Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezért szoktam a drágább játékokat virágboltból kipróbálni, aztán ha jó akkor veszem meg
Egy szóval, ez a játék csak árnyéka korábbi önmagának....ennél a 17 is jobb volt sőt....
Még kormival teszek egy próbát,de sokat nem várok tőle.
A fizika a szokásos vagyis nincs .
függőleges falon fel megy minden ,
A terepjáró olyan előre szaltót csinált hogy öröm volt nézni,persze talpra érkezett akár csak a macska<#falbav>
Nos ha farmozni akarok várok ezzel is kb 3 hónapot mint anno a 19-nél, vagy megyek vissza a 19-re.
Nézem keresem a fejlődést alap dolgokba ,mondom alap dolgokban ,de inkább vissza fejlődést látok.
A megjelenése kinézete botrányos a mai technikai világban.
De ez a engine ennyit tud ,ebből már többet nem lehet kihozni,,,,
Ha marad ez a következőnél is akkor kizárt hogy harmadjára is megvegyem.

Forever>***eta32***

Azt mondja "a szűk helyeken való navigálás néha frusztráló". Nos ez pont ilyen frusztráló a valóságban is, sőt...
Tegnap jutott eszembe, hogy az ütközések, (pl. tereptárgynak, vagy más eszköznek, járműnek ütközés) okozhatnának sérülést, amit meg kell javítani. Nem feltétlenül látható sérülésre gondolok, inkább a karbantartási csíkra. Láttam egy videót, amiben egy traktoros szerelvényt letarolt a pályán lévő vonat szerelvény és semmi kárt nem okozott a gépben. Jó lenne ehhez valami mod... vagy van már ilyen?
igen, nem, soha nem létezett ez a lehetőség.
aki eddig nem vette meg ne tegye,egyenlőre rondább mint a 19 akadozik rosszul optimalizált,vagyis katasztrófa...
Max full grafikán is rondább mint a 19 sokkal alacsonyabb beállítások mellet, csak az nem akadozik,mint állat....
Full grafikán használhatatlan 23 fps ,és picit jobb nem szebb a grafika mint magason.
Ennél a 17 is szebb volt és jobban futott...
Most próbálom belőni ugyan olyan beállításra mint a 19-et kivi leszek,de borzalmas ,férc munka.
a GPU nagy részt fél gözön ketyereg,
A CPU ép hogy működik kb 20%
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.22. 15:50:40

Forever>***eta32***

A lemezes verziónál elvárja, hogy a játékhoz benn legyen a lemez, úgy mint régen? Vagy össze lehet kötni a lemezes verziót a Steam-es fiókkal?
Utoljára szerkesztette: Serko, 2021.11.22. 15:40:55
Itt egy teszt a játékról...
Farming Simulator 22 teszt Forrás: Gamekapocs

Forever>***eta32***

Megveszem dobozosban és még 3.5 GB letöltésére kell várnom....<#levele>
Mert a készítők lusták trehányak ,csak a pénz a lényeg,nem véletlen írtam korábban ezt kb. fél év alatt lapátolták össze a modderek munkáiból nagyon leegyszerűsítve....<#action>
Nem mérgelődöm csak a tényeket közlöm....majd ha a játékot is tudom használni,arról is írok....<#kuss>

Forever>***eta32***

Nem tudom a steam-on miért írtak 35GB-ot ....talán így jobban eladható...<#help>
Nálam 26GB-ot foglalt le.
De ebben már az első javítás is benne van....
Ja és ezzel indulna a játék....ahogy a 19 is...viccccc<#zavart2>
Most még várnom kell a letöltésre....<#levele>
A lassú netemmel még talán az idén lejön....de igazából a szerver oldal is alig engedi ....<#idiota>
Changelog
Farming Simulator 22 Update 1.1.1

Initial release (1.1.1)

Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.22. 12:45:50

Forever>***eta32***

Caliph
az kemény 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Vicces hogy 2 dvd lemez van a tokban,de hogy egy 22-es logóra nem futotta,na az már a legalja<#falbav>
A meghajtóban a 19 logóját mutatja.<#wow1><#szomoru1>
Először azt hittem...valamit rosszul csináltam.....
Aztán lehet hogy előtte a 19 volt benn és azt jegyezte meg....<#nemtudom>
Így kellett volna reklámozni is, hogy ez kérem a fs19 DLC-je,nem véletlen hogy a steam is tele van panasszal...
Na feltelepítem azt a kb 13 GB-ot legalább is ennyit mutatott a meghajtó a kettő együtt.
Azt majd kiderül mit is kaptunk dupla pénzért.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.22. 12:20:36

Forever>***eta32***

Anno a videók alapján a 19 sem tűnt bugosnak ,de az volt.
Alap dolgok mint a bga stb nem működtek vagy csak részben....
Akkor új dolgok hgy a rákba működnének a megjelenéskor normálisan...
Mit láttunk eddig? a felszínt... majd ha mélyebben toljuk akkor derülnek ki a turpisságok.
De persze nem legyen igazam...de eddig mindig az volt....<#wink>

