Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kovács Tamás
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
vki nem tudja hogy mi lehet a baja a hamachinak újraletöltötem meg újra telepítetem is és ki írja azt hogy a közvetítõ szerver eleutasította a kapcsolódási igényt
légyszíves segítsetek ! Elõre is köszönöm
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Pl. ez:
aki tudja hogy mit akar csinálni az megcsinálja
én még mindig a beleuchtung-gal szenvedek
a lexion-ba sikerült betennem mûkszik is frankón
de azóta egy sem sikerült
majd gyakorlom még
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Viszont rühellem a spot-os sárga villogót, meg a külön állítható karokat, ferdefelhordókat. Így ezeket ki is veszem, ami meg kell bele is rakom... 😊
a féklámpa index rész az nekem tetszik benne
a nyitható ajtó, poroló kerék, koszolódó, 1000 millió funkció, körbe körbe arasson, azért már én se vagyok oda
nekem pl egyik gépem se koszolódik mert kivettem belõle ezt a megoldást
féklámpa index viszont mindegyikben van
ez a tükrözõdõ textúra meg egyenesen a halálom de hál istennek már ezt is el lehet tüntetni
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
mit kellett volna máshogy alkalmazni
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
1 olyan modot mutass ami 100%-ban megegyezik a valósággal
maga a játék se 100-as
pl: beesik az esõ a hangárokba??
ha kocka hát kocka
majd belejön rendesen a szerkesztésebe
de van egy jobb ötletem
csináld meg te is ezt a gépet
nem kell in-game-elni csak szerkeszd meg így folyamatában
ne offolj
tanítsd hogy kell jól megszerkeszteni, kialakítani
hogyan kell jól használni a programot
- Minden tiszteletem azoknak akik különbözõ modokat, jármûveket, eszközöket építenek, szerkesztenek. De!
Marha szép és jó, hogy mûködik az irányjelzõ, elakadásjelzõ, nyílnak az ablakok, mûködnek és állíthatóak a visszapillantó tükrök. De ezeknek a játék szempontjából semmi, de semmi értelme nincsen. Annál inkább lenne az állítható sebességtartásnak, annak, hogy a gép egyenesen menjen, multifruitos legyen, illetve kompatibilis legyen más jármûvekkel.
Nem mondom, nagyon frankó ha nyomot hagy a gép az aszfalton, füstöt ereget, stb, de az igazi játékélményt nem ezek adják. Mosható a gép? Minek? Persze, valósághû ha koszolódik....
Vagy például épített valaki egy kombájnt, ami csak akkor lehetett aratásra bírni ha elõtte vagy 15 dolgot beállítottál, bekapcsoltál. Ez érdekes, de talán nem ebbe a játékba való.
Szerintetek mennyire realisztikus, hogy egy traktor üzemanyagtartálya 800-1000 liter?
Ugyanakkor többnyire az autopilot képtelen egy egyenes vonal mentén végigmenni a földeken. Ha nincs felügyelve, össze vissza kezdenek aratni. Inkább itt kellene fejleszteni a gépeket!
csak így tovább
szerintem nagyon jó irányba halad a gépsárkány <#eljen>#eljen><#pias>#pias>

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros