23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#10801 Magír nyelvi fájlokat tudna valaki átküldeni nekem? Mert Németből kaptam a játékot, s bár tudok németül, de nem minden tiszta így nekem... -
Shirocco #10800 Ok. Bocs! :S -
#10799 Srácok!Érthetően le irtam,hogy ne chatre használjátok már a fórumot!.Nem ide tartoznak azok a dolgok hogy én gépem 320 vinyó,meg ilyenek! ez a játékról szol! a Landwirtschafts Simulator 2011 játékról!!! -
Shirocco #10798 Nekem mondhatom azt, hogy igen jól meg, a 19 colos WIDE-os LCD monitorral. :) Néha pindurnyit akad. De ez a betett módok nélkül is megesett régebben. a 2.2 s patch is rajt. De most egy óriás mapon nyomom. :)
Multiplayerhez is elég nagy a terület. :) Perzse, egyik map sem tökéletes, mert hiányolok az egyikről több fát, meg a farm körül fehér kerítést. Viszont mindkettőből hiányolom a Víztornyot, (Glóbuszt) és a Rádiótornyokat több helyről a térképről. Olyant mint a mobiltávközlő tornyok. Tuti tudjátok mire gondolok. Van minden, de az editor nálam nem műkszik és nem tudom rátenni ezeket sajna. :(((( -
#10797 és ezen hogy megy?
élvezetesen?
A felbontás milyen?
-
#10794 fiúk... rendelkezik valaki igen erős asztali számítógéppel? -
Shirocco #10793 De vannak. De csak gépeket és eszközöket tudok. Van jelenleg 133 mod berakva a játékba. :) és épp azon fáradozom hogy betegyek újabbakat. :)))
Skype vagy MSN-en tudok küldeni max. De sajna ma már nem. :S -
viktor2012 #10792 köszi megvan -
#10791 Köszönöm a segítségedet! Még annyi, h nekem kintről van a játék németből...magyar nyelvi fájlokat nem tudnál átküldeni nekem? -
Shirocco #10790 Nem tudok róla. de ha aratsz, márpedig alapjátéknál már (gyárilag) van vetve mind a 4 növényből!
A többi (barna színű) földet, szántani, boronálni, vetni permetezni és aratni kell. A (gyári) vetést persze, már csak az aratástól, avagy a Fű levágásától csináld. De a Füvet szerintem felesleges beszántani stb, mert bőven van terület amit még szántani és bevetni is kell. Jah, a Trágyázás kimaradt, Idővel tudsz majd venni marhákat, és a hígtrágyát/szilárd trágyát szét tudod a megfelelő eszközökkel szórni vagy teríteni. Mindenhez van a játékban már eszköz vagy gép. De először az alap gépekkel kezd. Kezd a Repcével szerintem, Nah persze, ha a könnyű játékot választod, akkor a silókban már minimum 16000 cuccod lesz/van. A nehéznél már csak a fele! A nehéznél pedig semmi. -
#10789 Köszi! De én arra gondoltam, h először vetés, aratás, bálázás stb...
Ezekkel kapcsolatosan nincs valami leírás? -
Shirocco #10788 Én nem válogattam, de, mivel a Repcével szoktam kezdeni, mert azért füzetnek a legtöbbet. Ezt úgy tudod megnézni, hogy mennyi a vételi ára, hogy a játék közben, nyomsz egy " i ' betűt, és ott írni fogja, hogy hol veszik át és hogy mennyiért. Kivéve, ha Multifruitos mapod van, de ezt kétlem hogy lenne még.. -
#10787 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne. hogy most kezdek el játszani ezzel a játékkal, s nem nagyon vagyok még képbe!
Valahol megtalálom a neten, h milyen sorrendbe mit kell csinálni a földeken? -
viktor2012 #10786 köszi meg keresem -
Shirocco #10785 itt megtalálod. de már a v3-at is találtam. -
#10784 Emberek a válasz gombot nem ártana használni is!! -
mtz 82 zts #10780 Frmland v1
ls portalon megtalálod a mappoknál a végefelé van -
Shirocco #10779 Gyorsklikk az i3d-re és megnyitja egyből
-
viktor2012 #10778 szia mtz 82 zts
ez melyik map?? -
mtz 82 zts #10777 hoztam pár képet:
-
Máté97 #10776 Hali!
Valaki elmondaná hogy honnan kell megnyitni a map01.i3d-t hogy a GE megnyissa?
Előre is köszi! -
viktor2012 #10775 a farming-ot le uninstal-oztam és! amikor megprobáltam le instalálni akkor Fehler 87:paraméter nem megfelelö.ez mit jelent?? -
#10774 Nincs mit! A többi keréktípusnál fogja majd írni hogy melyik gomb. -
bordanattila #10773 Köszi -
#10772 Hát elég macerás dolog! Nem biztos hogy menni fog.....
"M" betű! (de csak ha közel van a traktor a kerekekhez!) -
bordanattila #10771 Tudja valaki hogy a két New Holland alá hogy lehet kereket rakni mikor megveszem, és utána hogy lehet változtatni őket? -
viktor2012 #10770 sziasztok!a farming-ot le uninstal-oztam és! amikor megprobáltam le instalálni akkor Fehler 87:paraméter nem megfelelö.ez mit jelent?? -
Shirocco #10769 Én kettőt így tettem be, és prímán működik mindkettő! :) (Csak az Editor szar) :)) Sebaj. :) Majd feldobom a 32 bites Ultimate-ot. aztán megpróbálom azzal. :) -
#10768 Remélem hasznodra lesz! -
Shirocco #10767 a módokhoz tedd be a Zip fájlt. ha Raros akkor bontsd ki, és ami benne van, azt MIND tedd be a mods mappába -
#10766 Sziasztok, van egy Hungarian_map nevezetű pálya. Hogy lehet azt betenni? Eddig csak egyet sikerült betennem, FAQ leírásban találtam olyat, hogy ami maps mappában van az menjen a data mappán belülre ami mods mappában van az menjen a modokon belülre. De ez olyan, hogy kibontom csak egy maps mappája van azon belül meg pl boci alma stb, megtalálom a pályát de elindítani nem tudom mert lefagy töltés közben. Valaki tud erre megoldást? Vagy valaki tud mondani egy jó mapot, amivel nem kell így küszködni?
Köszönöm! -
#10765 Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék hogy lehet tejet eladni ill van más állat is a progiban?Lehet letölteni ?
Válaszotokat előre is köszönöm. -
#10764 köszön hogy segítettél -
#10763 Sajnos nem magyar,de ITT van egy! -
Shirocco #10762 Köszi a linket Én is. :)
-
#10761 Nézz körül ITT . -
#10760 rábák találhatóak pl ugy keress rá hogy ls rába 245 vagy 250 vagy 180 -
viktor2012 #10759 sziasztok! letöltötem a TDs-LS-2011-Mods-Viewer-rt és abban mit kell csinálni?? -
bordanattila #10758 Lenne egy kérdésem a mezőgépes Rábán kívűl található még valahol normális rába? -
amit le tudtam forditani