23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#10841 Nem tudja vaki mi kell ahoz hogy egy gépre alap világítást lehessen rakni? (első és hátsó )
Van ez a belechtung-os cucc,de abban nincs. -
#10840 Leszeded:
Agriluxfarm map v2 -t
és a
Agriluxfarm map Modpack -ot
és már te is szüretelhetsz! -
#10839 Nagyon úgy fest a dolog. -
rarma #10838 Ez az amire én gondolok szőllő szüretelés ?
Farming Simulator 2011 .flv
-
#10837 vizecske bokynak -
gabby13 #10836 Az lehet attól is ha PL trágyát akarsz pakolni, és nem szed fel semmit , lehet attól is hogy nincs annyi trágya a földön amennyi a lapát kapacitása.
-
#10835 és mennyire privát jellegű ez a pocsolya
odatudnád adni objektként hogy szabadon garázdálkodhassak a mapomon vele? -
#10834 nekem van,csak jelenleg egy másik mapba,amit most nem használok
-
#10833 érdeklődnék hogy ilyen pocsolyához hogyan tudnék hozzájutni map objektként
azért teszik mert aránylag mélyre lehet csinálni (a map vízszintjétől függően) de nem marad benne a gép ha belehajtok és nincs üzenet sem hogy ne hajtsak bele a vízbe
-
#10832 -
Shirocco #10831 Sziasztok. Mindenkinek jó éjt. -
#10830 nekem is ez lenne a jó hogy szimpla kerékkel induljon és én hívjam elő a dupla kerekeket
de ezzel kéne megoldanom mert annyira minimális a gépigénye hogy eszméletlem
és mégis mindent tud amit csak kell egy alap gépnek: világítás script, fordulat szab, üzemóra, front rear hidraulica, dupla kerék, villogó szal ami csak nekem szükséges
6.4mega az i3d-je és maga a gép 8.137 mega -
Shirocco #10829 Nekem van egy Varióm ami bukókeretes is kívülről, az nem ilyen mint a tied. Az szimpla kerekekkel indul, és 8-9 gombokkal hívod elő külön külön a többi kerekét. Csak kellene rá sárga villogó. ennyi a bajom vele. -
#10828 Én is jártam már így,ezért is cseréltem le ERRE. Csak a cserébe tudok segíteni mert én sem találtam rá megoldást. -
#10827 hello minden fórumozónak
ismételten feltenném a kérdésemet
van egy 939 variom
van benne ilyesmi hogy einblendung
asszem ez vezérli a gombnyomásra feltűnő-eltűnő dupla kerekeket
olyan problémám van hogy a 939es alapból dupla kerékkel indítja a játék és én azt szeretném hogy szimpla kerékkel induljon a gépezet
csak ezt az egy traktort használom minden munkához ebből van kb 10 darab a játékban
és az lenne a jó ha szimpla kerékkel indulna a játékban de gombnyomásra ugyanúgy elő lehessen hozni a dupla kerekeket
magyarul:
jelenleg elindul a játék oda tabolok a traktorhoz a magszállító trakim a pót előtt dupla kerekekkel virít és megnyomom 2szer a 8as és utána a 9es gombokat és hoppá eltűntek a dupla kerekek úgy az első mint a hátsó hídról
már az is érdekes számomra hogy miért 2szer kell megnyomni azt a gombot ami eltünteti a dupla kereket
de viszont a tárcsa húzáskor használom a dupla kerekeket
nemtudom hogy mennyire érthető amit szeretnék -
#10826 A simán kitörölni az azt jelenti hogy a lua-ból kiszedni a kultit? -
#10825 Szerintem meg lehet csak bonyi.vagy símán ki kell törölni a kultizást vagy egyszerűen újra bele kell tenni a gameba! -
#10824 Kérdés:
Ezt a masinát meg lehetne-e úgy csinálni hogy csak vessen és ne kultivátorozzon? -
#10823 Köszi az üdvölést:) Látom lada imádó vagy akkor ez neked csak tetszeni fog :)
Letöltés a lada nivát :)
Ez az új év és a vissza térésemnek az ajándéka :P Majd lesz rá egy jó skin az ép készül :D -
#10822 Igen, tudom ezt a könnyebb megoldást.
Sajnos igényesebb vagyok, így szebb megoldást szeretnék. De még kezdő vagyok a modellezésben.
