23843
  • gogabi79
    Önetető By Dávid 001 ezt ö csinálta és megkért hogy tegyem ki
  • traktorosbence
    2 játékost keresek multimap v5-re.
    Modokat pm-ben!
  • Shirocco

Ismét Helló.

Bocsi h újra írok, külön. De kimaradt egy talán mindenkinek egy infó: Mármost. Vannak módjaim szép számmal már letöltve, és berakva a játékba. Én, személy szerint, és a "nálam" keveredést elkerülve, megcsináltam azt, hogy a Mods mappán belül, MINDEN egyes Modnak, még a Kombájn fejeknek is külön csináltam 1-1 mappát. Pl: Mods1, Mods2, Modss3, stb néven. Így jelenleg, kb 120 módot tudtam betenni a játékba. Remélem ezzel is szintén sokat segítettem. Azoknak akik szeretik a cserélgetéseket, változatosságot, és azt, hogy ne egy szűkebben meghatározott Gépparkkal játszhassanak. Mellesleg, ha átárazzuk a cuccokat, akkor jó kis pénz fogyasztónak is jó kicsit. Mert hát, amikor már 10 millió euró van és már megvannak a gépek amikkel nagyjából állandóan mehet, a cserékkel kicsit lehet pénzt is pazarolni. :)
  • Shirocco
    Hali!

Épp olvastam kérdésed.
    NEM, nem csak úgy lehet. Épp most talán max 2 napja, hogy keresgélés közben az egyik angol nyelvű oldalon találtam egy olyan módot, amit asszem valami "Farmer Rádió"-nak írtak ki. Próbáld meg megkeresni. Nem gáz. Linket nem tudok sajna adni, mert nem tudom melyiken és hogy hol, láttam!. :) Remélem ezzel is sokat tudtam segíteni. :)
  • gabby13
    És még 1 olyan kérdésem lenne, hogy lehet betenni a játékba zenét? Vagy csak a játék mellett pl winampba szólhat a zene?
  • gabby13
    Helo Mindenkinek. Lenne 1 olyan kérdésem, hogy szerintetek melyik map a legjobb? Melyikkel a legérdemesebb játszani? Én ezen a mapon játszom. Sajnos a youtube videót nem tudom még hogy kell beilleszteni. így csak a linket tettem fel. http://www.youtube.com/watch?v=GdN7DvJKX_M
    Válaszotokat előre is köszönöm.
  • gyurka666

• boky84
    hello mindenkinek

szeretném megosztani veletek a képen szereplő szerelvényt

fendt939vario+pót letöltése

• joceruza
    Az szerintem csak az előző mapot birizgálhatja vagy amit utána fogsz betenni. Ha mapot cserélsz és volt az előzőhöz más cucc, azt jobb ha kiszeded mert megkeverheti másik map dolgait. Gépeket,eszközöket nem befolyásol.
  • rarma
    Jelen esetben ezzel játszom :

Farming_Simulator_2011_map_v2_by_wopito

• rarma
    Üdv !

még egy gyors kérdés , ami most jutott eszembe , már megakartam kérdezni , hogy a mod-ba betett más térkép nem befolyásolhatja ?.
  • joceruza
    Nincs mit! Nyomd ezerrel!
  • rarma
    Köszönöm ismét a segítő válaszodat !

Igen mikor letöltöm akkor rar , olyankor 1x kicsomagolom , és mi zip fájlokat beteszem a mod-ba , de van olyan fájl is , amit letöltök és már nem kell kicsomagolni , mert úgy tették fel , azt egyszerűen egyenest mehet a mod-ba , és persze mindig megnézem letöltés elött 2011-hez való e . Mindegy végülis nem olyan nagy probléma , esetleg keresgélek tovább még máshol is , hátha más helyen , fent van úgy , hogy meg is jeleníti , amikor netán valamire szüksége lenne az embernek valamire .
    Hát ékezetekben , így most gyorsan átfutva , csak az i betűk vannak , de viszont úgyis működik .

