23843
  • marko37
    AZ ls 09 arhivumban keresd a keréknyomot
  • Shirocco
    Oksa, köszi hogy szóltál! Én Krone Bigeket használok. :) Pl az 1300-as Silóst. :)
  • dávid 001
    Okés!
  • talloli
    Megvan! (azt hiszem)
    A napokban letöltött Claas Jaguar 980 APClaas nevű kombájn okozhatta. Vigyázzatok vele! A Claas mod pack tartalmazta ami már szinte minden oldalon megtalálható!
  • péistike
    Valaki tudna adni egy jófajta BGA v2-ős mapot?
  • boky84
    nagyon szépen köszönöm ezt az objektet

pont ilyenre gondoltam, már régóta kerestem
  • dávid 001
    Sajna ez nem textura :S Nekem pedig az kellene:S
  • joceruza
    Remélem ez az mert mást nem találtam!
    Keréknyom
  • dávid 001
    Szerintem próbáld ki hogy minden ls-es dolgot a gépedről még a my-gameből is,és ha nem jó akkor majd megnézem, távsegítségen!
  • joceruza
    Valamelyik mod nem tetszik neki. Ha modok nélkül csinálja,akkor passz!
  • talloli
    Az alappályán is. Sőt, ha új játékot kezsek akkor is. Én is egy hibás mod-ra gyanakszok, de eddig ment ugyan ezekkel.
  • dávid 001
    Alap pálya?
  • talloli
    Elromlott a játékom! :-(
    Betöltés után (ha sikerül) nem működik sem a P, sem az I, sem pedig az Esc gomb. Újratelepítettem, de semmi sem változott.
    Szerintetek hol a hiba?
  • dávid 001
    ezt valaki betudja linkelni?
  • péistike
    És a BGA2 meg a DLC2 között mi a különbség? Mert most van egy jó map de azon DLC2 van:D
  • bakter985
    még csak annyit hogy azt esetleg meglehetne e oldani valahogy hogy pl egy tankert megcsinálni úgy hogy teszem azt a benzinkúton teleereszted a tartályt és onnan tankolod a gépeket mig van a tankban?mit vagy hol kellene ahhoz megpiszkálni???egyáltalán ez kivitelezhető lenne?vagy csak nekem tetszik ez?egy kis segítséggel megpróbálnám megpiszkálni.csak annyit segítsetek hogy hova kellene beírni.
  • Mitsurob
    Van a HeapTipTriggernek videója, abban.
    BGA v2-vel nem szórakoztam még, DLC2-vel szenvedek.
  • péistike
    milyen videóból? Amúgy melyik a jobb? BGA 2 vagy DLC 2?
  • dávid 001
    Igaz!
  • Mitsurob
    Van sok normális oldal, teljesen felesleges még egy. Lásd: LS-UK (ennél jobbat senki se tud mutatni), Ls-Network, LsH stb..
  • dávid 001
    Végül is jogos,Nem tudok annyira oldalt szerkeszteni :S maradok ink a gamefarmnál!
    Csak azért jó volna egyet csinálni ami normális!
    Meg figyi vegyél fel msn-re vagy privátba beszélnünk kellene,fontos!
  • Mitsurob
    Persze, próbálkozz megkérni őket, jó esetben elküldenek a francba, rosszabb esetben vissza se írnak.
    A videóból az jött le, hogy automatikusan leönti a tolólapról. Én még ki se próbáltam, de jónak ígérkezik.
  • Mitsurob
    Arra kíváncsi leszek, mert a mostani oldalad is egy 5 perces melóval megcsinált igénytelenül kivitelezett, trágyadomb. Azt megkérdezném, hogy minek neked domain meg tárhely? Felesleges pénzkidobás számodra, se látogató, semmi.
  • péistike
    akk ez úgy működne hogy mész és akkor önti le magától? Ajj pedig milyen jó lenne ha működne DLC2-őn. Megkéne kéni őket hogy csinálják meg:)
  • Mitsurob
    Akkor valszeg csak BGA v2-vel tudod "leönteni", mert a Planetes csávók csinálták mindegyiket.
  • dávid 001
    Majd lesz több is, Ara fel hogy srv-n van,de ahogy birok veszek domint meg tárhelyet és megy netre egy normálissab oldal :D
  • péistike
    Huuuu arra kéne akk rájönni hogy műkszik-e DLC2vel mert ami mapon most vagyok az DLC2-es map:/ Szóval hát hátha működne:) Azért megcsinálhatták volna hogy működjön gombos lerakással is.
  • Mitsurob
    Elvileg csak BGA v2-vel működik, nem kell Q-t nyomni. (Planetről letölthető)
    Azt viszont nem tudom, hogy DLC2-vel működik-e.
  • Mitsurob
    "Az elmúlt 24 órában : 4" Ne nevettess! :D

@ #10833 - Ilyet nem tudsz, ez saját készítésű, nem zabálja a gépet.
  • péistike
    Nekem ebbe valaki tudna segíteni hogy tudom róla leüríteni a silót? Q-val nem működik

• kiscékus
    Az nem jó próbáltam már!
  • dávid 001
    Szerintem q-val kel de nem biztos!
  • kiscékus
    Kösz de szarok a hátsó kerékre mert csak gyor kipróbáltam nem tudnál az ügyben segiteni hogy boritsam ki abbló?
  • joceruza
    Szép a hátsó kereked!
  • dávid 001

Azért bevillan :)
  • kiscékus
    Sziasztok mit kell csinálnom hogy aból a kanálféleségböl elfoggyon a siló?
    Mit kell megnyomnom vagy esetleg mien modot kell beteni?
    Köszönöm
  • dávid 001
    Üdv! Ez a szerény kicsi mod letöltő oldalam de ahogy tudom fejlesztem
    Oldal!
  • dávid 001
    Üdv! Azt nem kell külön megtankoli,mert az úgy van megcsinálva mint az eredeti tartály csak vontatod,Szóval nem kell megtankolni
  • bakter985
    HELLÓ
    valaki abban segítene hogy az üzemanyag szállítót hogy kell megtankolni mert ha oda állok a kút mellé akkor a kamiont saját tartályát akarja tölteni nem a nagy tartályt amiben szállítanám a gépeimhez.valami tipp,vagy ez direkt ilyen?rengeteget próbáltam ,de mindnél ez a helyzet :(
  • gogabi79
    Kis Újdonság tölem!MTZ trakikra

Letöltése:
    Szerszámos Láda