23843
  • krisztián1998
    mit írna?
  • dávid 001
    Nem ír semmit?
  • dávid 001
    A törlés nem old meg semmit,vírust kell ki írtani vagy újra rakni a gépet!
    Jah meg még 1 privátot kapok hogy oda e adom a kamovot vagy el e cserélem! Akkor ki se fogom adni!
    Na mondom ilyen kis retardáltoknak hogy 1 privi ilyen ügyben nem adom ki!!
    A kiadás várható ideje kéregetés nélkül február vége március eleje!!
    Szóval várjatok!
    Pár napja hoztam képet és azt hiszik hogy már kész is van! Említem hogy a gamefarm vip tulajdona általam így ha valaki majd el osztogatja onnan akkor többet nem adok ki semmit és ha kiadásra kerül és valamelyik tizen akárhány éves belekókányól ugyan ez az eljárás lesz!
    Akik türelmesen várnak azoknak üzenem hogy türelem készül :) És majd ha kiadom akkor vígan lehet vele közlekedni!
  • jozsy barat
    Hát vagy 6 mod van benne és lehet ezek közül nem tetszik vlamely a game-nek, am alap mappal nyomom-nám! :) 2009-nél jobb megoldás volt a mapnál, lecserélted az eredetit és zsír volt, nem tom itt ennél miért nem így csinálták, sztem ezért nem megy sok embernek akadás nélkül, a mapok meg a módok egy helyen és le is fogja a játékot, ha meg még hibás is valami, akk meg kakukk...:/
  • dávid 001
    Persze! Pl rejtet vírus pl trójai ami egy elég geci vírus,
    Jozsy szerintem sok mod vagy egyszerűen valamelyik gép(gépek) nem tetszenek a gamenak vagy a pálya szarul van meg csinála!
  • jozsy barat
    Hmmm, azt elfeledtem mondani hogy az élsímítás meg a szűrés kikapcsolva, csak a felbontás van a maxon... Na mind1, lehet módok nélkül nyomom, azok is befolyásolhatják, pl tegnap egy vírusost tetem véletlen a játékhoz, be is fagyasztotta, szal vigyázni kell, vírusosak is lehetnek! Am volt úgy multkor úgy optimalizáltam hogy 512 mb ramommal ment akadás nélkül, persze semmi mód nem volt benne, de simán futott, ez is érdekes... Mult hétvégén meg bővítettem 1 gigával a gépet, eszembejutott ez a játék és gondoltam simán megy majd, de mégsem, ez van...:/ Üdv!
  • dávid 001
    Szar a pálya! :S
  • jozsy barat
    Üdv! Azt hittem hogy már jót tudok már játszani vele, de még így is szaggat néha alapmapnál, a berakottakról ne is beszéljek, pedig sztem megvan a gépigényem: AMD 3700+ proci, 1512 mb RAM, ASUS ATI X1600 PRO 256 mb vidikártya, meg bőven van hely a vinyón is, a driverek frissítve! Vagy valakinek ötlet miért akadozik? Megköszönném! Üdv!
  • dávid 001
    KamovKa-26 Információ: Beindul a propeller,helyből fel-szál lehet vele menni előre hátra le fel balra jobbra, Hibák: elakad néha meg átfordul,de dolgozom rajta!
  • CB Csipi
    Én is előbbrébb léptem a problémámba. Nem csak az ls-nél nemtudok menteni, kiváncsiságból a program files/ ETS/eula szöveges dokumentumban is átírtam egy-két dolgot és ott is megtagadja a mentést, olyan mintha minden írásvédett lenne...

Valakinek ötlet?
  • Shirocco
    probléma megoldva. sikerült :)
  • dávid 001
    Ha pályát akarsz csinálni.Akkor már benne van hogy a játékban elinduljon, a textura meg a dds az az objekt vagy a földnek a kinézetét adja,Szóval nem tudom kikövetkeztetni mit akarsz!
  • jófiu76
    Nemértem mit akarsz kérdezni? Küldtem üzenetet bennevan az elérhetőségem.
  • dávid 001
    őh mi?
  • Shirocco
    kérdésem a következő. MIKNEK KELL meglennie ahhoz, hogy be lehessen tenni a mapba?? Pl: Textura? DDS fájl? Vagy mi? Ahhoz, hogy Save-vel menteni lehessen.
  • kisspeter1979
    Sziasztok!

Egy része már kész van a térképemnek, ezért kipróbáltam. És azzal a problémával találkoztam, hogy az árpát és a búzát harmad érésben, zölden is le tudom aratani. Mi okozhatja ezt a problémát?

[IMG][/IMG]
  • jófiu76
    Nekem is Win 7 64 bites van nekem nincs semmi problémám. Ment PM
  • Shirocco
    Hali.

