23843
  • ekepista
    sziasztok honan tudok afarming szimulátorhoz traktorokat leszedni asegítséget előre is köszönöm
  • boky84
    kukorica sorokba rendezése

asszem ezt hiányoltad cimbora

nem magyarul van de sok sikert hozzá

és csinálj előtte biztonsági mentést
  • rarma
    Nagyon köszönöm neked a segítséged ! !
  • talloli
    Köszönöm a választ!
    Valóban vannak adatok a map XML-jében a Tandem Trailer-hez. (is).
    Ügyes vagy, hogy megtaláltad!
    De még mindig nem értek a modellezéshez, ezért továbbra sem tudom összehozni.
    Sajnos nem akad vállalkozó szellemű hozzáértő aki ezt meg akarná csinálni nekünk! :-(
  • roby2011
    még 1 dolog hogy lehet soros kukoricát csinálni?
  • traktorosbence
    Hello!
    Valaki tudna nekem olyan vizet belinkelni amit a mapba lehet betenni.
    És még hogy hova tegyem?El. kösz!
  • roby2011
    a giants editionban a térképen hogy lehet beállítani hogy hol legyenek a tehenek?
  • traktorosbence
    Szerintem nem lehet.
    Csak úgy szerintem, hogy átrakós pótba engeded a silót és annak a pótnak van az elején egy cső, és azt ki kell nyitni(mint a kombájnoknál) és már engedheted a másik pótba.
    És itt is egy pót:-->Letöltés<--

Remélem segítettem!:))))))))
  • traktorosbence
    Kösz!!!!!!!
  • gogabi79
    üres map
  • nono28
    John Deere 5830 silózónak a pótjából hogy lehet átrakni a silót egy másik pótkocsiba?
  • traktorosbence
    Hello!
    Tudnátok belinkelni egy sima mapot?
    Kösz el.!!!!!!!
  • kisspeter1979
    Nézzél szét itt:

multifruitos mapok

Itt találsz néhány sok növényes térképet. Néhányban csak 3-4 növény van pluszban, de van olyan is amelyikben 15 növény is van.
  • rarma
    Na ez a növény és gyümölcs berakása a telepítésbe , úgy látszik ez nem az én világom .
    Lehetne egyszerűbb megoldása is ennek a módook betételével .
    Így meg hogy kb van 4 alap termény a játékban, egy idő után uncsi lesz , maga a játék is .
  • joceruza
    Szerintem nem kell a bocikkal foglalkozni! Adj nekik kaját és a többi megy magától. A PDA-n nyomon tudod követni hogy mennyi tejet adnak,de azzal sem kell foglalkozni mert jön a tejesautó és elviszi magától. Nagyon kevés olyan map van ahol manuális a tejhordás.
    A képekről meg annyit hogy rengeteg olyan map van ahol van istálló de a tehenek csak "díszek". Ott csak az etetés miatt van így megcsinálva. Azoknál nem mozog,nem bőg,nem csinál semmit a boci,csak van. Sokszor találkoztam már ilyen megoldással.
    Csak etesd őket és tedd el a lóvét amit a tej után kapsz! Ennyi!
  • zsoltfireman
    Nagyon jó a kérdés! Nálam is probléma van! Pedig nagy kedvencem a Volvo BM,az árnyékában nőttem fel!
  • Ben66
    Helló.
    Lehet majd játszani a mapodon????
  • rarma
    Tudja valaki , hogy befolyásolhatja e a v2.2 patch , a bm volvo homlokrakodóját ?
  • zsoltfireman
    Tudtok ajánlani nekem a sim-hez kormányt?
    Szeretnék venni,de nem tudom milyet érdemes,persze ne túl drága és buszkormány méretű legyen...
  • kisspeter1979
    Talloli!

Letöltöttem a térképet!

A térkép modDesc.xml fájljában van a tandem trailer adata beillesztve. Onnan kéne valahogyan kimásolni és akkor már sztem működne a dolog.
  • zsoltfireman
    Köszi!
    Ment válasz!
  • Chris von Bone
    Ne tévesszen meg a kép, amiket láttál, mert azok nem a játék gyári tehenei, hanem tehén objektumok a pályán, vagyis azok nem mozognak, semmit sem csinálnak, csak ott vannak. Van aki ezt szereti. (Vagy nem tudja megcsinálni, hogy a gyári legyen a mapon)
  • kiscékus
    Nagyon köszönöm és nagyon tetszik az oldal!
  • viktor2012
    sziasztok a New Holland TM175 és TM190 csomag-nál mivel kell begyujtani a rtaktort?????????
  • rarma
    Szia gabby13 !

Azt tudtam én is hogy van ilyen füttyentős gomb , a beállítások közt , le is fordítottam , nekem azt írja erre
    állat elrisztás . Szoktam néha szórakozni ezzel , ha többször egymás után nyomogatod mindig máshogy jön ki a hang , az meg egy kicsit humorosan is szól.
    Probáltam terelgetni de sehogy nem megy odébb , nemhogy még az istálló szerűségbe, de még a fejőgéphez se megy , akár hogy szaladgálok körülötte , és még pláne ha némelyik le van feküdve .
    Azért is kérdeztem rá itt a topic-ban , mert sok képen és videón láttam hogy bent vannak a istállóba sorrendbe, és traktoral mellette adod nekik a takarmányt .
  • viktor2012
    Köszönöm a map-ot
  • rarma
    Szia Zsoltifireman !

Írtam neked privátba , nézd meg ! !
  • gogabi79
    szia!nézzél szét a Gamefarmon is találsz azért.
  • zsoltfireman
    Sziasztok!

Még új vagyok az LS2011-ben,ezért szeretném megtudni,hogy miként lehet új MAP-okat behelyezni,ill.használni a sim-be?
    Mindjárt itt van néhány gyönyörű magyar map amiről képeket közöltetek...
    Ezek a magyar mao-ok elérhetők valahol?

Üdv!
    Zsolt
  • marko37
    ááá megvan bocs
  • marko37
    Fiuk a rádió módot hol vagy hogy kell kitörölni?
  • gabby13
    Helo. láttam te is a tehenekkel vagy gondba, én már rájöttem hogy ha megnyomod azt hiszem az end gombot akkor oda fütyül a tehénnek és így kell terelgetni, hol jobb hol bal oldalról kell rá fütyülni.
  • gabby13
    Aha értem azt szedtem le . Köszi a választ és bocs hogy csak most válaszolok.
  • Tescobetyár
    Szép estét mindenkinek...

• traktorosbence
    Kis Falu map v2
  • talloli
    A Herzberger_LandMap_by_Hewaaa nevű map-ból vettem ki, de sajnos abban nem találom a modDesc.xml-jét. Sajnos még nem vagyok olyan jártas a gépszerkesztésben / modellezésben, hogy pótolni tudjam.
    Talán a leg praktikusabb pótkocsi amivel eddig találkoztam. Hibátlanul működik, gyakorlatilag akát hány darab kapcsolható egymás után, és nagy a szállítási kapacitása is (50 köbméter). Ez a mérete miatt reálisnak is néz ki!
    Ha valaki tudna ezen javítani nagyra értékelnénk!
    Herzberger Land Map
  • viktor2012
    POLAND TRAILER PACK
  • viktor2012
    szépestét kivánok azoknak akik regiszráltak a GAME FARM.ra
  • viktor2012
    probáljátok ki a GAMEMODING.COM-ot egy kattintás és tölti a mod-ot
  • viktor2012
    sziasztok birnátok adni egy kiseb map-ot??