23843
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
#11001 Míg bárki kérdezné vip a rába! Majd ha gabi akarja akkor megossza! -
#11000 Ez is el készült.Játékba raktam végre.
-
MasterMonk #10999 Sziasztok!
Lenne 1 kisebb bajom a pótkocsikkal.
A tsz map v2-ben a maize v2-t nem viszi a pótkocsim, pedig a -xml-jébe már beírtam:
<dischargeParticleSystem type="maizev2" node="2" position="-1.6 0.75 0" rotation="-30 -90 0" file="trailerDischargeParticleSystem.i3d" />
<fillTypes fruitTypes="wheat rape maize maizev2 barley chaff silage sunflower dung fertilizer grass"/>
<grainPlane>
<node type="maizev2" index="2|1|1"/>
mind 3 helyen a maize sort másoltam 1 sorral lejjebb, és odaírtam mellé a v2-t, és a maize v2 diffuse-t is átmásoltam a map textures mappájából a pótkocsi mappájába.
Mit csináltam rosszul? -
#10998 Köszi:) -
rarma #10997 Jó képek gratula ! -
#10996 Én alakítottam rajta! -
kinai35 #10995 ez a gaz mod megvan nekem is nem rossz élégjó mód -
#10994 Új növény van a pályámban!Ami a hozamot csökkenti, és csak permetezésel lehet eltüntetni és nem kell semmi speciális permetező elég az alap és ahogy permetezzük a földet az kipusztul, kel egy mod hozzá amit majd a pályámal megosztok! :D így igazán élethű lesz! -
#10993 Én régóta kerestem egy ilyen oldalt, köszi! :) -
#10992 :D belemész a pályába megkeresed az objektet rá kattintasz és a geben file-export selection :D és oda rakod az i3d-t ahova akarod :D -
#10991 asszem a v2 ben volt a szemétdomb -
#10990 A tsz map ba 1 deka i3D se volt annál jobban vigyáztak rá -
#10989 Azt csak ki birod venni ki exportálod ahol a textura van és a textet meg az i3d-t kiveszed ennyi az egész :) -
Ilyen is volt nálunk:D
Ott voltam a videónál :D -
#10987 szépek a mappok grat
1 szemétdomb kéne nekem hasonló ami a tsz map ba volt -
#10986 fasza pálya jó régi tsz [:D] Megosztod? -
kinai35 #10985 ez nem varez ugy tudom a textura oldal linkre gondolok ? házigazda -
kinai35 #10984 http://www.cgtextures.com/ ez az oldal csak texturával foglalkozik remélem nem baj ha linket ki raktam? -
#10983 Küldtem privit.nézd meg! -
kinai35 #10982 80 90 eleje ami bejön nem szeretem a modern gépeket hakell textira az van -
#10981 Jah jah csinálom én is! Én sem kapkodok, Egy régi leharcolt tsz-telepet csinálok amin gazdálkodnak,
A gépek azok örökre ott fognak állni,mikkor a pályát próbálom akkor ott vannak!
Szép a te pályád is,
Majd ha kiadom 50% hogy ki adom akkor lesz hozzá egy pack és lesz egy rakás kezdő gép,akinek a profarm,platinum,mgpack megvan az jár mert abból ál szinte az egész tsz :)
Most ép saját texturákon bajlódok,és élethű lesz :D
Jah és a tanya csak egy próba vagyis ilyen lesz csak még alakítok rajta!
-
kinai35 #10980 látom te is bele vágtáj egy mapocskába az enyém még félig van kész nem kapkodok -
#10979 Jánoshalmi Tsz! alakulóban!
Gabi bocs a sok képért!
-
-
#10977 Érkezés a Tsz udvarba newholland tx65-sel
-
kinai35 #10976
-
kinai35 #10975 az csak objektum ként van sajna
-
rarma #10974 Nagyon jól nézz ki a map gratula !
A helikopter is működni fog ?. -
#10973 -
kinai35 #10972
csinálgatom mapocskát lassan kész lesz -
kinai35 #10971 lehet átnevezted a mapot amibe volt ? akkor is van ijen -
#10970 Rendben! Még1-szer bocs csak felhúztam magam egy rábán! -
#10969 nincs probléma csak hallgass végig másokat is -
#10968 Tesztelés alatt a fix platos w50 Ifa
-
letöltés
Am bocs marko! -
letöltés -
#10965 Értem! Mert te nagy pálya szerkesztő vagy meg te nagyon ott vagy a játékban! Nehogy felhozzam a szerencsés embert,amit kaptál tőlem amit én csináltam meg és megkaptad szóval ülj le mert ebben többet tudok de mind1 nem erről van szó,lényeg az jó a text,
Büszkeségtől??? :D
Én nem vagyok olyan mert,amit csinálok pályát úgy is megosztom,mellesleg már tudok ingamelni ott vagyok a gamefarmon, és említem?nem! Szóval a büszkeséget hagyd ki!
Mellesleg, Nem azért jöttem vissza hogy olcsalak! mert nincs ahhoz kedvem!
Hanem másoknak segíteni amit eddig elértem és tudok! -
#10964 csak hogy megértsd amíg ISTÁLLÓ ÉS TEHÉN FELHAJTÓ VOLT a neve addig fehér volt a textúra át írtam istallo nak meg tehen felhajto nak és érdekes mindjárt jó lett azt is megírtan neke d 1-2 hónappal ezelőtt hogy ha csak fele annyit tudnál a játékról térképszerkesztésről és a módokról mint én meghalnál a büszkeségtől -
#10963 Ez az hogy én is azt csináltam,és amit én mondtam az könnyebb mert nem lesz akkora mb-ja a pályájának,tapasztalatból tudom hogy így meg könyiti a pályával való játszás mert nem fog szaggatni és azért elég jó hogy a 326Mb helyet 289MB-lesz,Egy jó tanács márkónak,ha majd az objektet nem akarod többet beimportálni a pályádra mert felhasználtad akkor az i3d-éjét nyugodtan töröld ki mert akkor kevesebb lesz a pályád mb-ja,
Meg én nem szidtam csak reagáltam rá.meg hülyeség nem volt mint említettem nekem akármilyen karakterel jó! -
kisspeter1979 #10962 Dávid!
Olyan jó volt míg ki voltál tiltva!
Nem irkáltak az emberek hülyeségeket, nem szidták egymást!
20 évvel idősebb vagyok nálad és mint látod Marko hsz-ét nem írtam baromságot! Tapasztalatot osztottam meg veletek!