Forever>***eta32***

Szinte biztosan nem tud lekövetni az útvonaltervező algoritmus egy dinamikusan változó pályát. Célszerű lesz keresni egy olyan pontot, ahonnan az AI stabilan el tud indulni, illetve ahova biztonsággal meg tud érkezni, és azt érintetlenül hagyni, illetve mindig innen útnak indítani a szerelvényt. Amennyiben új lerakó/felrakó pontot hozunk létre, azt szerintem nem fogja tudni kezelni.
Én azért úgy gondolom, hogy nincs az FS22-ben most olyan sok és jelentős bug (ami az FS19-ben volt) ami játszhatatlanná tenné, legalábbis a videókból ez jött le. Persze előfordulhat, hogy nem tesztelték a dolgokat kell mélységgel 😊 Láttam én is repülő, és földbe szoruló paradicsomos raklapokat... elég vicces volt.
Én már nagyon várom az estét, hogy kipróbálhassam... Mint egy gyerek karácsonykor... Ritkán fordul velem elő ilyen 42 évesen 😊

Kérdés: A dedikált szervereken az idő folyamatosan telik? Akkor is ha nincs fenn játékos?
FrezeR
Na ha ezt sikerül(t) nekik megoldani akkor emelem a kalapom 😄

Szerintem erre a kérdésre még maguk a fejlesztők sem tudják a választ...
Gondolom majd ez is a modderekre marad hogy egy épkézláb és használható dolgot faragjanak belőle...

Forever>***eta32***

Caliph
még arra lennék kíváncsi,ha random farmot építünk,nem azt használjuk amit alapból kapunk,akkor az AI le tudja e kezelni szállítást saját silóból az eladási pontra. és milyen útvonalon teszi,vagy keresztbe megy mindenen át a legközelebbi mapon lévő útra 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

FrezeR
Nekem is holnap hozza, kíváncsi vagyok mi lesz. Remélem ez picivel jobban megfog mint a 19. Csodát nem várok, inkább a modderek munkáját mit hoznak majd ki ebből 😊

FrezeR
Én egy őzet láttam ami átfutott a tavon, traktoron és házakon gond nélkül 😄

Nekem holnap hozza a futár a dobozost...csak mert eddig is mindig az volt...sok videót nem néztem ,felesleges ,főleg így a finisben meg aztán....
Nem tudom holnap mennyi időm lesz,talán inkább este,de ki tudja még.
Na aztán a héten úgy is kiderül mennyire férc munkát kaptunk....
Mondjuk kb fél év alatt összedobált játéktól sokat nem is várok az elején ,főleg a 19 tükrében.
Ha a modderek nem lettek volna az elmúlt 2 évben olyan szorgosak és kreatívan ,még ennyire sem tellett volna a készítőktől....<#fejvakaras>

Forever>***eta32***

Caliph
repülő kövek a földön(amúgy meg egy timesink dolog,remélem kikapcsolható) állatoknak végre nem kell viz ha rendes ólat veszel nekik,ahogy láttam vidiben takaritani sem kell utánuk. teheneknél meg van sokpénzért automata etető rendszeres ól,csak lerakod az összetevőket és magától kikeveri a takarmányt és be is viszi nekik 😄 ja és az említett videókban a malacok rohangálnak át a falon,ki az ólból,aztán vissza stb 😄
az ai azért csinál hülyeséget,a tesztelő videón amit láttam ki volt kapcsolva a forgalom is,gondolom nem véletlenül 😄 ha nem tud megállni akkor körbe körbe megy a célpontnál és hasonlók.
összeségében nekem bejön,de bugok vannak amik a youtube videókban is látszanak...

várok vele sztem pár hónapot,de karácsonyig biztos,most elvagyok a diabloval úgyis 😊
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.21. 19:14:40

FrezeR
Na ki mit lát eddig a videókból?

<#vigyor2><#hehe>

Forever>***eta32***

FrezeR
Persze, hogy lesz már most is látni a videókban a bugokat. De majd javítják, végül is kevés volt a 2 év ezek kiküszöbölésére 😄

A steamen azt írja 35GB hely kell neki
Az első mód mily meglepő a money tool mod....<#wink>
Azért senki ne ringassa abban magát hogy alig lesz benne bug....
Ennek is kell pár hónap mire játszható lesz.....a fs19 márciusra lett olyan ,mint amilyennek tervezték....<#hehe>

Forever>***eta32***

Caliph
hivatalos oldalon 25 GB irnak

Tudja valaki kb. mekkora a helyigénye a játéknak?
JoopZzz
Jó estét!Vissza szívok mindent,amit írtam,mert egész jó így kinézetre,meg ami hibát észrevettem,az nem is hiba
FrezeR
Kétségtelenül nagy segítség lesz ahogy nézem.