Nálam is ugyanez a probléma mint CB Csipinél. Csak nekem akkor írja ki az Error while saving i3d filet, amikor egy mapot módosítani akarok. Pl beteszek egy objektet vagy épületet. Víztorony, (Globusz) Vagy épp az Távközlési adótorony, mint a mobil telós cégeknek ami van. Stb. így szoktam én:

Kicsomagolom rarból, és a zipből másolom át a C meghajtóra a Program files (x86) mappába a játék mappájába ahova kell. vagy felül szoktam írni az esetleges egyező fájlokat, vagy mielőtt bele másoltam, előtte kitöröltem mindent a maps mappából és utána tettem be azt a mapot, amit módosítani akarok. Sőt. van amikor teljesen alap, nullás mapot teszek be. egyszer tudtam betenni adótornyot, utat és boltot is betettem, de azóta semmit már.

Én a rarokat a Winrarral nyitom ki egy üres mappába, a zipesben letöltöttet meg csak megnyitom (belenézek) és úgy másolom ki egyből.

Mint írtam már, nekem Win 7 Home 64 bitesem van. Ezen a 32 bites cuccoknak futnia kell elvileg és tudtommal. Hacsak, meg nem csinálták hogy 32 bitesen menjen csak. De ezt kétlem.
  • jófiu76
    Ment PM
  • CB Csipi
    Kivettem mindent a játékból csak az eredeti maradt, de így is ugyan ezt csinálja!

Egyszer emlékszem, hogy volt valami hasonló problémám szerintem még a 2008as nál, akkor a számítógépen valamilyen rejtett cuccokat kellett előhoznom, azon átírni valamit és utána mindent tudtam csinálni mint a többiek...
  • jófiu76
    Ez azért van mert a map nincs kicsomagolva,tehát zip file.Csomagold ki azt módosítsd majd csomagold be és azt másold a játék mods mappájába,és akkor működni fog.
  • CB Csipi
    Üdv Topik! Egy kis segítségre lenne szükségem. Letöltöttem egy segédletet hogy, hogyan tudnám optimalizálni a játékot. Úgy csinálom ahogy levan írva:

Nyisd meg a map01.i3d GE-vel, keresd meg a "Sun"-t, kattints rá, majd jobb oldalt, az "Attributes"-ban a "CastShadowmap" mellől vedd ki a pipát. Így egáltalán nem lesz árnyékod, de a felbontást, elsimiításokat feljebb teheted.

DE! Amikor kiakarok lépni GIANTS Editor-ból, megkérdezi hogy mentem-e? Rá kattintok hogy igen és akkor ezt írja ki:

Error while saving i3d file

Most mit tehetek? Segítsen valaki legyen szíves! Köszönöm előre is!
  • krisztián1998
    csősztök valaki nem tudja hogy hova kell betenni a munkaruhákat hogy az emberen legyen rajta melyik mappába kell beletenni?
  • Ben66
    OKÉ,MEGÉRTETTEM MINDENT,ÉS KÖSZ A VÁLASZOKAT
  • Shirocco
    Hali.

Fent van a 2.2-es patchja az alap játéknak?
  • roby2011
    95%-ra kész a mappom betettem a játékba de azt írja ki hogy ez az objekt nem támogatott ez mitől lehet és tudna benne valaki segíteni mert már
  • bordanattila
    Köszi szépen
  • jófiu76
    Ezt keresd:<brakeForce>4</brakeForce>
    és a számot átírod.
  • bordanattila
    Valaki meg tudná nekem mondani hogy hol lehet átírni egy gép XML fájlját hogy gyorsabban ürítsen, már úgy értem melyik az a sor az XML fájljban?
  • marko37
    2012. jan. 21. 11:15 | privát | válasz | #11024
    tess ez a második válasz
  • Shirocco
    hali mindenki.

Ben, pedig én is láttam hogy írták a mapról a dolgokat.
  • marko37
    Márt ketten is megírtuk neked HOGY A FEHÉR AKÁC MAP MÉG KÉSZÜL ÉS NEM VALÓSZÍNŰ HOGY MEG LESZ OSZTVA
  • Ben66
    Sziasztok.
    A Fehérakác mapon lehet már játszani???mert ha igen akkor valaki küldje már el a linket.
    Előre is köszi
  • gogabi79
    Ha a 2.oldalra vissza néztél volna,már én is rátaláltam.
  • kisspeter1979
    Itt van egy segédlet az editorhoz!

Most találtam.

Giants editor segédlet
  • kisspeter1979
    Szia Pista!

A Giants Editorral lehet térképet szerkeszteni! Az alap térképet módosítani, vagy saját térképet készíteni.

A Giant segédlet weboldal jelenleg nem üzemel, de a youtube-on találsz róla videokat.
  • ekepista
    sziasztok szeretném meg kérdezni miaz agiats editor aválasztokat előre is köszönöm
  • denesch
    Sziasztok! Segitsegre lenne szuksegem megvasaroltam a jatekot es szeretnek szervert kesziteni de mindeg kifagy a jatek mikor a szerverbeallitasok utan a kezdesre kattintok akkor a jatek kifagy! Help! elore is kossz!!
  • dávid 001
    Szia! Én már ezt megírtam nektek :)
    itt megtalálod
    Ezt én csináltam de már elveszett de ide kikerült!
  • bordanattila
    Valaki meg tudná nekem mondani hogy hogy lehet gépet átrakni 2009-ből 2011-be?