23843
  • ekepista
    sziasztok atds mód viever programmal módokat lehet afarming szimulátorba tennni
  • gogabi79
    Ha jol értelmeztem,modok berakása,mentése törlésére való
  • boky84
    a gépek kerekeinek lecseréléséről tudna valaki adni egy leírást?
  • rarma

TDs-LS-2011-Mods-Viewer

• rarma
    Tegnap találam TDs-LS-2011-Mods-Viewer, pontosan mire való ? mire szolgál tudja valaki ?

letöltése
  • vlv760
    Szervusztok! Keresnék RÁBA Steiger képet műszaki rajzott modell építéshez ,ha van ötleted vagy rajzod ,jelezd! Köszi
  • gogabi79
    Ne Chatre használjátok a fórumot már!!!!!Ha valamit akartok a másiktol ott a p.üzenet,és ennyi.
  • Shirocco
    elküldtem az msn és a skype címem is.
  • joceruza
    Küldj egy címet mert nem egy Shirocco van.
  • Shirocco
    fent vagyok. bár még nem jött jelzés. :)
  • joceruza
    Ment egy privi!
  • Shirocco
    msn vagy skype nincs? privin dobnám enyém ott mikrofonon is tudnánk dumcsizni erről.
  • Shirocco
    most azt is megpróbáltam, hogy simán megnyitottam az editort, majd Open i3d file, betette a mapot, elforgattam egy épületet csak tesztből, kinyomtam ahogy írtad, de szintén error.
  • joceruza
    Ments ahogy az előbb írtam. Ha úgy sem jó akkor tedd fel a 4.1.9-et.
  • Shirocco
    4.1.7 de megvan a 4.1.9 telepítője is.
  • joceruza
    Melyik editort használod?
  • Shirocco
    sampleModmapot nem is tölti be a 7-es editor. fekete a háttér, alul meg a Loading írás van. Eddig mindegyikre Error a válasz, vagy pedig fekete háttér.
  • joceruza
    Próbáld meg úgy menteni hogy zárd be a programot és amikor megkérdezi hogy mented-e,akkor ja.
  • boky84
    meg kéne próbálni a samplemod mapot szerkesztgetni az sdk mappából

ne pedig a gyári beépített mapot cserélgetni

lehet hogy ez okozza a hibáidat

c:program files\fs2011\sdk\sample mod map

ez teljesen megegyezik az alapmappal simán másolható a modok közé kitömöríthető betömöríthető hibák nélkül
  • Shirocco
    Az alap térképen kicsit szerkesztettem, ezt mentette asztalra. De ha cserélem C meghajtón, akkor nem megy tovább a betöltésnél. Csak kidob valami hibákkal.
  • zsoltfireman
    Megint egy észrevétel, nem tudok markológéppel,tolólapos géppel,homlokrakodó géppel markolni
    Se földet se terményt semmit. Ez bug? A gyári lemezre kell valami patch?
  • Shirocco
    De az a gáz, hogy jómultkor meg, tudtam üres térképre épületeket, és több 100 méternyi utat is letenni, és az elindult. Csak ott meg az volt a gond, hogy hiába tettem a Shop ajtajaihoz aszfaltot, meg hiába tettem le, még az asztalra mentett i3dben se volt meg. Mindig csak az épületek, és az aszfaltos út. 2 sávos, meg stb. Asztalra mentettem akkor is, de azt legalább meg is nyitotta amikor elindítottam a játékban.
  • Máté97
    Érdekes h nekem is win 7 van,és jó rajta minden..csak nekem 32 bites.
  • Shirocco
    Oksa. Köszönöm. Mit tanácsolsz nekem akkor? Hogy próbáljam? Menjek el pl netklubba, dobjam fel XP-re a játékot, az editort, és a mapot amit szerkeszteni akarok?
  • gogabi79
    szia

Jelen megoldása bios reset.Valami nem jol mentödött,vagy bármi .De mivel windows 7 van rajta,ami egy szar xp igy sosem fogsz boldogulni vele.
  • Shirocco

Windows 7. 64 Bit van nekem. ez lemaradt.
  • Shirocco

Miért írja ki az Editor ezt amikor ráteszek valamit akár az alap (gyári) térképre, akár másikakra?

Tehát ezt: Error while saving i3d file

Ezt írja ki állandóan amikor menteni akarom.

Egyedül az asztalra tudom menteni. De ha oda mentem, és beteszem a C meghajtóra az eredeti map helyére, akkor meg nem indul el a játék.

Segítene valaki?
  • Shirocco
    priviben küldj linket arról az oldalról, ahol találtad őket
  • bordanattila
    Megpróbáltam de sehol nem találom azokat a Rábákat, pedig sok embernek fent vannak a fórumon ugyanazok a Rábák.
  • bordanattila
    Köszi
  • Shirocco
    Írd be Google keresőbe a kinézett gép nevét. Én így szoktam keresgetni. Ez akkor is jó, amikor már elérted a letöltési limitjét 1 bizonyos oldalnak. olyankor így szoktam keresni a kiszemelt gépeket. Rendszerint megtalálom más letöltő oldalakon őket.
  • bordanattila
    Láttam az LS Fórumon szép Rábákat nem tudja valaki hol lehet letölteni őket?
  • Shirocco

Köszi :)
  • joceruza
    #10701!!!!
    Ha úgy nem tudod megcsinálni,akkor SEHOGY!
  • zsoltfireman
    Eredetileg ez egy üzemanyagos Zil,én csak a textúrát változtattam

Vízszállító Zil
  • Shirocco
    Príma lett a járgány! :)) Elérhető lesz majd?
  • péistike
    eljátszanék egy ilyen mapon:D Szép munka!
  • rarma
    Nagyon jó a zil gratula !
  • viktor2012
    hali hogy kell belerakni a map.ba a házakat
  • Shirocco

Hali!

Szeretnék valakit megkérni, hogy picit segítsen nekem az Editor használatában. Privin MSN vagy Skype címet is adnék hogy "akár mikin élőben" beszélni tudnánk. Sehogy se jutok tovább a dolgokkal. Privire várok üzit.

Emellett aki tud, adjon nekem egy Glóbusz és egy Rádió torony letöltési linket nekem mert ami van azt az istenért se tudom betenni a térképekre.

Előre is nagyon szépen köszi.