Farming Simulator Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gogabi79
kattints már rá a válasz szövegre és ugy ird az üzidet!!!!!!!!!!!

http://users.ininet.hu/lsgameteam/

dávid 001
ott van egy kiba-ot válasz gomb már hányszor mondta gabi már neked legalább 3 szr meg a többi újnak is és nincs mit

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

ja kössz
már értem 😊
dávid 001
megnyitod a pályádat vagyis belemész megkeresed hogy texture- foilage odda belemásolod ennyi és ki is cserélte utána majd ha nem jó akkor újra tömöríted

Ne vezess gyorsabban mint ahogy az őrangyalod repülni képes! KamovKa-26 forever!

nem lett jó a textúra nem tette bele nem tom miért valaki irja már le hogy hogy kell pontosan csinálni a textúrát hova kell tenni melyik mappába
nem lett jó a textúra nem tette bele nem tom miért valaki irja már le hogy hogy pontosan csinálni a textúrát hova kell tenni melyik fijókba
gogabi79
Törölve

dávid 001
Majd gabi

traktorosbence
Hogy töröljem?

dávid 001
Reklámozás törölni kell!

traktorosbence
Nagyon jó!<#eljen><#eljen>

dávid 001
Ez teszik 😄 köszi

gogabi79

Letöltése:
Brantner HKM 1800

gogabi79
Neked is hányszor kel elmondani hogy használd már a VÁLASZ GOMB-ot

kössz nah meek csõsztõk
dávid 001
Válasz gomb! Megnyitod beileszted le okézos és majd kérdezi hogy megváltoztatod e a zip-et és igen enyi😊

és ki is csomagoljam DÁVID??
dávid 001
Mind1 a 2009-es textet úgy rakod be hogy meg kersed a mappában a texturas fiolige vagy mi majd látod és oda bemásolod amit leszedtél a másikat nem tudom mert nem tudom milyen fájlok vannak benne:S

nem tom a jelszóm xd
ird le ide és kész
kössz😊
dávid 001
Eljha egyszerûen megnyitod beírod az email címed jelszód és belépés

nem tok belépni az msnbe ird már le ide kössz!😊
csak letöltöm az új msnt
oks
kössz
dávid 001
oké elmondom,vegyél fel

meg azt hogy a szalma olyan legyen mint a 2009 be
dávid 001
Szia azt a texturát akarod hogy a trágya benne legyen vagyis hogy lásd? ha igen vegyél fel msn-re [email protected]

DÁVID
nem tudod hogy hogy kell beletenni a mezõgépek pályához a textúrát?
dávid 001
EL KEL ÉRNIE EGY BIZONYOS MENYISÉGET HOGY LEGYEN TRÁGYA utána majd vihetitek a mod az jó lesz amit kiraktak az az öntõ mod ennyi nem kell kérdezgetni hogy menyi tehened van meg ilyenek szerény véleményem hogy próbáld meg hogy több ideig nem szedsz trágyát és már lesz is i vel majd nézd meg ott ahol lehet látni a siókban lévõ termények számát meg a teheneket na ott látni is fogod a trágyákat hogy melyikben és menyi van

van tehened?
de kiirja hogy mennyi van benne!
traktorosbence
Milyen mapon van ha megkérdezhetem?

nincs de ott a sok trágya a helyén meg gõzölög is...
lehet hogy nincs benne trágya!
vagy van tehened?
valaki megtudja mondani h mért van az h ha belemarkolok a sz*rba akkko r kanál üres marad???
valaki tudja?hogy hogy kell textúrát beletenni
azt szeretném megkérdezni, hogy hol tok olyan modot letöklteni, hogy bárhova letudja önteni a sz*rt????? és miért van az hogy a markoloval belemarkolok a sz*rba és ahogy felemelem a kanál üres marad????
meg a szalma olyan legyen mint a landwirtschafts 2009-be
szalma meg trágya hogy jól lehesen látni a sz*r darabokat
gyurka666
Milyen textúrát szeretnél kicserélni?

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

valaki nem tudja hogy hogy kell beletenni a textúrát a mezõgépek pályához?
elõre is kössz😊)
<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>
gogabi79
Köszönjük szépen

gyurka666

-->Letöltés<--
( A link a képen látható adapterre vonatkozik!!!! )

traktorosbence
<#eljen><#eljen><#eljen><#taps>

Én azt hittem, hogy magnak akarod aratni a füvet. Mint a búzát, vagy árpát.
talloli
Király srác vagy! Köszönöm szépen!<#nevetes1>

gyurka666

talloli
Köszönöm szépen!
Ezekbõl csak a Krone_emstand_6t -t nem ismerem. Valahol rákeresek...

Chris von Bone
Ezen a héten pénteken lesz rá idõm, úgyhogy olyan péntek 14:00 után nézz fel a gamefarm.hu-ra a cikkekbe. (sajna meló van ezerrel)

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)

Chris von Bone
Persze hogy mûködik! 😊

Én egy Claas Jaguar980+DirectDisc520+Krone_emstand_6t kombinációval nyírom a füvet... (gyors, hatékony, és még valóságos is lehet)

www.gamefarm.hu (mod-ok, tesztek, leírások, fórum, és segítőkész közösség)