23843
  • Endre88
    Szerintem ez egy Deutz Fahr Agroton X 720 szétbarmolva, ennél sokkal jobbakat találsz itt: http://www.modhoster.de/spiel/ls-2011/mods/traktoren-deutz-fahr?page=1
    vagy akár nálunk is:
    http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&view=viewcategory&catid=221&Itemid=9

Ami a képen van nem találtam egyik oldalon se!
  • rarma
    Valaki tudna segíteni abban , hogy mi a neve és tipusa ennek a traktornak ?
    Mert le szeretném tölteni .
    Elöre is köszi .

• rarma
    Hát ha azt kiegészítőtt töltötted le mit én erről az oldalról ,Rádió
    Ott a Get.exe -ét kell letölteni és feltelepíteni , aztán átkonvertálni egy konvertálóval ogg-re , utána meg csak úgy simán átmásolni a mód mappába .
    gombok kezelési útmutatója , úgy működik hogy egyszerre kell lenyomni a két gombot , de ne hosszan ! ! !

jobb CTRL és R Radio bekapcsolás
    jobb CTRL és Numpad 0 Kis Súgó ablak elrejtése
    jobb CTRL és Numpad 2 hangerő csökkenés
    jobb CTRL és Numpad 8 hangerő növelése
    jobb CTRL és Numpad 4 Előző szám
    jobb CTRL és Numpad 6 Következő szám
    jobb CTRL és Numpad 5 Szünet / Folytatás
    jobb CTRL és Numpad 9 Ismétlés mód megváltoztatása (sorozat, külön-külön, véletlenszerű)
  • gabby13
    Feltelepítettem a zenés kieget. De viszont beszállok a traktorba és hogy hozom elő a rádiót? Mert automatikusan nem hozza be nekem.
  • rarma
    Küldtem neked privi üzit !
  • gabby13
    #10588 as kiírásom már tártalan , lejebb olvastam és megláttam. Bocs
  • gabby13
    Csak töltsd le az #10561 es hozzászólásnál az Download this file as a self installing EXE fájt. És ha lejött csak kattints rá 2 szer. És fel telepíti
    És mikor belépsz játékba akkor ott lesz ahogy a képen is láthatod lejebb a fórumon.
  • gabby13
    Igen . néztem de ezt csak feltelepíteni kellett. És játékba mit kell csinálni?
  • bakter985
    hali
    azt szeretném kérdezni hogy esetleg valami kiegészítés van e arra vonatkozóan,hogy aratás közben a kombájnok egymás után menjenek és a forduláskor ne akadályozzák egymást,valamint azt hogy lehet megoldani hogy ha egy kombájnak aratás közben megjelenik a mag tárolási szintje jobbról fent a monitoron,akor ha abból vásárolok még pár darabot akkor ne ugyan azon a soron legyen mind a három,hogy külön-külön lássam mindnek a szintjét?remélem értitek mit szeretnék kérdezni,a válaszokat köszönöm előre is.üdv
  • krisztián1998
    ezt a módot hogy raktad bele vagy zenét hogy lehet beletenni?
  • boky84
    én winamppal nyomom játék közben

• rarma
    Így néz ki

• rarma
    Kiprobáltam a simulatorba a radio módot , és működik , így legalább zenét is tudok hallgatni munka közben , amit átkonvertáltam ogg-be.
  • joceruza
    Nézted? #10561
  • Ben66
    kösz
  • rarma
    Az elöző kérdésem már tárgytalan , mert megtaláltam közben hova kell tenni .
  • rarma
    Valaki tudja hova kell tenni egy olyan zöldség - gyümölcs pack-ot ,
    ahol kicsomagolva a rar-ból mindegyik mappájában van egy i3d fájl és egy png kép .
  • gabby13
    lsportal.hu-n találtam ezt Big ModPack by WladekBF3 a Módok/Modok-nál!. Ha esetleg be akarom tenni akkor hova kell bemásolnom a rar fájlt?
  • boky84
    LSUK
    MODHOSTER.DE
    GAMEFARM:HU
    LS PORTAL
    meg még kb 100 másik
  • gabby13
    Látom csak fel kell telepíteni, és hogyan működik?
  • gabby13
    Hát majd akkor rákeresek , csak az a gond hogy nem vagyok angolos és így nehezebb lesz a dolgom, De azért köszi
  • Ben66
    kösz nem nekem kell,haveromnak,de sehol se talál egy normális oldalt ahonnan ne tudná tölteni
  • joceruza
    Az király!
  • Rikcsoo
    Idén nyáron ahova megyek dolgozni ott van egy 770-es Lexion
  • marko37
    minden vicc nélkül
  • joceruza
    Hát persze! Csak neked!
    LS 2011
  • Ben66
    Szevasztok
    Tudnátok ajánlani egy ingyenes letöltő oldalt,ahonnan le lehet tölteni az LS 2011et??
  • joceruza
    Nem így van?
  • marko37
  • joceruza
    Csak azért érdeklődtem mert a Házigarázdánk nagyon integet.
    Amúgy meg nagyon nem tud érdekelni mert ezek a "Magyar" mapok olyanok mintha egy tükrön mászkálna az ember. Két döccenő van,azis azért mert nem lett rendesen egyberakva a két út-objekt....
  • marko37
    Készülőben kb mint a luca széke
  • marko37
    nekem megvan nekedodaadom
  • joceruza
    A Tiszaluc az viájpí? (csak érdeklődöm, NEM KELL)
  • gogabi79
  • joceruza
    Szerintem ILYESMIT keresel.
  • robidj
    mtz820/traktorosbence neked meg van a tiszaluc mapp ??
  • boky84
    igaz
  • marko37
    jelentettem a modernek 1 kis finom üzivel vissza írta hogy angolul írjak válaszoltam neki én magyar vagyok használd te is a google translatét
  • boky84
    nyugi én már délelőtt szétröhögtem az agyam

na szóval szégyen!!! DE legalább 2 dolog elképzelhető, hogy: vannak női modderek vagy BUZIK (szerintem a második mert ilyet csak valami köcsögduda csinálhat)

aki nem érti hogy mi a bajunk annak itt egy kép:

• marko37
    bedurrant az agyam mikor megláttam és nem engedélyezi a hozzászólást