Mégegyszer köszi a segítséget ! !

• traktorosbence
    Nagyon szép videók!
  • joceruza
    Ingyen szedhető a Lexion 770 és 750, ti meg a 420-al nyomjátok!?! Ejnye! :)
    Amúgy jók a videók!
  • Rikcsoo
    2 videó tőlem remélem nem gond Gabi!
    VIDEO1
    VIDEO2
  • joceruza
    Nézd meg EZT az oldalt.
    A képernyő jobb oldalán láthatod azt a sok JD-t verziószámmal. Az csak azt jelenti hogy annak a bizonyos cuccnak hányadik variánsa.
    Pl.: csinálnak egy JD 7930-at. Valaki kezelésbe veszi és megcsinálja moshatóra akkor ez lesz a neve:JD 7930 v1.1 vagy akár JD 7930 v2. Ez tökéletesen lényegtelen a játék szempontjából. A lényeg az hogy általában a legfrisebb patch jó a játéknak. Kevés olyan játékkal találkoztam amit összeskevart egy új patch. Ez nem az! Fel kell rakni a legutolsó frissítést és olyan modokat hozzá amire szükséged van. Ha véletlenül valamelyik mod nem jó, azt nagy valószínűséggel nem jól csinálták meg, vagy nem szeret egy korébban berakott modot.
  • joceruza
    Amit leszedtél modot (gondolom rar), nincs becsomagolva több rar fájl? A rar-ból át kell rakni az összes többi rart. Az ilyet ne egybe tedd bele a mods mappába! És oda kell figyelni hogy ne legyen benne ékezetes betű, szóköz,stb.!
    Pl.: Fendt 936 Terra v6574
    az így nézzen ki:
    Fendt_936_Terra_v6574
    vagy pedig egyben az egész.
  • rarma
    Köszi a választ . De éppen ez az , hogyha beteszem a mód mappába , és elindítom a játékot , egyszerűen nem jeleníti meg a kiegészítőtt mit elözőleg betettem , tehát nincs a listában . Pedig már 2-es verziót és ugyan úgy 2011-es kiadást tettem fel pluszba hozzá a crack , aztán meg a patch 2.2 -őt .
    Példáúl most tegnap töltöttem le egy Cat Lexion Set -et , be is tettem a mod-ba de nincs benne , nem jeleniti meg . De viszont van egy mod pack-om , amit ha beteszek az összeset , azt meg megjeleníti , ítt figyeletem arra rá , hogy a eszköz név és a megvesz gomb között , oda van írva hogy verzió 1 . Ebből gondoltam azt , hogy csak 1-es verziós kiegészítők jó hozzá .
  • joceruza
    Teljesen mindegy! Ha arra gondolsz amit a mods-ban kiír a cuccok mögé az a játék szempontjából lényegtelen. Pl.: Fendt 936 terra v2 = azt jelenti hogy már javítottak,alakítottak rajta. Mindegyik mod (lényegtelen hogy melyik verzió) működik az összes játékverzióval. Ha valamelyik mod nem megy úgy ahogy kellene annak sok hibalehetősége van. 2009-es, rossz konvertálás, rosszul megírt script, összeakad más moddal, stb..
  • gogabi79
    az felettébb érdekes.
  • rarma
    Üdv !

Hol és hogyan tudom megnézni , hogy a letöltött kiegészítő ,
    melyik verzióhoz van ?
    Most itt nem a arra gondoltam hogy 2009 -es vagy 2011 játékiadás , hanem hogy melyik verzióhoz készítették,
    mert rájöttem hogy nálam csak az 1.0 - 1.1 verzió kiegészítőket jeleníti meg a mods mappába .
    Hiába ez van írva a kezdő oldalon : 1.022 (patch 2 . 2) .
  • joceruza
    Én személy szerint még nem próbáltam,de lehet hogy ezt neked találták ki:
    Royal Bank
  • Grrrrrrr
    Nekem az a bajom, hogy MEGVETTEM ezt a kieget. És nem tudok játszani vele, mert nincs kezdő gép. Selejtet kaptam a pénzemért. Az ls portál közreműködésével (A dobozon volt rajta ez az infó). Ezért érdekelne, hogy Fireman hogyan tud játszani vele normál vagy nagyobb fokozaton.

