23835
| Hivatalos oldal |
Modok letöltési helyei:
| Modai.lt (Litván) | ModHoster (Német/Angol) | FS Portál (Magyar) | KingMods | LS-Novinky (Cseh) |
Egyéb ínyencségek:
-
eta32 #22673 Persze nem is azért írtam na...meg ne sértődj nekem...
A mod letöltő oldalra benéztem csak úgy jönnek a modok ,leginkább a olyan kis apróságok kellenek amik megkönnyítik a munkát,de a készítőknek soha nem jutna eszébe..
-
#22672 Jó, azért beszélni már lehet róla :) -
#22671 Farming Simulator 22 teszt -
eta32 #22670 Nos erre nincs recept ez szép ebben a játékban.....
Ami a játékban van azokat csináld meg mindet talán okosabb leszel.
A keresőbe ha beütöd mit keresel ,van külön tutorial vidi is ,akár magyarul is asszem ma láttam na ezek után már jobban elboldogulsz az FS világában.
ha van konkrét kérdés nyugodtan tedd fel mi már 1 évtizede toljuk az FS-t van némi rálátásunk ..
Persze a 22 nekünk is új ,de azért korszak alkotót nem tettek a játékba... -
eta32 #22669 Nincs ssd-m, egyenlőre a 2 terás drága ,mondjuk mi nem....
Jó nekem a vinyo is jobb híján...
Miért kérdezed? -
eta32 #22668 Korai lesz az....
Én még elvagyok a grafikai beállításokkal....hogy mi lenne az ideális....
Na meg egyenlőre letesztelem a dolgokat ,mielőtt bármi komolyabba bele kezdenék ,addigra meg szerintem kijön vagy 2 javítás hozzá...ésd eltelik min 1 hónap...
Simán el vagyok olyan dolgokkal amire sokan nem is gondolnának....
Na meg különben is kezdő vagyok még kell a tapasztalat... -
NinoV #22667 Tegnap már nagyon vártam hogy kipróbáljam a játékot, hónapok óta vártam rá de sajnos az történt amitől tartottam… A rövid kb fél órás tutorial után ott hagyott ‘egyedül’ a farmon, aztán találjam ki hogyan tovább… :/
Tudtok ajánlani esetleg YouTube videót ahol elmondják hogyan érdemes kezdeni, milyen eszközökkel, stb.. mert én teljesen vakon vagyok, én a Pure Farmingon ‘nevelkedtem’.
Köszi ! -
#22666 Ti hány napra állítjátok az évszakok hosszát, mi lehet az ideális? -
#22665 Micsoda profizmus, ez igen :D -
Serko #22664 Kaptam választ a hivatalos hibajegyre. Ezt írta a Giants support:
"Fixed in future path - issue has benn RESOLVED"
Ennyi... :) -
#22663 A hangok baromi jók lettek és ami külön tetszik, hogy a gépek már nem úgy indulnak meg mint eddig, hogy kilő egyből max sebességre, hanem bizony lassabban indul el "gondolkodik" ez hozzáad az érzéshez. Nekem tetszik a növények textúrája is, élethűbbek szerintem mint az előző részben.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.23. 13:08:33 -
#22662 na azért ezek jó hírek. -
Serko #22661 Engem a váltó és a hangok varázsolnak el. Tegnap szántogattam picit. Eszméletlen ahogy megindul a traktor, lerakom az ekét és a terhelésre megjön a hang, illetve ha magasabb fokozatba váltok, akkor fulladni kezd a motor. A kuplung használata is tetszik.
Ezek nekem sokat dobnak a játék élményen.
eta32 SSD-re telepítetted? -
eta32 #22660 Tegnap írtam a grafika milyenségéről.
Elsőre nagyon lettem ,de piszkálgatva ezt azt már más a tészta...
Nos beállítás kérdése na és nem mellesleg a hardveré.
Mivel én 5760x1080 ban használom 3x27" így azért kell kompromisszumokat kötnöm,mivel a GPU gtx 1080ti full-full grafon nem viszi el,de erre számítottam is.
A felbontás skálázása sokat dob a megjelenítés milyenségén ha bírja a géped érdemes maxra200%-ra tenni.
De aki 1 monitoron 1920x1080 full hd ban használja az csavarja fel maxra az összes beállítást,persze ha eléggé erős a gépe
Én is megtettem ezen a beállításon....
