23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
kisspeter1979 #10635 Letöltöttem ezt a tandem trailert, és hiányzik belőle a modDesc.xml file. Lehet, hogy ez okozza a hibát!
Mert a modDesc.xml tartalmazza többek közt a gép árát, multiplayer képes-e, stb.! -
viktor2012 #10634 köszönöm hogy szoltál -
kisspeter1979 #10633 Én még nem találkoztam olyan térképpel, de ha jól tudom "csak" 15 növényt lehet 1 térképre tenni.
Ha tévednék, akkor bocsi.
A gamefarm.hu-n elég jól le van írva hogyan kell növényeket betenni.
Ha van kedvenc térképed, tedd bele a növényeket, csak azt ne felejtsd el, hogy az eladó helyekre is be kell írni a növények nevét és az eladási árát! Különben hiába termeled meg, nem fogod tudni eladni őket! -
viktor2012 #10632 bocs de nem az a map
-
rarma #10631 Nincs egy olyan map már elkészítve valahol , ahol ez a plusz 22 db új növény és gyümölcs már benne van ?
ezt
-
#10630 Bocsánat! Valamiért lemaradt a link.
Köszönöm a segítséget!
Tandem trailer -
viktor2012 #10629 bocsánat de nem a télt -
viktor2012 #10628 sziasztok
megtudná valaki mondani hogy hol birom letölteni a Muddy map-ot -
-
Zsolt7411 #10626 Sziasztok
valaki nem tudna belinkelni egy 3 vagy max 4 méteres koszolódós vetőgépet?
Előre is köszönöm. -
#10625 be linkelnéd? -
#10624 Valaki meg tudná nézni, hogy az alábbi trailer (amit egy német map-on találtam), bemásolva a mods mappába, miért nem jelenik meg a játékban?
Ez egy féltótkocsi ami 50 köbméteres és sorolható is. Szinte mindenféle gabonát tud szállítani, 3 irányba billent.
Köszönöm a segítséget!
Tandem trailer -
#10623 Válaszként azt tudom mondani, nézd meg a GameFarm oldalon a cikkeket! -
body85 #10622 Valaki megtudná mondani nekem, hogy hogyan lehet új növényeket ülteteni? (visszább is olvasgattam, de nem találtam) -
#10621 Ki raktam ide a Gamefarm.hu oldalnak a Bennerét igy,nem kell senkinek megkeresni,csak rákattintania,és bármi kérdése van ottis felteheti,vagy valami érdekes cikk után szeretne kutatni stb. -
#10620 Gondolom,észre vetted,hogy akár keresztül is mennek a tehenek az istálon is,vagy keritésen,vagy bármin. -
rarma #10619 Köszi a segítséget , de akkor minek a játékban a fedet istálló ha nem mennek be oda ?. -
#10618 További leírások ide kattintva kérhetőek!
Amit tudok megteszek! -
#10617 Megjelent az ES Limiter berakásához a cikk! :) -
meg is kerestem neked azta videót,a tehénterelgetésröl. -
#10615 Egy videon láttam hogy az élö tehened ami van a játékba,azt a fejömasinába,karámba kell terelni.Az annak oda terelés aza te feladatod.Fejögép az automatikusan müködik,annyit látsz majd hogy amint a tehén bemegy az ajto rácsukodik. -
rarma #10614 Hogyan tudnám a teheneket a legelőről az istállóba bevinni ?
És a fejőgépet használni ? -
rarma #10613 Nagyon szuper lett , gratula ! -
#10612 Claas Lexion 750 és 770 GameFarm verzió!!
Cris von Bone jóvoltából elkészült a Gamefarm változata is az SFM-Modding team által kiadott Lexion-nak!
AP, kerék tipusa változtatható, további infó és letöltés:
http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=9&view=viewdownload&catid=258&cid=1438
-
#10611 AJÁNLOM FIGYELMEDBE! -
rokshow #10610 Köszi szépen, de az pontosan mit is jelent???
-
rarma #10609 Hát lefordítottam a webforditóval : webfordító
Ő azt írja hogy : rossz kiutalás -
rokshow #10608 SZiasztok! Segítsetek már légyszi!!! Ez mit jelent??? bad allocation!!!!!!! játszok és magától kilép a játékból :( !!!!!!! -
#10607 Olyan mod nincs, hogy berakod a modsz mapába és minden traktoron működni fog a visszapillantó, viszont van egy két traktor amin pl.:
http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=9&view=viewdownload&catid=221&cid=1430
http://gamefarm.hu/index.php?option=com_jdownloads&Itemid=9&view=viewdownload&catid=234&cid=1222 -
rarma #10606 Van Farming simulator 2011 -nek olyan módja ,
ahol rendesen megjeleníti a visszapillantó tükröket ?. -
#10605 Ha bárkinek,bármi,kérdése van a Gamefarm.hu oldalon is felteheti.a segitség kérő topikban:). -
kiscékus #10604 Nagyon köszönöm látom itt még vannak fasza emberek! -
#10603 Az ajtókhoz meg ablakokhoz, meg a motorháztetőhöz, úgy kell megcsinálni magát a modellt, hogy azok külön legyenek, így az ha egyben van szinte kivitelezhetetlen, mert magát a modellt kell átszerkeszteni modellező programban. ES Limitert segítek berakni, holnap a gamefarm.hu oldalon találsz róla egy cikket! :) -
#10602 Az a baj ilyen személy nem létezik sajnos -
kiscékus #10601 És eseteg nem tudtok aki csinál gépeket ha megkéri valaki?
Bár szerintem nincs de azért mégis ojan gép aszem hogy nincs amit szertnék kérni !
Ha esetleg tudtok ojan személy aki szivesen csinál másnak modot akk létszi szoljaok! -
#10600 Ez igy igaz ahogy Endru irta! -
kiscékus #10599 Oke de az Es limitert hogyan kell? -
#10598 Ebben nem fog neked segíteni senki, max. az eslimiter berakásában mert az még megoldható de a többi nem egyszerű. Szerintem ha nem úgy van modellezve az a traki akkor nem lehet animálni rajta az ajtó, motorháztetőt, stb... -
kiscékus #10597 Sziasztok!Egy olyan segítséget szeretnék kérni leszedtem egy traktor még LS2009 ben volt valaki áttette régebben áttette LS2011 be de nem nagyon érdekes vele dolgozni mivel nincs rajta semmi igy hát ugy döntöttem hogy segitséget kérek és megcsinálom!Arról volna szó hogy hogyan tudom megcsinálni azt hogy egy traktoron nyiljon:ajtó,ablak,motorháztetö, és végül hogyan kell betenni az ES Limite módot ha valaki segitene nagyon megköszönném és meg is jutalmaznám avval a géppel amin sikerül elvégeznem ezeket.
létszives segitsetek egy kezdönek tinektek is elmagyarázták biztos nem jöttetek rá magtoktól! -
rarma #10596 Köszi a segítséget !