Caliph
na ez nekem jó hir,én ezt vártam már régóta...visszafogom magam,megvárom a 22ét,meg nézek holnap egy rakás vidit aztán eldöntöm behúzom e a többi mellé 😊

Én ma több videót néztem, nagyon tetszik. Ha emlékeztek az FS19 megjelenésekor tele volt bugokkal, itt ezt nem tapasztaltam.
Egy esetben láttam olyat, hogy egy nagy pótkocsi textúrája billentéskor átment a felette lévő tetőn 😊
Tegnap meg is vettem, most meg már alig várom hogy játszhassam.
A mapok szerintem tök jók, a váltó és a hangok kifejezetten tetszenek és a földek új textúrája is valóságosabb képet ad. Az átdolgozott AI is sokat fog segíteni azoknak akik inkább egyedül játszanak. A Giants azt ígérte hogy ezen még dolgoznak, de jelen formájában is használhatónak tűnik. Nem tud annyit mint egy CoursePlay, vagy AutoDrive, de összességében egyszerűbb.

Láttam egy multiplayer gameplayt is. Ami feltűnt, hogy nagyon gyorsan szinkronizál játékos belépésekor, és stabilan fut.

Szerintem ebben a játékban rengeteg szórakoztató játékóra van, ezért megéri annak aki szereti a stílust.
Összességében nagyon tetszik. A 40 Euro-s ár szerintem rendben van, a Season1 drága, de aki szerelmese ennek a műfajnak, annak kötelező darab szerintem.
FrezeR
Az előbb néztem meg egy videót erről a tuningolt AI-ról hát így elsőre elég ígéretesnek tűnik. Szépen lehet küldeni a munkásokat a földekre el is mennek oda amit követhetsz a térképen, dolgoznak is, neked csak a célokat kell megadni, ez eddig új megoldás. Mert a courseplay is csak úgy működik, ha odaviszed te magad a gépet (pl kombájn), de itt már ez is megy magától és nem kell az utat előre lefutni, hogy majd azt kövesse. Persze volt beakadás már itt is de ezt kb nem tudják sztem kiküszöbölni 😄 Szóval ez nem rossz eddig.

Caliph
na mik a hirek? tegnap nem volt idő nézni,ma havernak segitettünk költözni most ültem gép elé 😄 de sztem ma se lesz időm videókat nézni,de valaki azért leirhatja mit néz ki belőle 😄

FrezeR
Én nem tudok még magyar srácról aki tolja, persze ettől még lehet.

Sziasztok, tudtok magyar FS22 streamet vagy gameplayt?
FrezeR
Ennyit most én sem adok érte, az alapjáték még belefér.

Azért az a 78 Euro elég húzós, lehet hogy csak az alap játék lesz egyenlőre. Bár ez a játék az amibe mindig elég sok órát beleteszek! Na majd meglátom... Vettem már 20 euros játékot amivel még 5 órát se játszottam 😊
FrezeR
Pálesz nélkül nem is mernéd? 😄

Ja amúgy a hangok tetszenek nekem is.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.19. 20:28:03

Kifejezetten tetszik a John Deer hangja a kultivátorral... Tényleg olyan mint az igazi..
Most megyek iszok egy-két páleszt... aztán sztem megveszem 😄
FrezeR
Amúgy kaphatna a topik egy normális fejlécet, ki tudja ezt megoldani? 😊

FrezeR
Itt a srác egy komoly kormánnyal, váltóval próbálja az új funkciót, mondjuk ez jónak tűnik.

FrezeR
Az összes gép.

Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.19. 18:57:51

FrezeR

FrezeR
Nem ismerem őt, de akkor ügyesen manipulál 😄 Csak akkor hihetően ájuldozzon a videó alatt is 😄

Caliph
raptor szokásos figyelemfelhívó cimképzése 😄 az összes videójának hasonló címet ad,és ki is tömik ingyen játékkal cserébe 😄

FrezeR
Én is ránézek, majd írj mit láttál. 😊

Amit Serko linket annak ez a címe: I Think This is THE MOST REALISTIC Simulator They Ever Made FARMING SIMULATOR 22.

Ezen mondjuk felhúztam a szemöldököm 😄
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.19. 18:07:24

Caliph
nekem nincs meg,és időm sem volt még rendesen megnézni,de a hiresebb fs youtuberek már mind tolják. de hamarosan ránézeka videókra,vacsi után 😊

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.19. 17:59:39

FrezeR
Ne viccelj már, miért? 😄

Hát engem megint megvesznek... pedig elhatároztam magamban, hogy túl drága... de tetszik 😊
LIVE gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=4VLWViFnNbI
FrezeR
És mik a tapasztalatok, überbrutál a játék? 😄 Aki a SAD Gamestől rendelt esetleg, az már tegnap megkapta a kezébe. Persze játszani nem tud vele.

Caliph
youtubeon már az early access gameplayek