Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Egy esetben láttam olyat, hogy egy nagy pótkocsi textúrája billentéskor átment a felette lévő tetőn 😊
Tegnap meg is vettem, most meg már alig várom hogy játszhassam.
A mapok szerintem tök jók, a váltó és a hangok kifejezetten tetszenek és a földek új textúrája is valóságosabb képet ad. Az átdolgozott AI is sokat fog segíteni azoknak akik inkább egyedül játszanak. A Giants azt ígérte hogy ezen még dolgoznak, de jelen formájában is használhatónak tűnik. Nem tud annyit mint egy CoursePlay, vagy AutoDrive, de összességében egyszerűbb.
Láttam egy multiplayer gameplayt is. Ami feltűnt, hogy nagyon gyorsan szinkronizál játékos belépésekor, és stabilan fut.
Szerintem ebben a játékban rengeteg szórakoztató játékóra van, ezért megéri annak aki szereti a stílust.
Összességében nagyon tetszik. A 40 Euro-s ár szerintem rendben van, a Season1 drága, de aki szerelmese ennek a műfajnak, annak kötelező darab szerintem.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Ja amúgy a hangok tetszenek nekem is.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.19. 20:28:03
Most megyek iszok egy-két páleszt... aztán sztem megveszem 😄
Amit Serko linket annak ez a címe: I Think This is THE MOST REALISTIC Simulator They Ever Made FARMING SIMULATOR 22.
Ezen mondjuk felhúztam a szemöldököm 😄
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.19. 18:07:24
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.19. 17:59:39
https://www.youtube.com/watch?v=4VLWViFnNbI
élen is rövidnadrágba járnak majd az emberek?<#hehe>#hehe>
Gondolom már mindenkinek olyan jól megy hogy RTX gpu-val tolja az FS-t....<#fejvakaras>#fejvakaras>
Game play vidi....<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.17. 16:48:10
Forever>***eta32***
Ezzel mindannyian kiegyeznénk, ha nem látnánk a képeket, infókat 😄
Azért kérnek dupla pénzt a játékért mert modokból összeollózott játékot sóznak ránk már évek óta...
Ja kérem ehhez idő kell mire kiforrja magát....
Mint már korábban írtam is egyszerűen lusták kreativitás egyenlő a nagy nullával,meg kell nézni az Amcsi mapot,
A 3. map a 19-ből átkonvertált, még a francia olyan amilyen ,de láttam nem rég egy vidit ahol összehasonlították a korábbi mapal ami az fs 19-ben volt ,rengeteg hasonlóság volt minden téren...ennyi nem több amit tudnak és akarnak...ja legyen sok bevétel a lehető legkisebb erőfeszítés mellett...
Kár ezen háborogni ez már csak ilyen ,én elfogadtam olyannak amilyen,mást úgy sem tudok csinálni....
Max 1 év múlva megunom és dobom a többi közé...ahogy eddig is történt....
Persze jönnek a mod mapok azok majd talán hoznak valami életet bele de sokat már nem várok....
A nyáron eddig sem szimeztem ,egyik szimmel sem....így addig meg kitart.....jövő ősz meg még nagyon messze van....<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
bár itt lehúzzuk előre aztán lehet qrva jó lesz 😊
A modderek elég jól megcsinálták már korábban,de ezeknek csak nem sikerült bele integrálniuk normálisan a játékban.
Ez kb fél év múlva mikor már kb 4 pecs lesz a játékhoz fog úgy működni ahogy annak a megjelenéskor kellene.
Nem véletlen írták várják a vissza jelzéseket.<#falbav>#falbav>
Arra jó lesz hogy majd a modderek jól és sokoldalúbban megcsinálják,idővel...
De a semminél több lesz, a többnél meg kevesebb<#hehe>#hehe>
De legalább foglalkoztak vele,
Mondjuk ha nem fél évvel ezelőtt álltak volna neki komolyabban akkor talán minden elkészül időre és jól....
Forever>***eta32***
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.16. 17:06:10
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.16. 16:28:13
Kb az összes lehetséges alkalommal 😄
Tulajdonképpen feltalálták a course playt megint, ami már faszán működik és most tálalják mint nagy újdonság 😄 De legalább működne is jól és nem kellene külön programot alkalmazni ehhez és nem lenne suta az AI. Meg kérdés, hogy a későbbi modos pályákra is alkalmas lesz-e olyan földeken aminek a szélei nem egyenletesek. Ha már beépítik akkor minimum működjön a bálázás, rendfelszedés, permetezés stb. Nagy segítség lenne főleg úgy ha már az évszakok is bekavarnak és "szorít" az idő több földnél a munkáknál.