A segítséget köszi, de át tudom írni az árát, hogy kezdő gépparkot vegyek 1 euróért. Csak hát a pénzemért játszható játékot szeretnék. De az ls portál fórumán a regisztráció fel van függesztve, Zoli pedig még nem olvasta a pm.-et.
  • gyurka666
    Nos ha esetleg úgy szeretnéd növelni a pénzed a játékba hogy mondjuk megtudj venni egy letöltött jd-ét vagy stb..akkor egy általad kedvelt gép moddcesc fájlját küld el nekem pm-be és átírom az árát hogy amikor megvásárolod a gépet akkor ne vonja le a kezdő tőkédből hanem inkább adja meg neked azta pénzt:):) ez a fajta pici csalás....
  • gyurka666
  • Grrrrrrr
    Meg van a mezőgép kieg? Neked induláskor vannak gépek lerakva, amikkel kezdhetsz, vagy venned kell? Ha venned kell, hogyan indulsz el 6000 euróból?
  • boky84
    akkor passzolok hogy mik a lehetőségeid
  • fireman76
    megvan a mezögép map.
    ezt szeretném böviteni
  • boky84
    csak nem értem hogy a kolléga mit is akar valójában

"szeretném a gazdaságomat fejleszteni,pl:gépmühely,nagyobb géppark tárolási lehetöség stb.
    2011 mezögép kiegészitöre."

kiegészítőRE ezt a RE szótagot nem tudom sehova tenni

ha erre akarja bővíteni a modjait akkor vegye meg a mezőgép packot

ha ezt akarja módosítani akkor.......

szal számomra kétértelmű a hsz
  • Gerypapa 95
    ha probléma lenne nekik a map módosítása akkor már régen kódolták volna a fájlokat ! gondolom én .. vagyis remélem nem ilyen amatőrök már a srácok , amit kétlek :)
  • boky84
    hali

odáig értem hogy szeretnél műhely + gép tárolásra alkalmas objekteket egy mapra

és ha még jobban értem akkor a mezőgép mapra szeretnéd mindezt

magyarul szeretnéd módosítani a mezőgép mapot akkor ezek szerint

ha nem tévedek

ezzel kapcsolatban az LSPORTAL.hu weboldal csapatát kérdezd mivel ők csinálták ezt a mezőgép cuccot és ők adhatnak engedélyt a módosítására

a 2. lehetőség hogy GE-vel szétcseszed a munkájukat megcsinálsz mindent magadnak és szépen csendben hallgatsz az egészről
  • fireman76
    sziasztok.
    lenne egy kérdésem.
    szeretném a gazdaságomat fejleszteni,pl:gépmühely,nagyobb géppark tárolási lehetöség stb.
    2011 mezögép kiegészitöre.
    elöre is köszönöm.
  • kisspeter1979
    Most kaptam észbe, hogy vetőmag és műtrágya vásárlási helyeket nem raktam a térképemre.

Honnan tudnék letölteni seedtrigger-t és fertilizertrigger-t? Mert sehol sem találom az alap map mappáiban.
  • Tescobetyár
    Ezért különleges a map... :)
  • kisspeter1979
    Ipari vágányt én is raktam bele! :D
  • Tescobetyár
    Új mappon dolgozom....a vasút nyomja rendesen de nem viszem túlzásba....De a telepről van ipar vágány...Most 30 mb az i3d se még messze a vége...
  • gogabi79
    mennyinél van jelenleg a mapod i3d je?
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek....

• péistike
    Azt szeretném megkérdezni hogy ez melyik map.