23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#22633 még arra lennék kíváncsi,ha random farmot építünk,nem azt használjuk amit alapból kapunk,akkor az AI le tudja e kezelni szállítást saját silóból az eladási pontra. és milyen útvonalon teszi,vagy keresztbe megy mindenen át a legközelebbi mapon lévő útra :D -
#22632 Nekem is holnap hozza, kíváncsi vagyok mi lesz. Remélem ez picivel jobban megfog mint a 19. Csodát nem várok, inkább a modderek munkáját mit hoznak majd ki ebből :) -
#22631 Én egy őzet láttam ami átfutott a tavon, traktoron és házakon gond nélkül :D -
eta32 #22630 Nekem holnap hozza a futár a dobozost...csak mert eddig is mindig az volt...sok videót nem néztem ,felesleges ,főleg így a finisben meg aztán....
Nem tudom holnap mennyi időm lesz,talán inkább este,de ki tudja még.
Na aztán a héten úgy is kiderül mennyire férc munkát kaptunk....
Mondjuk kb fél év alatt összedobált játéktól sokat nem is várok az elején ,főleg a 19 tükrében.
Ha a modderek nem lettek volna az elmúlt 2 évben olyan szorgosak és kreatívan ,még ennyire sem tellett volna a készítőktől.... -
#22629 repülő kövek a földön(amúgy meg egy timesink dolog,remélem kikapcsolható) állatoknak végre nem kell viz ha rendes ólat veszel nekik,ahogy láttam vidiben takaritani sem kell utánuk. teheneknél meg van sokpénzért automata etető rendszeres ól,csak lerakod az összetevőket és magától kikeveri a takarmányt és be is viszi nekik :D ja és az említett videókban a malacok rohangálnak át a falon,ki az ólból,aztán vissza stb :D
az ai azért csinál hülyeséget,a tesztelő videón amit láttam ki volt kapcsolva a forgalom is,gondolom nem véletlenül :D ha nem tud megállni akkor körbe körbe megy a célpontnál és hasonlók.
összeségében nekem bejön,de bugok vannak amik a youtube videókban is látszanak...
várok vele sztem pár hónapot,de karácsonyig biztos,most elvagyok a diabloval úgyis :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.21. 19:14:40 -
#22628 Na ki mit lát eddig a videókból? -
eta32 #22627 -
#22626 Persze, hogy lesz már most is látni a videókban a bugokat. De majd javítják, végül is kevés volt a 2 év ezek kiküszöbölésére :D -
eta32 #22625 A steamen azt írja 35GB hely kell neki
Az első mód mily meglepő a money tool mod....
Azért senki ne ringassa abban magát hogy alig lesz benne bug....
Ennek is kell pár hónap mire játszható lesz.....a fs19 márciusra lett olyan ,mint amilyennek tervezték.... -
#22624 hivatalos oldalon 25 GB irnak -
Serko #22623 Tudja valaki kb. mekkora a helyigénye a játéknak? -
#22622 Jó estét!Vissza szívok mindent,amit írtam,mert egész jó így kinézetre,meg ami hibát észrevettem,az nem is hiba -
#22621 Kétségtelenül nagy segítség lesz ahogy nézem. -
#22620 na ez nekem jó hir,én ezt vártam már régóta...visszafogom magam,megvárom a 22ét,meg nézek holnap egy rakás vidit aztán eldöntöm behúzom e a többi mellé :) -
Serko #22619 Én ma több videót néztem, nagyon tetszik. Ha emlékeztek az FS19 megjelenésekor tele volt bugokkal, itt ezt nem tapasztaltam.
Egy esetben láttam olyat, hogy egy nagy pótkocsi textúrája billentéskor átment a felette lévő tetőn :)
Tegnap meg is vettem, most meg már alig várom hogy játszhassam.
A mapok szerintem tök jók, a váltó és a hangok kifejezetten tetszenek és a földek új textúrája is valóságosabb képet ad. Az átdolgozott AI is sokat fog segíteni azoknak akik inkább egyedül játszanak. A Giants azt ígérte hogy ezen még dolgoznak, de jelen formájában is használhatónak tűnik. Nem tud annyit mint egy CoursePlay, vagy AutoDrive, de összességében egyszerűbb.
Láttam egy multiplayer gameplayt is. Ami feltűnt, hogy nagyon gyorsan szinkronizál játékos belépésekor, és stabilan fut.
Szerintem ebben a játékban rengeteg szórakoztató játékóra van, ezért megéri annak aki szereti a stílust.
