23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
ekepista #10676 sziasztok honan tudok afarming szimulátorhoz traktorokat leszedni asegítséget előre is köszönöm -
#10675 kukorica sorokba rendezése
asszem ezt hiányoltad cimbora
nem magyarul van de sok sikert hozzá
és csinálj előtte biztonsági mentést -
rarma #10674 Nagyon köszönöm neked a segítséged ! ! -
#10673 Köszönöm a választ!
Valóban vannak adatok a map XML-jében a Tandem Trailer-hez. (is).
Ügyes vagy, hogy megtaláltad!
De még mindig nem értek a modellezéshez, ezért továbbra sem tudom összehozni.
Sajnos nem akad vállalkozó szellemű hozzáértő aki ezt meg akarná csinálni nekünk! :-( -
roby2011 #10672 még 1 dolog hogy lehet soros kukoricát csinálni? -
#10670 Hello!
Valaki tudna nekem olyan vizet belinkelni amit a mapba lehet betenni.
És még hogy hova tegyem?El. kösz! -
roby2011 #10669 a giants editionban a térképen hogy lehet beállítani hogy hol legyenek a tehenek? -
#10668 Szerintem nem lehet.
Csak úgy szerintem, hogy átrakós pótba engeded a silót és annak a pótnak van az elején egy cső, és azt ki kell nyitni(mint a kombájnoknál) és már engedheted a másik pótba.
És itt is egy pót:-->Letöltés<--
Remélem segítettem!:)))))))) -
#10667 Kösz!!!!!!! -
#10666 üres map -
nono28 #10665 John Deere 5830 silózónak a pótjából hogy lehet átrakni a silót egy másik pótkocsiba? -
#10664 Hello!
Tudnátok belinkelni egy sima mapot?
Kösz el.!!!!!!! -
kisspeter1979 #10663 Nézzél szét itt:
multifruitos mapok
Itt találsz néhány sok növényes térképet. Néhányban csak 3-4 növény van pluszban, de van olyan is amelyikben 15 növény is van. -
rarma #10662 Na ez a növény és gyümölcs berakása a telepítésbe , úgy látszik ez nem az én világom .
Lehetne egyszerűbb megoldása is ennek a módook betételével .
Így meg hogy kb van 4 alap termény a játékban, egy idő után uncsi lesz , maga a játék is . -
#10661 Szerintem nem kell a bocikkal foglalkozni! Adj nekik kaját és a többi megy magától. A PDA-n nyomon tudod követni hogy mennyi tejet adnak,de azzal sem kell foglalkozni mert jön a tejesautó és elviszi magától. Nagyon kevés olyan map van ahol manuális a tejhordás.
A képekről meg annyit hogy rengeteg olyan map van ahol van istálló de a tehenek csak "díszek". Ott csak az etetés miatt van így megcsinálva. Azoknál nem mozog,nem bőg,nem csinál semmit a boci,csak van. Sokszor találkoztam már ilyen megoldással.
Csak etesd őket és tedd el a lóvét amit a tej után kapsz! Ennyi! -
#10660 Nagyon jó a kérdés! Nálam is probléma van! Pedig nagy kedvencem a Volvo BM,az árnyékában nőttem fel! -
Ben66 #10659 Helló.
Lehet majd játszani a mapodon???? -
rarma #10658 Tudja valaki , hogy befolyásolhatja e a v2.2 patch , a bm volvo homlokrakodóját ? -
#10657 Tudtok ajánlani nekem a sim-hez kormányt?
Szeretnék venni,de nem tudom milyet érdemes,persze ne túl drága és buszkormány méretű legyen...
-
kisspeter1979 #10656 Talloli!
Letöltöttem a térképet!
A térkép modDesc.xml fájljában van a tandem trailer adata beillesztve. Onnan kéne valahogyan kimásolni és akkor már sztem működne a dolog. -
#10655 Köszi!
Ment válasz!
-
#10654 Ne tévesszen meg a kép, amiket láttál, mert azok nem a játék gyári tehenei, hanem tehén objektumok a pályán, vagyis azok nem mozognak, semmit sem csinálnak, csak ott vannak. Van aki ezt szereti. (Vagy nem tudja megcsinálni, hogy a gyári legyen a mapon) -
kiscékus #10653 Nagyon köszönöm és nagyon tetszik az oldal! -
viktor2012 #10652 sziasztok a New Holland TM175 és TM190 csomag-nál mivel kell begyujtani a rtaktort????????? -
rarma #10651 Szia gabby13 !
Azt tudtam én is hogy van ilyen füttyentős gomb , a beállítások közt , le is fordítottam , nekem azt írja erre
állat elrisztás . Szoktam néha szórakozni ezzel , ha többször egymás után nyomogatod mindig máshogy jön ki a hang , az meg egy kicsit humorosan is szól.
Probáltam terelgetni de sehogy nem megy odébb , nemhogy még az istálló szerűségbe, de még a fejőgéphez se megy , akár hogy szaladgálok körülötte , és még pláne ha némelyik le van feküdve .
Azért is kérdeztem rá itt a topic-ban , mert sok képen és videón láttam hogy bent vannak a istállóba sorrendbe, és traktoral mellette adod nekik a takarmányt . -
viktor2012 #10650 Köszönöm a map-ot -
rarma #10649 Szia Zsoltifireman !
Írtam neked privátba , nézd meg ! ! -
#10648 szia!nézzél szét a Gamefarmon is találsz azért. -
#10647 Sziasztok!
Még új vagyok az LS2011-ben,ezért szeretném megtudni,hogy miként lehet új MAP-okat behelyezni,ill.használni a sim-be?
Mindjárt itt van néhány gyönyörű magyar map amiről képeket közöltetek...
Ezek a magyar mao-ok elérhetők valahol?
Üdv!
Zsolt -
#10646 ááá megvan bocs -
#10645 Fiuk a rádió módot hol vagy hogy kell kitörölni? -
gabby13 #10644 Helo. láttam te is a tehenekkel vagy gondba, én már rájöttem hogy ha megnyomod azt hiszem az end gombot akkor oda fütyül a tehénnek és így kell terelgetni, hol jobb hol bal oldalról kell rá fütyülni. -
gabby13 #10643 Aha értem azt szedtem le . Köszi a választ és bocs hogy csak most válaszolok. -
#10642 Szép estét mindenkinek...
-
#10641 Kis Falu map v2
-
#10640 A Herzberger_LandMap_by_Hewaaa nevű map-ból vettem ki, de sajnos abban nem találom a modDesc.xml-jét. Sajnos még nem vagyok olyan jártas a gépszerkesztésben / modellezésben, hogy pótolni tudjam.
Talán a leg praktikusabb pótkocsi amivel eddig találkoztam. Hibátlanul működik, gyakorlatilag akát hány darab kapcsolható egymás után, és nagy a szállítási kapacitása is (50 köbméter). Ez a mérete miatt reálisnak is néz ki!
Ha valaki tudna ezen javítani nagyra értékelnénk!
Herzberger Land Map
-
viktor2012 #10639 POLAND TRAILER PACK -
viktor2012 #10638 szépestét kivánok azoknak akik regiszráltak a GAME FARM.ra -
viktor2012 #10637 probáljátok ki a GAMEMODING.COM-ot egy kattintás és tölti a mod-ot -
viktor2012 #10636 sziasztok birnátok adni egy kiseb map-ot??