Na azért itt már eléggé ott van, mondhatnám "álejtős" gyönyörű a távoli részek is ja igen és elég stabilan fut 60 fps el. -
eta32 #22659 Ja bocsi én kérek elnézést én vagyok a hülye ,ami a dlc-k modok kipipálását illeti ,csak nem mentettem utána azért kellett mindig újra pipálgatnom.
Jól van na rég farmoztam utoljára
Tegnap még a steam-en vegyes volt az értékelés ,most hogy 3x annyi van már nagyon pozitív -
eta32 #22658 Ezzel nyugodtam ráérsz megvenni....az instant gamingen a legolcsóbb legalább is amit láttam ,10 ezer pár száz huf körül van,a steames.
Különben is csak idegbajt kapnál a sok bug miatt....azt ráérsz később is.
Tegnap megnéztem ezt az AI """újítást""
Igazából el lehet minden járművet küldeni a mapon bárhova ,akár egyszerre az összeset ,mivel 5 volt az alap mapon így útnak indítottam mindet egyszerre ,meg is érkeztek...
A mapon szépen nyomon tudod követni mindet.
De ennyi....az hogy utána mit csináljon ,mondjuk az adott földön az nem változott .
Felveszed munkásnak ,miután ráállítottad a földre .
Szerintem(nem próbáltam) ugyan az a hülye AI maradt.
Miért is nyúltak volna hozzá,ahhoz ez a bagázs hülye és lusta...jó az úgy olyan idiótán ahogy volt már a 17ben is.
Ja örüljünk ennek is...
Persze jó kis újítás hogy lehet küldözgetni őket míg te dolgozol ,nem vitás ,de én amit eddig láttam ennyi semmi több...
Így nyugodtam ülj a fenekeden,várj míg kiforrja magát,pár hónap,ahogy a 19-nél is volt..
Akkor meg már szerintem úgy sem fogod megvenni....aki egyszer rákapott a warez ízére az minek is venné meg...
Ahányszor beléptem a játékba és mentem volna a mapra mindíg be kellett pipálnom a dlc amit kaptunk,valahogy nem jegyezte meg.
Gondolom nem értek hozzá,ennyi év után.
Vagy ez is újítás....
Nos alap dolgokról beszélek....
Pár gépet kihagytak, a steamen már fizetős dlc ként árulják.
Azért vastag a pofájukon a bőr....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.23. 06:36:33 -
#22657 ma jelent meg,több ezren tölthetik,biztos hogy azért lassú :)
de kíváncsi vagyok mi lesz ebből,én még várok türelmesen hogy megvegyem -e :)
persze youtube vidikre meg csorog a nyálam,de kibirom :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.11.22. 22:37:59 -
Serko #22656 Na sikerült reprodukálni a hibát, ugyanaz előfordul újra.
Aki esetleg rászánja magát és hibareportot írna... csak angolul.
https://feedback.giants-software.com
Ezt én leírtam nekik, hátha
Viszont gondoltam mellé rakom a mentést, de tömörítetlenül pont nem fér be, zip-elve meg nem fogadja el :D
Utoljára szerkesztette: Serko, 2021.11.22. 22:13:47 -
eta32 #22655 Az én gyenge netemmel kellett hozzá 2 óra....
Ennek kell még pár hónap mire karrierbe lesz értelme belefogni addig ha lesz időm tesztelgetem.
De hogy a grafikai beállításokat minél feljebb tolom annál jobban fut....
Valami pont fordítva működik,mint a megszokott,
Ja a bonusz claas dlc-t most töltöm,remélem nem kell órák neki...annak a 98MB
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.22. 21:52:05 -
#22654 Fú ez elég szürreálisan hangzik :D Nem tudom nálam mi a fene van, de már több mint 2 órája töltöm és még csak a harmada jött le, ekkora szart még nem láttam. Néztem az oldalon de külön nem lehet letölteni.
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.22. 21:43:09 -
Serko #22653 Kilépés/Belépés után újra működik a mentés, és eltűnt az árnyéktraktor is :) Teszt folytatás :D -
Serko #22652 kb. 1 óra volt a letöltés, nem töltötte teljes sávszéllel.
