Farming Simulator Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a HG posztot is csak akkor vállalnám ha megkérnének , hogy induljak és meg is nyerném ! De visszatérve a topikhoz csupán ennyit szeretnék elérni !
Az én emberem pedig Allock lenne ha elvállalja mert azt hiszem mi ketten már a téma inditásánál is itt voltunk !
http://users.ininet.hu/lsgameteam/
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!
Csak a hg-nak kéne jobban odafigyelni a fórumra vagy át adni a postot! Mert így a fórum rovására fog menni!
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
és nem kell 50
remélem találtál használható dolgokat
Ne vezess gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni képes! LADA forever!
Szeretnék a figyelmetekbe ajánlani egy remeg géppárost
Kipróbáltam! Remek munka. Egyszerû, jól mûködõgépek!
John Deere 7810 Pack Sotillo machinery
Még valami: Mélyen egyetértek az elõttem szólókkal!
A moderátornak aktívabbnak kellene lenni, mert ami itt mostanában megy, elég gyerekes.
traktorosbence - Nem gondolod, hogy ez a kioktatós, követelõzõ stílus kicsit gáz?
a múltkor írt egy admin hogy mínuszoljuk azokat a hszeket amik nem tetszenek
kérdem én minek?
semmi eredménye
de az tény ha Gabi hagyja ezeket a srácokat hogy így amortizálják a fórumot akkor................... a többit gondoljátok hozzá
ami a poén az ilyen .......... emberke miatt bannoltak ls-portálról mert megmondtam az igazat.....
de sztem én is lassan lépek kb 1 hónapja jöttem vissza erre a fórumra de lehet hogy a következõt már nem itt töltöm
szebb jövõt mindenkinek
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
nem igaz miért kel lehúzni az eddig elért fórumot Lényeg az 2 lehetõséged van az 1-ik nyugton maradsz és használsz VÁLASZ GOMBOT! Mert ha nem minden egyes hülye hozzászólásodat teszem fel off topikra és beégsz mint a bûn!
2-ik elmész a P..ába!!<#mf1>#mf1><#levele>#levele>
Attól hogy 10-13 éves vagy nem kell így lehúzni a színvonalat!
Adok egy tanácsot minimum 1 hónapig csak nézed a fórumokat hogy hogyan zajlik és utána írsz mert ez gyalázatos hogy szétbasztad a fórumot!
Gabi te vagy itt a hg az olyan hozzászólásokat mint amit ez a kisfiú írkál ami szétbassza a fórumot töröld mert így ez az oldal el fog veszni mert már én így is elmentem innen és többen fognak mert bejött a ben + a traktoros..... és így A TRAKTOROSBENCE úgy lehúzta a fórum színvonalát hogy csak na De hiába mondom úgyse teszel semmit na csá mindenkinek! Remélem valaki észleli hogy mit írtam !<#mf1>#mf1>
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
te kipróbáltad??
szerinted ennyi elég lenne hogy vissza álljon ez a kis fórum az eredeti kerékvágásba?
Nem akarlak piszkálni, de vegyél be két sörrel négy nyugtatót! Talán segít...
esküszöm kilométereket zuhant a fórum színvonala 2 illetõ miatt
mi ez on-line óvoda?
Ez a traktorosbence vagy hiperaktív troll?
Elõre is köszönöm!
Amúgy próbáltuk mi már a Siloschaufeles kanállal is, de azzal sem jó.
Ami a AC3D programmal való modellezést illenti nem könnyû!.Nekemse igen megnt,amig azokat a videókat,amiket ide belinkeltem fórúmra át nem néztem!Persze énse vagyok 100% osan profi!De azért probálgatom.
A Rába-15 jelenleg leállás alat van,mert ma besegitõs vagyok!.igy nem tudom csinálgatni még!.
www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)
ezek szerint jól tettem