Az adott növények képei megvannak, de eddig nem sikerült hiba nélkül beépíteni a kedvenc pótkocsimba.
Ha csak úgy átírom a számot a kapacitás után, kapok egy aránytalan valamit ami inkább a csalás felé billen, mint a realitás felé. De igaz ami igaz, néha beválik.... :-) -
#10821 az elveszett ember visszatért
üdv a fórumon -
Shirocco #10820 Akkor csináltass egy Tandemet. De tudnék neked adni egy ilyet Aminek a kapacítása 100000. Nekem megvan. Mellesleg, a modsecben át tudod írni hogy mennyi cucc férjen bele! :) Én ezt szoktam csinálni, ha már unom a sok oda vissza menetet. :) -
#10819 A kapacitást át lehet írni! A forgó zsámolyra meg azt tudom mondani, hogy majd megpróbálom másik pótra berakni ennyi az egész!
Apropó az "ingame-lés az azt jelenti hogy valaki csinál pl egy traktort és a játékba bírom rakni:) Érted? -
#10818 ISTEN HOZOTT! -
Shirocco #10817 Ezt vállalnád egy kis Térkép szerkesztéssel is? Mert ha igen, megkérnélek hogy 2 mapra betegyél egy Globuszt és pár helyre Rádió tornyot. Olyat mint amiket a mobiltávközlésbe telepítenek mindenfelé. -
#10816 Pontosan nem tudom mit jelent az, hogy "ingamelve", de biztos....
Mindegy milyen típusú pótkocsi, vagy utánfutó lenne, csak végre lehetne vele dolgozni.
Amiket most találtam, max. 10000 kilot visz el, és forgózsámolyos, amivel marha nehéz tolatni. -
#10815 Mint már mondtam olyan mint régen" segítőkész stb" -
#10814 Mint már gamefarmon mondtam ha már ingamelve van akkor más dolog sincs mint megszerezni az adott növénynek a Multi Fruit-ját és én berakom a pótba,ha meg nincs még ingamelve akkor majd eldöntöd hogy kihez küldöd :) -
#10813 Pontosan milyen is? -
#10812 Van köztetek valaki aki jártas a járműszerkesztésben és van egy kis szabad kapacitása?
Jelenleg egyetlen "normális" pótkocsi sincs az Őstermelő Agrár TSZ növényeihez!
Konkrétan olyan nagy kapacitású (50-100 köbméteres) félpótkocsira gondolok amely az alábbi növényeket tudja szállítani: lucerna, komló, paradicsom, sárgarépa, cukorrépa, burgonya, borsó, napraforgó, kukorica(corn)
Köszönöm a segítséget! -
#10811 Emberek elhatároztam hogy olyan leszek mint voltam! -
#10810 a dds filekat szerkesztgesd
mert azok adják meg a frankót a texteknél -
Shirocco #10809 Oksa, köszönöm. Szuper lett. :) -
#10808 PNG formátumban van a kép a foliage mappában és ez is PNG. -
#10807 hát cimbora nem csodálom hogy most látod először
ugyanis saját mókolmány
egyenlőre teszt alatt van a kicsike de meg lesz osztva lehet hogy ma vagy holnap már nincs visza sok a tesztekből
az alap a lexi 770 spec fekete-fehér piros pack
a színeit már én variáltam össze meg pár apróságot:
tettem bele féklámpát, irányjelzőt, es limitert, üzemóra számlálót, napi és össz hektár számlálót + nemtom hogy még mit
kis türelem és töltöm fel
-
#10806 Szép estét mindenkinek! -
#10805 Ha azon a mapon akarod cserélni,amin most játszol,akkor megkeresed a texture-foliage-acre diffuse-t és a képet ami van bmpbe azt belerakod a dxtbmp nek segitségével. -
Shirocco #10804 hali. Figy, neked megvan a link, ahonnan ezt a Claas gépet letöltötted? Állatira tetszik a színe. Van már 2 vagy 3 féle fekete fehér szürkés, kék is meg stb, de ezt most látom először.
Meg köszönném ha megkaphatnám a letöltési linkjét. -
#10803 A textúrák színét hogyan lehet megváltoztatn?
Ezt színeztem át:
Ilyenre,de a játékban nem változott. -