Na itt az első komolyabb hiba: A francia mapon az egyik traktor vmiért lefagyott, nem lehetett belőle kilépni. Aztán kiléptem Alt+F4-el :) Most meg folyamatosan azt mutatja hogy benne ülök, kívülről nézve, nem is lehet TAB-al kiválasztani se. Aztán resetreltem a trakit, most már kettő van belőle :) Lett egy új, meg a régi, és még mindíg benne ülök. :) A pályát nem lehet szabályosan bezárni, csak a ha erőszakkal bezárom a játékot a Winfosból :)
Mentés KUKA :D -
#22651 Azért az elég durva, hogy bár 1 Gbit-es netem van és itt baszakodik már 1 órája ezzel a szaros letöltéssel. -
#22650 Mennyi ideig tölti le? Már itt várok nem tudom mióta és nem mozdul a csík.
Újraindítottam így már elindult, de azt nem mondhatnám, hogy veszett gyors :D
Utoljára szerkesztette: FrezeR, 2021.11.22. 20:23:09 -
eta32 #22649 Hogy mondjak valami jót is a váltó az klafa ahogy meg van oldva,sok féle kép lehet váltani,akár kuplunggal is.
Simán lefullad a motor ...persze kuplunggal nem...
A talaj textúra csak kultit próbáltam jól meg van csinálva ahogy a föld szóródik.
Azt írja a kormányra hogy milyen erős legyen a vissza csatolás erőssége nincs itt semmi.....
Igaz oda van írva már amelyik kormi támogatja,g27 biztos nem...vagy csak nem tudom életre kelteni...
Most hogy a grafikai beállításokkal elszórakoztam....
A készítőknél valami nagyon fordítva van bekötve...
Alacsony (a legalacsonyabb) beállítások mellett akad mint állat a játék,
A nagyon magasnál viszont nem akad simán fut már amennyire ez a simának nevezhető...
Most akkor mi van??????
Kezdek megbarátkozni vele ,most valahogy sikerült a legmagasabb gyári beállítással jó szintre hozni.
De lenne még mit dolgozni rajt.
Ha rendelést emelem egyre szebb a távoli kép is viszont csökken az fps,értelem szerűen...
Még elszórakozom vele ,mire megtalálom a nekem legmegfelelőbbet...
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.22. 19:00:55 -
#22648 Na mennyi jó hír. Akkor ki se bontsam azt mondjátok? :D -
Balázs 17 #22647 ezért szoktam a drágább játékokat virágboltból kipróbálni, aztán ha jó akkor veszem meg -
eta32 #22646 Egy szóval, ez a játék csak árnyéka korábbi önmagának....ennél a 17 is jobb volt sőt....
Még kormival teszek egy próbát,de sokat nem várok tőle.
A fizika a szokásos vagyis nincs .
függőleges falon fel megy minden ,
A terepjáró olyan előre szaltót csinált hogy öröm volt nézni,persze talpra érkezett akár csak a macska
Nos ha farmozni akarok várok ezzel is kb 3 hónapot mint anno a 19-nél, vagy megyek vissza a 19-re.
Nézem keresem a fejlődést alap dolgokba ,mondom alap dolgokban ,de inkább vissza fejlődést látok.
A megjelenése kinézete botrányos a mai technikai világban.
De ez a engine ennyit tud ,ebből már többet nem lehet kihozni,,,,
Ha marad ez a következőnél is akkor kizárt hogy harmadjára is megvegyem.
-
Serko #22645 Azt mondja "a szűk helyeken való navigálás néha frusztráló". Nos ez pont ilyen frusztráló a valóságban is, sőt...
Tegnap jutott eszembe, hogy az ütközések, (pl. tereptárgynak, vagy más eszköznek, járműnek ütközés) okozhatnának sérülést, amit meg kell javítani. Nem feltétlenül látható sérülésre gondolok, inkább a karbantartási csíkra. Láttam egy videót, amiben egy traktoros szerelvényt letarolt a pályán lévő vonat szerelvény és semmi kárt nem okozott a gépben. Jó lenne ehhez valami mod... vagy van már ilyen?
-
eta32 #22644 igen, nem, soha nem létezett ez a lehetőség.
aki eddig nem vette meg ne tegye,egyenlőre rondább mint a 19 akadozik rosszul optimalizált,vagyis katasztrófa...
Max full grafikán is rondább mint a 19 sokkal alacsonyabb beállítások mellet, csak az nem akadozik,mint állat....
Full grafikán használhatatlan 23 fps ,és picit jobb nem szebb a grafika mint magason.