Összességében nagyon tetszik. A 40 Euro-s ár szerintem rendben van, a Season1 drága, de aki szerelmese ennek a műfajnak, annak kötelező darab szerintem. -
#22618 Az előbb néztem meg egy videót erről a tuningolt AI-ról hát így elsőre elég ígéretesnek tűnik. Szépen lehet küldeni a munkásokat a földekre el is mennek oda amit követhetsz a térképen, dolgoznak is, neked csak a célokat kell megadni, ez eddig új megoldás. Mert a courseplay is csak úgy működik, ha odaviszed te magad a gépet (pl kombájn), de itt már ez is megy magától és nem kell az utat előre lefutni, hogy majd azt kövesse. Persze volt beakadás már itt is de ezt kb nem tudják sztem kiküszöbölni :D Szóval ez nem rossz eddig. -
#22617 na mik a hirek? tegnap nem volt idő nézni,ma havernak segitettünk költözni most ültem gép elé :D de sztem ma se lesz időm videókat nézni,de valaki azért leirhatja mit néz ki belőle :D -
#22616 Én nem tudok még magyar srácról aki tolja, persze ettől még lehet. -
Serko #22615 Sziasztok, tudtok magyar FS22 streamet vagy gameplayt? -
#22614 Ennyit most én sem adok érte, az alapjáték még belefér. -
Serko #22613 Azért az a 78 Euro elég húzós, lehet hogy csak az alap játék lesz egyenlőre. Bár ez a játék az amibe mindig elég sok órát beleteszek! Na majd meglátom... Vettem már 20 euros játékot amivel még 5 órát se játszottam :) -
#22612 Pálesz nélkül nem is mernéd? :D
Ja amúgy a hangok tetszenek nekem is.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.19. 20:28:03 -
Serko #22611 Kifejezetten tetszik a John Deer hangja a kultivátorral... Tényleg olyan mint az igazi..
Most megyek iszok egy-két páleszt... aztán sztem megveszem :D -
#22610 Amúgy kaphatna a topik egy normális fejlécet, ki tudja ezt megoldani? :) -
#22609 Itt a srác egy komoly kormánnyal, váltóval próbálja az új funkciót, mondjuk ez jónak tűnik.
-
#22608 Az összes gép.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.19. 18:57:51 -
#22607 -
#22606 Nem ismerem őt, de akkor ügyesen manipulál :D Csak akkor hihetően ájuldozzon a videó alatt is :D -
#22605 raptor szokásos figyelemfelhívó cimképzése :D az összes videójának hasonló címet ad,és ki is tömik ingyen játékkal cserébe :D -
#22604 Én is ránézek, majd írj mit láttál. :)
Amit Serko linket annak ez a címe: I Think This is THE MOST REALISTIC Simulator They Ever Made FARMING SIMULATOR 22.
Ezen mondjuk felhúztam a szemöldököm :D
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.19. 18:07:24 -
#22603 nekem nincs meg,és időm sem volt még rendesen megnézni,de a hiresebb fs youtuberek már mind tolják. de hamarosan ránézeka videókra,vacsi után :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.19. 17:59:39 -
#22602 Ne viccelj már, miért? :D -
Serko #22601 Hát engem megint megvesznek... pedig elhatároztam magamban, hogy túl drága... de tetszik :) -
Serko #22600 LIVE gameplay
https://www.youtube.com/watch?v=4VLWViFnNbI -
#22599 És mik a tapasztalatok, überbrutál a játék? :D Aki a SAD Gamestől rendelt esetleg, az már tegnap megkapta a kezébe. Persze játszani nem tud vele. -
#22598 youtubeon már az early access gameplayek -
Balázs 17 #22597 amúgy ha már ennyire mutogatják állandóan, hogy mennyire szép a map stb. a városiakan is doglozhattak volna + simán tehettek be volna interakciókat is néhány épülethez vagy bármit, mert akkor lenne értelme felfedezni a területet :)
élen is rövidnadrágba járnak majd az emberek? -
eta32 #22596 Nvidia DLSS and DLAA coming to Farming Simulator 22 (at launch!)
Gondolom már mindenkinek olyan jól megy hogy RTX gpu-val tolja az FS-t....
Game play vidi....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.17. 16:48:10 -
#22595 A játék 60, de megkockáztatom 70 százaléka ugyan az évek óta. Kicsit reszelnek a grafikán beleraknak modokat amit az előző évben elkészítettek páran aztán megy a hüledezés. Szerintem főleg a gyerekek vagy fiatalabbak esetleg az újoncok hüledeznek, aki már 1x éve játszik a sorozattal az nem dől be a maszlagnak. Itt korábban linkeltem pár mapot, na azokat a készítők pár hónap alatt dobták össze és az alaphoz képest sokkal sokkal hangulatosabbak és jobbak. Na nekik erre volt 2 évük, olyan pályát lehetne összerakni hibamentesen, hogy a szánk tátva maradna. De hát ez nem fog megtörténni sajnos. A grafika is, nézzük meg más simeket ott van pl a Euro Truck Simulator 2, köröket ver rá grafikában, pedig az egy 2012-es játék!! Szóval lenne itt mit csinálni 2 év alatt, de ahogy mondod is, ennek biztos hogy felét vagy többet ücsörgéssel töltik. -
#22594 "bár itt lehúzzuk előre aztán lehet qrva jó lesz :)"
Ezzel mindannyian kiegyeznénk, ha nem látnánk a képeket, infókat :D