nagy kérdés hogy fog ez működni 😄 illetve amig aratok,odajön e a kombájn mellé felszedni a cuccot,aztán ha elérte pl a 80 százalék kapacitást akkor elhúz a farmra leürít és jön vissza...mert courseplay képes erre...ne adj isten átrakoval lerak a föld mellé kamionra ami elhúz üriteni 😄
na most kicsit izgatott vagyok,bár szinte biztos vagyok benne hogy alap dolgokon kívül nem fog tudni ilyet 😄
gondolom bálázásról meg ne is álmodjak. ja és hányszor fog elakadni a forgalomban ? 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.16. 15:23:03
De közbe meg "beleért a kezded a bilibe"...<#hehe>#hehe>
Forever>***eta32***
Nyilván valami plusz költséggel jár ,de nem ekkorával,na meg hol érdekli ez a vásárlót .
Mikor megint csak majd ugyan azt kapjuk mint sok sok évvel ezelőtt .
Persze itt a seasons meg ,stb stb...de könyörgöm ezzel azokat etessék akik most vettek kezükbe először FS ..
De mivel ez a réteg lesz az aki többségben van, így megint csak veszik mint a cukrot a hivatalosan modolt FS-t<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Én is sokallom de mivel nálam mind dobozos volt és a megjelenéskor meg is vettem ,a Warezt nálam nem játszott ,nincs 1 sem a gépemen...már meg is rendeltem.
A Giants oldaláról meg lehet majd venni az 1 éves bérletet külön a dobozos mellé ,ez is olyan lesz mint anno a dlc-k,működő képes lesz vele.
Először gondolkodtam hogy megveszem ,de ahogy előttem írtátok ,talán még a készítők sem tudják igazából mi lesz benne ,kb. nagy semmi...
Mert gépekkel tele a padlás,az hogy majd 1 év múlva képünkbe tolnak 1 mapot ....hát<#nemtudom>#nemtudom>
Majd ha látszik mit is kapunk a pénzünkért akkor megveszem ,persze ha lesz benne számomra értelmes tartalom....
Én ahogy látom, a készítők még lustábbak lettek viszont nagyon "éhesek" a dupla ár miatt,ezért van ez az 1 éves bérlet is, kb a következő rész 2024-ben fog megjelenni...saccom szerint...
Miért? mert addig ebből nagyon jól tudnak profitálni,0 befektetés mellett.
Addigra meg megint a modderek tele rakják újításokkal és azt össze lapátolva tolnak a képünkbe egy hivatalosan modolt FS-t ahogy most sincs másként...
Sajna vagy nem ez van ,egyed uralkodók ezen a piacon,nekünk sok választásunk nincs...
Forever>***eta32***
mondjuk akkor megjelenéskor is 6-7 ezer forint volt 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.15. 22:15:10
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.15. 22:12:55
Pack 1: Winter ‘21/’22
Pack 2: Spring 2022
Pack 3: Summer 2022
Expansion: Fall 2022
a pack mint irtam jó eséllyel gép packok,mire a kieg meg map is talán...de 2022 őszére már teli lesz a modhub jobbnál jobb mapokkal és gép modokkal.
persze nem akarom megmondani mire költsd a pénzed,én most igy látom. sőt , én még a játékot is megvárom hogy megjelenik,és nézek youtube gameplayt,mert én erre azt is sokallom. esetleg majd jövőre valami akcióban,addig meg marad a virágbolti,ha nem villantanak valami komolyat még a kövi 1 hétben(mondjuk egy beépített Ai fejlesztés,courseplay módra elég is lenne,de ugye ha ez is benne lenne,már rég teli lenne vele a youtube mint feature...)
és ugye még a havat sem láttuk hogy sikerült official megoldani,mert én bizony szerettem a seasons modot,de havat túrni az valami kínszenvedés volt,és a texturája sem volt szép ahogy torlódott. de valszeg ugyanaz lesz,mert ha ezt is faszán megoldották volna,azzal lenne teli az oldaluk hogy nézd milyen állatul megcsináltuk 😄
szóval röviden,a Te kereseted,szal azt teszel vele amit szeretnél 😊 ez csak egy vélemény tőlem
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.15. 21:32:16
retro pack szintén jó kérdés,hivatalosan talán sosem volt,modként viszont vannak retro gépek. nemtom ps-en modolható e a játék,én pc toltam mindig is
a lemezest lehet ott kapni viszont a seasons pass nincs a kínálatban
én steamen illetve a giants oldalán néztem ott a játék rendelhető a 1 year passal egyben de csak digitálisan,78 ercsi
a játék külön 40 ercsi,a 1 year pass is 40 külön...ami erős főleg hogy játékot már nem kapsz érte csak pár gépet meg pályát.