Ennél a 17 is szebb volt és jobban futott...
Most próbálom belőni ugyan olyan beállításra mint a 19-et kivi leszek,de borzalmas ,férc munka.
a GPU nagy részt fél gözön ketyereg,
A CPU ép hogy működik kb 20%
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.22. 15:50:40 -
Serko #22643 A lemezes verziónál elvárja, hogy a játékhoz benn legyen a lemez, úgy mint régen? Vagy össze lehet kötni a lemezes verziót a Steam-es fiókkal?
Utoljára szerkesztette: Serko, 2021.11.22. 15:40:55 -
eta32 #22642 Itt egy teszt a játékról...
Farming Simulator 22 teszt Forrás: Gamekapocs -
eta32 #22641 Megveszem dobozosban és még 3.5 GB letöltésére kell várnom....
Mert a készítők lusták trehányak ,csak a pénz a lényeg,nem véletlen írtam korábban ezt kb. fél év alatt lapátolták össze a modderek munkáiból nagyon leegyszerűsítve....
Nem mérgelődöm csak a tényeket közlöm....majd ha a játékot is tudom használni,arról is írok....
-
eta32 #22640 Nem tudom a steam-on miért írtak 35GB-ot ....talán így jobban eladható...
Nálam 26GB-ot foglalt le.
De ebben már az első javítás is benne van....
Ja és ezzel indulna a játék....ahogy a 19 is...viccccc
Most még várnom kell a letöltésre....
A lassú netemmel még talán az idén lejön....de igazából a szerver oldal is alig engedi ....
Changelog
Farming Simulator 22 Update 1.1.1
Initial release (1.1.1)
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.22. 12:45:50 -
#22639 az kemény :D
-
eta32 #22638 Vicces hogy 2 dvd lemez van a tokban,de hogy egy 22-es logóra nem futotta,na az már a legalja
A meghajtóban a 19 logóját mutatja.
Először azt hittem...valamit rosszul csináltam.....
Aztán lehet hogy előtte a 19 volt benn és azt jegyezte meg....
Így kellett volna reklámozni is, hogy ez kérem a fs19 DLC-je,nem véletlen hogy a steam is tele van panasszal...
Na feltelepítem azt a kb 13 GB-ot legalább is ennyit mutatott a meghajtó a kettő együtt.
Azt majd kiderül mit is kaptunk dupla pénzért.....
Utoljára szerkesztette: eta32, 2021.11.22. 12:20:36 -
eta32 #22637 Anno a videók alapján a 19 sem tűnt bugosnak ,de az volt.
Alap dolgok mint a bga stb nem működtek vagy csak részben....
Akkor új dolgok hgy a rákba működnének a megjelenéskor normálisan...
Mit láttunk eddig? a felszínt... majd ha mélyebben toljuk akkor derülnek ki a turpisságok.
De persze nem legyen igazam...de eddig mindig az volt.... -
Serko #22636 Szinte biztosan nem tud lekövetni az útvonaltervező algoritmus egy dinamikusan változó pályát. Célszerű lesz keresni egy olyan pontot, ahonnan az AI stabilan el tud indulni, illetve ahova biztonsággal meg tud érkezni, és azt érintetlenül hagyni, illetve mindig innen útnak indítani a szerelvényt. Amennyiben új lerakó/felrakó pontot hozunk létre, azt szerintem nem fogja tudni kezelni.
Én azért úgy gondolom, hogy nincs az FS22-ben most olyan sok és jelentős bug (ami az FS19-ben volt) ami játszhatatlanná tenné, legalábbis a videókból ez jött le. Persze előfordulhat, hogy nem tesztelték a dolgokat kell mélységgel :) Láttam én is repülő, és földbe szoruló paradicsomos raklapokat... elég vicces volt.
Én már nagyon várom az estét, hogy kipróbálhassam... Mint egy gyerek karácsonykor... Ritkán fordul velem elő ilyen 42 évesen :)
Kérdés: A dedikált szervereken az idő folyamatosan telik? Akkor is ha nincs fenn játékos? -
#22635 Na ha ezt sikerül(t) nekik megoldani akkor emelem a kalapom :D -
eta32 #22634 Szerintem erre a kérdésre még maguk a fejlesztők sem tudják a választ...
Gondolom majd ez is a modderekre marad hogy egy épkézláb és használható dolgot faragjanak belőle...