Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszönöm! és ezeket a mapokat hol találom meg? 😄

dávid 001
Akkor ajánlom neked a tsz v1 v2 v3-at majd ha kész lesz az enyém akkor azt 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

normális farm jelleg. pl rendes tárolók, ahol a jármûveket lehet tárolni, ne dimbes dombos... valami tsz féleségre gondolok

dávid 001
Milyen jellegût szeretsz?

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

gogabi79
és az mi? Plane-t?

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

tudtok ajánlani valami jó map-ot?

dávid 001

Köszi!

Szia!

c:\Documents and Settings\Péter\Dokumentumok\My Games\FarmingSimulator2011\mods\

Ebbe a mappába kell zip formátumba bemásolni minden modot és térképet amit használni szeretnél!
Sziasztok.

Új gépet kellett vásárolnom, mert a régi tönkrement. Feltört játékom van, melyet már ezerszer megpróbáltam feltelepíteni. De a játék elindítása után vagy el sem indul a játék (lefagy) vagy pedig a következõ üzenetet írja ki: A(z) game.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.

Meg tudná nekem mondani valaki mi okozhatja a hibát?

A régi gépemen sose jött elõ ilyen hibaüzenet.

Segítségeteket elõre is köszönöm!
Sziasztok! egy kis segitségre lenne szükségem. valaki leirná nekem hogy map-ot hogy tudok berakni a játékba? elõre is köszönöm!

Chris von Bone
Megcsinálni meg lehet, csak bután fog kinézni, ha üríted és van benne vmi, vagy csinálsz hozzá külön plane-t is!

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

gogabi79
Ok.az nagyon király ha meg lehet csinálni😊

köszi szépen
talloli
Olyan gépeket keress ami sunflower edit, vagy multifruit jelzõvel van ellátva.
Pl.:

New Holland TX 66
De ennél biztos vannak már jobbak is!

.
sziasztok a napraforgot milyen kombival és milyen asztallal lehet aratni válaszokat elöre is köszönöm
Rikcsoo
Persze hogy megy!
Csak script kel rá!

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

😊
Megköszönném ha valaki tudna segíteni nekem, keresnék egy olyan mappát amiben a kukorica sárga és az egész mappa elég jó kidolgozású, és olyan 150-200MB körül van.
gogabi79
Ezt a potot azért csináltam csak mert Potkocsikhoz egy ötlet.pl meglehetne e ilyen lenyillos plató ajtosra csinálni?2.mindkettö plató ajto nyilna.Valamint a Hw nál is lehetne elõkeréknél sárvédö.

7147-re valaki?

sziasztok
valaki tud valami jó fás mapot
Aki tud nekem segiteni az irjon,multiban szeretnék játszani!Csatlakoznék egyedül nem jó már uncsi!
Helo én szeretnék multiba játszani,de nem tom hogy kell!A játék fel van telepitve nekem játszom is elég gyakran.Ha segitessz akkor játszhatunk!
dávid 001
Engem a traki meg a a pót

gyurka666
Én erre azt szoktam mondani semmi sem lehetetlen....Csak rá kell jönni..valahogy meg lehet biztos csinálni... Bár nekem csak key kéne mert az egész játék megvan és engem is csak a nagy NW traki érdekel igazán...

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

dávid 001
Egyiks ismerõsömnek a platinum 2011 megvan 😄 és lehet hogy megveszem tõle 😄 azt is

dávid 001
Akkor jó bõven elég lesz azok számára! Akkor De egy próbát megér hogy tudom kiszedni de ha sokan azt mondják akkor nem is baszogatom mert csak elbaszom az egészet!

gyurka666
5 ember tudja használni én azt hallottam

dávid 001
Oks és egy serialt hányszor lehet használni?? Gabi akkor majd kérek majd msn-en konzultálunk

gogabi79
szia!Igen én,és még fogok egy jópár táblát is majd még.

gyurka666
hát map cserének nem igazán nevezném..csak így videó alapján gondoltam kipróbálom...Nem igazán nagy szám a TSz map jobb nála de kinek mi jön be..😊
További infók itt.....

Rikcsoo
Jó képek!
Látom Map csere volt esetleg 1-2 infót írsz róla?😊

Rikcsoo
Üdv!
Sajnos 3napja nem tudtam nézni a fórumot mert traktoroztam..
Látom Október 22-én ment az okoskodás a Pro Farm-ról..
Dávid te abból tuti nemfox semmit se megosztani mert kisebirod venni õket majd..😊

gyurka666

dávid 001
Ez jó,te csináltad ??

gogabi79

gogabi79

Letöltése:
File Information Filename: AviaBale.zip File size:

Szép jóreggelt mindenkinek😊

gogabi79

Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy multiba játszok egy haverral és mikor én kultiválok, akkor õ nála nem látszik meg, hogy kultizok, nem hagy nyomot, sõt az se, hogy ki van nyitva a kultivátor. A másik, hogy mikor õ egy átrakóval a pótkocsira teszi a terményt akkor az nálam nem látszik, mikor a pótkocsiról leönti az sem. Olyan mintha minden csak akkor történne meg ha én csinálom. Az átrakó, a kultivátor és a pótkocsi is mod, de multiplayer képes mind, legalábbis az volt írva, de én gyanakszom, hogy ilyesmi a baj. Segítsen aki tud! Elõre is köszönöm!

dávid 001
Jah és vip

Chris von Bone
második kérdésedre: A gép xml-jében a camera részben cseréld fel a camera1 és camera 2 sort.

talloli
A legújabb Õstermelõ Barátok mappal kapcsolatban kérdezném olyanoktól akik használják:
Hol van az a " Vendita" telephely ami a PDA-n jelezve van?

Még valami: Hol lehet egy gép alapértelmezett nézetét beállítani?
Arra gondolok, hogy ha TAB-bal rámegyek, ne a belsõ (fülke) nézettel indítson.

dávid 001
Szóval nem mondom azt hogy kié mert nemtudom

dávid 001
Én egy gyerektõl kaptam hogy elvileg õ csinálta meg de nem tudom lényeg az hogy nagyon jó kis masina ez

Chris von Bone
Akkor ezek szerint sikerült megoldaniuk! 😊 Mikor kérték tõlem, hogy okoskodjam ki, akkor nem nagyon volt rá idõm...

dávid 001
Kp gombos de van geress is csak az kivan írva cd-re és nincs kedvem elõ venni így jó ezis mert ezt allig használtam 😊

Chris von Bone
ez az egeres vezérlésû, vagy a KP gombos?