Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi szépen!
traktorosbence
Jó képek lettek!Grat!

dávid 001
Szép képek lettek 😄 A hozzászólásod meg XD nagyon nagy 😄

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Sziasztok hoztam egy pár képet a tárcsázásról:
A szomszédék telefonáltak hogy van nekik 2,5 holdjuk amit kiadnának bérbe valakinek!Én pedig elfogadtam az ajánlatukat és gondoltam buzából már nem hiszem hogy marad arra a darabra igy a maradék egy zsák árpát fogom el vetni ide igy mikor elmentek kimentem éjszakára tárcsázni!
Egy idö mulva már jöttem is haza nem volt tul nagy darab!!

traktorosbence
Kössz kiscékus!

dávid 001
Köszönöm😊

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

Persze hogy megkaphatod!!
Csak ebben a packban van egy kombinátor!majd ha akarod kiveszed!
http://www.failai.lt/j1rv661amw2q/Mod_Pack.rar.htm
Ez a saját mapom én csináltam a gyané mapot alakitottam!!
traktorosbence
Visít mint a malac!xDHonnan tetted ezt fel?Mondhatni rémisztõ!

traktorosbence
Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá!

dávid 001
Jah szed le!

traktorosbence
Jó traki!

dávid 001

Profarmos traki majd hozok képet 😄 😄😄
letöltés 😄😄😄

traktorosbence
Ez milyen mapon van?

dávid 001
és meg kaphatom?

Szia Marko!

A tsz mapon is található beton villanypózna. Vagy pl: kiscékus alábbi képein is látható néhány 😊.

De köszi közben sikerült megoldanom.
#7894:igen a turbós változata nem 82 hanem 82.1!
#7893:köszönöm még várható több kép is a hét folyamán!
dávid 001
Szép képek 😄 az mtz az turbós változat vagy síma

traktorosbence
Jó képek!

Sziasztok mai képek :vetés
Mikor kiértem minden simán ment mint a karikacsapás!

Nem sokára be is felyeztem és már jöttem is haza !

Árpavetésböl enyi elég volt következik a buzavetés!by:ceki
marko37
Spec betonnal még nem találkoztam legalább is nem emlékszem de ha megkéred gogabit lehet lemodellez neked 1 gyet

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

traktorosbence
<#eljen><#eljen><#eljen>

Gerypapa 95
<#eljen>

dávid 001
Szép kombi 😄

JA emigy akartam kérdeni nincs kedved egy gyors multihoz??
gyurka666
valamit át kell írni a kerekeknél de hogy mit is azt én sem tom pontosan pedig engem is érdekelne....

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

Sziasztok már tegnap is ez volt a bajom de hogyan tudom megcsinálni a GE-ben hogy a traktor egyik fele szánátáskor ugy látszódjon hogy a borozdában megy mikk kell kisbbitenem mert én már próbáloztam és rájöttem hogy biztos nem a kereket!!<#lookaround>!Igya segitségeteket kérném ez ügyben!!!köszönöm!!
Rikcsoo
Fasza öregem😊

Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik!

gyurka666

kinek hogy tetszik a lexion?😊😊

Bocsi de nem találtam jobb képet 😞
Sziasztok!

Nem tudja véletlenül valaki, hol lehet letölteni beton villanypóznát?

Rikcsoo
Igen..

Chris von Bone
Azért ez így ebben a formában nem igaz, mert csak a nem multiképes scripteket kell kivenni, na meg a modDesc-et átírni...

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Rikcsoo
Mi közös hozzá?Na és te mikor hagyod el?<#idiota><#hehe>

Rikcsoo
A Scripteket kikel venni

gyurka666
Kérdésem lenne hozzátok hogy tudok egy gépet multira alkalmassá tenni????

gyurka666

Köszönöm szépen!!
Gerypapa 95
Ha már a segitségnél tartunk ez a zene mely a videó alattt megy az 1-sö megtudná mondani nekem valaki a szám cimét::Hálás köszönet!!
ma nem bírtam játszani,de majd holnap ha lesz idõm csinálok képet
dávid 001
Itt az a segítség hogy teszel valamit a fórum érdekében segítesz amiben tudsz meg ilyenek képeket raksz fel modokat meg említette marko az összkereket ha tudod segítesz ilyenekben ez a segítség

dávid 001
XD én amúgy is nevetek bencén 😄

miért nem szóltál?mentem volna segíteni
gyurka666
De azt azért ne felejtsétek el hoyg a fórum azért van hoyg ha kérdése van vagy esetleg nem ért valamit a játékban akkor itt megteheti...
És senki sem tud mindent elsõnek ha csak pár napja rakta fel a gamet..emlékezettek vissza hoyg biztos nektek is segítettek de látom itt is jó nem azt mondom hoyg nem segít egyik a másiknak de tény hogy bence egy kcisit túlzásba viszi elég lenne egy hsz-ben megfogalmaznia mit szeretne megtudni a gameról..
Gerypapa ha nem érted akkor k-ra sajnállak mert nekem is az jött le hoyg te szeretnél lenni itt a hg--mondjuk nekem nagyon mind1 ki lesz 😊😊 És nem hogy örülnétek hogy vannak emberek akik kérdeznek a gamerõl.... jah meg ugye ezek nélkül elég kihalt lenne ez a fórum mert sehol senki nem rak képet stb.... nah mind1 én ebben a témában többet nem írok max jót nevettek rajta néha -néha majd töltök fel képet ide azt kész....<#pias>

Ok eddig énis értettem de hogy lehet megcsinálni mit,hol kell átrini ebben tudnál segiteni ha sépen megkérlek??köszönöm!
tamás98
<#eljen>

MAN TGA D20

dávid 001
De csak elõtte rendbe hozom és utána én lelépek csak elakarom érni hogy traktoros bence menyen el a picsába meg hogy fel húzzuk a színvonalat és le is lépek mert nem igazán érdekel az ls mert meguntam,mert unalmas egymagam nyomni, ahogy helyre áll a fórum engem többet nem ládtok<#hamm>

tamás98
Nem azt mondtad tegnap hogy végleg elhagyod az sg-t?

MAN TGA D20

dávid 001
Szép kép! Az eke az 6 fejes? mert nem igazán látom:S