, hogy ilyesmi a baj. Segítsen aki tud! Elõre is köszönöm!
Hol van az a " Vendita" telephely ami a PDA-n jelezve van?
Még valami: Hol lehet egy gép alapértelmezett nézetét beállítani?
Arra gondolok, hogy ha TAB-bal rámegyek, ne a belsõ (fülke) nézettel indítson.